2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı süslü kızların yeri hazır. Haftalar sonra bu pusetin içi inşallah içi dolu olacak
Böyle hazırlayıp koyunca bana bir duygusallık geldi sizle de paylaşmak istedim ilk defa bu kadar heyecanlı ve sabırsız hissediyorum kızlar Allah hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Eklentiler

• IMG_2058.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 108
A Afratafrac cığım sen eğitim sormuşsun, eğer aşırı uçuk değilse fiyat olarak ben ebeden birebir destek almak istiyorum, hem doğum öncesi süreçte hem de sonrasındaki bilinmezlik için iyi olur diye düşündüm, eşimle de konuştuk eğer altından kalkabilecek gibiysek öyle tercih edeceğiz sanırım.

Masallah yav çükübiki durdurabilene aşk olsun

Ay iki haftada bire düşen günlere geldik ya inanılır gibi değil

Bende bunu düşünüyorum. 32. Hafta kontrolünde doktora sorcam ne dicek bakalım, çalıştığı biri var mı. Ona göre isim araştır ama. İstanbul’da 10-20 arasıymış diye duydum, hatta doğumdan sonra eve desteğe de geliyormuş banyo emzirme falan için.

suan cok pahalı ama ucretı. belkı bıraz duser dıe bekleyecegım :) hayırlı olsun sıze de
Önceden almıştık biz 12 bin tl idi İstanbuldaysanız silivri’de albebek mağazası var sadece gel-al’da %25 indirim yapılıyor bilginiz olsun gidip almıştık. E bebekte de belki düşer takip etmek lazım gönlünüze göre olur umarım

Takip ettiğim var birkaç tane, bana da çok yakın oturuyor bir tanesi ve beğeniyorum da yaklaşımını falan. Dediğin gibi hem öncesinde hem sonrasında destek oluyor, yardıma geliyor. Bir öğrenicem bakalım haftaya, inşallah 10a daha yakındır fiyat olarak

ya ciddi mi süpermiş indirim oranı cok tesekkurler gercekten :)

Ay bak ne güzel bulmuşsun kafana uygun birisini. Ben daha ona bakıcam. Eve yakın olması çok önemli ya, bir ihtiyacın olsa aradığında gelir. Konuşup öğrenince yazarız fiyatları karşılaştırırız. Benim doktor bir yakınım var sağ olsun doğuma yardıma o gelcek ama ebe de olsa iyi olur gibi geldi.

cok guzel ama aparat ve puset ekrstra aldınız dımı ? cok pahalıya gelıyor aparatı bıle suan 2.500
Aldim ikisini de ben yilbasindan once Yurtdisindan aldim getirdim o zaman araba aparat puset 17. Bine falan geldi bize zaten sanki arabalarin hepsi pahaliydi

isimli hastane çıkışınıda yaptırdıım yani kız kardeşim yaptırdı bunun dışında bir takım daha götürmeyi düşünüyorum hastaneye yeterli olur sanırım artık gittikçe sabırsızlanıyorum benn 28+0 oldu bugün gün sayıyorum resmen

Eklentiler

• C620020B-7672-4C24-8DE6-648DC4E1937E.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 89
  • F80530B2-E696-48D3-AC81-C88F399B03F2.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 7C41D45F-46AF-4E05-9DFC-41F33672A921.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 54
  • C7D009D8-A57A-4C5D-BD57-4C2F8D0090D9.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 80
Yuhhh %70 zam yapmışlar. Vay arkadaş.

Ay maşallah ya kilosu çok güzel sıpanın.

Dediğin gibi ben de saldım. Vajinal - sezaryen hiç mühim değil. Doktor ne derse sebebini de sormadan tamam dicem yeter ki iyi olsun her şey.

Yeaaaa çoğzelll

Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah. Bana arkadaşım verdi kendi pusetini ve örtüsünü sağolsun. Erkek bebek olmuş gibi duruyor örtüden
Amann çok da sallamıyorum o da öyle oluversin.

Hımm bak bu da çok mantıklıymış. BEn de şu ilkadımlarım ın eğitimlerini gördüm onlara başlayacağım sanıım.

İnşallah canımm sağol Benim yakın çevremde hiç öyle bebişli arkadaşlarım yok maalesef ayrı şehirlerde çoğu sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…