2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay geç kaldım muhabbete ama içimde kalmasın

1. Kocam yanımda osurmaz, uykusunda ama puf ya da pof şeklinde yapıyor. Bi insan hiç mi cart diye osurmaz. Neyse o puf bana yetiyor zaten. Tabi ki hemen "aşkum pufpuf yaptın akşam biliyo musun" şeklinde sinsi bir tatlılıkla sabah yüzüne vuruyorum ki ben cayır cayır osurduğumda bir sey derse "sen kendi götüne hakim ol önce" gibi seviyeli bir şekilde argümanlarımı sunabileyim.
2. Geçen alisveris yaptığım markette çıktı benim öyle kontrolsüz bir şekilde. Beni rica ediyorum bloke etmeyin, bunca aydır bi samimiyetimiz var diyerek söylüyorum bir koku meydana çıktı kızlar. Dedim bu kokunun benden geldiğini anlarlarsa beni tutuklarlar. Allahtan çok kimsenin olmadığı bir vakitti, hemen kaçtım. Olay mahalini terk ettim.
3. Bir kere de iş yerimde olmuştu. Ofis doluydu ama her kafadan bir ses çıktığı için sadece bir arkadaşım dönüp dedi ki "duydum". Dedim "napayim, ballerinas can fart too".

Ahahahhaha bir de o var. Aramıza sur çektin gece bakıyorum gözükmüyorsun yorgandan yastıktan diyo

Lisede Hazel diye bir kız vardı sınıfın en çalışkan en zeki kızıydı. Kendi de çok iyi biriydi. Ben sevdim.

Kız gitseydiniz keşke sizde. Biz eşimle içmiyoruz ama geçenlerde meyhane gibi bi yere gittik. Çünkü ikimizde meze çok severiz. Kızarmış ekmek ve yanında meze yediğimiz çok zaman oldu. Hava alırdınız değişiklik olurdu.

2 ciye koptum hahahahahahahha itiraf etneliyimki bende yapiom hahahahhahahah

Benim yegenimin adi Rabia ben kucuklugunden berii Rebiyeeeeeg die cagiririm sevgimi ifade etme seklim.olmustu demek yörük sivesiyle diomusum haahha Gökçen cok seker buarada sevdim

Neyseki yalnız değilmişim

Size sorum var, ayak tırnaklarınızı kim kesiyor? Ben dün deneyip kesemedim biraz üzüldüm. İlle pediküre mi gidicez, huylanırım ben.
dün kendim kestim ama baya zorlandım, şekilden şekile girdim. Hatta eşim bi ara ben keseyim dedi şeklimi görünce. Bir sonrakine kendim kesemem gibi

E peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdiniz Kocanızın tepkisi ne oldu.
Ay bende yatakta yapmıştım bi kere sabah kocam uyuyor sandım gözlerini bi açtı o ses neydi öyle dedi bayada ses çıkmıltı çok utandım sen uyumuyormuydun dedim 2gün benle dalga geçti bi kere de akşam yine yatakta aniden çıktı ondada çok gülmüştüm tutamadım sonrasında daha çok güldük utanıyorum ben ya bana diyor utanma yap hamilelikte normal

Yakında samimiyetimize güvenip oramızın buramızın fotoğrafını da atacaz Ay çok güldüm yazdıklarına ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…