2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dikey derin dondurucu tavsiyesi olan var mı? Ben şunu kullanıyorum çok memnunum dediğiniz?

Ay bende çok mart ortasında doğuracakmış gibi hissediyorum ve inatla eşyaları ne yıkadım ne bir şey yaptım öylecene duruyor bak yazıyorum 18mart gibi buraya doğurdum yazarım içime doğddu kız

Valla bellide olmaz bence ben oğlumu 36 da doğurmuştm

Ay bende çok mart ortasında doğuracakmış gibi hissediyorum ve inatla eşyaları ne yıkadım ne bir şey yaptım öylecene duruyor bak yazıyorum 18mart gibi buraya doğurdum yazarım içime doğddu kız
Ya hahah, erken olmuyo di mi, erken olmuyosa doğur kız içine de doğduysa. Pırt diye çıkarıver ehheh.
38+5i görsek iyiydik. Benim gönlümdeki tarihler oralara denk geliyor ama kısmet bakalım

Ya hahah, erken olmuyo di mi, erken olmuyosa doğur kız içine de doğduysa. Pırt diye çıkarıver ehheh.
38+5i görsek iyiydik. Benim gönlümdeki tarihler oralara denk geliyor ama kısmet bakalım
Benim gönlümde 14 ve 24 Nisan var boğa olsun diye 24’ü istiyodum ama koç burcuna baktım da bugün oğlumun o özellikleri taşıması daha bi cazip geldi ben de 14’e kaydım tam 38 hafta olmuş oluyor, son 2-3 haftayı beklemek çok zor diyolar ya erken doğmasınlar ama çok da bekletmesinler

Pufff @ Y ysnmrv merak ediyorum. Niye iptal etti acaba üyeliğini Umarım iyidir bir sorunu yoktur. Kafa dinlemek istemiştir.
Bende çok merak ettim, kafasını dinlemek istese yazardı diye düşünüyorum ama belli de olmaz bi anda kafasına esip ara vermiş olabilir. Umarım iyidir Y ysnmrv

Kızlar biraz önce karnımın sağında fena bi ağrı mı kasılma mı anlamadığım bişey oldu, adım atmakta zorlandım, bugün 28+5 im çok erken değil mi böyle kasılmalar için telaş yapmamaya çalışıyorum ama korktum biraz ya

Bi sey sorcam Babyler
Hastane cantasini hazirlayan varsa bana bi ornek verebilir mi ben kiyafet anlaminda cocugun ve kendimin esyalarini koydum. Alt degistirme ortusu , bebege bez , kendime depend ve lohusa pedi de koydum.

Esas kisim ivir zivir iste pompadir kremdir kisminda bir sorun yasiyorum .

Biberon almadim kasik biberon koymayi dusunuyorum. Kendime bi bakim cantasi hazirlarim iste cilt icin kremlerim dis fircam taragim makyaj malzemem macunum vs vs .

Sizin hazirladiklarinizdan ornek almak isterim

Bu arada bende bunun xL bedenini aldim en kucugu oydu ama öyle kocaman olmadi onu baglamali kruvaze gibi . Ben cok begendim penyeside yumusacik. Tavsiye ederim siyah olmasini belki istemeyen olabilir ama ben rahatligina baktim sadece valla hosuma da gitti haberiniz olsun . Indirime girmis bi de .

Herkesin yaşayıp kimsenin ne olduğunu çözemediği ağrılar. Ama galiba kasılma dedikleri şey komple bütün karında oluyomuş öyle tek taraflı değil benimde mekik çekmişim de karın kaslarımı ağrıtmışım gibi bir ağrı var karnımda resmen kas ağrısı bebeğin bütün vücudunu elimle hissediyorum sert şekilde

İnanırmısın canım bende henüz hazırlanamadım birii mecburi yürüü Gidiyoruz desin dieee alışverişe bekliyorum sanki Nasipse henüz 28+ lardayım 29. Hafta oluyor sanırım artık başlamam gerek ve nereden başlasam bilemiyorum dahaa bebiş içinn dolap bilee almadım neler almamız gerekiyor kızlarrrrrrr listee yapan varsa paylaşabilirmii İNŞALLAH sağlıcakla hazırlayıp bebişleri sağlıkla zamanında gelsin eşyalarını kullansın ALLAH ın izniyle Çok Aminnn

Aynı tarihler var benim de aklımda boğa olsun istediğim için 24 nisan 39+3 oluyorum o tarihte ama koç olcaksa 14ü olsun demiştim benim tahmini doğum 28 nisan gözüküyor bakalım ne zaman gelicek

Aynı tarihler var benim de aklımda boğa olsun istediğim için 24 nisan 39+3 oluyorum o tarihte ama koç olcaksa 14ü olsun demiştim benim tahmini doğum 28 nisan gözüküyor bakalım ne zaman gelicek
Aynıymış tahmini doğum tarihlerimiz

Ahahaha, bebeğim benimkilerde öbek halinde duruyor. Dolap hala gelmedi. Gelmeden de yıkama ütüleme yerleştirme yapamıyorum.

Eliptik bisiklet var onu satmaya çalışıyorum ki odadan yer boşalsın. Bu hafta sonu nasipse halledeceğiz dolap gelince kurulum, yıkama, ütüleme, yerleştirme işlerini. Ama sanmıyorum hepsi bitsin. Haftaya da mühlet verdim kendime. Yaya yaya yaparım. Bunlar bitince de hastane çantasını hazırlayacağım. Onu hazırlarken de 31. haftada falan olurum herhalde. Doktorlarda 32 de hazırlayın geç kalmayın ne olur ne olmaz diyorlar genel olarak.

Hee bu arada, ben baya büyük aldım pijamaları. Baya baya olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…