- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Yok canım hiç gerek yok.Hastane cantasi hazirlamaya calisiyorumda . Mesela bazi seyler yazmislar havlular falan filan. Havluya gerek var mi ya bebek icin. Kendime alirimda . Mesela sampuan losyon falan hastaneye gitmesine gerek var mi anlamadimmm( Help!
Aynen, o baya etkili ama her zaman kullanılacak bir şey değil.Sudokrem almıştım içeriğine hiç bakmadan sanırım o baya iyileştiriyo ama temiz değilmiş tabi zor durumda kullanılır
Eğitimcimiz, pişik olmadığı sürece kullanmayın demişti. Zeytin yağlı suda beklettiğimiz benek pamukları ile silerim gibi geliyo pişik olmadıkça, bilemedim tecrübesiZ anne olmak zorBu pişik önleyici kremleri her bezini açtığımızda sürüyor muyuz?
Zeytinyağını ısıtıp soğutup kullanırsan daha iyi olur, ısıtılmazsa asitli oluyor yetişkinlerin bile direkt cildine sürmesi önerilmiyorEğitimcimiz, pişik olmadığı sürece kullanmayın demişti. Zeytin yağlı suda beklettiğimiz benek pamukları ile silerim gibi geliyo pişik olmadıkça, bilemedim tecrübesiZ anne olmak zordeneye yanıla öğrenicem gibi
Haklısını bunu da söylemişti, yazmayı düşünemedim.Zeytinyağını ısıtıp soğutup kullanırsan daha iyi olur, ısıtılmazsa asitli oluyor yetişkinlerin bile direkt cildine sürmesi önerilmiyor
Tecrübesiz hamile olmak da çok zor ya neyse öğrenicez inşallah hepsiniEğitimcimiz, pişik olmadığı sürece kullanmayın demişti. Zeytin yağlı suda beklettiğimiz benek pamukları ile silerim gibi geliyo pişik olmadıkça, bilemedim tecrübesiZ anne olmak zordeneye yanıla öğrenicem gibi
Böyle şeylerin hazırlığını yapmak beni de hep çok germiştir. Değişik takıntılarım var mesela eve her türlü ilacı tedbir diye alırsam o ilaçlara çok ihtiyaç duyarmışım gibi. Çantayı da bu yüzden erken hazırlayamıyorum. Ayrı dolap almadım bizim gardrobun bi tarafını ayırdım bebeye, çoğu şeyini yıkadık yerleştirdik annemle. Yıkama sonrası aldıklarım da poşetlerinde duruyo öylece. 3 hafta sonra yurtdışına giderken valiz hazırlicam ya, küçük valizi hastane çantası gibi hazırlayıp alıcam yanıma çünkü daha geç hazırlama şansım olmayacak. Ama burda kalacak olsaydım muhtemelen erken doğar korkusuna 35.haftaya kadar çanta falan hazırlamazdımHastane çantasını hazırlamakta geç mi kalmış oluruz ya haftaya ya da daha sonraki hafta hazırlamış olsak? Ben bebeğin kıyafetlerini falan da daha hiç hazırlamadım zaten koyacak yer yok diye. Her şey var (diye düşünüyorum) ama öbek olarak duruyor, valla planlı programlı her şeyi tıkır tıkır hazırlıyosunuz özeniyorum ha. Biraz daha hazırlayıp paylaşın, önce utanıp sonra streslenip en sonunda da harekete geçiyim başka türlü olmayacak gibi
Bir de hastane çantasına koyduğunuz pijamanın bundan ortalama 8 hafta sonra üzerinize olacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bence benim karnım daha fazla büyüyemez çünkü yer yok o yüzden 4 hafta sonra falan doğurucam gibi geliyor
O takıntı bende de var, olabildiğince geciktirmemin sebeplerinden biri de bu ama geçtiğimiz haftadan beri bana mart ortasında doğuruverecekmişim korkusu yüklendi, öyle düşününce de çok az vaktim var diyip panikliyorum.Böyle şeylerin hazırlığını yapmak beni de hep çok germiştir. Değişik takıntılarım var mesela eve her türlü ilacı tedbir diye alırsam o ilaçlara çok ihtiyaç duyarmışım gibi. Çantayı da bu yüzden erken hazırlayamıyorum. Ayrı dolap almadım bizim gardrobun bi tarafını ayırdım bebeye, çoğu şeyini yıkadık yerleştirdik annemle. Yıkama sonrası aldıklarım da poşetlerinde duruyo öylece. 3 hafta sonra yurtdışına giderken valiz hazırlicam ya, küçük valizi hastane çantası gibi hazırlayıp alıcam yanıma çünkü daha geç hazırlama şansım olmayacak. Ama burda kalacak olsaydım muhtemelen erken doğar korkusuna 35.haftaya kadar çanta falan hazırlamazdım
Pijamalarla ilgili de şunu söyleyeyim benim aldığım takımların ikisi de en büyük beden, altları lastikli zaten olur her türlü. Üstlerini de düğmeli değil de önü çapraz gelip bağlananlar var ya onlardan aldım. Tüm göbek büyüklüklerine uyum sağlasın diye
Yani mart ortasında doğurma ihtimalimiz var ve haftayı düşününce çok da korkutucu bi ihtimal değil benceO takıntı bende de var, olabildiğince geciktirmemin sebeplerinden biri de bu ama geçtiğimiz haftadan beri bana mart ortasında doğuruverecekmişim korkusu yüklendi, öyle düşününce de çok az vaktim var diyip panikliyorum.
