2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay o eşli olanlardan ben de istiyorum. Benim hastane ara ara düzenliyormuş. Yaparsa eşimle katılalım istiyorum.

Ayyy heyecanlı işler senin için

BEn de çok göğüslerle uğraşılmaması gerekiyor diye biliyorum. Hatta süt gelmeye başladı dedim doktora da sakın dokunma dedi. Bilemedim.

Ay sen izmir e mi geldin, hoşgeldin Nerede oturuyor annen.

BEn de çok göğüslerle uğraşılmaması gerekiyor diye biliyorum. Hatta süt gelmeye başladı dedim doktora da sakın dokunma dedi. Bilemedim.
Bugün tekrar gidicem sonuç göstermek için sorup yazarım canım bakalım ne diyecek ama benim göğüslerde süt ıslaklık vs yok gelse bir dert gelmese bir dertt

Hoşbuldummm Doğma büyüme karşıyakalıyım canım ben evlenip es kaza hata edip aydına gelin gittim neden delirip kv kp sarıyorum sanıyorsunuz şehirden indim köye
Gerçekten Karşıyaka'dan Aydın çok radikal bir karar olmuş. Allah mesut, huzurunuz hep olsun önemli olan o. Ben de Bornova-Bayraklı taraflarındayım.

Gerçekten Karşıyaka'dan Aydın çok radikal bir karar olmuş. Allah mesut, huzurunuz hep olsun önemli olan o. Ben de Bornova-Bayraklı taraflarındayım.
Aydında huzur biraz zor oluyor kuzum avuç içi kadar olduğu için Allahtan evcimenim yoksa şimdiye çoktan manisaya kaldırmışlardı beni çünkü aşırııı sıkıcı bir şehir hep derler ya doğum esnasında ne dua etsen kabul olur diye hayırlısıyla eşim evladımla sağlıklı sıhhatli izmire taşınmayı isticem Rabbimden yakınmışız bayaa doğum nasipse hangi hastanede olucak senin

Allah gönlüne göre versin inşallah hepimizin.

Özel Çınarlı Doğum Hastanesi'nde olacak canım.

Ay kızlar bu arada 2 doğum yapan arkadaşımın da doğumdan sonra ayak numaraları 1 numara büyümüş. Bir daha da eskiye dönmemiş. Çevrenizde de böyle mi? Bunu her kadın kesin yaşıyor mu acaba.
annemin büyümemiş üç kardeşiz hala 37 ablamında büyümedi aynı bence kişiye göre değişiyor

Kizlar kizlar bu atesolcer ve nebulazitor icin Nexus marka konusulmustu grupta . Alan ve deneyen var mi acaba ona gore siparis edicem de kararsiz kaldim ya

Kizlar kizlar bu atesolcer ve nebulazitor icin Nexus marka konusulmustu grupta . Alan ve deneyen var mi acaba ona gore siparis edicem de kararsiz kaldim ya
Nexus nebülizatörden kuzenim çok memnun senelerdir kullanıyo sürekli yanında taşıyo her yere 2 çocuğunda da kullandı

Kızlar bilen bilir 2020 de doğum yaptıktan 55 gün sonra yoğun bakımda kalan Alin bebeğim vefat etmişti kıyafetlerini giydirmek nasip olmamıştı bugün koltuğun içinde valizi çıkarayım derken bir hurç dolusu yenidoğan kıyafetleri Alin e gelen daha yıkanmamış etiketli hediyeleri buldum bir tuhaf oldum modum düştü iyice inşallah Mila ya giydirmek nasip olur yıkadım serdim şimdi hepsini

Ay kızlar bu arada 2 doğum yapan arkadaşımın da doğumdan sonra ayak numaraları 1 numara büyümüş. Bir daha da eskiye dönmemiş. Çevrenizde de böyle mi? Bunu her kadın kesin yaşıyor mu acaba.
Her değişik olay senin bu iki arkadaşında oluyor bence Afra seni mi trolluyorlar acaba ya

İnşallah canım, insanın başına ne gelecek bilmiyoruz ki, yaradan yazmış yaşıyoruz işte, tevekkül ediyoruz, teslimiyetimiz daim olsun, güzellikler bizim olsun inşallah

Kızlar şekeri olanlar için yazıyorum, 2 haftalık ölçümler için doktorumla görüştüm.
3 tane yüksek değerim vardı 156,157 gibi. Hiç üzerinde durmadı, değerler gayet iyi böyle devam dedi. İçim rahatladı vala.
Sizin de bilginiz olsun

Ben istiyordumm ama cuma erkeklere ben çıkamadım
Benim iş yeri şehrim dışında gitme imkanım yoktu
Cami yoksa yakında zaten sıkıntı. Sen en iyisi hamur al deidkleri gibi yap. Kalanını da komşulara dağıt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…