2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

P pelinn çok teşekkür ederim canım iyi gibiyiz şimdilik. Hafif ara ara ağrım kasılmalarım oluyor ama buraya bakıyorum herkeste oluyor panik yapmamaya çalışıyorum o yüzden
Evet evet herkeste var muhakkak bazen bence anlamıyoruz bile kasılmaları ama haftamız itibariyle vardır diye düşünüyorum hepimiz haftamızı doldurup sağlıcakla doğurucaz inşallah iyi olmana sevindim

Başınız sağolsun canım
tansiyon sorununu ne zmandan beri yaşıyorsun, nasıl farkettin
Benm de tansiyonum 130 - 140 civarlarında bu rakamların üstünü görmedim hiç ama insan ister istemez tedirgin oluyor

Başınız sağolsun canım
tansiyon sorununu ne zmandan beri yaşıyorsun, nasıl farkettin
Benm de tansiyonum 130 - 140 civarlarında bu rakamların üstünü görmedim hiç ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Teşekkür ederim. 28. Haftadan sonra maksimum 15-8 tansiyon gördüm canım. Stresli süreçten kaynaklı olabilir tabi. Aynı gün doktoruma yazdım ertesi gün kontrole gittim ilaç başladık. Şuan büyük tansiyonum gün içinde 12-14 arası küçük 7-8 bandında gidiyor. 14 ve üzerini yüksek tansiyon sayıyorlar. Ama genelde tansiyonun daha düşük seyrediyoduysa kontrolde söylemekte fayda var. 24 saatlik idrarda protein bakıyorlar. 300ün üzerindeyse preeklamsi şüphesi oluşuyormuş. Benimkisi düşük çıktığı için içim biraz rahatladı. 24 saatlik idrarı ya hastane yatışıyla alıyorlar ya da evde dinlenerek. Ben evdd dinlenerek verdim. Hareket sonuçları yanıltabiliyormuş. Beni stres eden kısım devletteki doktorun baş çevresi ve karın ölçümleri oldu. Beslenme sıkıntısı olabileceğini ve erken doğum riski olduğunu söyledi. Şuan 30 haftaya girdim. Cuma perinatolojiye gideceğim, umarım bebeğimin gelişiminde bir sorun yoktur. 14 tansiyonu sık sık görüyorsan doktorunla paylaş bence.

Başın sağ olsun canım, tansiyon işin varsa hiç çalışma bence al iznini dinlen

Ben de koyayım, anası ve danası Doktora gittik her şey yolunda 28+6, 1.21 kg bebişim. Hala 3-4 haftada bir kontrol devam dedi tabii ben haftaya 10 günlük kontrol süresinde tekrar giderim kesin
10 gün sonra giderim doktora dedim , şimdi mesaj geldi doktorum hastane değiştiriyormuş. Şaka gibi böyle şeylere çok üzülüyorum kendisini çok seviyorum da neden yüzümüze söylemedi anlamadım. Şimdi gideceği hastane Özel Sağlık Hastanesi, Alsancakta, ben Karşıyakada oturuyorum. Aşırı park problemi olan kaotik bi lokasyon. Aslında benim tss orada geçiyor ama offf bilmiyorum git gel park yeri bul kocamın dırdırını çek her seferinde... 30 hafta sonra doktor mu değiştireceğim ya amaaaaaan

Geçen hafta paylaştım doktorumla bebeğin gelişimi vs iyiydi idrarda bir sorun olmadığı için evde takip et tansiyonunu dedi bende evde ölçümlerde Max 14 çıkyor ama genellikle 13 haftaya tekrar gidicem idrar vs vermem gerekecek galiba.
Seninde devlette belki cihazdan kaynaklı öyle çıkmıştır içini ferah tutmaya çaliş
bebişlerimiz herşeyi hissediyor

Kız çatlamayan anneler ve çatlayıp daha fazla çatlamak istemeyen anneler karnınıza kreminizi yaginizi sürüp streçlenin gerçekten işe yarıyor 1 aydır ilerlemedi çatlaklarım aynı duruyor. 32+1 olduk bizde teyzoslarim

Eklentiler

• IMG_20240206_141206.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 86
Yiiaaa yirim.

Ama Allah affetsin ben buna beznettim steçlenince, fırın torbasında.

Hastane cantasi hazirlamaya calisiyorumda . Mesela bazi seyler yazmislar havlular falan filan. Havluya gerek var mi ya bebek icin. Kendime alirimda . Mesela sampuan losyon falan hastaneye gitmesine gerek var mi anlamadimmm ( Help!

Hastane cantasi hazirlamaya calisiyorumda . Mesela bazi seyler yazmislar havlular falan filan. Havluya gerek var mi ya bebek icin. Kendime alirimda . Mesela sampuan losyon falan hastaneye gitmesine gerek var mi anlamadimmm ( Help!
Ne alaka canım bebeği göbek düşene kadar yıkamayı bile önermiyolar şampuan losyon gereksiz bence

Kızlar bazı ürünlere de yeni bakıcam. Şampuan, pişik kremi (çevremdeki anneler hametan pomad öneriyolar), şampuan, deterjan, bebek bezi hangi markalar aldınız? Prima baya pahalı geldi baktığımda prima dışı alternatif alanlar neler aldı nemlendirmek için losyon mu yağ mı aldınız mesela? Bir de bebefon aldınız mı? Bu gün bir arkadaşım çok faydasını görürsün dedi.

Ben pişik kremini mustela aldım. Hametan belki pişik olduktan sonra daha çok işe yarar ama sürekli kullanmak için ağır gelebilir.
Nemlendirmek için ben organik hindistan cevizi yağı aldım. Başında konak olursa ona da kullanırım diye düşündüm
Bez de sleepy aldım.

Şampuan ve losyon Mustela alacağım hala almadım. Bebek yağı önerilmiyor bebeklere. Pişik kremi de Mustela alacağım. Ancak bulunsun diye çok kızarıklık olursa gibisine sudokrem de aldım küçük.

Bebek bezi arkadaşımda 3 paket Molfix kalmış. Hepsini bana verdi sağolsun onları kullanacağım. Bebefon'u da letgo gibi bir yerden ikinci el uygun fiyata almayı planlıyorum. Bebek yatağında uyurken oda kapısını kapatıp eşimle dizi film izlerken açarız.

Pisik kremi Mustela aldim ama cok acil durumlar icin bi de Sudocrem almayi dusunuyorum.
Sampuan ve losyon Ecowell aldim
Bez Sleepy
Deterjan Valla farkli farkli aldim yenidogan icin Unibaby de aldim Siveno da ama sonrasi icin ebebebgin kendi markasini kullanicam galiba kuzenlerimmbir sorun yasamamis .

Bu pişik önleyici kremleri her bezini açtığımızda sürüyor muyuz?

Bu pişik önleyici kremleri her bezini açtığımızda sürüyor muyuz?
Her bezde gerek yok. Ancak 3-4 bezde bir sür dedi arkadaşlarım önlem amaçlı. Zaten pişik ileri derece olunca çok da işe yaramıyormuş içeriği temiz olan kremler.

Her bezde gerek yok. Ancak 3-4 bezde bir sür dedi arkadaşlarım önlem amaçlı. Zaten pişik ileri derece olunca çok da işe yaramıyormuş içeriği temiz olan kremler.
Sudokrem almıştım içeriğine hiç bakmadan sanırım o baya iyileştiriyo ama temiz değilmiş tabi zor durumda kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…