Masallah yavDoktordan çıktık, bir iki işimiz vardı hallettik döndük yine çeneniz düşmüş aralarda anca okuyup kah güldüm kah mutlu oldum
30+1 kontrolümüz vardı, her şey yolunda çocik eşşşşşek kadar olmuş 1750gr maşallah iyi büyütmüşsün falan dedi doktor güldük, ben içimden ŞİŞKO MU ŞEKER Mİ diye bi hayıflandım, yalan yok krkfk ama dışımdan iyi yani di mi haftasına göre az ya da fazla değil dedim, iyi iyi dedi konuyu şimdilik kapadım. Yüzümüzü tabi ki sakladık ve göstermedik yine, ben bir sonraki ultrasonda çocuğumun artık ekrana nah çekmesini bekliyorum fkfkkf
70 kilo olmuşum, kiloyla ilgili yorum yapmadı. Kaşıntım vardı bahsetmiştim size de, başka vitaminlerle değiştirdi kullandıklarımı ama vitaminler için kullanman gerekiyor sen güçsüz kalırsın dedi. Bundan sonra 2 haftada bir görüşecekmişiz, okey dedim ben zaten özlüyom oğlumu iyi olur
Akıntı için fitil verdi her ihtimale karşın kullan, bir anormallik olursa ona göre kültür alırız dedi.
Bebeğin pozisyonu güzel, vajinal doğum için bir engel yok gibi görünüyor ama normal diye başlayan her üç doğumdan biri sezaryenle sonuçlandığından biz çok bekletmeden almayı tercih ediyoruz falan dedi. Sen ille vajinal istiyorsan onu da yaptırırım sen dert etme düşünme daha erken falan dedi. Yüz kere konuştuk herhalde bunu doktorla, adam gerçek bir sezaryensever ya
Haftaya ebeyle görüşücem, onla da biraz konuşalım herhalde ona göre eğrisiyle doğrusuyla bir karar veririz. Sağlıklı sıhhatli olsun da dünyaya nasıl geldiği gerçekten hiç önemli değil diye düşünüyorum ben artık, saldım komple.
Doktor 40tı yılbaşından önce, şu an 68 olmuş. Yuh dedim ya, sünnet hediye ediyosunuz herhalde de dese miydim bilemedim djdkkd. Böyle işte çocuklar. Okuyanlara çiçek veriyorum burdan teşekkür mahiyetinde
Bunu bilmiyorum , bende cybex Balios s Lux aldimmKızlar naptiniz aldınız mı bebek arabası? Bu nasıl sizce
Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
suan cok pahalı ama ucretı. belkı bıraz duser dıe bekleyecegım :) hayırlı olsun sıze deMios aldım çok pratik ve güzel geldi bana da
cok guzel ama aparat ve puset ekrstra aldınız dımı ? cok pahalıya gelıyor aparatı bıle suan 2.500Bunu bilmiyorum , bende cybex Balios s Lux aldimm
Bende bunu düşünüyorum. 32. Hafta kontrolünde doktora sorcam ne dicek bakalım, çalıştığı biri var mı. Ona göre isim araştır ama. İstanbul’da 10-20 arasıymış diye duydum, hatta doğumdan sonra eve desteğe de geliyormuş banyo emzirme falan için.A Afratafrac cığım sen eğitim sormuşsun, eğer aşırı uçuk değilse fiyat olarak ben ebeden birebir destek almak istiyorum, hem doğum öncesi süreçte hem de sonrasındaki bilinmezlik için iyi olur diye düşündüm, eşimle de konuştuk eğer altından kalkabilecek gibiysek öyle tercih edeceğiz sanırım.
Önceden almıştık biz 12 bin tl idi İstanbuldaysanız silivri’de albebek mağazası var sadece gel-al’da %25 indirim yapılıyor bilginiz olsun gidip almıştık. E bebekte de belki düşer takip etmek lazım gönlünüze göre olur umarımsuan cok pahalı ama ucretı. belkı bıraz duser dıe bekleyecegım :) hayırlı olsun sıze de
Takip ettiğim var birkaç tane, bana da çok yakın oturuyor bir tanesi ve beğeniyorum da yaklaşımını falan. Dediğin gibi hem öncesinde hem sonrasında destek oluyor, yardıma geliyor. Bir öğrenicem bakalım haftaya, inşallah 10a daha yakındır fiyat olarakBende bunu düşünüyorum. 32. Hafta kontrolünde doktora sorcam ne dicek bakalım, çalıştığı biri var mı. Ona göre isim araştır ama. İstanbul’da 10-20 arasıymış diye duydum, hatta doğumdan sonra eve desteğe de geliyormuş banyo emzirme falan için.
