2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne güzel enerji vermişsin Allah razı olsun baş ağrım vardı bütün gün, geyik yapcak halim kalmadı ki hala baş ağrım var ama enseden girmediği için çok şey yapmıyorum hamdolsun. ondan ekrana bakamıyorum şimdi sakinlikte yazayım dedim kuzum. Hakikaten normalde naktimiz çok yok garimenkul satmamız lazımdı baharı bekliyorduk satmak için adam uzun zamandır takipte olduğum evin ilanına takas yaparım diye yazmış yazdım adama döndü derken kendimi ev bakarken buldum. Enteresan şeyler oldu yani. Bizde anlamadık. Hayırlısıyla bakalım. Rabbim daha güzellerini nasip etsin sizlere canım. bebekler sağlıklı olsunlar afiyet kolaylıklar isteyelim mülk Allah’ın verecek olan O

Canım Rabbim şifalar versin haber et inşaAllah aklımız sende bilesin

Kızlar yavaştan tansiyonlar sancılar ortaya çıkmaya başladı Rabbim cümlemize şifalar versin yememize içmemize hareketlerimize ekstra dikkat edeceğimiz dönemlere girdik diye düşündürdü bu beni. Önlem almakta fayda var zira tedbir bizden takdir Allah’tan. Akşam yemeklerini erken kesince gece nefes darlığı durumuna bakabilirsiniz zira metabolizmamız da güneşle doğru orantılı çalışıyor ki ekstra hamilelikte daha çok etkilemesi normal mesela hava karardıktan sonra bişi yememek rahatlatabilir. Eee kilo aldık ister istemez alışık olmadığımız kilolara çıktık az veya çok, ağırlık merkezimiz değişti, denge kayıpları da normal. Dikkat edelim inşaAllah özellikle son haftalarda beliren olan tansiyon ve şekere ekstra dikkat edelim. Yiyeceklerden kaçınalım az daha sabır inşaAllah az kaldı

Aminn İNŞALLAH canım gelmiş geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz Annesine sarılsın sağlıkla zamanında gelsin bebişş

Çok doğru. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu son 2 ay abartmadan biraz daha dikkat ederek ilerlersek sorun olacağını sanıyorum.

Ben de akşam yemeğinden sonra atıştırmazsa gece daha rahat ediyorum. Her türlü uykum bölünüyor çişe kalkıp durmaktan, ağrımdan ya da eşimin horlamasından. Ama bir kaç kez gece yatmadan yemiştim dediğin gibi nefes darlığını falan, hazımsızlığı, reflüyü çok etkiliyor.

Ay bu arada Mart ayındakilerin planlı sezaryen tarihleri belli olmaya başlamış Bazıları Şubat annesi olacak. Hayırlısıyla gelsinler inşallah. Mart ayına girdiğimiz gibi bizim grubun da sezaryen tarihleri patır patır belli olmaya başlar diye düşünüyorum.

Ayyy sardı beni bir heyecan

Bende de var canım hatta geçen o kadar derin nefes almaya çalıştım ki ofladim resmen eşim beni yanlış anlayıp estağfurullah çek bile dedi ben rahat etmesem de iki yastık kullanıp yükselttim başımı daha iyi nefes almaya başlayınca carpintim da az olmaya başladı dene istersen canım normal ama bunlar korkma.

Günaydinn guzel annelerrrr
Hepimiz farkli illerdeyiz ne durumda havalar bilemiyorum soguk olan yerler var ama ben Alanyadayim burasi gunesli biraz soguk bazende esiyor ama gunes var . Bugunde haftasonu . Bugun , yarin bi kahve yapin sıkı sıkı giyinin alin yaniniza soyle bi park bahce dag deniz neresiyse yuruyun bi temiz hava alalim derimm ben saglam bi kahvalti guzel bi yuruyus hepimize iyi gelir az daha sabir , biraz daha dikkat derken azcik dayandik mi saglikla bebislerimizi kucagimiza alicaz insallah hepinize misler gibi bi haftasonu diliyorum. Kocamaaan sevgiler

