Canım nasıl geçti dr randevun kaç kilo olmuş söylediler mi benimde yarın çok heyecanlıyım.
Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Hayırlı olsun canım şimdiden her şey gönlünüze göre olur inşallahKızlar bugün aşırı yoğundum daha kendime gelemedim. Bir ev beğendik bakalım dedik malum lojman öküzleri bizi darlıyor ufaktan alalım kararına vardık falan. Ama gerçekten hamilelik aşırı etkiliyormuş ben normalde aktif herşeyi tık tık anlayıp çözen birisiyimdir eşim muhatap olmaz o nedenle adliyeden kalma sanırım falan ama bugün enk unk dedim kaldım cepheleri çözemedim. Adam gülüyor hakikaten mala döndüm arada böyle karnım geriliyor ağrı gibi oluyor kasılma ağrı dediğiniz o mu? Çok rahatsız etmiyor ben mevzu yapmıyorum ama az beni korkuttunuz sancı diye. Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta haftalar artıkça sizleri de böyle nts falan görünce acaba o gerilme sancı mı diyorum ulen herşeyim böyle ikilemde size bi soram dedim.
Maşallah canım bakalim benim kızçe ne oldu. Seninde iyi geçmesine çok sevindimİyi geçti canım, boyunu demediler ama kilosu 1.800 gr civarıymış haftasından önde dediler
İnşallah iyi geçer seninde
Yok canım ya dışarı çıktığım hiç yok zaten sürekli değil geceleri uyuduktan sonra uyandıyorum kaşıntıdan sonra yine uyuyakalıyorumAntalya da uzun zamandır lodos var ve heryerimi kurttu deli gibi kaşınıyorum kızardı ama 2 gündür rüzgar geçince kaşıntılarım azaldı düzelmeye başladı. Ben ondan diye düşünüyorum ama her şey olabilir tabi. Rüzgar çok ise oda yapıyor sürekli mi önemli olan o
Bence çok mantıklı, ben de yapmayacağım senin gibi hayır yapma niyetindeyim. Zaten mevlit zorunlu bir şey değil. Herkes duasını evinden okusun.kızlar merhaba benim bebeğin doğumu ramazana denk geliyor. ben mevlit yapmak istemiyorum. gelmeden misafirler temizle gidince temizle yemek yap bulaşık ikramlık hediyeler bilmem ne şimdiden başım ağrıyor. diyorum ki bebeğimiz sağlıkla doğsun inşallah oğlum sabahçı .arkadaşlarına kahvaltı ısmarlasın. eşim işyerindekilere yemek ısmarlayım diyordu. bende ramazan kolisi yaparım duruma göre kaç tane olursa ihtiyaç sahiplerine veririz. yeter diye düşünüyorum hem böyle daha hayra geçer. evde zaten kuran okuyan annelerimiz olur okurlar onlarlada bir ramazan günü yemek yeriz olur biter diyorum. ne diyorsunuz ???
Canım içini ferah tut. Önlem amaçlı yatırabiliyorlar böyle. İnşallah senin sıpa gününü bekleyecekKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Ay hadi hayırlısı olsun, bebiş kısmetiyle geliyor nasipse. İnşallah isteğinize göre içinie sinecek bir ev bulup alırsınızKızlar bugün aşırı yoğundum daha kendime gelemedim. Bir ev beğendik bakalım dedik malum lojman öküzleri bizi darlıyor ufaktan alalım kararına vardık falan. Ama gerçekten hamilelik aşırı etkiliyormuş ben normalde aktif herşeyi tık tık anlayıp çözen birisiyimdir eşim muhatap olmaz o nedenle adliyeden kalma sanırım falan ama bugün enk unk dedim kaldım cepheleri çözemedim. Adam gülüyor hakikaten mala döndüm arada böyle karnım geriliyor ağrı gibi oluyor kasılma ağrı dediğiniz o mu? Çok rahatsız etmiyor ben mevzu yapmıyorum ama az beni korkuttunuz sancı diye. Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta haftalar artıkça sizleri de böyle nts falan görünce acaba o gerilme sancı mı diyorum ulen herşeyim böyle ikilemde size bi soram dedim.
