BEbeğim sabah akşam mutlaka kuru kayısı tüketiyorum. Bir de sabahları küçük bir fincan filtre kahve sayesinde çıkabiliyorum. Bol da su tüketiyorum. Başka da bişi yapmıyorum.
Beni de ya. Sabah 2 akşam 2 çok açık çay içiyorum ama kışın doyamıyorum. Bir de ben haftada 1 gün kebap günü yapıyoruz, yanında ice tea içiyorum. Arada da bitter çikolata
Beni de ya. Sabah 2 akşam 2 çok açık çay içiyorum ama kışın doyamıyorum. Bir de ben haftada 1 gün kebap günü yapıyoruz, yanında ice tea içiyorum. Arada da bitter çikolata
Canım hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler var. Doktorlar uygun gördükçe kullanabilyorsun. ..ben de corona oldum ve ciğerlerime indi çok kötüydüm. Kullandım antibiyotik.
Enfeksiyon bebek için daha zararlıymış vücutta. Grip falan mı oluyorsun?
Biz eşimle bu haftasonu Bebekli hayata hazırlık eğitimie katıldık, Eevdekiliyakat
sormuştu. Ben çok beğendim kadını. Gözde Engin Çırayndiye Londra’dan birisiydi, online katıldık. Baya her şeyi anlattı bence. Bir haftasonu sürdü. Hem doğumla, hem bebek bakımıyla ilgili çok bilgi verdi. Babalarla da bir atölye yaptılar, bence o da erkekleri dahil etmek için iyiydi. İlgilenen varsa öneririm. Evden online rahat oldu. Aptamilin de oluyo ücretsiz, ona da katılmıştık. Bu ücretli ve 6 çift vardı, iyiydi bence. 100£. Fiyatı iyi mi kötü mü bilemedim, başka bakmadığım için.
Ben çay içiyorum ya. Çok açık içtiğim için vicdan yapmadım açıkçası. Eskiden her akşam mutlaka demlerdim. Şimdi çok canım isterse demliyorum sadece öyle bir sınır koydum. Türk kahvesi de bazı günler üst üste içiyorum denk geliyor bazen hafta da bir iki.
Kızlar bu arada sesimi tamamen kaybettim dün akşamdan beri çıkmıyor. Yarın kbb ye gideceğim. Büyük ihtimalle rapor verir. Okulda açılıyor yarın ters gibi bu zamana denk geldi rapor almayı hiç sevmiyorum
Kızlar yarın kontrolüm var umarım bebeğim kilo almıştır. Geçen hafta karın çevresi 2 hafta geriydi. Başka bir doktora gideceğim. Geçen hafta kilosu 1780 gr dı bu sefer 1900 bekliyorum inşallah dualarınızı esirgemeyin
Bu arada doktora sordum ıdareye daha sormadım tam 32+0 da gel dedi çalışabılır raporu ıcın
Gelisiminde sıkıntı olmazsa sen isteyınce ayrılırsın dedı raporu vercek ınsallah gelısımde sıkıntı olmazsa Allahım esirgesin
Canım kilosuna bişey demedi şuan sadece geriden gelen karın çevresiydi diğer herşey haftasıyla uyumluydu ama gerilemeye devam ederse sorun oluyormuş zaten
Valal bilmiorum belki arkadaslar garipsiyordur beni ama icen biri olarak ilk aylardan bu aylara kadar hic istemedim ama simdilerde ne olduysa ariyorum yani napim..
.. tabiki icmiorum ama aramiorda deglm