- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Eşim az yürüdük senin şimdi çişin gelirse ne olacak dediYa ben de sürekli yürüyüşe çıkmak istiyorum ama çişimi nereye yapıcam diye gerilmekten kısa kesiyorum yürüyüşü mürüyüşü, dönüyom evime
Bende de var normal bence kocaman oldular sırtını bile dayasa bi yere ağrı yapar artık bizde ama kasık ağrısı da acı veriyo ya benim ağrı eşiğim kesin düşükBenimde iki gundur assiri bir kasik agrim var bazen icten bazen alttan degisik bi agri korkuttu beni ya ama dinlenince geciyir yoruyomuyum kendimi acaba bilmiyorum ki
Bir gözünü karartıp herşeyi çıkar at atmadikca lazım olur dedikçe kalıyor kenarda ben bir müddet bekletiyorum bazen mesela kıyafet dolap hesabına koyuyorum biraz bekleyebiliyorum satilmazsa geri dönüşümeSabah beridir depo odayı toplamaya çalışıyoruz resmen koca bir oda çöp çıktı ve oda hiç toplanmış vaziyette değil hala yemin ederim yıldım ya. Düşündükçe ağlamaklı oluyorum djdndk. Şu an odada gerçekten ambalaj çöpleri falan var daha bakıp ayırmadığımız, nasıl olsa kullanılmıyor belki lazım olur diye üst üste koyup koyup çıkmışız odadan. Eşime bahane bulup kızmak istiyorum çünkü kendisi tam bir anam kılıklı yirmi beş yıllık kabloyu bile attırmıyor ama ben de tembelin tekiyim, beş sene önce aldığım tost makinasının kutusunu bari atsaymışım öyle koyup çıkmışım odaya nasıl olsa gözüm görmüyor diye, al birimizi vur ötekine. Neyse hadi mola bitti, beni ararsanız çöplükteyim
Ben enfeksiyon içim doktor verdi kullandımKizlar sürekli enfeksiyon geçiriyorum. Bu üçüncü antibiyotık almişim . Vicdan azabi cekiyorum artik. Gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Oyle bı oda bende de var canım çok kolay gelsin ve çocuğun dolabıni da oraya kurdurdum bitince bi foto at bakalim nasıl olacak bizi de gaza getirir hem belkiSabah beridir depo odayı toplamaya çalışıyoruz resmen koca bir oda çöp çıktı ve oda hiç toplanmış vaziyette değil hala yemin ederim yıldım ya. Düşündükçe ağlamaklı oluyorum djdndk. Şu an odada gerçekten ambalaj çöpleri falan var daha bakıp ayırmadığımız, nasıl olsa kullanılmıyor belki lazım olur diye üst üste koyup koyup çıkmışız odadan. Eşime bahane bulup kızmak istiyorum çünkü kendisi tam bir anam kılıklı yirmi beş yıllık kabloyu bile attırmıyor ama ben de tembelin tekiyim, beş sene önce aldığım tost makinasının kutusunu bari atsaymışım öyle koyup çıkmışım odaya nasıl olsa gözüm görmüyor diye, al birimizi vur ötekine. Neyse hadi mola bitti, beni ararsanız çöplükteyim
Zaten iki adım yürüyünce maraton koşmuş gibi oluyorumŞöyle bir şey gördüm bir iki gün önce ne kadar doğru bilmiyorum, hamileliğin üçüncü mü dördüncü mü ne ayından itibaren vücudumuz her gün maraton koşmuş kadar efor sarfediyormuş. Maraton hayatımızda hiç koşmadığımızı varsayıyorum, kıyaslayamıyorum ama bence epey iyiyiz çoğumuz normal işimize gücümüze devam ediyoruz tüm bu metabolik artışa rağmen. Çabuk yorulmamız falan çok normal, o kadar olur. İşleri güçleri artık dinlene dinlene yapıcaz, arada ağzımıza bir şeyler atıp enerji depolıycaz, suyumuzu eksik etmiycez bitti gitti, zaten iki ay var önümüzde hallederiz bence ya
İyi yapmışsınız elinize kolunuza sağlık. Ben daha girişmedim yıkama işlerine. Ama kıyafet artık almam elimdekiler şimdilik yeter gibi. Lakin bu gruba uymayan bir yönüm var kızlar benim müslin battaniyem yokSelam kızlar
Hasta olanlara çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Temizlik yapanlara güç kuvvet,
Nefessiz kalanlara (ben gibi) nefes versin Rabbim
Bugün bebeğin kıyafetlerini yıkadık ütüledik çok şükür
Sonra kv ile gittiğim mağazada zaten mağaza kötü olunca zoraki aldığım bir kaç takımı havluya baktım baktım beğenmedim anneme verdim al birilerine ver giydirmicem nasılsa ziyan olmasın diyeannem yazık kadın huyumu biliyor elinde kıyafetlerle baka kaldı kadın. Neyse no problemo
sonra bir baktım ben bu çocuğa hiç 3 aylık kıyafet almamışım yahemen eşimi aradım bu çocuğun kıyafeti yokmuş kıyafet almam lazım dedim adam tam bitti diyorum seviniyor yeni bişi çıkartıyorum arkadaş bende sağolsun al dedi hemmen sipariş verdim.
