Bizimkiler tosunlukta yarışıyor he, günleri de yakınSen doğurunca ben minik bir telaşlanmaya başlarım
Akşam 9, 9 buçuk gibi son ara öğünü yapıp 10buçuk gibi yatıyorum sabah da 8 den önce ölçüyorum açlığı.Sabah aclik benim yüksek cikiyor . Siz acliğa bakinca ne kadar arayla bakiyorsınuz ? Gece ben acikarak uyaniyorum süt yoğurt yiyorum ondan olabilir mi ?
Dirsek içi diz içi ayak bileği koltuk altı yan basenler göğüs arası bu saydıklarım hepsi kaşındı hepsi karardı krem de sürdüm nemlendirici yani kaşınma durdu ama kararma durmadı göğüs arası resmen lekelenme olduNerelerde kaşıntı oluyordu sende?
Çünkü bende genelde bilek içlerinde oluyor morarma oluyor minik minik sabah uyanınca
Ayyyy kaç haftalık sakin ol canım rabbim sağlıkla zamanında kucağına versinKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Doğumda annem olucak evdede çocukla babası durur dedimKızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Su içtikten sonra mi ölçüyorsun şekeri ?Akşam 9, 9 buçuk gibi son ara öğünü yapıp 10buçuk gibi yatıyorum sabah da 8 den önce ölçüyorum açlığı.
Gündüz 3 veya 3buçuk gibi ara öğünümü yapıp akşam yemek öncesi 6 gibi ölçüyorum ve beklenen aralıkta çıkıyor.
Burdan bakınca gece yediğin etki etmez gibi sanki ama yine de net birşey söyleyemem çünkü o kadar bilgim yok. Ancak bol su tavsiye ederim o şekeri dengelemeye çok yardımcı oluyor ben sabah uyanınca en az iki bardak içiyorum
İnşallah durur canım, mart annelerinde ikizler var maşallah onlar ha geldim ha geleceğim derken bile kaç haftadır duruyorlar stres yapma sakin olmaya çalışKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı. Bebişin suyu artmış yine. Boy kilo olarakta çok önde dedi. Sancılarım vardı nst girdim ordan serum ve iğne verdiler tekrar nst girdim hala devam ediyor sancılar. Bugün yatış verdi. Dua edin lütfen bişey olmasın bebeğim daha çok küçük
Öncelikle doğum anında kimseye ihtiyaç yok iyi bi ebe hemşire doktor onun dışında herkes seni strese sokar doğumdan sonra birinin yanında kalması şart çünkü o doğum sonrası uyku öyle bi tatlı ki dalıyorsub e bebek yalnız kalmasın herşey olabilir biliyorsunuz evde sakin biri şart ama sakin biri çünkü herşeye ağlıyorsun bebek durmadıkça strese giriyorsun ben kızımda tektim eşim yanımdaydı ama gün içinde yalnızdım ve çok ağlıyordu bende ağlıyordum bebekleKızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Valla benimde öyle bi sızım vardı var ama bişi çıkmadı genişliyor ondandır belkiArkadaşlar birşey sorucam öğlen duş almıştım ve brokoli mercimek Çorbası içtim 2 3 saattir sol vajina üst kasık tarafıma Ara ara sızıı girip çıkıyor gazdan olabilirmi kızlar dahaa öncede sağ tarafta olmuştu sanki hatırlıyorum bilgisi olann varmı acaba
EvetSu içtikten sonra mi ölçüyorsun şekeri ?
Pek erkek işi değil canımKızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Bence de en azından bir hafta, 10 gün kadar birinin olması iyi oluyor ya ondan sonra alışılıyor zatenÖncelikle doğum anında kimseye ihtiyaç yok iyi bi ebe hemşire doktor onun dışında herkes seni strese sokar doğumdan sonra birinin yanında kalması şart çünkü o doğum sonrası uyku öyle bi tatlı ki dalıyorsub e bebek yalnız kalmasın herşey olabilir biliyorsunuz evde sakin biri şart ama sakin biri çünkü herşeye ağlıyorsun bebek durmadıkça strese giriyorsun ben kızımda tektim eşim yanımdaydı ama gün içinde yalnızdım ve çok ağlıyordu bende ağlıyordum bebekle
Brokoli bazı kişilerde cok gaz yapar nelki ondan olmustur. Bende yapmıyor ama karnıbahar yapıyor mesela.Arkadaşlar birşey sorucam öğlen duş almıştım ve brokoli mercimek Çorbası içtim 2 3 saattir sol vajina üst kasık tarafıma Ara ara sızıı girip çıkıyor gazdan olabilirmi kızlar dahaa öncede sağ tarafta olmuştu sanki hatırlıyorum bilgisi olann varmı acaba
Bu arada bende genel olarak hıc agrı sızlama vs yoktıu son 1 haftadır ara sıra bazzen sag bazen sol kasıgıma sancı degıl de sızlama tarzı agrı oluyor gecıyor hemen. Normal karşılıyorum acıkcasıValla benimde öyle bi sızım vardı var ama bişi çıkmadı genişliyor ondandır belki
Anladım canım sorma bu midee hasaasiyetim gerçekten fenaa yaptı bidee sütlü bişey içeim dedim ayyy biraz öncee prilam içmeden öncee içtim onuda üstüne prilam içtim mahvetti benii bidahamı 7 8 den sonra yiyip içmem sanırım ALLAH cümleten sağlıkla ilerletsinBrokoli bazı kişilerde cok gaz yapar nelki ondan olmustur. Bende yapmıyor ama karnıbahar yapıyor mesela.
Aynen canım bi hafta bile yetiyorBence de en azından bir hafta, 10 gün kadar birinin olması iyi oluyor ya ondan sonra alışılıyor zaten
artık bu son aylarda herşeyi normal karsılacagız yoksa hergün doktora giderizBu arada bende genel olarak hıc agrı sızlama vs yoktıu son 1 haftadır ara sıra bazzen sag bazen sol kasıgıma sancı degıl de sızlama tarzı agrı oluyor gecıyor hemen. Normal karşılıyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?