Rahat doktorlarDoktorum bu konuda asla konuşmuyor ya daha çok var annecim bakıcaz diyor32 haftalık oldum bir daha ki kontrole bile 35+4 de çağırdı dedim ya doğurursam??? Çokca gülerek şşşş her şey yoluna 39 dan önce doğurmazsın dedi sanırım beni normal doğurtmaya niyetli bu arada Manisa'da da bir gece yatırıyorlar neye göre anlamdım
26. Haftada 960 gr dı benim de, bizim bebeler aynı gidiyo sjsjsBizimki de minyon bence, tabi ben kendisine fit diyorum karizmamız çizilmesin diye26.haftada 900 gramdı. Boyu haftasından ilerideydi ama karın çevresinden dolayı böyle bi kilo ölçtüler sanırım
Sonrada gidiyorsun galiba değil mi sen?Rahat doktorlarben
Benimki de çok rahat. 26.haftada gittim tekrar 31.haftada gidicem bi de. O da rapor almak için yani yoksa kim bilir ne zaman çağırırdı
Benımde 26+4 te 1050ydi tontısler yerim onları:)26. Haftada 960 gr dı benim de, bizim bebeler aynı gidiyo sjsjs
Valla doğum kilosu 3 civarı olsa ben gayet memnun olurum. Kolay doğar en azından26. Haftada 960 gr dı benim de, bizim bebeler aynı gidiyo sjsjs
Ay benim 29. Haftadan beri iştahım bi kesildi bakalım herhalde hastalıktan:) iyileseyim bi yine abanayim böyle olmaz çok saldımI ihlamurunkokusu baslangıc ve sonumuz aynı nerdeyse eşlerimiz farklı :) bakstrudel de onayladı ondan herkes olması gerektıgı gıbıdır ınsallah hayırlısıyla ben de takıyorum manyak gibi yemeye basladım Allah affetsin
Yarın soracağım bakalım ne diyecek benim sıklaşmaya başladı bu ağrı bu ağrılar tedirginim birazAyy valla mı nolur sor bizi kurtar bu bilmemezliktenne olursa evet bu kasılma demeliyiz bunun cevabı asla yok kimsede benim randevuma çook var daha yakın olsa ilk soracağım soru bu olucaktı bütün karnın taş gibi sertleşip büzüşmesi gibi tarif ediyolar ve eşlik eden bel,kasık,karın ağrısıymış
Ben de hastaydım ben de saldıydım antibiyotik ictim gecti gibi valla etkiledi benı deAy benim 29. Haftadan beri iştahım bi kesildi bakalım herhalde hastalıktan:) iyileseyim bi yine abanayim böyle olmaz çok saldım
Aynen sonra gidicem yaban ellere. Bakalım ordaki doktorlar nasıl olacak. İnşallah geri dönüp burda kendi doktorumda doğurabilirim ya. Kadına o kadar hayranım ki sırf onunla doğum yapma tecrübesini tekrar etmek 5 tane doğurasım var djkdjfkSonrada gidiyorsun galiba değil mi sen?Çok rahat gerçekten bu haftaya kadar çok hoşuma gidiyordu fakat sanki son zamanlarda araya bu kadar hafta girince bir tedirgin olmadım değil ama doktorum o kadar emin ki diyorum bir şey biliyordur demek
Aynı kafadayım 3kg cıvarı ınsallah yeter:)Valla doğum kilosu 3 civarı olsa ben gayet memnun olurum. Kolay doğar en azındandoğduktan sonra kilo almasını (en azından emerken) iyi beslendiğini gösterir diye isterim ama “ben 5 kilo doğurdum” gururu bana da saçma geliyo
3650 gr ideal inşallah o kadar olur da öyle doğururz çünkü ödemi falan gidiyormuş doğduktan sonraValla doğum kilosu 3 civarı olsa ben gayet memnun olurum. Kolay doğar en azındandoğduktan sonra kilo almasını (en azından emerken) iyi beslendiğini gösterir diye isterim ama “ben 5 kilo doğurdum” gururu bana da saçma geliyo
İnşallahAynen sonra gidicem yaban ellere. Bakalım ordaki doktorlar nasıl olacak. İnşallah geri dönüp burda kendi doktorumda doğurabilirim ya. Kadına o kadar hayranım ki sırf onunla doğum yapma tecrübesini tekrar etmek 5 tane doğurasım var djkdjfk
Küsuratlı falan sipariş veriyosun heralde he sjkdjfk3650 gr ideal inşallah o kadar olur da öyle doğururz çünkü ödemi falan gidiyormuş doğduktan sonra
Muhtemelen ne yaşıyosak artık normal ama tabi sor insan kaygılanınca iyice artıyo hepsiYarın soracağım bakalım ne diyecek benim sıklaşmaya başladı bu ağrı bu ağrılar tedirginim biraz
Evrene mesaj yolluyorumKüsuratlı falan sipariş veriyosun heralde he sjkdjfk
Ustam bana ordan 240gram dönerEvrene mesaj yolluyorum
24.04.24 yapEvet planım yok dedi o tarihlerde. Sezaryen için o tarihler aralığını belirledi
Bende 170 boy eşimde 190 boy kilolar sürekli değişiyor ilk hamileliğimde 58 le başlamıştım. 2. Hamileliğimde 70 le başladım164 boy 60 kiloydum ben hamilelikten once, şimdi boyum aynı tabii ki sjsj kilo 66 oldu benim minyon muyum bilmiyorum normalim ama kocam 180 boy kilo 104 eşim de çok uzun sayılmaz, doktor haftasiyla uyumlu gayet ideal dedi, şimdi bütün doktorlarda başkalarının cocuklariyla kilo karsilastirmasi yapmayın diyorlar ben kilolu çocukta sevmem hatta çocuğu sağlıklı olmasına rağmen bu çocuk niye kilo almıyor diye takilanlara aşırı deli olur yargılardm ahh analık
Keşke olsa ama sezaryen o tarihe uymuyor maalesef mecbur merkür retroda doğacak24.04.24 yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?