2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım temam bişi daha öğrendim teşekkür ediyorum Rabbim kolaylıklar versin cümlemize başlıyoruz hadi bakalım ekşınlara

Magnezyum kullanan kızlar bağırsak hareketleriniz nasıl. Ben de aşırı kabızlık var çok zorlanıyorum wc ye gitmeye korkuyorum hep kanıyor. Kayinvalidemde vardı magnezyum o akşam içtim hemen çıkarttı tuvalete. Sizde durumlar nasıl doktora söylesem kabızlık için magnezyum verir mi

Magnezyumun çeşitleri var çok fazla. Hamilelikte kullanılan o konuda etkilimi bilmiyorum. Ancak sen doktoruna bir sor o ona göre verir zaten.

Ben uzun süredir magnezyum kullanıyorum ama hep kabızım demir ilacı yüzünden magnezyumun o konuda bir yararı mı oluyomuş

Ben uzun süredir magnezyum kullanıyorum ama hep kabızım demir ilacı yüzünden magnezyumun o konuda bir yararı mı oluyomuş
Bağırsak kaslarının kasılmasını düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttiriyomuş diye okudum. Ama emin değilim tabi sormak lazım doktora.

O da kabızlık için kullanıyor. Bi sorayım doktora çok zorlandığimda kullanırım
Evet evet kabızlık için içmiştim farklı bir türünü biliyorum ama o bizim şu an hamilelikte içtiğimiz değil işte. Sana erir belki söylersen.

Çok geçmiş olsun minnoş, kafan çok takılmıştır eminim ama bu haftalarda kötü bir şey olmaz zaten içini ferahlatmaya çalış, kontrol altındasın tedbirli davranmış doktorun. Allah korusun en kötü senaryo bile hem senin hem bebeğin için en iyi sonuçlanacak şekilde düşünülerek hastanedesin zaten Dualarımız seninle ve bebişle, yarın haberdar edersin bizleri de inşallah bak annesinin yüreğini hoplattı ama bişiysi yok sıpanın der keh keh güleriz 38. haftana kadar

Sabah aclik benim yüksek cikiyor . Siz acliğa bakinca ne kadar arayla bakiyorsınuz ? Gece ben acikarak uyaniyorum süt yoğurt yiyorum ondan olabilir mi ?

Tansiyon olduğunu nasil anladilar cnm ? Tansiyonun Birsen mi 15 lere cikti .

Yok canım ya dışarı çıktığım hiç yok zaten sürekli değil geceleri uyuduktan sonra uyandıyorum kaşıntıdan sonra yine uyuyakalıyorum
Gebelik kolestazi için baktir cnm . Uyandiracak kadar çok oluyor başta el ve ayak içlerinde başliyor . Karaciğer enzimlerin yükseliyor. Tani için safra asitlerine baktiriliyor . Yüksekse ilaça başlatiriliyor ursafolikaside.

Evet evet kabızlık için içmiştim farklı bir türünü biliyorum ama o bizim şu an hamilelikte içtiğimiz değil işte. Sana erir belki söylersen.
Evet ağrılar için kramplar için şuan kullanılan. Bi konuşayım bakayım doktorla . Şimdiye kadar 2 kere kramp girdi bacağıma devam ederse onuda söylerim

Çok geçmiş olsun. 30’lu haftaları geçtikten sonra hiç korkmana gerek yok. Allah korusun erken doğsa bile gayet sağlıklı okuyorlar; ama öyle bir şey olmayacak. Doktorun hemen fark etmiş ve önlem olarak seni hastaneye yatırmış. Sancıları ilaçla engelliyorlar ve zaten takip ediyorlar. İnşallah hayırlısıyla bu zor günleri atlatacaksın. Çok zor tabi ki ama üstesinden geleceksin.

Su fazlalığı olduğunda rahme basınç artıyor. Rahmin bir taşıma kapasitesi var. Nasıl ikizlerde erken doğum olabiliyorsa rahmin kapasitesi az kaldığı için, su fazlalığının da baskı sebebiyle bazen böyle şeylere sebep olabildiğini biliyorum. Ama kontrolle durdururlar sancıyı

Ne güzel ev bakmışsınız, hayırlı olsun şimdiden. İnşallah gönlünüzden gelen sizi bulur, bebek de rızkıyla gelir derler.

Bağırsak kaslarının kasılmasını düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttiriyomuş diye okudum. Ama emin değilim tabi sormak lazım doktora.
Bana öyle etki etmedi malesef kabızlıkla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…