İçini ferah tut, bebek sağlıklıysa her türlü tutunuyor sağlıksızsa da ne yapsan olmuyor maalesef. Düşük tehlikesi lafına da çok takılıp canını sıkma, gerçekten riskli bir durum olsa yatışını verirlerdi sadece progestan verip eve yollamazlardı. Doktorun dediğini dinle, seni ne yorduysa mesela lekelenme gerçekleşen gün onu yapmayı azaltabilirsin. Bitki çaylarının çoğu yasak biliyorsundur zaten, içiyorsan onları kesebilirsin. Bunun dışında yediğinle içtiğinle çok alakası yok lekelenmenin şu etapta.
Kahverengi lekelenme çok korkulacak bir şey değil, gebeliğin ilk üç ayında olabiliyormuş. Benim transferden on gün itibariyle neredeyse her günüm lekelenerek geçti onca ilaç yüklü olmama rağmen, birkaç kere de kanamam olmuştu dolayısıyla çok gergindim ama artık salmaya başladım sanırım. Doktordan iyi bilecek halim yok, kanamalarım ve miktar olarak çok lekelenmelerim hep normalin dışında aktif olduğum günlerde olmuştu; doktorum da demişti ki demek ki kendini zorlamayacaksın. Mümkün olduğunca dinlen bence