Anladım canım temam bişi daha öğrendim teşekkür ediyorumTamam kasılma bu. Aynı benimde karnım taş gibi oluyo ama 1 dk sürmüyor.hafif ağrı da oluyor pozisyon degistiriyorum geçiyor. Gerçek doğum kasilmasinda belli bi düzenle geliyor ve daha çok ağrılı oluyor rahim doğuma hazırlık yapıyor şuan.ama sürekli oluyorsa ve geçmiyorsa doktora görünmek gerek tabiki.
Kaç haftalık
Maşallah canım bakalim benim kızçe ne oldu. Seninde iyi geçmesine çok sevindim
Ay hadi İnşallah herşey güzel olur ve gününde sağlıkla gelir bebiş. Bizi de haberdar et durumundan, dualarımız seninle30+4 canım bugün, ileride ama sorun değil dedi doktor
Magnezyumun çeşitleri var çok fazla. Hamilelikte kullanılan o konuda etkilimi bilmiyorum. Ancak sen doktoruna bir sor o ona göre verir zaten.Magnezyum kullanan kızlar bağırsak hareketleriniz nasıl. Ben de aşırı kabızlık var çok zorlanıyorum wc ye gitmeye korkuyorum hep kanıyor. Kayinvalidemde vardı magnezyum o akşam içtim hemen çıkarttı tuvalete. Sizde durumlar nasıl doktora söylesem kabızlık için magnezyum verir mi
O da kabızlık için kullanıyor. Bi sorayım doktora çok zorlandığimda kullanırımMagnezyumun çeşitleri var çok fazla. Hamilelikte kullanılan o konuda etkilimi bilmiyorum. Ancak sen doktoruna bir sor o ona göre verir zaten.
Ben uzun süredir magnezyum kullanıyorum ama hep kabızım demir ilacı yüzünden magnezyumun o konuda bir yararı mı oluyomuşMagnezyum kullanan kızlar bağırsak hareketleriniz nasıl. Ben de aşırı kabızlık var çok zorlanıyorum wc ye gitmeye korkuyorum hep kanıyor. Kayinvalidemde vardı magnezyum o akşam içtim hemen çıkarttı tuvalete. Sizde durumlar nasıl doktora söylesem kabızlık için magnezyum verir mi
Nerelerde kaşıntı oluyordu sende?Benimde oldu o kaşınan yerlerde kararma oldu
Bağırsak kaslarının kasılmasını düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttiriyomuş diye okudum. Ama emin değilim tabi sormak lazım doktora.Ben uzun süredir magnezyum kullanıyorum ama hep kabızım demir ilacı yüzünden magnezyumun o konuda bir yararı mı oluyomuş
Evet evet kabızlık için içmiştim farklı bir türünü biliyorum ama o bizim şu an hamilelikte içtiğimiz değil işte. Sana erir belki söylersen.O da kabızlık için kullanıyor. Bi sorayım doktora çok zorlandığimda kullanırım
Çok geçmiş olsun minnoş, kafan çok takılmıştır eminim ama bu haftalarda kötü bir şey olmaz zaten içini ferahlatmaya çalış, kontrol altındasın tedbirli davranmış doktorun. Allah korusun en kötü senaryo bile hem senin hem bebeğin için en iyi sonuçlanacak şekilde düşünülerek hastanedesin zatenKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Sabah aclik benim yüksek cikiyor . Siz acliğa bakinca ne kadar arayla bakiyorsınuz ? Gece ben acikarak uyaniyorum süt yoğurt yiyorum ondan olabilir mi ?Kızlar şekeri olanlar için yazıyorum, 2 haftalık ölçümler için doktorumla görüştüm.
3 tane yüksek değerim vardı 156,157 gibi. Hiç üzerinde durmadı, değerler gayet iyi böyle devam dedi. İçim rahatladı vala.
Sizin de bilginiz olsun
Bizimkiler tosunlukta yarışıyor he, günleri de yakın30+4 canım bugün, ileride ama sorun değil dedi doktor
Tansiyon olduğunu nasil anladilar cnm ? Tansiyonun Birsen mi 15 lere cikti .Evet canım çokmuşgittim bugün kan idrar verdim. Şükür ki idrarda protein kaçağı yokmuş ama nur topu gibi hipertansiyon varmış. Doktor sürekli kontrol altında tansiyonuna bak dedi ve tansiyon ilacı verdi günde 2 kez çok yükseldiğinde iç takipte olalım dedi
Gebelik kolestazi için baktir cnm . Uyandiracak kadar çok oluyor başta el ve ayak içlerinde başliyor . Karaciğer enzimlerin yükseliyor. Tani için safra asitlerine baktiriliyor . Yüksekse ilaça başlatiriliyor ursafolikaside.Yok canım ya dışarı çıktığım hiç yok zaten sürekli değil geceleri uyuduktan sonra uyandıyorum kaşıntıdan sonra yine uyuyakalıyorum
Evet ağrılar için kramplar için şuan kullanılan. Bi konuşayım bakayım doktorla . Şimdiye kadar 2 kere kramp girdi bacağıma devam ederse onuda söylerimEvet evet kabızlık için içmiştim farklı bir türünü biliyorum ama o bizim şu an hamilelikte içtiğimiz değil işte. Sana erir belki söylersen.
Çok geçmiş olsun. 30’lu haftaları geçtikten sonra hiç korkmana gerek yok. Allah korusun erken doğsa bile gayet sağlıklı okuyorlar; ama öyle bir şey olmayacak. Doktorun hemen fark etmiş ve önlem olarak seni hastaneye yatırmış. Sancıları ilaçla engelliyorlar ve zaten takip ediyorlar. İnşallah hayırlısıyla bu zor günleri atlatacaksın. Çok zor tabi ki ama üstesinden geleceksin.Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Ne güzel ev bakmışsınız, hayırlı olsun şimdiden. İnşallah gönlünüzden gelen sizi bulur, bebek de rızkıyla gelir derler.Kızlar bugün aşırı yoğundum daha kendime gelemedim. Bir ev beğendik bakalım dedik malum lojman öküzleri bizi darlıyor ufaktan alalım kararına vardık falan. Ama gerçekten hamilelik aşırı etkiliyormuş ben normalde aktif herşeyi tık tık anlayıp çözen birisiyimdir eşim muhatap olmaz o nedenle adliyeden kalma sanırım falan ama bugün enk unk dedim kaldım cepheleri çözemedim. Adam gülüyor hakikaten mala döndüm arada böyle karnım geriliyor ağrı gibi oluyor kasılma ağrı dediğiniz o mu? Çok rahatsız etmiyor ben mevzu yapmıyorum ama az beni korkuttunuz sancı diye. Herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta haftalar artıkça sizleri de böyle nts falan görünce acaba o gerilme sancı mı diyorum ulen herşeyim böyle ikilemde size bi soram dedim.
Bana öyle etki etmedi malesef kabızlıkla uğraşıyorumBağırsak kaslarının kasılmasını düzenleyerek bağırsak hareketlerini arttiriyomuş diye okudum. Ama emin değilim tabi sormak lazım doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?