Pijamayı kuşaklı almayı ben hiç düşünememişim, çok cinyıs bir hareket açıkçası takdir ettim. Paylaştıysan atlamışım.
Çatlaklar sımdıden mı bellı olur dogurunca mı acaba ilk gebelıgım cunku bence dogurunca olur catlamadıgını nerden bıldınız:)Kız çatlamayan anneler ve çatlayıp daha fazla çatlamak istemeyen anneler karnınıza kreminizi yaginizi sürüp streçlenin gerçekten işe yarıyor 1 aydır ilerlemedi çatlaklarımaynı duruyor. 32+1 olduk bizde teyzoslarim
Güzelmiş he pijamaların, beğendim güle güle giyYani mart ortasında doğurma ihtimalimiz var ve haftayı düşününce çok da korkutucu bi ihtimal değil benceBu ayın sonuna hazırlasan bence geç olmaz.
Pijama şu ikisini almıştım
Benim catlamadik yerim kalmadı valla bir ortadan ikiye catlamadim herhalde beni görünüşü değil çatlakların kaşınmasi çileden çıkarıyordu nemli kalınca kaşıntı olmuyor çok şükür daha da yukarı çıkmasın diyr çatlaklarim böyle bir çözüm buldum işe yarıyor. Çatlaklar şimdiden belli olur tabiki kız o nasıl soru hiç çatlak görmedin miÇatlaklar sımdıden mı bellı olur dogurunca mı acaba ilk gebelıgım cunku bence dogurunca olur catlamadıgını nerden bıldınız:)
Bu streç filmli haline o kadar güldüm ki, ve sonrasında yapılan poşet tavuk benzetmesine de ayrı güldüm ama dışarıdaydım eve dönene kadar konu geçti. Şimdi tekrar açıldı diye ayı gibi gülüyom hahaha senin özgüvenini yerim ya, müthişsinBenim catlamadik yerim kalmadı valla bir ortadan ikiye catlamadim herhalde beni görünüşü değil çatlakların kaşınmasi çileden çıkarıyordu nemli kalınca kaşıntı olmuyor çok şükür daha da yukarı çıkmasın diyr çatlaklarim böyle bir çözüm buldum işe yarıyor. Çatlaklar şimdiden belli olur tabiki kız o nasıl soru hiç çatlak görmedin mibazıları çatlamıyor çatlamıyor doğumdan sonra çatlıyor o daha kötü içler acısı
Hahaha nolacak kız çatlaklarım olmasaydı tam açar atardımBu streç filmli haline o kadar güldüm ki, ve sonrasında yapılan poşet tavuk benzetmesine de ayrı güldüm ama dışarıdaydım eve dönene kadar konu geçti. Şimdi tekrar açıldı diye ayı gibi gülüyom hahaha senin özgüvenini yerim ya, müthişsin
Ben hazırlıklı olmayı seviyorum. Temel lazim olabilecek şeyleri koydum. Eksikleri varsa da ya hastanede karşılanır ya da eşim alır gelir yani girdin mi çikaman buradan aslllaaa değil sonuçta.Hastane çantasını hazırlamakta geç mi kalmış oluruz ya haftaya ya da daha sonraki hafta hazırlamış olsak? Ben bebeğin kıyafetlerini falan da daha hiç hazırlamadım zaten koyacak yer yok diye. Her şey var (diye düşünüyorum) ama öbek olarak duruyor, valla planlı programlı her şeyi tıkır tıkır hazırlıyosunuz özeniyorum ha. Biraz daha hazırlayıp paylaşın, önce utanıp sonra streslenip en sonunda da harekete geçiyim başka türlü olmayacak gibi
Bir de hastane çantasına koyduğunuz pijamanın bundan ortalama 8 hafta sonra üzerinize olacağından nasıl bu kadar eminsiniz? Bence benim karnım daha fazla büyüyemez çünkü yer yok o yüzden 4 hafta sonra falan doğurucam gibi geliyor
Ay bayılıyorum valla senin gibi insanlara, çevren tarafından sık övülüyo musun bilmiyorum ama övüp geçiyorum izninle fazlası zarar değil nası olsaHahaha nolacak kız çatlaklarım olmasaydı tam açar atardımama korkmayin diye açmadım hahah
Yerim kız seni haha severler sayarlar ama kıskanan hasetler çok ağzı yırtıklarAy bayılıyorum valla senin gibi insanlara, çevren tarafından sık övülüyo musun bilmiyorum ama övüp geçiyorum izninle fazlası zarar değil nası olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?