2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah şifa versin canım endişelenme serumla sancıyı durdururlar inşallah

Hayırlı olsun canım şimdiden her şey gönlünüze göre olur inşallah
Aynen dediğin gibi bazen bende de gerilme oluyor karnımda ağrı şeklinde ama çok hafif ve genelde yorulduğumda, ayakta fazla kalınca oluyor kasılma olduğunu zannetmiyorum yani herhalde değildir ben de rahatım bu konuda panik yapmıyorum geçer ya diyorum
Regl sancılarından da deneyimliyiz çünkü özellikle ben çok zor çok sancılı geçiriyordum sordum dün doktorum nst için çok erken demişti bana.

Yok canım ya dışarı çıktığım hiç yok zaten sürekli değil geceleri uyuduktan sonra uyandıyorum kaşıntıdan sonra yine uyuyakalıyorum

Bence çok mantıklı, ben de yapmayacağım senin gibi hayır yapma niyetindeyim. Zaten mevlit zorunlu bir şey değil. Herkes duasını evinden okusun.

Canım içini ferah tut. Önlem amaçlı yatırabiliyorlar böyle. İnşallah senin sıpa gününü bekleyecek

Ay hadi hayırlısı olsun, bebiş kısmetiyle geliyor nasipse. İnşallah isteğinize göre içinie sinecek bir ev bulup alırsınız

Amin canım Allah razı olsun valla bana da çok şey gibi gelmiyor ama yine de bu kadar rahat olmak iyi mi diye bi sorayım dedim sağol canım rahatlattın biraz

Yok canım ya dışarı çıktığım hiç yok zaten sürekli değil geceleri uyuduktan sonra uyandıyorum kaşıntıdan sonra yine uyuyakalıyorum
Anladım canım bende dışarı çıkmıyorum ama cam açık olunca (komşularım sağolsun) bana ondan oldu sanırım. Ama tabi tedbir almakta fayda var. Rabbim şifalar versin

Ay hadi hayırlısı olsun, bebiş kısmetiyle geliyor nasipse. İnşallah isteğinize göre içinie sinecek bir ev bulup alırsınız
Amin kuzum Allah razı olsun bakalım gördük beğendik adam da uzun zamandır satamıyor ne olacak durumlar kısmet varsa nasibimiz kolaylıkla alırız zaten hep ona dikkat ederim ben eğer bir iş zor ilerliyorsa ıhhh içime sinmez Rabbim herkese gönlüne göre versin

Günde bi kaç kere bana da oluyor kasılma. Biraz rahatsız edici ama kısa sürüyo . Düzensiz olduğu için takmıyorum ben.

Kızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?

Günde bi kaç kere bana da oluyor kasılma. Biraz rahatsız edici ama kısa sürüyo . Düzensiz olduğu için takmıyorum ben.
Böyle karnın taş gibi mi oluyor hafif acıyor gibi mi oluyor yani. Kısa süreli yoksa başka bişey gibi mi canım? Benim alt kısım böyle taş gibi sertleşiyor accık da acıyor gibi sanki. Ama düzensiz ve kısa süreli yani

Tamam kasılma bu. Aynı benimde karnım taş gibi oluyo ama 1 dk sürmüyor.hafif ağrı da oluyor pozisyon degistiriyorum geçiyor. Gerçek doğum kasilmasinda belli bi düzenle geliyor ve daha çok ağrılı oluyor rahim doğuma hazırlık yapıyor şuan.ama sürekli oluyorsa ve geçmiyorsa doktora görünmek gerek tabiki.

Benimde oldu o kaşınan yerlerde kararma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…