- 1 Aralık 2022
- 2.413
- 3.704
- 63
Ay bu arada Mart ayındakilerin planlı sezaryen tarihleri belli olmaya başlamışBazıları Şubat annesi olacak. Hayırlısıyla gelsinler inşallah. Mart ayına girdiğimiz gibi bizim grubun da sezaryen tarihleri patır patır belli olmaya başlar diye düşünüyorum.
Ayyy sardı beni bir heyecan
Böyle zamanlarda sana tavsiyem bizden daha kötü durumda olanları düşünmen canım. Sen en azından seçenek olarak yemek yemiyorsun ve belirli bir süre geçerli bu ama bu seçeneği olmayan insanlar var şuan dünyada maalesef.Ben erkenciyim bugün ama üzerimde bi mutsuzluk, alınganlık var. Sabah kahvaltıyı zor yaptım şekerden dolayı tüketeceklerim sınırlı ve hep aynı şeyleri yiyorum diye ağladım.
28. Haftanın içindeyim hâlâ çok eksiğim var ve herşeyi odasına attım ne zaman toparlamaya başlarım bilmiyorum şu aralar kendimde o gücü hiç görmüyorum.
Benim kv de de geçen oğluyla konuşuyor yemek yedin mi oğlusu diyo, bu gelin ne yiyor kaç aylık oldu, şekeri de var yemeğini yedi mi, eşine yardımcı ol demiyor da yemek yiyip yemediğini soruyor, hâlâ sinirim geçmedi ama bugün bu sinir alınganlığa dönüştü sanırım bunun için de oturup ağlayacağım.
İnşallah hepinizin günü çok çok güzel geçer
Ay kesinlikle öyle kendime verdiğim zararı başka biri bana veremez. Aslında alıştım durumuma gayet de idare ediyordum ama bugün nedense acayip bi duygusallık var üzerimde sebepsiz herşeye kızıp alınıp ağlamak istiyor gibiyim. ve haklısın bizden üstlere bakmak yerine bazen aşağılara da bakmak lazım ki elimizdekilerin kıymetini bilelim ama nefis işteBöyle zamanlarda sana tavsiyem bizden daha kötü durumda olanları düşünmen canım. Sen en azından seçenek olarak yemek yemiyorsun ve belirli bir süre geçerli bu ama bu seçeneği olmayan insanlar var şuan dünyada maalesef.bu en azından durumuna üzülmeni değil de şükretmeni sağlar diye düşünüyorum. Çünkü bizler her zaman bizden iyi olanları görmeye meyilliyiz ama çark öyle işlemiyor. Zaten şuan sahte iyiyimler çoğaldı bu şekilde sosyal medyadan bile psikolojisi bozulan kaç kişi tanıyorum ama madalyonun diğer yüzü var. Bir kere hiç kimse bu kadar iyi mükemmel değil. Hepimiz birşeylerle imtihan oluyoruz bu durumu kendine eziyet olarak lanse etmende bu durumdan kendine dalga geçilecek mevzu çıkarman da bu durumdan haline binlerce kez şükretmek de senin elinde unutma evet sinir oluyoruz bir şeylere ama biz kendimize yaptığımızı kimse bize yapmıyor en çok biz bize zarar veriyoruz
Özgüven iyi bişi hele seni rahatlatıyorsa kız ne güzelSeninki korkuyor gerçi bi çok eş korkuyor ya da tedirgin oluyor benim ki de
' merak etme karıcığım bi durum olursa, hastaneye falan yetişemezsek ben seni doğurturum' diyo
Buraya kadar bir problem yok, eşimin veteriner hekim olması dışında
Ne rahatlaması sinir ediyorÖzgüven iyi bişi hele seni rahatlatıyorsa kız ne güzelbenimki hep şu modda:
Ben anlamam ki
Ben bilmem ki
Ben yapamam ki
Ben edemem ki
Anasını sattığım adamı hep böyle yetiştirmiş kv. Bende yaparsın edersinlerle bugüne getirdim. Evde elektrik ustası da su ustası da benim bide bana geçen hediye alet çantası almış sana ciciler aldım diyor ay bak yine gülesim geldi
Hepimiz yaşıyoruz bunu canım sadece birilerinin de bize bunları hatırlatması lazım. Var benim bir kaç dostum böyle zamanlarda genel çerçevede bakabilmemi sağlayan. O nedenle hemen toparlanıyorum çok şükür yoksa robot değiliz ki BİZ HAMİLEYİİİİİİİİİZZZZZAy kesinlikle öyle kendime verdiğim zararı başka biri bana veremez. Aslında alıştım durumuma gayet de idare ediyordum ama bugün nedense acayip bi duygusallık var üzerimde sebepsiz herşeye kızıp alınıp ağlamak istiyor gibiyim. ve haklısın bizden üstlere bakmak yerine bazen aşağılara da bakmak lazım ki elimizdekilerin kıymetini bilelim ama nefis işte.
