- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay yosa içimizde astrolojiden anlayan birilerimi varKeşke olsa ama sezaryen o tarihe uymuyor maalesef mecbur merkür retroda doğacak
Ya ben anlamadım benim doktoru. İnstagramından takip ediyorum. Pazar günleri de doğurtuyo görüyorum. Bir de bu estetik tarih isteği nedeniyle bazı özel tarihlerde çalışıyorlar onu biliyorum ama benimki burada olacak mı çalışacak mı emin değilim. Doktorum daha doğuma çok var diye hiç bişi demedi bugüne kadar. Çatı muayenende karar vercez diyo hep.O gün de pazar ama pazar yapar mı soracağım ben de
Vay arkadaş. Arkam sağım solum sobe.Retro Gezegenler 2024, Retro Gezegenler Doğum Haritamızda, Retro Hareketlerin Astroloji Takvimi
Astro-Seek - Sizinle aynı gün doğan kişileri arayıntr.astro-seek.com
Buradan bakıyorum hep ben hatta bu retrolara göre hamilelik planı fln yapıyordum ama sen ne kadar plan yapsanda olacak olan zamanı gelince oluyor bunu bir kez daha öğrenmiş oldum
1 Nisan -25 Nisan Merkür retro gösteriyor. Başka retromuz yok
Ben aldım.Kızlar bebişleri için ıslak mendili waterwipes marka alan var mı aranızda?
Allah yardımcısı olsun kirada olan kim varsa hepimizin. Biz de düşündük taşınsak mı acaba diye de taşınma aşırı masraflı çıkıyor. Ev kiraları zaten 15.000 altında değil. E depozito parası da alıyo ev sahipleri kira ücreti kadar gitti 30.000O kadar moralim bozuk ki.. mubarek gunde bile rahat birakmadilar ev sahibi yuzunden.. Resmen faiş fiaytla hizi zorluyorlar.. herseyleri falso evleride ama.elimiz mecbur die duruypruz iste bi tasinmak baska eve yerlesmek depoito kira vs vs bile 50 binden asagi degil offfffffff
Cok zor yaAllah yardımcısı olsun kirada olan kim varsa hepimizin. Biz de düşündük taşınsak mı acaba diye de taşınma aşırı masraflı çıkıyor. Ev kiraları zaten 15.000 altında değil. E depozito parası da alıyo ev sahipleri kira ücreti kadar gitti 30.000
Sahibinden bulamıyorsun hep emlakçı, o da 1 kira alıyor gitti 45.000
E taşıma ücretleri uçmuş yazın arkadaşım 10.000 küsura taşındı şimdi kimbilir kaç olmuştur. Hadi 15.000 diyelim gitti 60.000
E yeni evin temizliği, eksikleri, cart curt, o bu şu derken ben kabaca 70.000 den aşağı taşınılmadığını anladım.
Allah yardımcınız olsun. Yukarıda biri demiş. Bazen cebimizden bir para çıkacaksa o para oraya gitmiyor ama başka yere gidiyor gereksiz ve bir şekilde çıkıyor. İnşallah bebeklerimiz de rızıklarıyla gelecekler. Şu hayatta yiyeceğimiz her lokma belli aslında, rızkımız ne ise onu yaşıyoruz ne azı ne fazlası. Allahım bugünlerimizi aratmasın.Cok zor yane diyim bilmiyorum kuzum
Gece bi an galeyana gelip aldım da içerik olarak diğer ıslak mendillerle çok mu fark var arasında biliyor musunBen aldım.
Ben bionaturalle hiçbir fark göremedim arasında, 5 sene önce belki en iyisidir ama sleepy de çok iyi bence. Gereksiz pahalı.Gece bi an galeyana gelip aldım da içerik olarak diğer ıslak mendillerle çok mu fark var arasında biliyor musun
Ben aldım :)Kızlar bebişleri için ıslak mendili waterwipes marka alan var mı aranızda?
Ben de gece 3buçukta bir uyandım, sonrasında bir türlü derin uykuya dalamadım sürekli vücudum karıncalanıp durdu, uyku felci falan geçirdim, nası olsa uyuyamıyom diye aşırı huysuz kalktım artık napayım. Hala nefes alabildiğim için kendimi şanslı mı saymalıyım bilemedim.Nefes alamamakla uyandım bugün, resmen nefes alamıyorum yatınca ya nasıl çarpıntı yaptı öyle de uykum var ki
Ben de aldım ama üç paket falan sanırım, stoklamadım hastanede kullanırım diye aldım. Sonraki dönemi de ıslak pamuk + diğer marka yenidoğanlarıyla geçiririm diye düşünmüştüm.Kızlar bebişleri için ıslak mendili waterwipes marka alan var mı aranızda?
Kızlar burda kendileri de yaşayınca hamilelikten normal diye düşünmüştüm ben ya hiç aklıma gelmedi doktora sormak, bunu not edeyim yarın sorayımBen de gece 3buçukta bir uyandım, sonrasında bir türlü derin uykuya dalamadım sürekli vücudum karıncalanıp durdu, uyku felci falan geçirdim, nası olsa uyuyamıyom diye aşırı huysuz kalktım artık napayım. Hala nefes alabildiğim için kendimi şanslı mı saymalıyım bilemedim.
Sen çok sık diyorsun yatınca nefes alamıyorum diye, acaba doktoruna mı danışsan bir başka uzmana yönlendirse? Çünkü yatınca çarpıntın olması biraz spesifik bir şey ya, bir dönem hepimize oldu o sanırım ama geçti herhalde çoğumuzda. Bir sor bence kıyamam
Bilmiyorum kuşum sor bence mutlaka, artık çocuklar vampir gibi emikliyor dediğin gibi kan değerleriyle alakalı bir anormallik olabilir. Benim de B12m korkunç düştü sanırım, çünkü hamilelikten önce vejeteryan besleniyordum şu an yediğim et falan karşılamıyor bence asla, sürekli bir yerlerim seğiriyor haftaya kontrolde ben de bunu sorcam doktora.Kızlar burda kendileri de yaşayınca hamilelikten normal diye düşünmüştüm ben ya hiç aklıma gelmedi doktora sormak, bunu not edeyim yarın sorayımKan değerlerim epey düşmüş acaba ondan mı? Sağlık ocağı kan aldı, dün sonuçlarıma baktım da demirim düşük
Yok canım bilmiyorum.Gece bi an galeyana gelip aldım da içerik olarak diğer ıslak mendillerle çok mu fark var arasında biliyor musun
Bebeğim benimkini doktorum biliyor zaten, 2-3 defa konuştuk safra kesesi yüzünden çekiyrmuşum ve yapabileceğimiz bir şey yok dişini sıkacaksın dedi doktorum.Bilmiyorum kuşum sor bence mutlaka, artık çocuklar vampir gibi emikliyor dediğin gibi kan değerleriyle alakalı bir anormallik olabilir. Benim de B12m korkunç düştü sanırım, çünkü hamilelikten önce vejeteryan besleniyordum şu an yediğim et falan karşılamıyor bence asla, sürekli bir yerlerim seğiriyor haftaya kontrolde ben de bunu sorcam doktora.
Mesela A Afratafrac ve P pelinn de çok ağrı acı çekiyorlar onlar da muhakkak sorsunlar artık, epey uzun süredir bahsediyorsunuz çünkü bu tarz ağrılardan. Oldu geçti rahatladım düzeldi de demiyonuz, yazık üzülüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?