2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa bu arada unuttum söylemeyi. Nst den para almadılar benden. Önlem amaçlı girmemi istemiş gerçekten doktorum.

Bir de doğrum ücretini sordum. Hala zamlanmamış 19.000TL dediler. Ancak Mart ayında olacakmış zam. Yönetim nasıl bir karar verecek bilmiyoruz ancak 30.000 olma ihtimali yüksekmiş. 30 zaten bizim için ok di. Çok mutlu oldum, başka yerlerin uçtuğunu görünce.

ayyyyy bende böyle olmak istiyorum
Kız takma yanındalar mı ne çektiğini biliyorşar mı yok anca laf söylemeye gelince yanındaymış gibi görünüyorlar aslında böyle olmak için kendine ve sevdiklerine değer verip onların ne dediği umrunda olması lazım beni değer verdiklerim üzer anca

Masallah canım

Senın boy kılo kaçtı hamilelik oncesi:)

Niye sordum cunku benım mınık 1300 cıktıydı aynı 29+1 de ıcımı rahatlatıom
Ben de minigim 160 55kgydum ondan:)
Ya evet bebeklerin boy ve kilosunu o yüzden kıyaslamamak gerekiyormuş. Çünkü genetik faktörü çok etkiliymiş.

Ya evet bebeklerin boy ve kilosunu o yüzden kıyaslamamak gerekiyormuş. Çünkü genetik faktörü çok etkiliymiş.
Ben de yarın gideceğim 2 kilo bence benimki zira karnımdaki bu ağırlığın başka açıklaması olamaz, totomu çekemiyorum uygulama hala “bebeğiniz mor lahana büyüklüğünde” diyor, ben beyaz lahana hissediyordum hocam

Hanımlar üçüncü trimester olmama rağmen neden hala haftaya böldüğümüzde altı gibi yediye girmemiş gibi çıkıyor ay günler yaklaştıkça uzaklaşıyor gibi bi bana mı öyle geliyor yoksa bu aralar yeni stres mi yükleniyor

25.haftayı geçtiysen haftaya böldüğünde de 6 küsur çıkması lazım ki bu da 7.ayda olduğunu gösterir

Size sorum var, ayak tırnaklarınızı kim kesiyor? Ben dün deneyip kesemedim biraz üzüldüm. İlle pediküre mi gidicez, huylanırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…