Ay bende çok mart ortasında doğuracakmış gibi hissediyorum ve inatla eşyaları ne yıkadım ne bir şey yaptım öylecene duruyorO takıntı bende de var, olabildiğince geciktirmemin sebeplerinden biri de bu ama geçtiğimiz haftadan beri bana mart ortasında doğuruverecekmişim korkusu yüklendi, öyle düşününce de çok az vaktim var diyip panikliyorum.
Pijamayı kuşaklı almayı ben hiç düşünememişim, çok cinyıs bir hareket açıkçası takdir ettim. Paylaştıysan atlamışım.
Valla bellide olmaz bence ben oğlumu 36 da doğurmuştmHastane çantasını hazırlamakta geç mi kalmış oluruz ya haftaya ya da daha sonraki hafta hazırlamış olsak? Ben bebeğin kıyafetlerini falan da daha hiç hazırlamadım zaten koyacak yer yok diye. Her şey var (diye düşünüyorum) ama öbek olarak duruyor, valla planlı programlı her şeyi tıkır tıkır hazırlıyosunuz özeniyorum ha. Biraz daha hazırlayıp paylaşın, önce utanıp sonra streslenip en sonunda da harekete geçiyim başka türlü olmayacak gibi
Bir de hastane çantasına koyduğunuz pijamanın bundan ortalama 8 hafta sonra üzerinize olacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bence benim karnım daha fazla büyüyemez çünkü yer yok o yüzden 4 hafta sonra falan doğurucam gibi geliyor
Bende giderim belkiKızlar bakın bi eğitim buldum, muhtemelen gidicem ben İstanbul’da olanların da haberi olsunn
Kayıt olmak gerekiyor, gitmeyi düşünüyosan instagramdan yazıp kaydol bence sonra dolmasınBende giderim belki
Ya hahah, erken olmuyo di mi, erken olmuyosa doğur kız içine de doğduysa. Pırt diye çıkarıver ehheh.Ay bende çok mart ortasında doğuracakmış gibi hissediyorum ve inatla eşyaları ne yıkadım ne bir şey yaptım öylecene duruyorbak yazıyorum 18mart gibi buraya doğurdum yazarım içime doğddu kız
36 çok erken olmuyor di mi, bir sorun çıkmamıştı?Valla bellide olmaz bence ben oğlumu 36 da doğurmuştm
Benim gönlümde 14 ve 24 Nisan varYa hahah, erken olmuyo di mi, erken olmuyosa doğur kız içine de doğduysa. Pırt diye çıkarıver ehheh.
38+5i görsek iyiydik. Benim gönlümdeki tarihler oralara denk geliyor ama kısmet bakalım
Kordon dolanmış iki tur almışlardı sorun olmaıd sükür36 çok erken olmuyor di mi, bir sorun çıkmamıştı?
Herkesin yaşayıp kimsenin ne olduğunu çözemediği ağrılar. Ama galiba kasılma dedikleri şey komple bütün karında oluyomuş öyle tek taraflı değilKızlar biraz önce karnımın sağında fena bi ağrı mı kasılma mı anlamadığım bişey oldu, adım atmakta zorlandım, bugün 28+5 im çok erken değil mi böyle kasılmalar için telaş yapmamaya çalışıyorum ama korktum biraz ya
İnanırmısın canım bende henüz hazırlanamadım birii mecburi yürüü Gidiyoruz desin dieee alışverişe bekliyorum sanki Nasipse henüz 28+ lardayım 29. Hafta oluyor sanırım artık başlamam gerek ve nereden başlasam bilemiyorum dahaa bebiş içinn dolap bilee almadım neler almamız gerekiyor kızlarrrrrrr listee yapan varsa paylaşabilirmii İNŞALLAH sağlıcakla hazırlayıp bebişleri sağlıkla zamanında gelsin eşyalarını kullansın ALLAH ın izniyle Çok AminnnHastane çantasını hazırlamakta geç mi kalmış oluruz ya haftaya ya da daha sonraki hafta hazırlamış olsak? Ben bebeğin kıyafetlerini falan da daha hiç hazırlamadım zaten koyacak yer yok diye. Her şey var (diye düşünüyorum) ama öbek olarak duruyor, valla planlı programlı her şeyi tıkır tıkır hazırlıyosunuz özeniyorum ha. Biraz daha hazırlayıp paylaşın, önce utanıp sonra streslenip en sonunda da harekete geçiyim başka türlü olmayacak gibi
Bir de hastane çantasına koyduğunuz pijamanın bundan ortalama 8 hafta sonra üzerinize olacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bence benim karnım daha fazla büyüyemez çünkü yer yok o yüzden 4 hafta sonra falan doğurucam gibi geliyor
Aynı tarihler var benim de aklımdaBenim gönlümde 14 ve 24 Nisan varboğa olsun diye 24’ü istiyodum ama koç burcuna baktım da bugün oğlumun o özellikleri taşıması daha bi cazip geldi ben de 14’e kaydım tam 38 hafta olmuş oluyor, son 2-3 haftayı beklemek çok zor diyolar ya erken doğmasınlar ama çok da bekletmesinler
Aynıymış tahmini doğum tarihlerimizAynı tarihler var benim de aklımdaboğa olsun istediğim için 24 nisan 39+3 oluyorum o tarihte ama koç olcaksa 14ü olsun demiştim benim tahmini doğum 28 nisan gözüküyor bakalım ne zaman gelicek
Sağlıcakla doğuralım inşallahAynıymış tahmini doğum tarihlerimiz
Ahahaha, bebeğim benimkilerde öbek halinde duruyor. Dolap hala gelmedi. Gelmeden de yıkama ütüleme yerleştirme yapamıyorum.Hastane çantasını hazırlamakta geç mi kalmış oluruz ya haftaya ya da daha sonraki hafta hazırlamış olsak? Ben bebeğin kıyafetlerini falan da daha hiç hazırlamadım zaten koyacak yer yok diye. Her şey var (diye düşünüyorum) ama öbek olarak duruyor, valla planlı programlı her şeyi tıkır tıkır hazırlıyosunuz özeniyorum ha. Biraz daha hazırlayıp paylaşın, önce utanıp sonra streslenip en sonunda da harekete geçiyim başka türlü olmayacak gibi
Hee bu arada, ben baya büyük aldım pijamaları. Baya baya olurlarHastane çantasını hazırlamakta geç mi kalmış oluruz ya haftaya ya da daha sonraki hafta hazırlamış olsak? Ben bebeğin kıyafetlerini falan da daha hiç hazırlamadım zaten koyacak yer yok diye. Her şey var (diye düşünüyorum) ama öbek olarak duruyor, valla planlı programlı her şeyi tıkır tıkır hazırlıyosunuz özeniyorum ha. Biraz daha hazırlayıp paylaşın, önce utanıp sonra streslenip en sonunda da harekete geçiyim başka türlü olmayacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?