ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.172
- 53
Ay maşallah bebise, sende seker falan çıktı mı merak ettim, benim 29+3 1330 gr dedi doktor senin ki baya Tontiş olcakAy maşşallah tontişe. aaa bayramda da sezaryen yapıyor muymuş senin doktor.
Tamam deniycem duşa giriyorum ama yine aynı, bi tıkalı bi akiyo sapittiCanım o spreyleri kullanma. Maalesef biraz sancılı oluyo o burun tıkanıklığı. Sıcak duş iyi geliyordu hemen açıyordu beni. Bir de buhu yapıyordum o iyi geliyordu. Sıcak su kaynatıp içine iks atıp soluyordum. Harika açıyordu.
Tuzlu karonatlı su ile de burnunu temizleyebilirsin doğal olarak. Bir de istersen nazal burun temizleme seti alabilirsin eczaneden ben bundan çok fayda gördüm. Yaşam kalitemi artırdı.
Sanırım 38+2 falan oluyorYa hahah, erken olmuyo di mi, erken olmuyosa doğur kız içine de doğduysa. Pırt diye çıkarıver ehheh.
38+5i görsek iyiydik. Benim gönlümdeki tarihler oralara denk geliyor ama kısmet bakalım
Evet planım yok dedi o tarihlerde. Sezaryen için o tarihler aralığını belirlediAy maşşallah tontişe. aaa bayramda da sezaryen yapıyor muymuş senin doktor.
38+0 dan sonra istediğin gün oluyor diye biliyorum. Bazı doktorlar da sancıların ya da suyun gelmesini bekleyip sezaryene alıyomuş. Normal doğumu bekler gibi bekliyomuşsun.Sanırım 38+2 falan oluyoriçime çok doğuyor o tarihler ama bakalım ne zaman gelecek Ah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah zamanında sağlıkla alalım kucağımıza
Bebeğin bir yere toplanması gibi olması bebek hareketi o zaman kasılma değilBütün karnı 1 dk sıkıp bir dk sonunda birakiyolarmis gibi düşün.o sirada nefesim daralıyor biraz. Ter basiyo rahatsız edici yani. Ama dayanilmicak gibi değil.yalancı sanci bu. 3 gündür bel ağrım var benim de. Bebitolar büyüdü artık iyice
Ay bunu bende yaşıyorum arada, yatarken yaşarsam nabzim hızlanıyor sanki beynime kan gitmiyor gibi oluyor çok fena ama hareket edince geciyo, brixton hacks mi ne diyorlarmış aynen yalanci sancı, o kadarcık sanciya can kurban keşke doğumda o kadarcık yansa canımız herkes normal yapardıBebeğin bir yere toplanması gibi olması bebek hareketi o zaman kasılma değil
Dediğim gibi bi yerde değil bütün karında oluyo o sertleşme. Eğer eşlik eden bi ağrı yoksa bebek hareketidir diye düşünüyorm.Bebeğin bir yere toplanması gibi olması bebek hareketi o zaman kasılma değil
İstanbul’da neredeyse duyduğum her yer 2 gece tutuyor sezaryende, 3 gece bile duydum. bir terslik olursa trafikte ziyan olurlar, fazladan kalsınlar bari falan demişler herhaldeAynen kuzum. İzmir de hiç duymadım 2 gece. Çevremde kim sezaryen olduysa hep tek gece kaldılar.
