2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yazılı sınavdan çıktım kıslar. Ay aşırı iyi geçti.
Dün bi belgesel izledim, hamile kadınların ve yenidoğum yapan kadınların beyni kuculuyormus. Çocuğa odaklansin daha iyi annelik yapsın diye ama. Salak değiliz biz anayiz anaaaa
Bunu ben de duymuştum. Ama Allah yardım etti ya, hep mi bildiğim yerden çıkar sorular. Hatta bilmediğim ve sınavdan yarım saat önce hızlıca baktım aşırı nokta atışı bi konu vardı. Direkt onu sordular ya bu Allah’ın yardımı değil de ne 15 dk sonra da sözlü sınava giricem inşallah. Görenler dua etsin bana

Of ben deyince inanmiyonuz. Yani bi tip diplomasiysa istediginiz alip geliriz abi nolucak.

Saka bir yana, cok iyi, kafan simdi biraz daha rahat eder oh

Sınavda sen

Of ben deyince inanmiyonuz. Yani bi tip diplomasiysa istediginiz alip geliriz abi nolucak.

Saka bir yana, cok iyi, kafan simdi biraz daha rahat eder oh
Üstadım affet
Ama insan illaki tedirgin oluyor ya. Gerçekten baya rahatladım. Ben şu son haftada akışına bırakmıştım canımın istediğini yiyordum yemekte kısıtlamayı kaldırdım diyetisyene kalsam ölürdüm açlıktan, hem keyfim hem moralim yerinde şimdi.
Mesela dün öğle yemeğinde sütlü bi tatlı vardı biraz yedim. 1 saat sonra şekere baktık bizim revirde 100dü.
Benimki şeker hastalığı değil bence karbonhidrat hastalığı çünkü hemen fırlatıyor

Ay kızlar bu arada 2 doğum yapan arkadaşımın da doğumdan sonra ayak numaraları 1 numara büyümüş. Bir daha da eskiye dönmemiş. Çevrenizde de böyle mi? Bunu her kadın kesin yaşıyor mu acaba.
Benim aynı ayak numaram. Ama bende de boy kısalmış ne alakaysa 1.60 olan ben geçen kontrolde 1.57 cikti

Ben prego venüs aldım
Baktım taşıma kapasitesi 22 kg max diyo, araba ağırlığı da 14 kilo çok fazla bence. Fiyatı da aşırı pahalı, benim attığım linkteki araba 25 kg max, araba ağırlığı da 6.8 kg.

Bak buna inanırım, çocuk taşımaktan kısalıyorsun net, benim sıpayı hala taşıyorum diğerini de taşırsam kafadan bi 5 cm eksilirim bence
her cocukta 1 cm kısalmışım ama dediğin doğru değişiklikler oluyo illaki çocuktan sonra birde bebek doğduktan sonra her iki göğsü versinler mutlaka ben dikişten dolayı sağı fazla verememiştim hep solu istedi sonra o sebeple sağ göğüs küçük kaldı biraz sol büyük

Baktım taşıma kapasitesi 22 kg max diyo, araba ağırlığı da 14 kilo çok fazla bence. Fiyatı da aşırı pahalı, benim attığım linkteki araba 25 kg max, araba ağırlığı da 6.8 kg.
Ben çift yönlü kullanılabildiği için tercih etmiştim.

Doktordan çıktık, bir iki işimiz vardı hallettik döndük yine çeneniz düşmüş aralarda anca okuyup kah güldüm kah mutlu oldum

30+1 kontrolümüz vardı, her şey yolunda çocik eşşşşşek kadar olmuş 1750gr maşallah iyi büyütmüşsün falan dedi doktor güldük, ben içimden ŞİŞKO MU ŞEKER Mİ diye bi hayıflandım, yalan yok krkfk ama dışımdan iyi yani di mi haftasına göre az ya da fazla değil dedim, iyi iyi dedi konuyu şimdilik kapadım. Yüzümüzü tabi ki sakladık ve göstermedik yine, ben bir sonraki ultrasonda çocuğumun artık ekrana nah çekmesini bekliyorum fkfkkf
70 kilo olmuşum, kiloyla ilgili yorum yapmadı. Kaşıntım vardı bahsetmiştim size de, başka vitaminlerle değiştirdi kullandıklarımı ama vitaminler için kullanman gerekiyor sen güçsüz kalırsın dedi. Bundan sonra 2 haftada bir görüşecekmişiz, okey dedim ben zaten özlüyom oğlumu iyi olur

Akıntı için fitil verdi her ihtimale karşın kullan, bir anormallik olursa ona göre kültür alırız dedi.

Bebeğin pozisyonu güzel, vajinal doğum için bir engel yok gibi görünüyor ama normal diye başlayan her üç doğumdan biri sezaryenle sonuçlandığından biz çok bekletmeden almayı tercih ediyoruz falan dedi. Sen ille vajinal istiyorsan onu da yaptırırım sen dert etme düşünme daha erken falan dedi. Yüz kere konuştuk herhalde bunu doktorla, adam gerçek bir sezaryensever ya

Haftaya ebeyle görüşücem, onla da biraz konuşalım herhalde ona göre eğrisiyle doğrusuyla bir karar veririz. Sağlıklı sıhhatli olsun da dünyaya nasıl geldiği gerçekten hiç önemli değil diye düşünüyorum ben artık, saldım komple.
Doktor 40tı yılbaşından önce, şu an 68 olmuş. Yuh dedim ya, sünnet hediye ediyosunuz herhalde de dese miydim bilemedim djdkkd. Böyle işte çocuklar. Okuyanlara çiçek veriyorum burdan teşekkür mahiyetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…