2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yosa içimizde astrolojiden anlayan birilerimi var

Bilen varsa Nisan ayının her gününü bizler için çıkartsa hangi günler daha verimli hangi günler değil gibisine çoğzel olur
Artık günden çok saate odaklandım ben sürekli haritada hangi saat olsa hesabı yapıyorum istemsizce

25.haftayı geçtiysen haftaya böldüğünde de 6 küsur çıkması lazım ki bu da 7.ayda olduğunu gösterir
28deyim gülüm ama hesapladıgımda kırk haftalık gelirse 12hafta var 12hafta da üç ay oluyor ayyy

Kızlar selam. Benim bebe en son baş aşağı dönmüştü doğum pozisyonundaydı. Malum son olaylardan sonra yürüyüşe falan çıkmaya başladım düzenli. Ama az bir şey yürüsem alt tarafımda hemen bi baskı oluyor sanki bebiş fırtlayıp çıkacakmış gibi hissediyorum. Sizde de oluyor mu? Bide doktor sudan dolayı diyetisyen diye tutturmuştu, dün ona da gittim. Benim zaten normal rutinimde yediğim şeyleri yazıp verdi sadece artık şeker olmayacak. Ama 383838 kere yaptırdığım şeker ölçümlerinin hepsinde de şekerim normaldi zaten. Yani aklımdaki sorular da gitmedi içim de rahatlamadı. Sırt ağrılarım çoğaldı. Cuma günü tekrar nst var sancıları kontrol etmek için. Ay çıkmaz inşallah artık psikolojik olarak düştüm baya çünkü.

Oy maşallah miniğine yirim anası gibi olacak

Makat geliş mi benim ki de 28 de makatti 31 de dönmüştü bir sonraki gittiğinde dönmüş olur bence

Ay benim doktorum da böyle 33 te çağırdı güya sonra dönüp ay ben izinliyim 34 te gel dedi ya doğurursam dedim kendini bana sal lütfen diyor

9 ayın sonuna eklenen o 10 gün tüm hesapları bozuyo işte
Kızımı 38 de doğurdum oğlumu 43te dğgurdum bu nasıl olacak düşüncesi başımı ağrıtıyor iki tane çok zor doğum yapmış biri olduğum için doğumdan korkuyorum rabbim güzel oh ne kolay oldu diyeceğimiz doğumlar nasip etsin hepimize

Benım kuculduydu bu ara geri buyudu agırlastı winter is coming
Ay evet benim de öyle. İLk devasa göğüslerim olmuştu ve git gide büyüyecekse s.çtım demiştim ama sonra foss diye sönmüştü. Şimdi yine coşmaya başladı.

Ay ay gerçekten ayakları aşağıda olunca bilgini her dk tuvalettesin son haftalara kadar dönüyorlar

Size sorum var, ayak tırnaklarınızı kim kesiyor? Ben dün deneyip kesemedim biraz üzüldüm. İlle pediküre mi gidicez, huylanırım ben.
En son kendim kesmiştim. Ben 2 ayda bir kesiyorum. Çünkü ayak tırnaklarım o kadar geç uzuyo
Ama el tırnaklarımı her hafta kesiyorum neredeyse çok hızlı uzuyo.

28deyim gülüm ama hesapladıgımda kırk haftalık gelirse 12hafta var 12hafta da üç ay oluyor ayyy
Kız hamilelik tam 9 ay sürmüyor da ondan. 10 ayın içine giriyorsun 40 tayken. Kalan haftalara değil gidene bak sen.

Ayakları tam o bölgede olduğu için ben yoğun hissediyorum. Doktorum çok ayakta durma olabildiğince dinlen dedi.

Oy maşallah miniğine yirim anası gibi olacak

Makat geliş mi benim ki de 28 de makatti 31 de dönmüştü bir sonraki gittiğinde dönmüş olur bence
Evet kuzum. Kafası göğsümün altında tam. Hala canımın acımasının sebebi koca kafasından ötürü sanırım İnşallah dönünce gelen gideni aratmaz. Bu sefer koca totuşuna laf etmem
ay hadi bakalım. Bir dahakinde hala dönmemişse yine sıkıntı yapmayacağım. Ancak dönmesi için emeklemeye başlarım herhalde yerler yavaştan

Kuzum ikiside vajinal doğum muydu? Vajinal doğum ise epidural almış mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…