2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O gün de pazar ama pazar yapar mı soracağım ben de

Nerden öğrencez kız onu

Buradan bakıyorum hep ben hatta bu retrolara göre hamilelik planı fln yapıyordum ama sen ne kadar plan yapsanda olacak olan zamanı gelince oluyor bunu bir kez daha öğrenmiş oldum

1 Nisan -25 Nisan Merkür retro gösteriyor. Başka retromuz yok

O kadar moralim bozuk ki.. mubarek gunde bile rahat birakmadilar ev sahibi yuzunden.. Resmen faiş fiaytla hizi zorluyorlar.. herseyleri falso evleride ama.elimiz mecbur die duruypruz iste bi tasinmak baska eve yerlesmek depoito kira vs vs bile 50 binden asagi degil offfffffff

Ben aldım birkaç tane yenidoğan döneminde kullanmak için. Geri kalanı sleepy yenidoğan aldım. WaterWipes biraz pahalı
Ben şimdi internette gezinirken gördüm de 720 tanesi 850 tl yazıyordu 150 tl de kuponum vardı bi an gaza gelip aldım sonra anneme söyledim güldü bana kazıklandım mı noldum anlamadım vallahi

Çok zor bir dönemdeyiz gerçekten yurtdışında insanlar 2-3 dolara bir şeyler alırken bebek eksiği örneğin biz yüzlerce lira dökmek zorunda kalıyoruz en basit örneğiydi bu Rabbim yardımcımız olsun sıkma canını bebişine odaklan eminim ki rızkıyla gelir üzme kendini

Ben şimdi internette gezinirken gördüm de 720 tanesi 850 tl yazıyordu 150 tl de kuponum vardı bi an gaza gelip aldım sonra anneme söyledim güldü bana kazıklandım mı noldum anlamadım vallahi
Yani diğer ıslak mendillere göre pahalı tabi ama içerik olarak temiz. Ben en azından hastaneye götürmek için aldım bebek pamuğuyla falan uğraşmamak için. Uzun vadede kullanım için biraz maliyetli oluyor gerek var mı o kadarına onu bilemiyorum

Nasil uzmem kuzu 17 bin maas adam 8500 kira istiyor en az diyor bide.. Bebegime inan cogu seyi ikinci el olarak aldim.. Bende isterdim cocuguma yeni seyler almak ama olmadi. Cocugumuz olcak yapmayin insaf edin desekte etmediler etmiorlae

Kızlar aldığınız pijama takımlarını buraya atsanız nasıl olur arkadaşım hastaneye 2 alt üst pijama takımı 1 sabahlıklı gecelik tarzında takım al dedi. 3 adet mutlaka al yanına dedi yani.
Açık renk pijama takımı sorun olur mu acaba kanama vs den dolayı siz ne yaptınızz

Nasil uzmem kuzu 17 bin maas adam 8500 kira istiyor en az diyor bide.. Bebegime inan cogu seyi ikinci el olarak aldim.. Bende isterdim cocuguma yeni seyler almak ama olmadi. Cocugumuz olcak yapmayin insaf edin desekte etmediler etmiorlae
Hiç üzülme de gocunma da ayıp yaptığın hiçbir şey yok senin çocuğun yediği helal giydiği haram demişler dert etme hiç kendine çok haklısın evet ama bu dönemde zaten hassassın bebişin etkilenmesin senin üzülmenle diye diyorum pozitif düşünmeye çalış insanlar evlat sahibi olmak için ne kadar uğraşıyor gibisine ya da savaş alanlarında anneler çocuklar nelerle mücadele ediyor diye.. ev sahibine gelince de allah merhamet versin yüreklerine ama kimsenin de hayatını bilemiyoruz ki gerçekten ülkemizde geçinmek çok zorlaştı

Benimde ilk ve son olur o zaman gece gece pek zihnim açık değilken alıp geçtim zaten bu hamilelik hormonlardan mıdır nedir böyle beynimiz biraz gerileştirdi

En şanslı olduğum konu ev sahibim sanırım. evimiz yeni bina ve şükür dört dörtlük ve ev sahibimiz yaşadığım yerde bizim ev gibilerinin kiralarına uyup da dört beş katı kira isteyebilecekken istemedi çok az bir zam yaptı. Herkese böyle ev sahibi nasip olsa keşke. Hep dua ediyorum.. bu sene bebek geleceği için de yine çok yapmayacaklarına eminim. Keşke herkes halden anlasa açgözlülük yapmasa..