Amin canım Allah razı olsun valla bana da çok şey gibi gelmiyor ama yine de bu kadar rahat olmak iyi mi diye bi sorayım dedim sağol canım rahatlattın birazHayırlı olsun canım şimdiden her şey gönlünüze göre olur inşallah
Aynen dediğin gibi bazen bende de gerilme oluyor karnımda ağrı şeklinde ama çok hafif ve genelde yorulduğumda, ayakta fazla kalınca oluyor kasılma olduğunu zannetmiyorum yani herhalde değildir ben de rahatım bu konuda panik yapmıyorum geçer ya diyorum
Regl sancılarından da deneyimliyiz çünkü özellikle ben çok zor çok sancılı geçiriyordumsordum dün doktorum nst için çok erken demişti bana.
Anladım canım bende dışarı çıkmıyorum ama cam açık olunca (komşularım sağolsun) bana ondan oldu sanırım. Ama tabi tedbir almakta fayda var. Rabbim şifalar versinYok canım ya dışarı çıktığım hiç yok zaten sürekli değil geceleri uyuduktan sonra uyandıyorum kaşıntıdan sonra yine uyuyakalıyorum
Amin kuzum Allah razı olsun bakalım gördük beğendik adam da uzun zamandır satamıyor ne olacak durumlar kısmetAy hadi hayırlısı olsun, bebiş kısmetiyle geliyor nasipse. İnşallah isteğinize göre içinie sinecek bir ev bulup alırsınız
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımCanım benim Rabbim mükafatlandırsın seni yeni bebişinle
Kaç haftalıkİyi geçti canım, boyunu demediler ama kilosu 1.800 gr civarıymış haftasından önde dediler
İnşallah iyi geçer seninde
Günde bi kaç kere bana da oluyor kasılma. Biraz rahatsız edici ama kısa sürüyo . Düzensiz olduğu için takmıyorum ben.Kızlar bugün aşırı yoğundum daha kendime gelemedim. Bir ev beğendik bakalım dedik malum lojman öküzleri bizi darlıyor ufaktan alalım kararına vardık falan. Ama gerçekten hamilelik aşırı etkiliyormuş ben normalde aktif herşeyi tık tık anlayıp çözen birisiyimdir eşim muhatap olmaz o nedenle adliyeden kalma sanırım falan ama bugün enk unk dedim kaldım cepheleri çözemedim. Adam gülüyor hakikaten mala döndüm arada böyle karnım geriliyor ağrı gibi oluyor kasılma ağrı dediğiniz o mu? Çok rahatsız etmiyor ben mevzu yapmıyorum ama az beni korkuttunuz sancı diye. Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta haftalar artıkça sizleri de böyle nts falan görünce acaba o gerilme sancı mı diyorum ulen herşeyim böyle ikilemde size bi soram dedim.
Böyle karnın taş gibi mi oluyor hafif acıyor gibi mi oluyor yani. Kısa süreli yoksa başka bişey gibi mi canım? Benim alt kısım böyle taş gibi sertleşiyor accık da acıyor gibi sanki. Ama düzensiz ve kısa süreli yaniGünde bi kaç kere bana da oluyor kasılma. Biraz rahatsız edici ama kısa sürüyo . Düzensiz olduğu için takmıyorum ben.
Tamam kasılma bu. Aynı benimde karnım taş gibi oluyo ama 1 dk sürmüyor.hafif ağrı da oluyor pozisyon degistiriyorum geçiyor. Gerçek doğum kasilmasinda belli bi düzenle geliyor ve daha çok ağrılı oluyor rahim doğuma hazırlık yapıyor şuan.ama sürekli oluyorsa ve geçmiyorsa doktora görünmek gerek tabiki.Böyle karnın taş gibi mi oluyor hafif acıyor gibi mi oluyor yani. Kısa süreli yoksa başka bişey gibi mi canım? Benim alt kısım böyle taş gibi sertleşiyor accık da acıyor gibi sanki. Ama düzensiz ve kısa süreli yani
Benimde oldu o kaşınan yerlerde kararma olduCanım ama çatlak olabilecek bir yer değil ki bileklerimin içleri ayakkarımın iç kısmı yani hamileliğimin başlarında da olmuştu her gece yaşıyordum 2. Trimesterda geçmişti acaba alerjik mi şeker yüklemesi yaptırmadım şekerden mi kafamda bir sürü soru var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?