- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Yav eskilere öyle şeyler söylememişler bile. İstedikleri gibi yatmşlar, çay kahve gün içinde öyle 200ml sınırlaması da yokmuş. Çok şükür iyi doğmuşuz. Doktor da dedi olabildiğince sol ama sıkılırsan arada sağ ve sırt üstü de olabilir diye. Yatınca hemen bebebğe bir şeyler olmuyor zaten. 1 saat sırt üstü ya da sağ tarafa uyumakta sıkıntı yok.Ya bu yan yatmak ya da sırtüstü yatmamak nasıl konuşuluyorsa artık kendimi sırtüstü yatarken bulunca panik oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacakmış gibi. Ama cok da rahat geliyor, vücut istiyor ya
Sırt üstü yattığında iyi hissediyorsan sıkıntı yok ya. Ben biraz uzun yatınca başım ve boynumda bi baskı hissediyorum sanki tansiyonum oynuyo gibi. Ama yine de ara ara kısa süreli de olsa yatıyorum sırtı dinleniyo insanın vallaYa bu yan yatmak ya da sırtüstü yatmamak nasıl konuşuluyorsa artık kendimi sırtüstü yatarken bulunca panik oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacakmış gibi. Ama cok da rahat geliyor, vücut istiyor ya
Öyle de derin uyuyorum ki oyle yatinca offYav eskilere öyle şeyler söylememişler bile. İstedikleri gibi yatmşlar, çay kahve gün içinde öyle 200ml sınırlaması da yokmuş. Çok şükür iyi doğmuşuz. Doktor da dedi olabildiğince sol ama sıkılırsan arada sağ ve sırt üstü de olabilir diye. Yatınca hemen bebebğe bir şeyler olmuyor zaten. 1 saat sırt üstü ya da sağ tarafa uyumakta sıkıntı yok.
Doğurtur belki ama ben bi veterinerle doğum yapmak istememİnek doğurtmak daha zor değil midir ya ben abiyi tutuyorum şu an, bence doğurtur
Evet yan yatmak acitiyor bir süre sonra. Ben zaten daha önceden de cok severdim sırtüstü yatmak.Sırt üstü yattığında iyi hissediyorsan sıkıntı yok ya. Ben biraz uzun yatınca başım ve boynumda bi baskı hissediyorum sanki tansiyonum oynuyo gibi. Ama yine de ara ara kısa süreli de olsa yatıyorum sırtı dinleniyo insanın valla
Ben henüz ikna olmadım olmayı da düşünmüyorumBen ikna oldum aslında yapar diye valla ama ben genelde çabuk ikna olan bi insanım
Ne durumdasın canım iyi misiniz? Sabah baktı mı doktorunKızlar hepinizi tek tek alıntılayamadım. Ama hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Soranlar için 29+3 olduk daha bugün. 2 saate bir nst alıyorlar sancılar aynı devam ediyor şuan. Serum verdiler iğne verdiler birde sürekli bi hap getiriyorlar onu alıyorum. Sabaha karşı bir kez daha nst bakıp doktor ona göre değerlendirecekmiş. Eşim yanımda çok destek oluyor sağolsun onun sayesinde moralim şuan iyi. Daha iyi olacağız inşallah. Bütün bebişlerimiz zamanlarında sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah.
