2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kendim icin:
2 gömlek elbise tarzi gecelik
4 gögüs pedi
1 Havlu
1 kalin pofuduk corap
1 normal incelikte corap
2 tane külot seklinde ped (hastanede veriliyor, ekstra)
2 sac tokasi
1 sabun
Kulak cubugu
Dis macunu
Dis fircasi
1 hamile sütyeni
Sampuan
Cantada durabilecek atistirmalik
1 tane kücük battaniye
Kulaklik
Sarj aleti
Meme ucu merhemi/yagi

Bebegim icin:
Maxi cosy
1 Battaniye
1 set seklinde takim
1 emzik
2 tane 1 numara 4 tane 2 numara bez (hastanede var o da ekstra)
1 Ekstra body
1 Ekstra alt pantolon gibi
1 Tulum
1 Corap

Bu benim cantam. Ama Almanya'dayim ben, cogu sey veriliyor hastanede, mesela bebek icin hicbir sey koymaya gerek yok, eve giderken bile tulum falan veriyorlar aslinda ama ben koydum yine de. Burada bir de oda süsleme, hastane cikisi vs. gibi organizasyonlar yok. O yuzden de liste az olabilir. Ama belki icinden fikir verebilecek bir sey cikabilir diye yazdim.

He ne bilim kız ılk kez hamişim cok sukur çatlamadım ama ınsallah catlamam
Kremi sürüyorum hep bakalım nolcak:)

Canımm İNŞALLAH sağlıcakla zamanında isteyen herkes sen ben alalım bebişleri kucaklarımıza Çok AminnBirşey sorucam Almanyada tetenoz mecburimi acaba

He ne bilim kız ılk kez hamişim cok sukur çatlamadım ama ınsallah catlamam
Kremi sürüyorum hep bakalım
Benim ilkinde ikincisinde de olmadı ama üçüncüsünde yani şimdi karnım çok aşırı büyüyor galiba ve kaşınıyor moralim bozuldu

Kizamik disinda hicbir asi mecburi degil canim burada.
Anladım canım teşekkür ederim bende 28+ larda tetenozu bi kaç haftaya yaptırıcamda birinin itmesini bekliyorum bu konuda geçee attım cesaretimi toplayıp gidicem gerçi hemşirede mecbur tutmadıda doktor 2 doz yaptır diyor en son Bu hafta gittim Önümüzdeki haftalarda Nasipse yaptırıcam dedim Dediki benim içinn tetenoz yaptırmanda sakınca yok ama senin içinn varr Yaptır yaptır dedii ayyy artık tek dozla yetincem Nasipse

Hastane cantasi hazirlamaya calisiyorumda . Mesela bazi seyler yazmislar havlular falan filan. Havluya gerek var mi ya bebek icin. Kendime alirimda . Mesela sampuan losyon falan hastaneye gitmesine gerek var mi anlamadimmm ( Help!
Hastaneden hastaneye değişir canım bence doğum yapacağın hastane veriyorsa havlu şampuan fln gerek yok. Mesela ben Acıbadem’de doğum yapacağım hatta bugün kontrole gitmişken doğum fiyatı falan bir sürü bilgilendirme olan bir dosya verdiler. İçinde hastane çantası önerileri vardı.

Eklentiler

• IMG_1546.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 101
yenidoğan kıyafet setini de mi hastane veriyor, onu neden önermemişler? bebekle ilgili bir şey koymadan mı gideceksiniz, o da rahatmış bir yandan he

bu satırları okurken 31inci haftasına merdiven dayayan ben ve rahatlıkta sınır tanımayan eşim sessizce uzaklara dalıyoruzdur.. dmkdk

yenidoğan kıyafet setini de mi hastane veriyor, onu neden önermemişler? bebekle ilgili bir şey koymadan mı gideceksiniz, o da rahatmış bir yandan he
Evet hastanede veriyorlar ama ben koycam tabii yine 2 gece kalacağım için sezeryandan dolayı

Eklentiler

• IMG_1551.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 90
bir önceki mesajındaki "hazırlıklı olmayı severim"in bu derece bir sevgi olduğunu anlamamışım ama bu mesajla oturdu. bu nasıl bir organizasyon, sanki sekiz kere doğurmuş gibisin

bu takımı giyen kızı oğluma almayı düşünürüm, sonuçta benden iyi kayınvalide bulabilir misiniz bir düşünün.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…