2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu yan yatmak ya da sırtüstü yatmamak nasıl konuşuluyorsa artık kendimi sırtüstü yatarken bulunca panik oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacakmış gibi. Ama cok da rahat geliyor, vücut istiyor ya
Yav eskilere öyle şeyler söylememişler bile. İstedikleri gibi yatmşlar, çay kahve gün içinde öyle 200ml sınırlaması da yokmuş. Çok şükür iyi doğmuşuz. Doktor da dedi olabildiğince sol ama sıkılırsan arada sağ ve sırt üstü de olabilir diye. Yatınca hemen bebebğe bir şeyler olmuyor zaten. 1 saat sırt üstü ya da sağ tarafa uyumakta sıkıntı yok.

Ya bu yan yatmak ya da sırtüstü yatmamak nasıl konuşuluyorsa artık kendimi sırtüstü yatarken bulunca panik oluyorum. Sanki bebeğe bisey olacakmış gibi. Ama cok da rahat geliyor, vücut istiyor ya
Sırt üstü yattığında iyi hissediyorsan sıkıntı yok ya. Ben biraz uzun yatınca başım ve boynumda bi baskı hissediyorum sanki tansiyonum oynuyo gibi. Ama yine de ara ara kısa süreli de olsa yatıyorum sırtı dinleniyo insanın valla

Öyle de derin uyuyorum ki oyle yatinca off ama hep aynı şeyler konusulunca insana bir yanlış yapıyorum hissiyati geliyor ister istemez. Halbuki düşününce hic etkinin olmadığı, uyku halinde vücudun otomatikman girdigi bir pozisyon yani

Evet yan yatmak acitiyor bir süre sonra. Ben zaten daha önceden de cok severdim sırtüstü yatmak.

Sırtüstü yatınca memelerin arası kırışmıyor aşkolar. Hadi yine kaptiniz tüyoyu

@limonç
Ne durumdasın canım iyi misiniz? Sabah baktı mı doktorun

Ben artık hiç uyuyamıyorum kemiklerim yan yattığım için acı bir kor haline geldiler. Salondaki berjerin önüne ayak uzatabiliceğim bir puf alıp orda dik uyucam. Bu kadar etkilemesi çok ilginç ya alt tarafı 9 kilo fazlası var ağırlıktan mı acıyo acaba

bende boyleyim
Ve gece uyandigimda kendimi sirtustu yatarken buluyorum ve bunu duzeltmem zor yani napcam bilmiyom ki nasil yatiyom

Ben hala yatıyorum sırt üstü ya çürüdük resmen

Ben özellikle 10 gündür çok fenayım. Gece nefes alamıyorum. Bir kalkıyorum ki kupkuru olmuşum nerdeyse dilimin hışırtısını hissediyorum. Berbat bir his
Benim de öyle 7. Aya girdigimden beri var ama bu hafta çok daha zorlaştı geceleri nefes almam. Panik atak gibi sanki daha önce hiç geçirmedim.
Saol cnm tansiyonum hafta başı düşüktü ama 1-2 gündür normal sadece nabzim yüksek o da yoruyor. Bende senin gibi bez koyup ayırıyorum ikisini birbirinden

Evt benim de en büyük problemim bu ben sık sık az az yiyorum yoksa mide bulantısı beni mahvediyor ama bi deniycem haklısın geç saatte yemek yemek yapıyor olabilir.
Ben neredeyse 2 aydır çift yastıkla yatiyorum hatta daha da yükseltsem mi diye düşünüyorum yakında her yanım yastık olucak. Çok şükür 2 ayımız kaldı sağlıkla geçsin de artık idare edicez.

Ay kızlar çok şükür ağrım sızım bi şeyim yok benim ama bebeğim tüm ağırlığını soluma veriyomuş gibi hissediyorum. Bazen öyle bi oluyo ki oturduğum yerde sağıma eğiliyorum solda ona yer açılsın diye. Sağ taraf sanki bomboş solda kaburgam sıkışıyo resmen. Hareketleri de çoğunlukla solda hissediyorum doktora sorduğumda sağda plasenta var o yüzden dedi. Plasenta o kadar büyük bi yer mi kaplıyo ki sağa gidemiyo çocuğum?

Bende hep sağda hissediyorum bebeğimi sol bomboş sanki ama plasentam nerde bi fikrim yok sağa gidiyodur da tercih etmiyodur belki plasenta var diye seninki

Bende hep sağda hissediyorum bebeğimi sol bomboş sanki ama plasentam nerde bi fikrim yok sağa gidiyodur da tercih etmiyodur belki plasenta var diye seninki
Enn başından beri böyleydi ya. Daha 13-14 haftalıkken kasığımın sol tarafında duruyodu. Babası da bunu romantize edip “kalbine yakın olmak istiyo” diyo eriyorum sonra

Enn başından beri böyleydi ya. Daha 13-14 haftalıkken kasığımın sol tarafında duruyodu. Babası da bunu romantize edip “kalbine yakın olmak istiyo” diyo eriyorum sonra
Benim de en başından beridir sağda aslında her yerdeler ama ben hep sağda hissediyorum uff valla doğsalar da sevsek zamanında inşallah şimdi yanlış dua etmiş olmıyım

Canım benim plasenta solda ve bebeğim hep sol tarafta, dün söyledi doktor oradaymış plasenta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…