- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Inanir misin bilmem ama evet....Ya sana da iki haftada bir güncellemesi gelicek mi ben onu merak ediyorum
Canım nasıl geçti dr randevun kaç kilo olmuş söylediler mi benimde yarın çok heyecanlıyım.Kızlar ilk defa nst ye gireceğim, bebeğimin durumu iyiymiş, serviks uzunluğu 3.1 dediler
cok ıyı yapmısısnz guzel gunlerde kullanın :)Aldim ikisini deben yilbasindan once Yurtdisindan aldim getirdim o zaman araba aparat puset 17. Bine falan geldi bize zaten sanki arabalarin hepsi pahaliydi
evet onu da bu ay takp edecegım :)E bebek subst indirimlerine bak istersen her gun baska bir seyde indirim var. %29 hepsinde oluyor bak istersen
Ay oleeey, ne zaman başlıyosunuz?Inanir misin bilmem ama evet....
İki hafta sonra kontrol var, ctg yapılacak. Turkiye'de nt bisey bisey deniyor. O zaman 32 olucam, ondan sonra iki hafta olması lazımAy oleeey, ne zaman başlıyosunuz?
Ondan mı mal gibi geziyorum ben ya ortalıktaDün bi belgesel izledim, hamile kadınların ve yenidoğum yapan kadınların beyni kuculuyormus. Çocuğa odaklansin daha iyi annelik yapsın diye ama. Salak değiliz biz anayiz anaaaa
Ben vittim o zaman koca ayak gibi gezcem desene daha ne kadar büyüyebilir yaniAy kızlar bu arada 2 doğum yapan arkadaşımın da doğumdan sonra ayak numaraları 1 numara büyümüş. Bir daha da eskiye dönmemiş. Çevrenizde de böyle mi? Bunu her kadın kesin yaşıyor mu acaba.
Antalya da uzun zamandır lodos var ve heryerimi kurttu deli gibi kaşınıyorum kızardı ama 2 gündür rüzgar geçince kaşıntılarım azaldı düzelmeye başladı. Ben ondan diye düşünüyorum ama her şey olabilir tabi. Rüzgar çok ise oda yapıyor sürekli mi önemli olan oYemeği dün biraz fazla kaçırmıştım bi de karıştırmıştım belki de alerji oldum tam bilmiyorum Mecbur pazartesiye kadar beklicem canım izmirde annemdeyim pztden beri aydında doktorumda evimde dönesim yok hiç aydına
Mevlüt yaptırmana gerek yok canım hayır yapacaksan yurt dışına gönderen yerler var ve gerçekten açlar. Ben hep şey kafasındayım burdaki tokları doyuracağıma onlara gönderirim. Kuran okumak yeterli zaten. İnananlar için…kızlar merhaba benim bebeğin doğumu ramazana denk geliyor. ben mevlit yapmak istemiyorum. gelmeden misafirler temizle gidince temizle yemek yap bulaşık ikramlık hediyeler bilmem ne şimdiden başım ağrıyor. diyorum ki bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah oğlum sabahçı .arkadaşlarına kahvaltı ısmarlasın. eşim işyerindekilere yemek ısmarlayım diyordu. bende ramazan kolisi yaparım duruma göre kaç tane olursa ihtiyaç sahiplerine veririz. yeter diye düşünüyorum hem böyle daha hayra geçer. evde zaten kuran okuyan annelerimiz olur okurlar onlarlada bir ramazan günü yemek yeriz olur biter diyorum. ne diyorsunuz ???
Canım benim Rabbim mükafatlandırsın seni yeni bebişinleKızlar bilen bilir 2020 de doğum yaptıktan 55 gün sonra yoğun bakımda kalan Alin bebeğim vefat etmişti kıyafetlerini giydirmek nasip olmamıştı bugün koltuğun içinde valizi çıkarayım derken bir hurç dolusu yenidoğan kıyafetleri Alin e gelen daha yıkanmamış etiketli hediyeleri buldum bir tuhaf oldum modum düştü iyice inşallah Mila ya giydirmek nasip olur yıkadım serdim şimdi hepsini
Ayyy girdiğini okudum da geçtiğin arada kaynamış, tebrik ederim doktorSınavdan geçtiiimoğlumla birlikte ilk başarımıza şöyle bi tik atalım
Evet canım çokmuşCanım böyle devam ederse mutlaka acile gidin.
Soğuk suyla yıkayın diyorlar enseyi yüzünüzü kollarınızı falan. Sarımsak, nar, ayran da tansiyonu düşürüyor diye biliyorum. Ancak 15 çok geldi.
Rabbim şifa versin canımEvet canım çokmuşgittim bugün kan idrar verdim. Şükür ki idrarda protein kaçağı yokmuş ama nur topu gibi hipertansiyon varmış. Doktor sürekli kontrol altında tansiyonuna bak dedi ve tansiyon ilacı verdi günde 2 kez çok yükseldiğinde iç takipte olalım dedi
Canım neden oluyormuş Rabbim şifa versin bizleri haber et inşaAllahKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
geçmiş olsun canım, ne kadarlık şuan bebeğinKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Çok geçmiş olsun, İnşallah her şey yoluna girecek hastanede çok daha yakından takip ederler. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinleKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?