2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Baktırıcam inşallah canım Allah razı olsun

Kizlar ben tetanoz aşisi vuruldum bugun, yikansan birsey olur mu? Siz ne yaptiniz ?
bana hemşire en az 24 saat banyo yapma demişti, gitmeden de duymuştum zaten bunu iki doza da banyo yapıp gittim 2 gün su değdirmedim aşı yerine

Ödüm kopmuştu bugün ben yokken çok eğleneceksiniz diye ama neyse ki okuyamayacağım kadar çok şey birikmemiş
Öncelikle Limoncicegim_ korkma, 26.haftadan itibaren artık erken bile doğsa sağlıkla büyüyebiliyor bebişler. Doktorunun tedbirli davranması da bence çok iyi, güzel haberlerini bekliyoruz
E evdekiliyakat çok teşekkür ederim
Y ysnmrv ev alırsanız en az sizin kadar sevincez valla burda. Ay bu arada bebek rızkıyla gelir’i biz de deneyimledik bu süreçte ve insana yalnız olmadığını hissettiren bi durum, çok güzel gerçekten. İnşallah evinizi alırsınız siz de hem maddi hem manevi rahatlığa erersiniz

bana hemşire en az 24 saat banyo yapma demişti, gitmeden de duymuştum zaten bunu iki doza da banyo yapıp gittim 2 gün su değdirmedim aşı yerine
Benim 1 doz bu o zaman yarin yapim en iyisi banyo

Sana da bebek rızkıyla gelmiş, doktora yeterlilik hayırlı olsun

Canım bilmiyorum ki önlem amaçlı dedi, şu an daha erken ama planlı doğum isteyebiliriz dediler bir de ben normal doğum olmasını istiyorum ama konuşuruz onu dedi daha var zamanına
Rabbim korusun ya Martin sonunda ikimizde pirtlatcaz bu gidisle

Gelmiş geçmiş olsun canım 2 gün felan yıkanma diyorlar yinede sen bilirsin haddii sıraa Nasipse bende Şifaa olsun cümleten
Kuzu bana 1 gun dedide nette baktim yikanabilirsiniz diyor bilemedim. 1 doz vuruldum ben

Hanımlar benim gibi nefes darlığı yaşayanınız var mı? Özellikle gece yatınca çok zorluyor. Göğüslerimin arasına bisey koyuyorum rahat nefes alıyım diye ama yetmiyor. Hamile kaldigimdan beri nabzim biraz yüksek bu hafta hep en az 100 en fazla 110 gördüm. Yarın doktora sorucam. Ama benim gibi yaşayanlar var mı merak ettim.

Ben özellikle 10 gündür çok fenayım. Gece nefes alamıyorum. Bir kalkıyorum ki kupkuru olmuşum nerdeyse dilimin hışırtısını hissediyorum. Berbat bir his

Kızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım. Ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Soranlar için 29+3 olduk daha bugün. 2 saate bir nst alıyorlar sancılar aynı devam ediyor şuan. Serum verdiler iğne verdiler birde sürekli bi hap getiriyorlar onu alıyorum. Sabaha karşı bir kez daha nst bakıp doktor ona göre değerlendirecekmiş. Eşim yanımda çok destek oluyor sağolsun onun sayesinde moralim şuan iyi. Daha iyi olacağız inşallah. Bütün bebişlerimiz zamanlarında sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.

Tansiyon olduğunu nasil anladilar cnm ? Tansiyonun Birsen mi 15 lere cikti .
Devlete gittim kan idrar baktılar birde iki günlük tansiyonlarımı not ederek verdim canım. Aşırı baş ağrısı yaptı normalde yaşamadığım şeyleri yaşadım diyebilirim mal gibiyim kaç gündür. Özeldeki doktor da 3 gün takip edip bize bildir dedi ona da ctesi akşam gibi atacağım sonuçları

Rabbim daha iyi etsin inşallh canım. Bak şükür ki fark edilmiş hastanede kontrol altındasınız ilaçlarda halledilecek inşallah morali yüksek tut hep

Geçmiş olsun canım bende yaşıyorum. Tansiyonunu da bi takip et istersen geçmezse kardiyoloji görsün demişti bana doktorum şuan dayanabiliyorum. Bende arasına bez koyup öyle uyuyorum birbirlerine çok ağırlık veriyorlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…