Ama o paranın çıkacağı varsa bir şekilde çıkıyor, kiramız uygun ama türlü türlü borç çıkıyor başımıza beklenmedik şekilde mesela..

Ben de ikinci el çok şey aldım, burada neredeyse herkes de aldı. İkinci el alabileceğimiz şeylerin sıfırını almamak daha mantıklı zaten sakın üzme kendini

Benimde ilk ve son olur o zaman gece gece pek zihnim açık değilken alıp geçtim zaten bu hamilelik hormonlardan mıdır nedir böyle beynimiz biraz gerileştirdi
Ayy bu beyin gerileme olayı bence gerçek ya..
son günlerde kendime hep şunu diyorum “bebeğim çok zeki olacak sanırım, bukadar gerizekalılaşmamın başka açıklaması olamaz..”

Öyle böyle değil kendimi hayatımdaki en aptal dönemde hissediyorum. Algı zayıflığı, unutkanlık.. okulda çocuklar soru getiriyorlar şipşak çözeceğim soruyu bile anlamakta bazen güçlük çekiyorum. Çıldıracağummmm

Evet canım ben pudra pembe bi takım aldım ama belki fotoğraf çekinirken giyerim kanama vs olabilir diye başka bir takım daha alacağım lacivert veya siyah bir de kısa kollu takım var. Fiyatlar çok uygun değil ama şu takım baya ihtiyaca yönelik gibi hem elbisesi de var muayenede daha kolay olabilir. Uzunluğu da baya yeterli bazı takımlarda çok kısa oluyor o şekilde ben rahat edemem şahsen.

Eklentiler

• IMG_2134.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 41
Kesinlikle gerçek algı zayıflığı aşırı boyutta bir de mantıklı düşünememe en azından belli bir süre çaba harcamam gerekiyor yoksa zararlı çıkıyorum hep..
Az sabırr az kaldıı çalışacak mısınız 32. Haftada bırakacak mısınız

Zenginler sehrin en luks semtinde oturuyorlar iki maas birden giriyor evlerine hergun disaridalar.. herseylerinide paylasiorlar.. oyuzden durumlari bizim gibi olsa bu kadar takmazdim onlarda zorda derdim ama malesef insafla alakali bazi seyler. Ister istemez kasiyorum kendimi esimi uzgun gormek en son isteyecegim sey cunku birde tam duzluge cikiyorum derken tekrar takilmak cok sinir bozucu neyse Allah herkese yasattigini yasatsin diyorum guzel gecenin hurmetine azcik uyumaya calisayim bari minnak tekmelerden uyuyabilirsem

Ben bugun bi tane atmistimm dur ekliyim tekrar , buyuk beden diyor ama xl i her turlu is gorur bogmaz . Biraz bol su an bana ama kumasini cok sevdim . Bi de desenli aldim 2. Resimdeki onu giyiyorum su an bi takim aldim sabahlikli bi de lc den gecelik aldim 2 tane hepsini goturmem ama sonrasinda rahat ediyim diye dusundum ben koyu renk aldim ama ustune kendi ekru sabahligim ve bi tane cicekli saten sabahligim var onlari kullanicam cunku obur turlu alt icin acik renge cesaret edemedim bende ustunu acik giyerim diye dusundum lc den aldigim gecelik dugmeli hamile geceligi ama lohusalikta da kullanilir gogusun yan tarafindan citcit yapmislar emzirmek icin bi bak istersen lc den online aldim hep indirim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…