2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 16 çıkmış referans 13-150 yazıyor günde bir demir hapı içiyorum doktor düşük falan demedi ama yaptıralı 1 ay olmuş ne halde şuan bilemiyorum
Sonuçlarda bu demir değeri "demir" diye mi yazıyo?

Kizlar sürekli enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotık almişim . Vicdan azabi cekiyorum artik. Gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Canım hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var. Doktorlar uygun gördükçe kullanabilyorsun. ..ben de corona oldum ve ciğerlerime indi çok kötüydüm. Kullandım antibiyotik.

Enfeksiyon bebek için daha zararlıymış vücutta. Grip falan mı oluyorsun?

arkadaslar benim canim cok fena sifara cekiyor

Ya bu erkeklerin eski kullanılmayan kabloları saklama sevdası nereden geliyor dfghjkl

Ben sinirlenmeyeyim de kim sinirlensin şimdi kızlar olaya bir bakın ya.. kv kp falan ile görüşmüyoruz eşime yaptıkları bir çok yanlıştan dolayı onları sildi eşim. Görümcem ile de çok nadir yiğenleri için görüşüyor eşim yani çocukları bazen bize bırakıyorlar ya da eşim alıp bir yerlere götürüyor. Ama ben kv kp görümce hiçbiri ile görüşmüyorum (olayların benle pek alakası yok ama kendileri suçlu olduklarını asla kabul etmedikleri için alakam olmayan konuda bile suçlu ben oldum her neyse).

Görümce çocukları getirdiğinde apartmana bile adım atmaz eşim aşağıya iner alır.
Bir kaç gündür şehir dışında ailemin yanındaydım. Duyunca eşimi yemeğe çağırmış görümcem. O da gitti, aynı gün de letgodan anlaştığım beşiğin alınması gerekiyordu bizim aracımız yok. Yemekte beşik almaya gidicem erken kalkayım demiş onlar da arabaları olduğu için biz götürelim istersen yardım edelim vs demişler (hayrettt). Beşiği almaya gitmişler bize getirmişler parçaları çok olduğu için de yukarı çıkmışlar. Eşimi bir aradım naptın diye, getirdik oturuyoruz vs diyor. Dedim siz kim? Kim var? Ablam eniştem falan diyor.. ne alaka ya!? dedim. Sesimi duymuşlar (bana ne!)
Ben evdeyken apartmana adım atmayan insanlar ben şehir dışındayım diye evime girme cesaretinde nasıl bulunabiliyor. Eşim ben ısrar ettim kapıya kadar taşıyınca eşyaları vs diyor ok sen ayıp olmasın diye formaliteden teklif edersin zaten ama onlar nasıl kabul edip giriyor sonuçta benim de evim ve ben varken girmediği eve ben yokken de giremez.

Eşim bebek arabamızı göstermiş (benim kuzenimin hediyesi olduğunu söyleyerek) anakucağını göstermiş (annemin hediyesi olduğunu söyleyerek). İki yıldır falan görüşmüyoruz kendileriyle ve bebeği beni asla sormadılar aylardır. Eşim de utanın demek istemiş anladığım kadarıyla o yüzden göstermiş..
bir de bebeği nasıl göreceğiz biz derlermiş.. hiç güleceğim yoktu.. dedim onu görmeye de ben yokken gelsinler

Eşim de benim ailemin yanına geldi dün, yiğeni arıyor ben ananemdeyim dayı diye. Eee yani!? Kv yolda eşimi görünce geçip gitmişti en son, hangi anne bunu yapabilir? Ve ne ben ne eşim asla kabahatli değiliz bu meselelerde, cümle alem de biliyor çok çok net konular var yani.. Her neyse yiğeninin araması bi tuhaf normalde böyle bir şey asla olmaz. Muhtemelen kv kp arattı (hazır ben şehir dışındayken duygu sömürüsü ile yanlarına çağıracaklardı kesin) bugün de kendi evimize döndük. Eşyaları koridorda görünce tekrar sinirlendim konuyu tekrar açmadım hiç. Konuşmaları bi değişik değişik geliyor bana.. hoş olmayan bir üslup yani. Ya da ben kuruyorum emin değilim. Oturdum ağlıyorum sinirimden.

Üşenmeyip okuyanlara kocaman bir gönderiyorum..

Müslin bende var da ne ise yarıyor bilmem. Oğlumda hic kullanmamistim. Sahi ne ise yariyor
Kızlar hastaneye götürün mutlaka. BEbeği yatırdıkları yatak varya oraya serin kendi götürdüğünüzü.

Banyo yaptırırken de kullanılabiliyormuş.

Çarşaf niyetine kullanan varmış.

Yazın hafif örtü gibi üstüne örten oluyormuş bebek arabasında - pusette falan.

Boşver ne yaparsan yap ne edersen et bazı insanlarda utanma duygusu kayıp olmuş ben 12 yıldır o kadar yoruldum ki bu konulardan sadece hasta etti bu konular beni 30 yaşımda 2 defa biyopsi yaptım bitsne de doğumdan sonra biyopsi neden yapılır kanser şüphesinden yani gülüm kendini üzmeyle kalıyorsun üzme canından önemli değil

Hanımlar sizin verişlerde artık yılan gibi gidip geliyor mu tekmeden çok yer açmaya çalmıyor gibi hareketler eskiden tekmesi çoktu şimdi maşallah içinde dolaşıyor yılan gibi sanki

Canım bu dönemde normalde sinir olduğumuz şeyler kat kat daha sinir olunası hale gelebiliyor. Sen haklısın tabiki. Ama eşin görüşüyormuş, kendince sorun görmemiş belli ki. Bazen eşlerimiz için bazı şeyleri görmeyebiliyoruz. Lütfen ağlama, ortada ağlanacak bir durum yok. Herkes bir şeyler söylüyor, konuşuyor, kafasına göre davranıyor, hiç birimizin ailesi güllük gülistanlık değil.

Eşinin ailesi tuhaf tipler anladığım kadarıyla. Ancak üzüldüm açıkçası. Eşin de isterdi bence kendi ailesi bu dönemde yanında olsun, bu duyguları onlarla paylaşabilsin. Anladığım kadarıyla sizlerle arayı yapmak istiyorlar bebek gelecek yakında diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…