2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrrrr, kontrolden geldim. En güzel gün kontrol günü

29+1

Kızım 39 cm 1520 gr olmuş. En son 2 hafta önce 27+1 de gitmiştik o zaman 37 cm 110 gr dı. Baya iyi kilo almış minik kurabiyem.

İlk nst me girdim. Kalbinin yerini hissetmekte güçlük çekti alet, çünkü kıpırdıyordu çok. Bu haftalarda hala yeri bol çok normal dedi ebe. O yüzden lastiği iyice sıktı. Bu seferde bebem tepmeye başladı. İlk kez öyle teptiğine şahit oldum. Bildiğin lastiğin sıkıştırmasından rahatsız oldu yavrum. 20 dk kadar kaldım. Sancım falan çıkmadı.

Bir sonraki randevum 2 hafta sonra 21 Şubat 31+1 olduğumda nasipse.

u arada çalışabilir ya da çalışamaz raporunu tam 32+1 de veriyorum dedi doktorum. İş yerim 32+0 demişti. Sonra İK ma sordum işte sorun yok dedi 32+1 için de.

Hee bir de ayakta çok kalma dedi bebeğin pozisyonundan ötürü, tam ayakları açılma bölgesine denk geliyormuş. Çok rahatsız edip teper bu o bölgeni zor işin dedi

Son düzenleme:
günaydın hamişler
dün annem akrabaları arıyor diyorlar bizde çektik kusma mide bulantısı sanki çok kolay gibi diyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmişler mi yok
yani bazen böyle cinnet geliyor üzerime

Ben o nefes kesilmeli olanı 1 kere yaşadım sonra dedim ki nefes egzersizi yapmam lazım yoksa doğumda böyle nefesimi tutamam kız bu bu kadar şoka sokuyosa 1 dk içinde normal nasıldır kim bilir nasıl doğurcaz
Evet sancı kısmı zor ama öyle bişey ki sürekli değil Allahtan. Sanci aralarında dinlenebiliyosunn bi de ebeyi dinlemek lazım o söylüyor sancıları nasıl karşılayacağını.nasil nefes alıp vereceğini.kulagin onda olacak. Bir de ben abese süresi 18 19 ve 20.ayetleri okumanızı tavsiye ediyorum.kısa zaten. Ben çok faydasını gördüm şimdi de arada okumaya çalışıyorum.Rabbim hepimize kolay güzel doğumlar nasip etsin

Bende ne zaman sorsam bebek büyüyor ondan diyo kuzum. benim muhtemelen bütün kaslarım inanılmaz güçsüz büyüdükçe her yerim ağrıyo ama 22 sinde randevum var yine sorucam

günaydın hamişler
dün annem akrabaları arıyor diyorlar bizde çektik kusma mide bulantısı sanki çok kolay gibi diyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmişler mi yok
Ah be canım. Anlamıyolar, takılmamak lazım. Dün uzun zaman sonra işten çıkınca eve gitmeden bir arkadaşımla buluştum. İnan eve geçtiğimde hiç bi şeye enerjim kalmamıştı. Artık işten sonra ilk işim eve geçmek olur. Annem, eşim, bi kaç arkadaşım dışında kimse anlamıyomuş gibi geliyor bu ara.

doğum nasıl bişey tahayyül edemediğim için aslında korkmuyorum bilmiyorum çünkü yaşayıp görücez. Sezaryenin kesik acısını mesela tahmin edebiliyorum. Amin inşallah sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin

sizler bana destek oluyorsunuz ya o beni mutlu ediyor annem ve eşim harici yok yani yok çökmüşsün yok nolacakki yok bu yollardan bizde geçtik kadın olmak çok zor anne olmak daha zormuş
aklı olan baba olsun

günaydın hamişler
Kız boşver akrabayı boşuna akrepe benzetmemişler illa bir yerde zehrini akıtcak herkes herşeyi söylüyor çokta takılmamk lazım bana hamile olunca böyle bir güncelleme geldi hiçbişiyi takmıyorum eltim başlarda diyordu ah çok kilo almışsın diyordu hamileyim normaldir diyordum

Masallah masallah guzel kilo almiss Minik
Artik keske benimde 2 haftaya bir olsa randevularimm bebegimi ozluyorum yaa .
Saglikla gelsinnn insallah. Bence benim cocugumda ayagi bazen asagi donuk olunca assiri hissediyorum cunku ayaktayken bir vuruyor elektrik carpiyor sanki obur turlu de yatarken gogus kafesim daraliyor bence durusun her turlusu farklimbir tecrube yasatiyo insana

ayyyyy bende böyle olmak istiyorum

günaydın hamişler
Ya enteresan bir güruh var. Sürekli sidik yarışında ve empatiden yoksun. O an acıyı çeken sensin, sıkıntıyı çeken sensin. Onunki bitmiş gitmiş. "E ben de yaşadım, e bunlar normal bilmem ne, daha bunlar iyi günlerin sen dur doğurunca yandın" yani amaçları tam olarak ne bilmiyorum ancak başkalarının mutsuzluğundan beslendiklerine eminim.

Bu bir yarış değil. Karşındaki insanın acısının büyüğü küçüğü yok. Sen belki daha çoğunu çekmişsindir ancak şu anda hamile olan o ve psikolojik desteğe ihtiyacı olduğu dönem. Gerçekten moral vermesini, teselli etmesini, motivasyon yüklemesini bilmiyoruz. Bazen insan sadece anlaşılmak istiyo, yorum yapılsın istemiyor bile. "Geçecek canım merak etme" denmesi bile insanı rahatlatabilecekken hemen "daha dur biz de yaşadık hem de nelerini, bunlar iyi günlerin" gibi cümleler kurmalarında art niyet arıyorum artık.

Normal sağlıklı bir insan düşüncesi değil bunlar hiç.

Allah senden razı olsun gerçekten ben bunalıma gireceğim bu insanların yorumlarından çünkü
hiç motive eden yok dediğin gibi anca bunlar iyi günlerin

Allah senden razı olsun gerçekten ben bunalıma gireceğim bu insanların yorumlarından çünkü
hiç motive eden yok dediğin gibi anca bunlar iyi günlerin
Hazır kusuyosun sürekli sana böyle konuşanların üstüne kus ay pardon hamileyim sizde geçtiniz bu yollardan dersin kus kız bi daha yapamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…