Amin canım Allah razı olsun Rabbim daha güzellerini nasip etsin sizlereNe güzel ev bakmışsınız, hayırlı olsun şimdiden. İnşallah gönlünüzden gelen sizi bulur, bebek de rızkıyla gelir derler.
Ay ne güzel enerji vermişsinÖdüm kopmuştu bugün ben yokken çok eğleneceksiniz diye ama neyse ki okuyamayacağım kadar çok şey birikmemiş
Öncelikle @Limoncicegim_ korkma, 26.haftadan itibaren artık erken bile doğsa sağlıkla büyüyebiliyor bebişler. Doktorunun tedbirli davranması da bence çok iyi, güzel haberlerini bekliyoruz
@evdekiliyakat çok teşekkür ederim
Y ysnmrv ev alırsanız en az sizin kadar sevincez valla burda. Ay bu arada bebek rızkıyla gelir’i biz de deneyimledik bu süreçte ve insana yalnız olmadığını hissettiren bi durum, çok güzel gerçekten. İnşallah evinizi alırsınız siz de hem maddi hem manevi rahatlığa erersiniz
Canım Rabbim şifalar versin haber et inşaAllahKızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım. Ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Soranlar için 29+3 olduk daha bugün. 2 saate bir nst alıyorlar sancılar aynı devam ediyor şuan. Serum verdiler iğne verdiler birde sürekli bi hap getiriyorlar onu alıyorum. Sabaha karşı bir kez daha nst bakıp doktor ona göre değerlendirecekmiş. Eşim yanımda çok destek oluyor sağolsun onun sayesinde moralim şuan iyi. Daha iyi olacağız inşallah. Bütün bebişlerimiz zamanlarında sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.
Aminn İNŞALLAH canım gelmiş geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz Annesine sarılsın sağlıkla zamanında gelsin bebişşKızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım. Ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Soranlar için 29+3 olduk daha bugün. 2 saate bir nst alıyorlar sancılar aynı devam ediyor şuan. Serum verdiler iğne verdiler birde sürekli bi hap getiriyorlar onu alıyorum. Sabaha karşı bir kez daha nst bakıp doktor ona göre değerlendirecekmiş. Eşim yanımda çok destek oluyor sağolsun onun sayesinde moralim şuan iyi. Daha iyi olacağız inşallah. Bütün bebişlerimiz zamanlarında sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.
Çok doğru. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu son 2 ay abartmadan biraz daha dikkat ederek ilerlersek sorun olacağını sanıyorum.Kızlar yavaştan tansiyonlar sancılar ortaya çıkmaya başladı Rabbim cümlemize şifalar versinyememize içmemize hareketlerimize ekstra dikkat edeceğimiz dönemlere girdik diye düşündürdü bu beni. Önlem almakta fayda var zira tedbir bizden takdir Allah’tan. Akşam yemeklerini erken kesince gece nefes darlığı durumuna bakabilirsiniz zira metabolizmamız da güneşle doğru orantılı çalışıyor ki ekstra hamilelikte daha çok etkilemesi normal mesela hava karardıktan sonra bişi yememek rahatlatabilir. Eee kilo aldık ister istemez alışık olmadığımız kilolara çıktık az veya çok, ağırlık merkezimiz değişti, denge kayıpları da normal. Dikkat edelim inşaAllah özellikle son haftalarda beliren olan tansiyon ve şekere ekstra dikkat edelim. Yiyeceklerden kaçınalım az daha sabır inşaAllah az kaldı
Bende de var canım hatta geçen o kadar derin nefes almaya çalıştım ki ofladim resmen eşim beni yanlış anlayıp estağfurullah çek bile dediHanımlar benim gibi nefes darlığı yaşayanınız var mı? Özellikle gece yatınca çok zorluyor. Göğüslerimin arasına bisey koyuyorum rahat nefes alıyım diye ama yetmiyor. Hamile kaldigimdan beri nabzim biraz yüksek bu hafta hep en az 100 en fazla 110 gördüm. Yarın doktora sorucam. Ama benim gibi yaşayanlar var mı merak ettim.
