2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aldim ikisini de ben yilbasindan once Yurtdisindan aldim getirdim o zaman araba aparat puset 17. Bine falan geldi bize zaten sanki arabalarin hepsi pahaliydi
cok ıyı yapmısısnz guzel gunlerde kullanın :)

kızlar merhaba benim bebeğin doğumu ramazana denk geliyor. ben mevlit yapmak istemiyorum. gelmeden misafirler temizle gidince temizle yemek yap bulaşık ikramlık hediyeler bilmem ne şimdiden başım ağrıyor. diyorum ki bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah oğlum sabahçı .arkadaşlarına kahvaltı ısmarlasın. eşim işyerindekilere yemek ısmarlayım diyordu. bende ramazan kolisi yaparım duruma göre kaç tane olursa ihtiyaç sahiplerine veririz. yeter diye düşünüyorum hem böyle daha hayra geçer. evde zaten kuran okuyan annelerimiz olur okurlar onlarlada bir ramazan günü yemek yeriz olur biter diyorum. ne diyorsunuz ???

Dün bi belgesel izledim, hamile kadınların ve yenidoğum yapan kadınların beyni kuculuyormus. Çocuğa odaklansin daha iyi annelik yapsın diye ama. Salak değiliz biz anayiz anaaaa
Ondan mı mal gibi geziyorum ben ya ortalıkta normalde böyle değilim bugün bi ev görmeye gittik, hemen çözerim falan nevrim döndü daha kendime gelemedim, eşime diyorum ki;

mala döndüm fiko

Ay kızlar bu arada 2 doğum yapan arkadaşımın da doğumdan sonra ayak numaraları 1 numara büyümüş. Bir daha da eskiye dönmemiş. Çevrenizde de böyle mi? Bunu her kadın kesin yaşıyor mu acaba.
Ben vittim o zaman koca ayak gibi gezcem desene daha ne kadar büyüyebilir yani

Antalya da uzun zamandır lodos var ve heryerimi kurttu deli gibi kaşınıyorum kızardı ama 2 gündür rüzgar geçince kaşıntılarım azaldı düzelmeye başladı. Ben ondan diye düşünüyorum ama her şey olabilir tabi. Rüzgar çok ise oda yapıyor sürekli mi önemli olan o

Mevlüt yaptırmana gerek yok canım hayır yapacaksan yurt dışına gönderen yerler var ve gerçekten açlar. Ben hep şey kafasındayım burdaki tokları doyuracağıma onlara gönderirim. Kuran okumak yeterli zaten. İnananlar için…

Canım benim Rabbim mükafatlandırsın seni yeni bebişinle

Canım böyle devam ederse mutlaka acile gidin.

Soğuk suyla yıkayın diyorlar enseyi yüzünüzü kollarınızı falan. Sarımsak, nar, ayran da tansiyonu düşürüyor diye biliyorum. Ancak 15 çok geldi.
Evet canım çokmuş gittim bugün kan idrar verdim. Şükür ki idrarda protein kaçağı yokmuş ama nur topu gibi hipertansiyon varmış. Doktor sürekli kontrol altında tansiyonuna bak dedi ve tansiyon ilacı verdi günde 2 kez çok yükseldiğinde iç takipte olalım dedi

Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük

Rabbim şifa versin canım

Canım neden oluyormuş Rabbim şifa versin bizleri haber et inşaAllah haftan kaç?

geçmiş olsun canım, ne kadarlık şuan bebeğin

Kızlar bugün aşırı yoğundum daha kendime gelemedim. Bir ev beğendik bakalım dedik malum lojman öküzleri bizi darlıyor ufaktan alalım kararına vardık falan. Ama gerçekten hamilelik aşırı etkiliyormuş ben normalde aktif herşeyi tık tık anlayıp çözen birisiyimdir eşim muhatap olmaz o nedenle adliyeden kalma sanırım falan ama bugün enk unk dedim kaldım cepheleri çözemedim. Adam gülüyor hakikaten mala döndüm arada böyle karnım geriliyor ağrı gibi oluyor kasılma ağrı dediğiniz o mu? Çok rahatsız etmiyor ben mevzu yapmıyorum ama az beni korkuttunuz sancı diye. Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta haftalar artıkça sizleri de böyle nts falan görünce acaba o gerilme sancı mı diyorum ulen herşeyim böyle ikilemde size bi soram dedim.

Çok geçmiş olsun, İnşallah her şey yoluna girecek hastanede çok daha yakından takip ederler. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…