Selam kızlar kahvaltımı yaptım oturdum mesajlarınıza bakıyorum herkeşler uyuyor sanırım. Artık bir aksilik olmaz ise bebeğin kıyafetlerini yarın yıkayıp hastane çantasını hazırlayacağım inşaAllah… neredeyse 1 aydır minnakımın minnaklarını yıkayıp ütülemek nasip olmadı.

bugün kv doğum günüymüş 2736338 yaşına geldin daha d günü bekliyon anasını satayım tabiki kutlamicam bir haftadır oğlu hasta onu da aramıyor, benim annem daha çok ilgilendi, hayatımda böyle bencil karı görmedim… yazık eşimde yaşlı diye hizmetini ediyor, doğru olanı yapıyorda, karı gözüme batıyor maloş. İşine gelince bacakları ayh uyh eder-eşim taşısın diye- ama bi bakmışsın vittirivizzik gibi de götüren olmasa da otobüsle gider, o günlerden eksik kalmaz koyduğum. Bugün sabah sabah yine kv kurdum hayırlısı bakalım

Amin canım benim

Kızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Benim doğumumda annem kaldi.
Bu hamileliğimde eger doğumum planladığımız günde olursa annem kalacak. Ama olur da Allah korusun erken gelirse annem yurtdışından hemen gelemeyeceği için mecburen esim kalir.
Arkadaşımın doğumunda esi kaldi. Anne babasi vefat ettiği icin. Bir sorun yasamadi.
Anne gibi olmaz belki ama olmayacak bir sey degil bence baska imkan yoksa

Kızlar doğum yapan 2 arkadaşım da mutlaka hastanede ve evde annen kalmalı eşinle halledemezsiniz asla diyorlar. Sizce de öyle mi olmalı? Deneyimli analar?
Ben ablamın doğumunda kaldım ve bilmediğim için ablam mı bana yardım etti ben mi ablama yardım ettim bilmiyorum yani eğlendik mi eğlendik ama şimdi sen nasıl doğum yapacaksın belli değil sezaryende daha bi kendine gelmen zor oluyor tecrübeli birisi annedir abladır vs olması sana daha yardımcı olur benim eşim şimdiden başladı ben anlamam diye korkuyor oda korkusundan diyor yani. Tabiki eşin olacak yanında ama ilk gece tecrübe önemli diye düşünüyorum şahsen başıma geldi biliyorum yani.

Mercimek çorbası brokoli kombo yapmışsın taş olsa çatlar herhal

Ben erkenciyim bugün ama üzerimde bi mutsuzluk, alınganlık var. Sabah kahvaltıyı zor yaptım şekerden dolayı tüketeceklerim sınırlı ve hep aynı şeyleri yiyorum diye ağladım.
28. Haftanın içindeyim hâlâ çok eksiğim var ve herşeyi odasına attım ne zaman toparlamaya başlarım bilmiyorum şu aralar kendimde o gücü hiç görmüyorum.
Benim kv de de geçen oğluyla konuşuyor yemek yedin mi oğlusu diyo, bu gelin ne yiyor kaç aylık oldu, şekeri de var yemeğini yedi mi, eşine yardımcı ol demiyor da yemek yiyip yemediğini soruyor, hâlâ sinirim geçmedi ama bugün bu sinir alınganlığa dönüştü sanırım bunun için de oturup ağlayacağım.
İnşallah hepinizin günü çok çok güzel geçer

Benim daha ocak ayinda belli oldu sezeryan tarihim

Seninki korkuyor gerçi bi çok eş korkuyor ya da tedirgin oluyor benim ki de
' merak etme karıcığım bi durum olursa, hastaneye falan yetişemezsek ben seni doğurturum' diyo
Buraya kadar bir problem yok, eşimin veteriner hekim olması dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…