2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarını yukarıda tut demişlerdi bana da
Emekleyin bol bol makat gelişli anneler benim 31 in içinde tekrar döndü hissediyorsun zaten ters olduğunu daha sık tuvaletin geliyor acıyı daha aşağıda hissediyorsun vajinanın içinde falan verdim kendimi temizliğe aldim önüme bir kova suyu attım dizimi yere sil Allah sil dönmeyen sen misin dedim ve döndü

En son kendim kesmiştim. Ben 2 ayda bir kesiyorum. Çünkü ayak tırnaklarım o kadar geç uzuyo
Ama el tırnaklarımı her hafta kesiyorum neredeyse çok hızlı uzuyo.
İşte benim de aynı senin gibi, neyse bu sefer sen de kesemiycen gördük göbeğini

Benimde aynı şekilde yürüyüş yapınca kasıklarıma ağrı giriyo doktorum bana bol bol dinlen demişti ama bebeğin duruşu nasıl hiç bilmiyorum

İşte benim de aynı senin gibi, neyse bu sefer sen de kesemiycen gördük göbeğini
Ahahah doğru diyorsn benim göbek birden büyüdü. Eşim beye kestiririm artık.
Oğlumu date’e çıkardım, 30+6dan selamlar heheh
Ay harika. Ben de çıkıp yürüyüş yapıp gelsem iyi olacak. Doktor çok ayakta durma dedi ama zaten tüm gün evdeyim oturuyorum. 15 dk yürüsem her gün sorun olmaz herhalde.

Kızlar merhaba benimde bugün doktor kontrolüm vardı, nihayet . Ama yine de yetmedi gördüğüm süre keşke biraz daha izleme imkanım olsaydı.
Benim bebiş normalde çok hareketli ultrason sırasında hareket etmedi, eli yüzündeydi sadece.
Sanki zaman ilerledikçe babasına benzemeye başladı

28+6 yfık bugün. 1450 Gr 37 cm olmuş oğluşum. Suyum bi tık fazla ve artık böyle devam eder dedi. Baş aşağı geliş durumunda, karın çevresi ve baş çevresi 1 hafta önden gidiyor, babası gibi koca kafalı olacak sanırım biraz üzüldüm

Ağrıları sordum, karaciğerime böbreğime safraya baktı bi sıkıntı görmedi, idrar tahlili yaptı ( sabahtan 1 litre su içip 10 kez tuvalete gitmiştim oysaki ne çıkabilir )
Tahlil sonucu temizdi.

Rahim ağzı kapalı, 45mm gayet iyi dedi. Ağrılar için bebek büyüyor normal ancak bol bol dinlen kendini yorma ve bol su iç dedi.

Ağrılar içinse karında komple bi ağrı kasılma hissedip ardından kendini bırakıyorsa ve bu ağrılar 15dk 10 dk 7dk gibi düzensiz aralıklarla oluyorsa, şiddetli sancım olursa, su geldiğini hissedersen kanama olursa gel dedi. Diğer ağrılar, regl sancıları bebeğin büyümesinden, karnın belli bi yerinde sertleşme ise bebeğin oraya yaptığı baskıdandır korkma dedi.

Bu haftaki şeker değerlerim düzensizdi 4 kez yüksek çıkınca dikkati elden bırakma, böyle yüksek değerler görmeyelim anca kendini de bunaltma haftada bir kez, az sütlü tatlı yiyebilirsin dedi.

Bi sonraki kontrol 3 hafta sonra. Şimdilik bizden bu kadar
Hepinize güzel sağlıklı huzurlu günler diliyorum

Kuzum ikiside vajinal doğum muydu? Vajinal doğum ise epidural almış mıydın?
İkiside normal doğumdu kızım 38 de geldi herşeycok iyi ilerlerken birden kendi sancım kesildi 6 santimden sonra suni verdiler sonra bi türlü gelmiyordu bebek meğerse kordon dolanmış kızıma sabah dokuzda hastaneye gelmiştim bi santim açıklıkla gece biri 45 geçe doğum yaptım oğlumda 43 belki daha fazla gelmiyordu bi türlü sabah dokuzda zorla suni sancı alarak başladı doğumum akşam onbucukta doğum oldu doğumda iç kanama geçirdim burda anlatım hepinizin içini karartmak istemem herkesin aynı değil çünkü inanılmaz korkan ama bi saat bile sürmeden doğuran çok tanıdığım var o yüzden beni okuyunca böyle olursunuz diye düşünüp normalden vazgeçmeyin on tane de getirsem hep normal doğurmak isterim çünkü sonu inanılmaz kolaylık epidürel diye bişi yoktu daha doğrusu ben hiç duymamıştım bundan on yıl önceyi konuşuyoruz özelde olmasına rağmen böyle bişi demediler bana

Maşallah Hersey gayet iyi belli ki , çok şuķur haftasina gorede tombul gozukmus bu da iyi bence tombul bebek seviyorum da hahah

Seker icinde dikkatli ol kuzum , Ilaclarini ve doktor tavsiyelerini ihmal etme

Maşallah Hersey gayet iyi belli ki , çok şuķur haftasina gorede tombul gozukmus bu da iyi bence tombul bebek seviyorum da hahah

Seker icinde dikkatli ol kuzum , Ilaclarini ve doktor tavsiyelerini ihmal etme
Ben tombul bebek istemiyordum ya şöyle minnoş olsun diyordum ve bir de çıkışı var bunun
Ama erkek çocuğu sanırım böyle mi oluyor bilmiyorum da şekerden dolayı kilo durumu vardı. Haftasına göre iyiyiz. 3 hafta önce kilosu da fazlaydı üzülmüştüm. Şimdi yolunda görünüyor herşey çok şükür.