bende boyleyimYa bu yan yatmak ya da sırtüstü yatmamak nasıl konuşuluyorsa artık kendimi sırtüstü yatarken bulunca panik oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacakmış gibi. Ama cok da rahat geliyor, vücut istiyor ya
Ben hala yatıyorum sırt üstü ya çürüdük resmenYa bu yan yatmak ya da sırtüstü yatmamak nasıl konuşuluyorsa artık kendimi sırtüstü yatarken bulunca panik oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacakmış gibi. Ama cok da rahat geliyor, vücut istiyor ya
Olsun yine de iyi jokerin varDoğurtur belki ama ben bi veterinerle doğum yapmak istemem
Benim de öyle 7. Aya girdigimden beri var ama bu hafta çok daha zorlaştı geceleri nefes almam. Panik atak gibi sanki daha önce hiç geçirmedim.Ben özellikle 10 gündür çok fenayım. Gece nefes alamıyorum. Bir kalkıyorum ki kupkuru olmuşum nerdeyse dilimin hışırtısını hissediyorum. Berbat bir his
Saol cnm tansiyonum hafta başı düşüktü ama 1-2 gündür normal sadece nabzim yüksek o da yoruyor. Bende senin gibi bez koyup ayırıyorum ikisini birbirindenGeçmiş olsun canım bende yaşıyorum. Tansiyonunu da bi takip et istersen geçmezse kardiyoloji görsün demişti bana doktorum şuan dayanabiliyorum. Bende arasına bez koyup öyle uyuyorum birbirlerine çok ağırlık veriyorlar yahu
Evt benim de en büyük problemim bu ben sık sık az az yiyorum yoksa mide bulantısı beni mahvediyor ama bi deniycem haklısın geç saatte yemek yemek yapıyor olabilir.Kızlar yavaştan tansiyonlar sancılar ortaya çıkmaya başladı Rabbim cümlemize şifalar versinyememize içmemize hareketlerimize ekstra dikkat edeceğimiz dönemlere girdik diye düşündürdü bu beni. Önlem almakta fayda var zira tedbir bizden takdir Allah’tan. Akşam yemeklerini erken kesince gece nefes darlığı durumuna bakabilirsiniz zira metabolizmamız da güneşle doğru orantılı çalışıyor ki ekstra hamilelikte daha çok etkilemesi normal mesela hava karardıktan sonra bişi yememek rahatlatabilir. Eee kilo aldık ister istemez alışık olmadığımız kilolara çıktık az veya çok, ağırlık merkezimiz değişti, denge kayıpları da normal. Dikkat edelim inşaAllah özellikle son haftalarda beliren olan tansiyon ve şekere ekstra dikkat edelim. Yiyeceklerden kaçınalım az daha sabır inşaAllah az kaldı
Ben neredeyse 2 aydır çift yastıkla yatiyorum hatta daha da yükseltsem mi diye düşünüyorum yakında her yanım yastık olucak. Çok şükür 2 ayımız kaldı sağlıkla geçsin de artık idare edicez.Bende de var canım hatta geçen o kadar derin nefes almaya çalıştım ki ofladim resmen eşim beni yanlış anlayıp estağfurullah çek bile dediben rahat etmesem de iki yastık kullanıp yükselttim başımı daha iyi nefes almaya başlayınca carpintim da az olmaya başladı dene istersen canım normal ama bunlar korkma.
Bende hep sağda hissediyorum bebeğimi sol bomboş sanki ama plasentam nerde bi fikrim yokAy kızlar çok şükür ağrım sızım bi şeyim yok benim ama bebeğim tüm ağırlığını soluma veriyomuş gibi hissediyorum. Bazen öyle bi oluyo ki oturduğum yerde sağıma eğiliyorum solda ona yer açılsın diye. Sağ taraf sanki bomboş solda kaburgam sıkışıyo resmen. Hareketleri de çoğunlukla solda hissediyorum doktora sorduğumda sağda plasenta var o yüzden dedi. Plasenta o kadar büyük bi yer mi kaplıyo ki sağa gidemiyo çocuğum?
Enn başından beri böyleydi ya. Daha 13-14 haftalıkken kasığımın sol tarafında duruyodu. Babası da bunu romantize edip “kalbine yakın olmak istiyo” diyo eriyorum sonraBende hep sağda hissediyorum bebeğimi sol bomboş sanki ama plasentam nerde bi fikrim yoksağa gidiyodur da tercih etmiyodur belki plasenta var diye seninki
Benim de en başından beridir sağda aslında her yerdeler ama ben hep sağda hissediyorumEnn başından beri böyleydi ya. Daha 13-14 haftalıkken kasığımın sol tarafında duruyodu. Babası da bunu romantize edip “kalbine yakın olmak istiyo” diyo eriyorum sonra
Ay kızlar çok şükür ağrım sızım bi şeyim yok benim ama bebeğim tüm ağırlığını soluma veriyomuş gibi hissediyorum. Bazen öyle bi oluyo ki oturduğum yerde sağıma eğiliyorum solda ona yer açılsın diye. Sağ taraf sanki bomboş solda kaburgam sıkışıyo resmen. Hareketleri de çoğunlukla solda hissediyorum doktora sorduğumda sağda plasenta var o yüzden dedi. Plasenta o kadar büyük bi yer mi kaplıyo ki sağa gidemiyo çocuğum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?