2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

MAŞALLAH SUBHANALLAH canımm sağlıkla da ilerlesin bebişin bebişler ALLAH ın izniyle Rahim ağzına vajinalmi baktı acaba yoksa göbüştenmi baktı canımm

ay vallaha 6 da kalk işe git akşam 6 ya kadar çalış

Oy maşallah miniğine yirim anası gibi olacak

Makat geliş mi benim ki de 28 de makatti 31 de dönmüştü bir sonraki gittiğinde dönmüş olur bence
Benimki de makat gelişmiş sezaryen olacağı için çok sıkıntı etmedim ama ilk gebeliğim hep baş gelişti, bu hamilelikte başından beri böyle ilk gebeliğimde çok hareket hissetmezdim bu kadar, acaba pozisyon hareket hissetme olayını daha fazla mı yapıyor acaba diye düşündüm.

Benimki topaç gibi döndü hep son 4 haftaya kadar. Son 4 haftadır makat geliş benimki de. 32-33. haftadan sonra ba aşağı dönüyorlarmış genelde. Daha vakit var.

Kesinlikle öyle makat geliş olunca çok sık tuvalet ihtiyacı oluyor vajinanda ayağını gezdiriyor ay içim yine bir tuhaf oldu

Kesinlikle öyle makat geliş olunca çok sık tuvalet ihtiyacı oluyor vajinanda ayağını gezdiriyor ay içim yine bir tuhaf oldu
Bazen elimle tutup hızlı hızlı yürümeye çalışıyorum wc ye, birden böyle aşırı ani çişim geliyo. Gece zaten1 saatte bir wc.

Iyi akşamlar kızlar benim dün geceden beri kasiklarim popom ve vajinamda bir ağrı var ama kemik ağrısı gibi nasıl anlatsam sanki tahta sandalyede bütün gün oturmuşum gibi bir ağrı yürüme mi bile etkiliyor. Sanki spor yapmışım hamlık var gibi yada açılıyormuş gibi nasıl anlatacağımı şaşırdım. Tecrübeli anneler daha önce yaşadınız mı doğuma hazırlık mı yoksa endişe etmelimiyim. Dr sormadan size bir sorayım durumu göre ona sorarım dedim.

BEnde de var normal dedi doktorum. Ama sen kendi doktoruna söyle bilsin.

Ay kızlar bugün hiç iyi değilim hiçbir yere sığmıyorum göğsümün altındaki kemikler batıyor mahvoldum geçmek bilmiyor var mı öneriniz

Ben niyeyse vajinal ya da sezaryen fark etmeksizin 38. haftada doğurcağımı hissediyoum. Son hafta 38 diye sayıyorum Kaldı 9 haftam hihihihihih küçük çakallıklar
Bende öyle yapim en iyisi kaldı 10 hafta
Bende yasadım ama o gün çok yürümüştüm sanki dayak yemiş gibiydim vallahi ama normalmiş dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…