Doktor pol izledi fazlaca herhalNe rahatlaması sinir ediyorben inek miyim de beni doğurtacaksın diyorum
' ne kadar farklı olabilir ki ' diyosonra da işi ciddiye vurup 'gerçekten doğurturum bak merak etme' diyo, öküz ya
Ay bu zamana kadar erkekler hep böyle yetiştirilmiş malesef, biz KV kere gidince kocamın ayağına ev terliği giydiriyor kadın, yapma diyorum gülüyor. Anlamıyorlar da.Özgüven iyi bişi hele seni rahatlatıyorsa kız ne güzelbenimki hep şu modda:
Ben anlamam ki
Ben bilmem ki
Ben yapamam ki
Ben edemem ki
Anasını sattığım adamı hep böyle yetiştirmiş kv. Bende yaparsın edersinlerle bugüne getirdim. Evde elektrik ustası da su ustası da benim bide bana geçen hediye alet çantası almış sana ciciler aldım diyor ay bak yine gülesim geldi
Hepimiz yaşıyoruz bunu canım sadece birilerinin de bize bunları hatırlatması lazım. Var benim bir kaç dostum böyle zamanlarda genel çerçevede bakabilmemi sağlayan. O nedenle hemen toparlanıyorum çok şükür yoksa robot değiliz ki BİZ HAMİLEYİİİİİİİİİZZZZZçevredekiler bu lafı uzun zaman duymak istemeyecek
Gizli gizli izliyor olabilirDoktor pol izledi fazlaca herhal
Yani işte erkek evlatlarını yetiştirmeyip kadın yontsun kafasından çıkmak lazım benim de erkek evladım olacak kendi işini kendisi halletsin babam bize küçükken herşeyi öğretti kız olmamıza rağmen yalnız başınıza kendinize yetin diye neden erkeklere bunu yapmıyorlar anlamıyorum.Ay bu zamana kadar erkekler hep böyle yetiştirilmiş malesef, biz KV kere gidince kocamın ayağına ev terliği giydiriyor kadın, yapma diyorum gülüyor. Anlamıyorlar da.
Ama biz bu düzeni değiştireceğiz kızlar, oğullarımızı kendini idame ettirebilen her işini gören kimseye muhtaç olmayan bireyler olarak yetiştireceğiz
Bende hep kendi ayaklarımın üstünde durdum kuzum da bu farklı bişi anlamayanlara anlatmak, geyik yapmak, anın tadını çıkarmak vs Senelerce beklemişim kimse kusura bakmasın kendimi tabiki de şımartcam. Vala fırsatımız varken nazlanmak hamileliğin tadını çıkarmak lazım
Ama ben yapamıyorum ya nazlanamıyorum ay ben hamileyim çekilin diyemiyorum alışmışım kendi ayaklarımın üzerinde durmaya kıramıyorum bu durumu ama çok isterdim nazlanmayı.
Yapabiliyosanız nazlanın kızlar hiç kaçınmayın, çeksinler nazımızı çünkü biz Hamileyiizzzz
Oda bişi kız bak ahahahah güldüm eşineGizli gizli izliyor olabilirson kontrollerde doktora "bizlerdeki" doğumun fizyolojik yapısını soruyor, "inerklerde" şöyle yapıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz gibi sorular soruyor
Bazen korkuyorum bu işi ciddiye alıp doğurtma planları yapıyor diye
Eski zihniyet, oğulları ağa paşa sanki, aman erkek onu yapmaz aman erkek bunu yapmaz, erkek hizmet etmez hizmet bekler kafası. Benim de oğlum olacak inşallah hiç öyle yetiştirmeyeceğim, her işini kendi görebilsinYani işte erkek evlatlarını yetiştirmeyip kadın yontsun kafasından çıkmak lazım benim de erkek evladım olacak kendi işini kendisi halletsin babam bize küçükken herşeyi öğretti kız olmamıza rağmen yalnız başınıza kendinize yetin diye neden erkeklere bunu yapmıyorlar anlamıyorum.
Benim babam anlatıyor bende hatırlıyorum eskiden su faturalarını elektrik faturalarını verirdi git yatır derdi küçüktüm ya taş çatlasın 12-13 oda bizi gizli gizli takip edermiş gidip yatırmayı öğrendik o yaşımızda… tadilat yaparken çağırırdı elimize o mevzu neyse verirdi sabırla yapmamızı beklerdi öğrendik herşeyi. Şuan düşünüyorum da babamın hakkını ödeyemem. Üniversiteye gittiğimde hiç zorluk çekmedim. Eşim ise hem anası babası 3 oğlanı mal gibi yetiştirmiş yine içlerinde en iyisi eşimdir birde eşim öğretmenliğinde verdiği alışkanlıkla tabi her işini başkasına yaptırıyor ampul patlasa elektrikçi çağırır.Eski zihniyet, oğulları ağa paşa sanki, aman erkek onu yapmaz aman erkek bunu yapmaz, erkek hizmet etmez hizmet bekler kafası. Benim de oğlum olacak inşallah hiç öyle yetiştirmeyeceğim, her işini kendi görebilsin
İnek doğurtmak daha zor değil midir ya ben abiyi tutuyorum şu an, bence doğurturNe rahatlaması sinir ediyorben inek miyim de beni doğurtacaksın diyorum
' ne kadar farklı olabilir ki ' diyosonra da işi ciddiye vurup 'gerçekten doğurturum bak merak etme' diyo, öküz ya
Ben ikna oldum aslında yapar diye valla ama ben genelde çabuk ikna olan bi insanımGizli gizli izliyor olabilirson kontrollerde doktora "bizlerdeki" doğumun fizyolojik yapısını soruyor, "inerklerde" şöyle yapıyoruz siz nasıl yapıyorsunuz gibi sorular soruyor
Bazen korkuyorum bu işi ciddiye alıp doğurtma planları yapıyor diye
Evett canımm sormaa ya dün gecee mahvetti benii bidaha brokoli yemem sanırım birde 8 den sonra yemek yemediğimde bayaa rahat ediyorum artık devam NasipseMercimek çorbası brokoli kombo yapmışsın taş olsa çatlar herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?