Ya sana da iki haftada bir güncellemesi gelicek mi ben onu merak ediyorumMasallah yavçükübiki durdurabilene aşk olsun
Ay iki haftada bire düşen günlere geldik ya inanılır gibi değil
ya ciddi mi süpermiş indirim oranı cok tesekkurler gercekten :)Önceden almıştık biz 12 bin tl idi İstanbuldaysanız silivri’de albebek mağazası var sadece gel-al’da %25 indirim yapılıyor bilginiz olsun gidip almıştık. E bebekte de belki düşer takip etmek lazım gönlünüze göre olur umarım
Ay bak ne güzel bulmuşsun kafana uygun birisini. Ben daha ona bakıcam. Eve yakın olması çok önemli ya, bir ihtiyacın olsa aradığında gelir. Konuşup öğrenince yazarız fiyatları karşılaştırırız. Benim doktor bir yakınım var sağ olsun doğuma yardıma o gelcek ama ebe de olsa iyi olur gibi geldi.Takip ettiğim var birkaç tane, bana da çok yakın oturuyor bir tanesi ve beğeniyorum da yaklaşımını falan. Dediğin gibi hem öncesinde hem sonrasında destek oluyor, yardıma geliyor. Bir öğrenicem bakalım haftaya, inşallah 10a daha yakındır fiyat olarak
Aldim ikisini decok guzel ama aparat ve puset ekrstra aldınız dımı ? cok pahalıya gelıyor aparatı bıle suan 2.500
E bebek subst indirimlerine bak istersen her gun baska bir seyde indirim var. %29 hepsinde oluyor bak istersenya ciddi mi süpermiş indirim oranı cok tesekkurler gercekten :)
Rica ederim sitesine de bakın, arayadabilirsiniz işinize yarar umarımya ciddi mi süpermiş indirim oranı cok tesekkurler gercekten :)
Yuhhh %70 zam yapmışlar. Vay arkadaş.Doktordan çıktık, bir iki işimiz vardı hallettik döndük yine çeneniz düşmüş aralarda anca okuyup kah güldüm kah mutlu oldum
30+1 kontrolümüz vardı, her şey yolunda çocik eşşşşşek kadar olmuş 1750gr maşallah iyi büyütmüşsün falan dedi doktor güldük, ben içimden ŞİŞKO MU ŞEKER Mİ diye bi hayıflandım, yalan yok krkfk ama dışımdan iyi yani di mi haftasına göre az ya da fazla değil dedim, iyi iyi dedi konuyu şimdilik kapadım. Yüzümüzü tabi ki sakladık ve göstermedik yine, ben bir sonraki ultrasonda çocuğumun artık ekrana nah çekmesini bekliyorum fkfkkf
70 kilo olmuşum, kiloyla ilgili yorum yapmadı. Kaşıntım vardı bahsetmiştim size de, başka vitaminlerle değiştirdi kullandıklarımı ama vitaminler için kullanman gerekiyor sen güçsüz kalırsın dedi. Bundan sonra 2 haftada bir görüşecekmişiz, okey dedim ben zaten özlüyom oğlumu iyi olur
Akıntı için fitil verdi her ihtimale karşın kullan, bir anormallik olursa ona göre kültür alırız dedi.
Bebeğin pozisyonu güzel, vajinal doğum için bir engel yok gibi görünüyor ama normal diye başlayan her üç doğumdan biri sezaryenle sonuçlandığından biz çok bekletmeden almayı tercih ediyoruz falan dedi. Sen ille vajinal istiyorsan onu da yaptırırım sen dert etme düşünme daha erken falan dedi. Yüz kere konuştuk herhalde bunu doktorla, adam gerçek bir sezaryensever ya
Haftaya ebeyle görüşücem, onla da biraz konuşalım herhalde ona göre eğrisiyle doğrusuyla bir karar veririz. Sağlıklı sıhhatli olsun da dünyaya nasıl geldiği gerçekten hiç önemli değil diye düşünüyorum ben artık, saldım komple.
Doktor 40tı yılbaşından önce, şu an 68 olmuş. Yuh dedim ya, sünnet hediye ediyosunuz herhalde de dese miydim bilemedim djdkkd. Böyle işte çocuklar. Okuyanlara çiçek veriyorum burdan teşekkür mahiyetinde
Yeaaaa çoğzelllBazı süslü kızların yeri hazır. Haftalar sonra bu pusetin içi inşallah içi dolu olacak
Böyle hazırlayıp koyunca bana bir duygusallık geldi sizle de paylaşmak istedim ilk defa bu kadar heyecanlı ve sabırsız hissediyorum kızlar Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Hımm bak bu da çok mantıklıymış. BEn de şu ilkadımlarım ın eğitimlerini gördüm onlara başlayacağım sanıım.A Afratafrac cığım sen eğitim sormuşsun, eğer aşırı uçuk değilse fiyat olarak ben ebeden birebir destek almak istiyorum, hem doğum öncesi süreçte hem de sonrasındaki bilinmezlik için iyi olur diye düşündüm, eşimle de konuştuk eğer altından kalkabilecek gibiysek öyle tercih edeceğiz sanırım.
İnşallah canımm sağolYeaaaa çoğzelll
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Bana arkadaşım verdi kendi pusetini ve örtüsünü sağolsun. Erkek bebek olmuş gibi duruyor örtüden
Amann çok da sallamıyorum o da öyle oluversin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?