2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Rahat doktorlar ben
Benimki de çok rahat. 26.haftada gittim tekrar 31.haftada gidicem bi de. O da rapor almak için yani yoksa kim bilir ne zaman çağırırdı

Bizimki de minyon bence, tabi ben kendisine fit diyorum karizmamız çizilmesin diye 26.haftada 900 gramdı. Boyu haftasından ilerideydi ama karın çevresinden dolayı böyle bi kilo ölçtüler sanırım
26. Haftada 960 gr dı benim de, bizim bebeler aynı gidiyo sjsjs

Rahat doktorlar ben
Benimki de çok rahat. 26.haftada gittim tekrar 31.haftada gidicem bi de. O da rapor almak için yani yoksa kim bilir ne zaman çağırırdı
Sonrada gidiyorsun galiba değil mi sen? Çok rahat gerçekten bu haftaya kadar çok hoşuma gidiyordu fakat sanki son zamanlarda araya bu kadar hafta girince bir tedirgin olmadım değil ama doktorum o kadar emin ki diyorum bir şey biliyordur demek

26. Haftada 960 gr dı benim de, bizim bebeler aynı gidiyo sjsjs
Valla doğum kilosu 3 civarı olsa ben gayet memnun olurum. Kolay doğar en azından doğduktan sonra kilo almasını (en azından emerken) iyi beslendiğini gösterir diye isterim ama “ben 5 kilo doğurdum” gururu bana da saçma geliyo

Ay benim 29. Haftadan beri iştahım bi kesildi bakalım herhalde hastalıktan:) iyileseyim bi yine abanayim böyle olmaz çok saldım

Yarın soracağım bakalım ne diyecek benim sıklaşmaya başladı bu ağrı bu ağrılar tedirginim biraz

Aynen sonra gidicem yaban ellere. Bakalım ordaki doktorlar nasıl olacak. İnşallah geri dönüp burda kendi doktorumda doğurabilirim ya. Kadına o kadar hayranım ki sırf onunla doğum yapma tecrübesini tekrar etmek 5 tane doğurasım var djkdjfk

Aynı kafadayım 3kg cıvarı ınsallah yeter:)

3650 gr ideal inşallah o kadar olur da öyle doğururz çünkü ödemi falan gidiyormuş doğduktan sonra

İnşallah doktorunu bu denli sevmen çok iyi ya

Yarın soracağım bakalım ne diyecek benim sıklaşmaya başladı bu ağrı bu ağrılar tedirginim biraz
Muhtemelen ne yaşıyosak artık normal ama tabi sor insan kaygılanınca iyice artıyo hepsi

Bende 170 boy eşimde 190 boy kilolar sürekli değişiyor ilk hamileliğimde 58 le başlamıştım. 2. Hamileliğimde 70 le başladım Kesinlikle kilo karşılaştırması çok saçma herkesin yapısı genetiği farklı. Doğduktan 1 gün sonra sonra zaten doğum kilosundan 300 gr fln ödemi gidiyor azalıyor. 3560gr doğmuştu ilk oğlum 3200 flndı galba hastaneden ayrıldığımızda.Hele 1 yaştan sonra kilo alımı yavaşlıyor. Bu sebeple altta yatan problem, hastalık bulgusu olmadıkça kilo boy gibi ölçülerin karşılaştırılması doğru değil bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…