Dur artık e bebek kadınecowell ler indirime girdiiiii E bebekteee
Kendim icin:Bi sey sorcam Babyler
Hastane cantasini hazirlayan varsa bana bi ornek verebilir mi ben kiyafet anlaminda cocugun ve kendimin esyalarini koydum. Alt degistirme ortusu , bebege bez , kendime depend ve lohusa pedi de koydum.
Esas kisim ivir zivir iste pompadir kremdir kisminda bir sorun yasiyorum .
Biberon almadim kasik biberon koymayi dusunuyorum. Kendime bi bakim cantasi hazirlarim iste cilt icin kremlerim dis fircam taragim makyaj malzemem macunum vs vs .
Sizin hazirladiklarinizdan ornek almak isterim
He ne bilim kız ılk kez hamişim cok sukur çatlamadım ama ınsallah catlamamBenim catlamadik yerim kalmadı valla bir ortadan ikiye catlamadim herhalde beni görünüşü değil çatlakların kaşınmasi çileden çıkarıyordu nemli kalınca kaşıntı olmuyor çok şükür daha da yukarı çıkmasın diyr çatlaklarim böyle bir çözüm buldum işe yarıyor. Çatlaklar şimdiden belli olur tabiki kız o nasıl soru hiç çatlak görmedin mibazıları çatlamıyor çatlamıyor doğumdan sonra çatlıyor o daha kötü içler acısı
Canımm İNŞALLAH sağlıcakla zamanında isteyen herkes sen ben alalım bebişleri kucaklarımıza Çok AminnBen hazırlıklı olmayı seviyorum. Temel lazim olabilecek şeyleri koydum. Eksikleri varsa da ya hastanede karşılanır ya da eşim alır gelir yani girdin mi çikaman buradan aslllaaa değil sonuçta.
Ben de her şey var diye düşünüyordum ama aslında yokmuş. Bebeğin odasını yapmaya başladıktan sonra ortaya çıkmaya başladı. Gözüme çok gibi görünüyordu ama o zaman eksiklikleri fark etmeye başladım. Şu an yine belli başlı şeyleri alıyorum. Eksikler muhakkak olacak ama hiçbir eşyanın alması zor değil artık. Baktın zibin yetmiyor, esin alır gelir ya da İnternet denen bir şey var. Örnek. Benim şimdiden oda kurmamin sebebi bizim biraz da yalnız olmamız. Aileler yanimizda degil. Benim altımi değiştirip bana banyo ettirecek samimiyette arkadaşlarım var öyle söyleyeyim ama ben insanlardan bir şey istemeyi pek sevmem. Yardimlarini muhakkak isteyeceğim çünkü bambaşka bir durum ama bunu "saglamken" hazırlıklı olarak minimuma indirmeye çalışıyorum.
Bunun bir de psikolojik yani var. Yavas yavas oğlum için bir hayat kuruyorum. Her gün o odaya bakmak, sabah kalkınca perdesini penceresini açmak, oğlumun odası diye düşünmek çok hoşuma gidiyor. Almancada buna bir psikoloji terimi olarak "yuva kurma içgüdüsü" diyorlar. Sanırım biraz da o şekilde. Biraz da bilmediğim bir durum olduğu için kendimi somut veya soyut şeylerle hazırlayarak belki de o bilinmezligi bir şekilde yönetmeye çalışıyor olabilirim, her ne kadar mümkün olmadığını bilsem de.
Yani bence bu bir seçim, zorunluluk değil. Hazırlamak zorunda değilsin bence.
Bu arada giyeceğim kıyafetleri bir beden büyük aldim. O da olabilecek en büyük bedendi. O da sığmazsa tıbbi ortamlarda donsuz gezmenin benim için bi Problem olmadığını daha önce söylemiştim
Kizamik disinda hicbir asi mecburi degil canim burada.Canımm İNŞALLAH sağlıcakla zamanında isteyen herkes sen ben alalım bebişleri kucaklarımıza Çok AminnBirşey sorucam Almanyada tetenoz mecburimi acaba
Benim ilkinde ikincisinde de olmadı ama üçüncüsünde yani şimdi karnım çok aşırı büyüyor galiba ve kaşınıyor moralim bozulduHe ne bilim kız ılk kez hamişim cok sukur çatlamadım ama ınsallah catlamam
Kremi sürüyorum hep bakalım
Anladım canım teşekkür ederim bende 28+ larda tetenozu bi kaç haftaya yaptırıcamda birinin itmesini bekliyorum bu konuda geçee attım cesaretimi toplayıp gidicem gerçi hemşirede mecbur tutmadıda doktor 2 doz yaptır diyor en son Bu hafta gittim Önümüzdeki haftalarda Nasipse yaptırıcam dedim Dediki benim içinn tetenoz yaptırmanda sakınca yok ama senin içinn varr Yaptır yaptır dedii ayyy artık tek dozla yetincem NasipseKizamik disinda hicbir asi mecburi degil canim burada.
