Arkadaşlar bu arada sizlere bir şey anlatmak istiyorum, belki başına gelen olur. Dün öğle saatlerinde durduk yere bobreklerime sancı girdi. Isten çıkıncaya kadar da sürdü, sonra alışverişe falan gittim, hareketle birlikte geçti diye düşünüyorum. Sonra gece 1 gibi böbrek ağrısıyla kalktim, bu arada sadece sağ tarafta ve kasiklara dogru iniyor. Sabah doktorum açılır açılmaz aradım, durumu anlattım, sabah erken saatte de hafiften sistit durumu oldu (hemen gecti). Dedi hemen gel bakalım.
Önce bebegin iyi olup olmadığına baktı, her sey yolunda. 9 haftalık olduk ve hayatımda hiç bebeğimin durumunun iyi olduğunu duymamıştım. İlk kez sağlıklı kelimesini duydum, benim gibi kayıpları olan biri için ne demek bilemezsiniz
içimde sevinçten kelebekler uçtu, gözlerim dolu dolu oldu. Cok değişik bir hismiş. Doktor böbreklerime ultrasonla baktı, hiçbir şey yok. Idrar testimde hiçbir şey yok. Dedim ki çok susuyorum, cok su içiyorum acaba böbreklere mi yüklenmiş oldum? Doktorum "3-4 litreye variyordur, gece susuzluktan uykumdan kalkıyorum, hayatim tuvalette geciyor, bir de uyku da uyku istiyorum" deyince beni direkt gebelik şekeri şüphesiyle iç hastalıkları uzmanına gönderdi. Yarın sabah erkenden aç karnına test yapılacak. Eğer gerçekten varsa bu kadar erken haftada gebelik şekeri tespit edilmiş olacak. Bakalım beni neler bekliyor ama açıkçası rahatım ben, yeter ki bebeğim sağlıkla büyüsün.