Sınırda çıkmış demişti şeker yüklemede doktorum hiç diyete fln gerek yok dedi tekrar bakıp sonuçlarıma hatta. Yediklerim bebişe gidiyor sanırım. Tartıda 500 gr fazla çıktım sadece meğer bebiş alıyormuşAy maşallah bebise, sende seker falan çıktı mı merak ettim, benim 29+3 1330 gr dedi doktor senin ki baya Tontiş olcakstrudel
Ben o nefes kesilmeli olanı 1 kere yaşadım sonra dedim ki nefes egzersizi yapmam lazım yoksa doğumda böyle nefesimi tutamamAy bunu bende yaşıyorum arada, yatarken yaşarsam nabzim hızlanıyor sanki beynime kan gitmiyor gibi oluyor çok fena ama hareket edince geciyo, brixton hacks mi ne diyorlarmış aynen yalanci sancı, o kadarcık sanciya can kurban keşke doğumda o kadarcık yansa canımız herkes normal yapardı
Benim hiçbir fikrim yok inan kiBen o nefes kesilmeli olanı 1 kere yaşadım sonra dedim ki nefes egzersizi yapmam lazım yoksa doğumda böyle nefesimi tutamamkız bu bu kadar şoka sokuyosa 1 dk içinde normal nasıldır kim bilir nasıl doğurcaz
Canım benım de 29+1 de 1300gr ama ben mınyonum normalde herkesın yapısına göre bebegınde bir genetigi oluyor cunku doktor bize sizden cok buyuk bebek beklemeyız normalınız bu dedı haftasıyla da uyumlu zatenAy maşallah bebise, sende seker falan çıktı mı merak ettim, benim 29+3 1330 gr dedi doktor senin ki baya Tontiş olcakstrudel
Canım eşinle yapınız nasıl onla ilgili olabılır mı acaba:)Sınırda çıkmış demişti şeker yüklemede doktorum hiç diyete fln gerek yok dedi tekrar bakıp sonuçlarıma hatta. Yediklerim bebişe gidiyor sanırım. Tartıda 500 gr fazla çıktım sadece meğer bebiş alıyormuşİlk oğlumda böyle önden gidiyordu maşallahı vardı. şimdi 2 buçuk yaşında 13 kilo zayıf
ay bana da 15 nisan dedi ayak üstü tam net demedı ama heycanla beklıyorum o gunlerı38+0 dan sonra istediğin gün oluyor diye biliyorum. Bazı doktorlar da sancıların ya da suyun gelmesini bekleyip sezaryene alıyomuş. Normal doğumu bekler gibi bekliyomuşsun.
Bana tercih yap derse arife günü ta 38+0 ım. O gün olur derim her şey yolundaysa. Ancak 38+5'te ayın 14'ü 14.04.2024 olma ihtimali de var doğum gününün
Ay hepimizin hayırlısıyla ne şekilde olursa olsun gelsin bebişleri inşallah. Sorunsuzca atlatalım.
Doktorum bu konuda asla konuşmuyor ya daha çok var annecim bakıcaz diyor38+0 dan sonra istediğin gün oluyor diye biliyorum. Bazı doktorlar da sancıların ya da suyun gelmesini bekleyip sezaryene alıyomuş. Normal doğumu bekler gibi bekliyomuşsun.
Bana tercih yap derse arife günü ta 38+0 ım. O gün olur derim her şey yolundaysa. Ancak 38+5'te ayın 14'ü 14.04.2024 olma ihtimali de var doğum gününün
Ay hepimizin hayırlısıyla ne şekilde olursa olsun gelsin bebişleri inşallah. Sorunsuzca atlatalım.
Ay amin amin herkes yapıyo bizde yaparız düşüncesiyle rahatlayalımBenim hiçbir fikrim yok inan kibunda ayhh oyyh luyorum gerçeğinde hastaneyi birbirine mi katariz artık napariz Allah yardımcımız olsun artık
Bizimki de minyon bence, tabi ben kendisine fit diyorum karizmamız çizilmesin diyeCanım benım de 29+1 de 1300gr ama ben mınyonum normalde herkesın yapısına göre bebegınde bir genetigi oluyor cunku doktor bize sizden cok buyuk bebek beklemeyız normalınız bu dedı haftasıyla da uyumlu zaten
Sen de ben gibi misin acep:)
164 boy 60 kiloydum ben hamilelikten once, şimdi boyum aynı tabii ki sjsj kilo 66 oldu benim minyon muyum bilmiyorum normalim ama kocam 180 boy kilo 104 eşim de çok uzun sayılmaz, doktor haftasiyla uyumlu gayet ideal dedi, şimdi bütün doktorlarda başkalarının cocuklariyla kilo karsilastirmasi yapmayın diyorlar ben kilolu çocukta sevmem hatta çocuğu sağlıklı olmasına rağmen bu çocuk niye kilo almıyor diye takilanlara aşırı deli olur yargılardm ahh analıkCanım benım de 29+1 de 1300gr ama ben mınyonum normalde herkesın yapısına göre bebegınde bir genetigi oluyor cunku doktor bize sizden cok buyuk bebek beklemeyız normalınız bu dedı haftasıyla da uyumlu zaten
Sen de ben gibi misin acep:)
Ya evet biz biraz yapılıyız eşimde aynı şekilde uzun boylu yapılı flnCanım eşinle yapınız nasıl onla ilgili olabılır mı acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?