Bunu ben de duymuştum. Ama Allah yardım etti ya, hep mi bildiğim yerden çıkar sorular. Hatta bilmediğim ve sınavdan yarım saat önce hızlıca baktım aşırı nokta atışı bi konu vardı. Direkt onu sordular ya bu Allah’ın yardımı değil de neDün bi belgesel izledim, hamile kadınların ve yenidoğum yapan kadınların beyni kuculuyormus. Çocuğa odaklansin daha iyi annelik yapsın diye ama. Salak değiliz biz anayiz anaaaa
Of ben deyince inanmiyonuz. Yani bi tip diplomasiysa istediginiz alip geliriz abi nolucak.Kızlar şekeri olanlar için yazıyorum, 2 haftalık ölçümler için doktorumla görüştüm.
3 tane yüksek değerim vardı 156,157 gibi. Hiç üzerinde durmadı, değerler gayet iyi böyle devam dedi. İçim rahatladı vala.
Sizin de bilginiz olsun
Yarın kahvaltıya bi iki tane yapacağım ya çok az alırım hamuru, yoksa durduramaz kendimiCami yoksa yakında zaten sıkıntı. Sen en iyisi hamur al deidkleri gibi yap. Kalanını da komşulara dağıt.
Sınavda senYazılı sınavdan çıktım kıslar. Ay aşırı iyi geçti.
Bunu ben de duymuştum. Ama Allah yardım etti ya, hep mi bildiğim yerden çıkar sorular. Hatta bilmediğim ve sınavdan yarım saat önce hızlıca baktım aşırı nokta atışı bi konu vardı. Direkt onu sordular ya bu Allah’ın yardımı değil de ne15 dk sonra da sözlü sınava giricem inşallah. Görenler dua etsin bana
Of ben deyince inanmiyonuz. Yani bi tip diplomasiysa istediginiz alip geliriz abi nolucak.
Saka bir yana, cok iyi, kafan simdi biraz daha rahat eder oh
Ay ye de biz de rahatlayalım dert oldu herkeseYarın kahvaltıya bi iki tane yapacağım ya çok az alırım hamuru, yoksa durduramaz kendimi
Ahahahahah tam da buuSınavda sen
Benim aynı ayak numaram. Ama bende de boy kısalmış ne alakaysaAy kızlar bu arada 2 doğum yapan arkadaşımın da doğumdan sonra ayak numaraları 1 numara büyümüş. Bir daha da eskiye dönmemiş. Çevrenizde de böyle mi? Bunu her kadın kesin yaşıyor mu acaba.
Tıp diploması mı? Sen grubun şekerden sorumlu bakanısınOf ben deyince inanmiyonuz. Yani bi tip diplomasiysa istediginiz alip geliriz abi nolucak.
Saka bir yana, cok iyi, kafan simdi biraz daha rahat eder oh
Bak buna inanırım, çocuk taşımaktan kısalıyorsun net, benim sıpayı hala taşıyorum diğerini de taşırsam kafadan bi 5 cm eksilirim benceBenim aynı ayak numaram. Ama bende de boy kısalmış ne alakaysa1.60 olan ben geçen kontrolde 1.57 cikti
Ben prego venüs aldımKızlar naptiniz aldınız mı bebek arabası? Bu nasıl sizce
Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Baktım taşıma kapasitesi 22 kg max diyo, araba ağırlığı da 14 kilo çok fazla bence. Fiyatı da aşırı pahalı, benim attığım linkteki araba 25 kg max, araba ağırlığı da 6.8 kg.Ben prego venüs aldım
her cocukta 1 cm kısalmışım ama dediğin doğru değişiklikler oluyo illaki çocuktan sonra birde bebek doğduktan sonra her iki göğsü versinler mutlaka ben dikişten dolayı sağı fazla verememiştim hep solu istedi sonra o sebeple sağ göğüs küçük kaldı biraz sol büyükBak buna inanırım, çocuk taşımaktan kısalıyorsun net, benim sıpayı hala taşıyorum diğerini de taşırsam kafadan bi 5 cm eksilirim bence
ben pregonun mios unu düşünyorum cok kullanıslı geldı.Kızlar naptiniz aldınız mı bebek arabası? Bu nasıl sizce
Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası - Fiyatı, Yorumları
Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
En gebe şeker benim. Ben saksı değilim. EN COK BANA SORACAKSINIZ.Tıp diploması mı? Sen grubun şekerden sorumlu bakanısınŞeker Bakan
Ben çift yönlü kullanılabildiği için tercih etmiştim.Baktım taşıma kapasitesi 22 kg max diyo, araba ağırlığı da 14 kilo çok fazla bence. Fiyatı da aşırı pahalı, benim attığım linkteki araba 25 kg max, araba ağırlığı da 6.8 kg.
Mios aldım çok pratik ve güzel geldi bana daben pregonun mios unu düşünyorum cok kullanıslı geldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?