Anladım canım teşekkür ederimm İNŞALLAH genişliyor diedir sağlıkla ilerleyelimValla benimde öyle bi sızım vardı var ama bişi çıkmadı genişliyor ondandır belki
Amin canım benimKızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım. Ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Soranlar için 29+3 olduk daha bugün. 2 saate bir nst alıyorlar sancılar aynı devam ediyor şuan. Serum verdiler iğne verdiler birde sürekli bi hap getiriyorlar onu alıyorum. Sabaha karşı bir kez daha nst bakıp doktor ona göre değerlendirecekmiş. Eşim yanımda çok destek oluyor sağolsun onun sayesinde moralim şuan iyi. Daha iyi olacağız inşallah. Bütün bebişlerimiz zamanlarında sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.
Benim doğumumda annem kaldi.Kızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Ben ablamın doğumunda kaldım ve bilmediğim için ablam mı bana yardım etti ben mi ablama yardım ettim bilmiyorum yani eğlendik mi eğlendik ama şimdi sen nasıl doğum yapacaksın belli değil sezaryende daha bi kendine gelmen zor oluyor tecrübeli birisi annedir abladır vs olması sana daha yardımcı olur benim eşim şimdiden başladı ben anlamam diye korkuyor oda korkusundan diyor yani. Tabiki eşin olacak yanında ama ilk gece tecrübe önemli diye düşünüyorum şahsen başıma geldi biliyorum yani.Kızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Mercimek çorbası brokoli kombo yapmışsın taş olsa çatlar herhalArkadaşlar birşey sorucam öğlen duş almıştım ve brokoli mercimek Çorbası içtim 2 3 saattir sol vajina üst kasık tarafıma Ara ara sızıı girip çıkıyor gazdan olabilirmi kızlar dahaa öncede sağ tarafta olmuştu sanki hatırlıyorum bilgisi olann varmı acaba
Ben erkenciyim bugün ama üzerimde bi mutsuzluk, alınganlık var. Sabah kahvaltıyı zor yaptım şekerden dolayı tüketeceklerim sınırlı ve hep aynı şeyleri yiyorum diye ağladımSelam kızlar kahvaltımı yaptım oturdum mesajlarınıza bakıyorum herkeşler uyuyor sanırım. Artık bir aksilik olmaz ise bebeğin kıyafetlerini yarın yıkayıp hastane çantasını hazırlayacağım inşaAllah… neredeyse 1 aydır minnakımın minnaklarını yıkayıp ütülemek nasip olmadı.
bugün kv doğum günüymüş 2736338 yaşına geldin daha d günü bekliyon anasını satayım tabiki kutlamicambir haftadır oğlu hasta onu da aramıyor, benim annem daha çok ilgilendi, hayatımda böyle bencil karı görmedim… yazık eşimde yaşlı diye hizmetini ediyor, doğru olanı yapıyorda, karı gözüme batıyor maloş. İşine gelince bacakları ayh uyh eder-eşim taşısın diye- ama bi bakmışsın vittirivizzik gibi de götüren olmasa da otobüsle gider, o günlerden eksik kalmaz koyduğum. Bugün sabah sabah yine kv kurdum hayırlısı bakalım
Benim daha ocak ayinda belli oldu sezeryan tarihimAy bu arada Mart ayındakilerin planlı sezaryen tarihleri belli olmaya başlamışBazıları Şubat annesi olacak. Hayırlısıyla gelsinler inşallah. Mart ayına girdiğimiz gibi bizim grubun da sezaryen tarihleri patır patır belli olmaya başlar diye düşünüyorum.
Ayyy sardı beni bir heyecan
Seninki korkuyor gerçi bi çok eş korkuyor ya da tedirgin oluyor benim ki deBen ablamın doğumunda kaldım ve bilmediğim için ablam mı bana yardım etti ben mi ablama yardım ettim bilmiyorum yani eğlendik mi eğlendik ama şimdi sen nasıl doğum yapacaksın belli değil sezaryende daha bi kendine gelmen zor oluyor tecrübeli birisi annedir abladır vs olması sana daha yardımcı olur benim eşim şimdiden başladı ben anlamam diye korkuyor oda korkusundan diyor yani. Tabiki eşin olacak yanında ama ilk gece tecrübe önemli diye düşünüyorum şahsen başıma geldi biliyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?