Hastaneden hastaneye değişir canım bence doğum yapacağın hastane veriyorsa havlu şampuan fln gerek yok. Mesela ben Acıbadem’de doğum yapacağım hatta bugün kontrole gitmişken doğum fiyatı falan bir sürü bilgilendirme olan bir dosya verdiler. İçinde hastane çantası önerileri vardı.Hastane cantasi hazirlamaya calisiyorumda . Mesela bazi seyler yazmislar havlular falan filan. Havluya gerek var mi ya bebek icin. Kendime alirimda . Mesela sampuan losyon falan hastaneye gitmesine gerek var mi anlamadimmm( Help!
kız sen en son minnacıktın, ne güzel olmuşsun maşallahEvett 29+0'dan merhaba. Arkamdaki dağınıklığı karaladım fghjkl. Yarın kontrol günü
Eki Görüntüle 3382852
yenidoğan kıyafet setini de mi hastane veriyor, onu neden önermemişler? bebekle ilgili bir şey koymadan mı gideceksiniz, o da rahatmış bir yandan heHastaneden hastaneye değişir canım bence doğum yapacağın hastane veriyorsa havlu şampuan fln gerek yok. Mesela ben Acıbadem’de doğum yapacağım hatta bugün kontrole gitmişken doğum fiyatı falan bir sürü bilgilendirme olan bir dosya verdiler. İçinde hastane çantası önerileri vardı.
Ahahahah, ya birden büyüdü karnım anlamadım ben de.kız sen en son minnacıktın, ne güzel olmuşsun maşallah
bu satırları okurken 31inci haftasına merdiven dayayan ben ve rahatlıkta sınır tanımayan eşim sessizce uzaklara dalıyoruzdur.. dmkdkAhahaha, bebeğim benimkilerde öbek halinde duruyor. Dolap hala gelmedi. Gelmeden de yıkama ütüleme yerleştirme yapamıyorum.
Eliptik bisiklet var onu satmaya çalışıyorum ki odadan yer boşalsın. Bu hafta sonu nasipse halledeceğiz dolap gelince kurulum, yıkama, ütüleme, yerleştirme işlerini. Ama sanmıyorum hepsi bitsin. Haftaya da mühlet verdim kendime. Yaya yaya yaparım. Bunlar bitince de hastane çantasını hazırlayacağım. Onu hazırlarken de 31. haftada falan olurum herhalde. Doktorlarda 32 de hazırlayın geç kalmayın ne olur ne olmaz diyorlar genel olarak.
Evet hastanede veriyorlar ama ben koycam tabii yine 2 gece kalacağım için sezeryandan dolayıyenidoğan kıyafet setini de mi hastane veriyor, onu neden önermemişler? bebekle ilgili bir şey koymadan mı gideceksiniz, o da rahatmış bir yandan he
Bi anda büyümüş sankiEvett 29+0'dan merhaba. Arkamdaki dağınıklığı karaladım fghjkl. Yarın kontrol günü
Eki Görüntüle 3382852
bir önceki mesajındaki "hazırlıklı olmayı severim"in bu derece bir sevgi olduğunu anlamamışım ama bu mesajla oturdu. bu nasıl bir organizasyon, sanki sekiz kere doğurmuş gibisinKendim icin:
2 gömlek elbise tarzi gecelik
4 gögüs pedi
1 Havlu
1 kalin pofuduk corap
1 normal incelikte corap
2 tane külot seklinde ped (hastanede veriliyor, ekstra)
2 sac tokasi
1 sabun
Kulak cubugu
Dis macunu
Dis fircasi
1 hamile sütyeni
Sampuan
Cantada durabilecek atistirmalik
1 tane kücük battaniye
Kulaklik
Sarj aleti
Meme ucu merhemi/yagi
Bebegim icin:
Maxi cosy
1 Battaniye
1 set seklinde takim
1 emzik
2 tane 1 numara 4 tane 2 numara bez (hastanede var o da ekstra)
1 Ekstra body
1 Ekstra alt pantolon gibi
1 Tulum
1 Corap
Bu benim cantam. Ama Almanya'dayim ben, cogu sey veriliyor hastanede, mesela bebek icin hicbir sey koymaya gerek yok, eve giderken bile tulum falan veriyorlar aslinda ama ben koydum yine de. Burada bir de oda süsleme, hastane cikisi vs. gibi organizasyonlar yok. O yuzden de liste az olabilir. Ama belki icinden fikir verebilecek bir sey cikabilir diye yazdim.
BEn 2 ay sonra kapılardan geçemicem herhalde.Bi anda büyümüş sankimaşallah
bu takımı giyen kızı oğluma almayı düşünürüm, sonuçta benden iyi kayınvalide bulabilir misiniz bir düşünün.........Kız anaları almayı düşünen olursa oğlan analarından geri kalmayalım ve şu dinozorlu takımı indirimde kapalım
Hello Baby Kız Bebek Dinozor Interlok Uzun Kol Patikli Bebe Yaka 3'lü Tulum-Body-Şapka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?