Yani işleri bitirdim mi? tabiki hayır bir posta daha ütü, yıkama çıktı başımıza.olan anamla eşime oluyor ama yapacak bişi yok bu işler böyle relax eşim belki de bu yüzden sürekli hasta bugünlerde adamın iliğini sömürdüm resmen neyyuyssseeeee bende durumlar bugünlük bu kızlar
Müslin bende var da ne ise yarıyor bilmem. Oğlumda hic kullanmamistim. Sahi ne ise yariyorİyi yapmışsınız elinize kolunuza sağlık. Ben daha girişmedim yıkama işlerine. Ama kıyafet artık almam elimdekiler şimdilik yeter gibi. Lakin bu gruba uymayan bir yönüm var kızlar benim müslin battaniyem yokdün aldıklarımı gösterdim annemlere eksik varsa onları alayım diye. Onlar da bana müslin almamışsın dedi. Garibim anam müslin diyemediği için Müslüm diyor olsun o da kabulüm
Hem gelinimiz hem kızkardeşim hem annem dünyadaki en önemli şey gibi bahsettiler canım bilemeyeceğimMüslin bende var da ne ise yarıyor bilmem. Oğlumda hic kullanmamistim. Sahi ne ise yariyor
Sağol canım +1 yaz oraya bende almadım müslin canım. Bende gıcık bir huy var herkesin aldığını inat edip almıyorumİyi yapmışsınız elinize kolunuza sağlık. Ben daha girişmedim yıkama işlerine. Ama kıyafet artık almam elimdekiler şimdilik yeter gibi. Lakin bu gruba uymayan bir yönüm var kızlar benim müslin battaniyem yokdün aldıklarımı gösterdim annemlere eksik varsa onları alayım diye. Onlar da bana müslin almamışsın dedi. Garibim anam müslin diyemediği için Müslüm diyor olsun o da kabulüm
Ayy o gıcık huy birazcık bende de varSağol canım +1 yaz oraya bende almadım müslin canım. Bende gıcık bir huy var herkesin aldığını inat edip almıyorumairfryer eşim yalvardı alalım diye (gerçi çok sağlıksız olduğu yeni yeni kanıtlanıyor iyiki almamışım ) almicam herkesin yaptığı şeyi yapasım gelmiyor bi diyorum. Ve müslin de almicam (büyük konuştum ya kesin alırım bak bide o var dilimi büzeyim kaç kez dedim bide ) huy işte herkesin bir şeysi var annene çok selamlar ellerinden öperim ya maşaAllah
En hiç açmamıştım amaEyvah yine müslin konusu açıldı gruptaben bu konuyu hallettik zannediyordum 2 tane de ben aldım bebeği yıkarken sarıyormuşuz onun içine diye belki kundak ya da omuz bezi falan da olur ama yetmezse çok önemliyse 2 tane daha alayım bari tecrübeleri analar teyzeler ablalar varsa aydınlatabilir bizi
Bakalım zaman ne gösterecek alırsam kendimi gömerim burda nasılsaAyy o gıcık huy birazcık bende de varve tam olarak airfryer de bizde yaşadık onu
Bende pişman değilim almadığıma. Ben senden farklı olarak müslin alırım iki tane ince olduğu için işime yarar diye düşünüyorum. Diğer battaniyeler hep kalın o rahat olur diye düşünüyorum.
Aleyküm selam canım söylerim
Ya o kumaşı biliyorum ve yıkandığımda şahsen üzerime değmesini istemediğim ve hiç hoşlaşmadığım bir kumaş türü bebeğime de yapmam ya. Kurulasam kurulamıyor ıslak kalsa ıslak kalmıyor yapışıyor falan ıyhhhh yok ben sevmiyorsam bebeğim de sevmez sanırımEyvah yine müslin konusu açıldı gruptaben bu konuyu hallettik zannediyordum 2 tane de ben aldım bebeği yıkarken sarıyormuşuz onun içine diye belki kundak ya da omuz bezi falan da olur ama yetmezse çok önemliyse 2 tane daha alayım bari tecrübeleri analar teyzeler ablalar varsa aydınlatabilir bizi
Ben de sessizce okumuştum ama aklıma da takılmadı değil üçer beşer alanları gördüm çünkü baya işe yarıyor olmalı diyordumEn hiç açmamıştım ama
O kadar da abartılacak bir şey değil ya penye battaniyesi olanlar ekstra masraf yapıp 4 katlı olanlardan almayın aynı şeye denk geliyor, yaz için tek katlı alınabilir sadeceHem gelinimiz hem kızkardeşim hem annem dünyadaki en önemli şey gibi bahsettiler canım bilemeyeceğim
Aaa öyle miymişşYa o kumaşı biliyorum ve yıkandığımda şahsen hiç hoşlaşmadığım bir kumaş türü bebeğime de yapmam ya. Kuruladan kurulamıyor ıslak kalsa ıslak kalmıyor falan ıyhhhh yok ben sevmiyorsam bebeğim de sevmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?