2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben de sürekli yürüyüşe çıkmak istiyorum ama çişimi nereye yapıcam diye gerilmekten kısa kesiyorum yürüyüşü mürüyüşü, dönüyom evime
Eşim az yürüdük senin şimdi çişin gelirse ne olacak dedi artık bi köşeye siner yaoarim napim dedim iki saat güldük şöyle böyle sidikli bir şekilde girdim evden içeri zaten

Benimde iki gundur assiri bir kasik agrim var bazen icten bazen alttan degisik bi agri korkuttu beni ya ama dinlenince geciyir yoruyomuyum kendimi acaba bilmiyorum ki
Bende de var normal bence kocaman oldular sırtını bile dayasa bi yere ağrı yapar artık bizde ama kasık ağrısı da acı veriyo ya benim ağrı eşiğim kesin düşük

Sabah beridir depo odayı toplamaya çalışıyoruz resmen koca bir oda çöp çıktı ve oda hiç toplanmış vaziyette değil hala yemin ederim yıldım ya. Düşündükçe ağlamaklı oluyorum djdndk. Şu an odada gerçekten ambalaj çöpleri falan var daha bakıp ayırmadığımız, nasıl olsa kullanılmıyor belki lazım olur diye üst üste koyup koyup çıkmışız odadan. Eşime bahane bulup kızmak istiyorum çünkü kendisi tam bir anam kılıklı yirmi beş yıllık kabloyu bile attırmıyor ama ben de tembelin tekiyim, beş sene önce aldığım tost makinasının kutusunu bari atsaymışım öyle koyup çıkmışım odaya nasıl olsa gözüm görmüyor diye, al birimizi vur ötekine. Neyse hadi mola bitti, beni ararsanız çöplükteyim

Bir gözünü karartıp herşeyi çıkar at atmadikca lazım olur dedikçe kalıyor kenarda ben bir müddet bekletiyorum bazen mesela kıyafet dolap hesabına koyuyorum biraz bekleyebiliyorum satilmazsa geri dönüşüme sen deyince şu an beklettiklerim geldi aklıma girdi bak

Oyle bı oda bende de var canım çok kolay gelsin ve çocuğun dolabıni da oraya kurdurdum bitince bi foto at bakalim nasıl olacak bizi de gaza getirir hem belki

Selam kızlar
Hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Temizlik yapanlara güç kuvvet,
Nefessiz kalanlara (ben gibi) nefes versin Rabbim

Bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadık ütüledik çok şükür
Sonra kv ile gittiğim mağazada zaten mağaza kötü olunca zoraki aldığım bir kaç takımı havluya baktım baktım beğenmedim anneme verdim al birilerine ver giydirmicem nasılsa ziyan olmasın diye annem yazık kadın huyumu biliyor elinde kıyafetlerle baka kaldı kadın. Neyse no problemo
sonra bir baktım ben bu çocuğa hiç 3 aylık kıyafet almamışım ya hemen eşimi aradım bu çocuğun kıyafeti yokmuş kıyafet almam lazım dedim adam tam bitti diyorum seviniyor yeni bişi çıkartıyorum arkadaş bende sağolsun al dedi hemmen sipariş verdim.

Yani işleri bitirdim mi? tabiki hayır bir posta daha ütü, yıkama çıktı başımıza. olan anamla eşime oluyor ama yapacak bişi yok bu işler böyle relax eşim belki de bu yüzden sürekli hasta bugünlerde adamın iliğini sömürdüm resmen neyyuyssseeeee bende durumlar bugünlük bu kızlar

Zaten iki adım yürüyünce maraton koşmuş gibi oluyorum
Yarin okul da açılıyor ne yapacağım bakalim.

İyi yapmışsınız elinize kolunuza sağlık. Ben daha girişmedim yıkama işlerine. Ama kıyafet artık almam elimdekiler şimdilik yeter gibi. Lakin bu gruba uymayan bir yönüm var kızlar benim müslin battaniyem yok dün aldıklarımı gösterdim annemlere eksik varsa onları alayım diye. Onlar da bana müslin almamışsın dedi. Garibim anam müslin diyemediği için Müslüm diyor olsun o da kabulüm

Müslin bende var da ne ise yarıyor bilmem. Oğlumda hic kullanmamistim. Sahi ne ise yariyor

Sağol canım +1 yaz oraya bende almadım müslin canım. Bende gıcık bir huy var herkesin aldığını inat edip almıyorum airfryer eşim yalvardı alalım diye (gerçi çok sağlıksız olduğu yeni yeni kanıtlanıyor iyiki almamışım ) almicam herkesin yaptığı şeyi yapasım gelmiyor bi diyorum. Ve müslin de almicam (büyük konuştum ya kesin alırım bak bide o var dilimi büzeyim kaç kez dedim bide ) huy işte herkesin bir şeysi var annene çok selamlar ellerinden öperim ya maşaAllah

Ayy o gıcık huy birazcık bende de var ve tam olarak airfryer de bizde yaşadık onu
Bende pişman değilim almadığıma. Ben senden farklı olarak müslin alırım iki tane ince olduğu için işime yarar diye düşünüyorum. Diğer battaniyeler hep kalın o rahat olur diye düşünüyorum.
Aleyküm selam canım söylerim

Eyvah yine müslin konusu açıldı grupta ben bu konuyu hallettik zannediyordum 2 tane de ben aldım bebeği yıkarken sarıyormuşuz onun içine diye belki kundak ya da omuz bezi falan da olur ama yetmezse çok önemliyse 2 tane daha alayım bari tecrübeleri analar teyzeler ablalar varsa aydınlatabilir bizi

En hiç açmamıştım ama

Bakalım zaman ne gösterecek alırsam kendimi gömerim burda nasılsa ama şuan böyle

Ya o kumaşı biliyorum ve yıkandığımda şahsen üzerime değmesini istemediğim ve hiç hoşlaşmadığım bir kumaş türü bebeğime de yapmam ya. Kurulasam kurulamıyor ıslak kalsa ıslak kalmıyor yapışıyor falan ıyhhhh yok ben sevmiyorsam bebeğim de sevmez sanırım

Hem gelinimiz hem kızkardeşim hem annem dünyadaki en önemli şey gibi bahsettiler canım bilemeyeceğim
O kadar da abartılacak bir şey değil ya penye battaniyesi olanlar ekstra masraf yapıp 4 katlı olanlardan almayın aynı şeye denk geliyor, yaz için tek katlı alınabilir sadece

Aaa öyle miymişş ben hiç kullanmadım daha paketli duruyor yıkamamıştım da bir deneyeyim öyleyse ben de kullanamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…