Bu arada sancılarımın fazla olması suyumun bi tık fazla olmasından da kaynaklanıyormuş daha çok baskı oluyormuş

Ya bende hic durmuyom, onu nasil yapcaz bilmiyom durunca bana sıkıntı basıyor. Evdeykende durmuyorum. Zaten her gün eşimin yanına gidiyorum uğruyorum ona 25 dk git 25 dk dön yürüyoö. Temizliği hala haldır huldur kendim yapıyorum. Haftada 2 pilates yapıyom . Siyatik ağrım var sağ bacağıma vuran ama sanki oturunca daha çok vuruyor o yüzden durmuyorum akşam yatıp sabah kalkana kadar max durduğum süre anlamadım çok şükür yani enerjim yerinde ama bazen içimde sanki vajinamda elektrik çarpıyor bir anda geçen yolda oldu aha dedim sı*tık afedersiniz kalıyom öyle bi kaç saniye

Size sorum var, ayak tırnaklarınızı kim kesiyor? Ben dün deneyip kesemedim biraz üzüldüm. İlle pediküre mi gidicez, huylanırım ben.
En son kendim kestim bi 10 gün önce, zorlanmadım da ama onu da mı yapamicaz ya hamilelikten önce böyle bi gruptaki mesajları okusam dehşete düşerdim herhalde. Bu kadar da insanlıktan çıkılmaz derdim. Ama şimdi her şey mümkün yaşayarak deneyimliyoruz

Bu arada benim bebenin ayakları sol kaburgamın dibinde. Kafa orda olduğunda nasıl oluyo bilmiyorum ama böylesi de inanın çok zor. Uzatmaya çalışıyo ayaklarını kaburgalarım çatlayacak gibi hissediyorum. Hele bi de yemeği biraz fazla kaçırmışsam var ya mahvoluyorum. He ama bi artısı var bu pozisyonun sık tuvalet ihtiyacı duymuyorum. En son heralde 4 aylıkken falan gece tuvalete kalktım. Şimdi geceleri 6-7 saat deliksiz uyuyabiliyorum bebeğim gırtlağıma çıktığı için

Ben de böyleyim ya, çok çabuk yoruluyorum ve hemen götüm ağrıyor ama sürekli bir yere çıkasım gidesim geliyor. Sabahları üşenmeyip köpüşü çıkarıyorum hala, eğil kalk falan hiç gocunmuyorum. Her gören de tersi gibi ay karnın çok aşağıda diyip duruyor, sanki yarın doğuracakmışım muamelesi görmekten sıkıldım biraz insanı strese sokuyorlar yav

Bana da ay oyle yapma
Boyle hareket etme falan diyorlar. Ama hic sallamiyorum herkesin bi fikri var. Doktorum okay ben okayim. Kapat kiz kulagini girme strese konussunlar bos bos . Bi daha gobusunle ahlaya vahlaya ne zaman gezcen tadini cikar . Sen istedigin ve iyi hissettigin surece . Ben arkandayim

Sen Katar’a gitmeden bir bak kendin kesebiliyor musun kesemiyorsan anana bacına birine kestir kardeş, nolur nolmaz

Benim götüm ağrıyor yürüdüğüm zaman, on dakka yürüyüp üç dakka oturup tekrar yürüyüp tekrar oturuyorum. Alt tarafta baskı dediğin öyle bir şeyse bana da oluyor yani, yalnız değilsin. Şeker vücutta tuz gibi su mu tutuyordu acaba o yüzden mi diyetisyen kontrollü gitmek istedi doktorun? Bir de mesela şeker tüketmiyorum diyoruz ama nişasta tüketiyoruz, o da şeker ya polemiğe girmek istememiş direkt diyetisyene şutlamış da olabilir. Canını sıkma, cuma günü sancı mancı çıkmayacak sen de rahatlıycan biz de rahatlıycaz inşallah heheh

çalışmak çok zor ya nolurdu bizimde dedemizden birşey kalaydı
Gerçekten ya. Bugün sabahtan metronun yoğunluğuna girmeyeyim diye 6 buçukta çıktım evden, şimdi girdim. Hayır dış kıyafetim bol olduğundan karnım da çok az belli oluyo. Hamile gibi değil de tombul biri gibi duruyorum kimse yer vermiyo. Cazgırlık yapıp kendim yer bulamazsam kaldım ayakta elimde 2 çantayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…