- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Ne oynaması ya ağzıma sokucam onlarıHahaajaj kesinlikle var
Eveeeeeeetcok duygulandim suan vsr ya guccuk ayaklariyla oynjycammm
Ay yüzüstü uyumayı bende çok severimm ve aşıırıııı özledimmmOturarak asla uyuyamam ya
Bende bi uyanıyorum sağımda nasıl mutluyumartık yüz üstü uyumak istiyom doğurayım sonra hep yüz üstü uyucam
Ay bende dün böyleydimm konusuyodum sabah çocumla demek bana vurursun bunlarla mı vurdun diye ağzıma ağzıma sokcamNe oynaması ya ağzıma sokucam onları
HahsjdjdjdSizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?
Oluyo deyin.
Benim bebem de erkek kredi kartım full dolu 59 tl limiti kalmışBen erkek çocuk kıyafetlerine bile deli olan biri olarak batardim heralde kız beklesem iflas bayrakları fora olurdu
Size güvenebileceğimi biliyordumHahsjdjdjd
Oluyo.
Ben artık o salaklıklarım. devvv bir ‘acaba doğuruyo muyum?’ Düşüncesiyim benSizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?
Oluyo deyin.
Evet ya eskiden ben "erkek çocuklara öyle çok şey yok hmmpf" gibi düşünürdüm. İnsan içine girince fark ediyor.Benim bebem de erkek kredi kartım full dolu 59 tl limiti kalmışhepsini çocuğa aldım duramıyorum erkeklere de çok güzel şeyler çıkartmışlar
Benim favorim de kısa kollu kısa paçalı tulumlar var ya renkli yazın bi tek onları giydir sal heh onları almadan duramıyorum çok şapşik oluyolar içindeEvet ya eskiden ben "erkek çocuklara öyle çok şey yok hmmpf" gibi düşünürdüm. İnsan içine girince fark ediyor.
Ama bisi diyeyim mi, benim en sevdiğim, favori eşya beyaz zibin. Hele de uzun kollu olanlari var ya offf onlar bebek kokuyor gibi sanki içinde bebek yokken bile
Aynı durum bende de var soluma yattığımda sanki böyle başını yada poposunu sol tarafıma dayamış gibi bi sertlik hissediyorum korkup sağıma dönüyorum genelde.Kızlar günaydınben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram
Ay koptumstrudel seni allah kahretmeye, dün gece uyuyamıyoken beynim gün içinde okuduğum 1-25 nisan arası merkür retrosuymuş konusunu seçti, hiç anladığım bir konu da değil. attın kuyuya bir taş, yatakta bir o yana bir bu yana böcek gibi debelenirken neyse sonuçta o tarihler arasında bir sürü çocuk doğuyor tek benim oğlum doğmuyor diye kendimi telkin etmeye çalışarak uyumuşum. Rüyamda merkür geri geri gidiyodu michael jackson gibi. Gezegene moonwalk yaptırdım sayende.
Kesinlikle oluyo canımSizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?
Oluyo deyin.
Şafak 81 40 haftalık olarak hesaplıE hadi bi şafak sayalım. Benim 75 gün kaldı gözüküyor. Ama 40. hafta için tabi. Ben niyeyse 38. haftayı doğum haftası olarak planladım normal de olsa sezaryen de olsa65 gün falan diye düşünüyorum zihnimde.
HA gayret son düzlükteyiz. İte kaka gidicez.
ay bi doğrayım vallahiBayramda da bebelerimiz 2 aylık falan olucaklar ne giydircez acaba bayramlık can sıkıntısından bunlara bakıyorum
kötü bi haber verim memişler sütlü iken yüz üstü yattığında sabah deli gibi taşlaşmış memelet ve ağrıları ile uyanıyorsun özür dilerim ama bunu bilOturarak asla uyuyamam ya
Bende bi uyanıyorum sağımda nasıl mutluyumartık yüz üstü uyumak istiyom doğurayım sonra hep yüz üstü uyucam
Eşim diyo geliyor mu diyo kızım anne geldi mi yani bana bırakmıyorlarSizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?
Oluyo deyin.
Oluyor malesef ve hergun shshsnsnsSizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?
Oluyo deyin.
Ay bazen oluyor bana hatta bi ara gece tuvalete uyanmıştım karnım o kadar sertleşmiştiki eğilemediö bile dedim doğurcakmıyım gece gece koşup yatağa girdimSizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?
Oluyo deyin.
Hahshahahhahaha korkudan o an hiç yaşanmamış gibi yaptın dimi bende hemen gözümü kapatıyorum uyuyomuşum gibiAy bazen oluyor bana hatta bi ara gece tuvalete uyanmıştım karnım o kadar sertleşmiştiki eğilemediö bile dedim doğurcakmıyım gece gece koşup yatağa girdim
Evet o an çok korkmuştum direk yatağa girip uyudum Allahtan yoksa ne senaryolar kurardımHahshahahhahaha korkudan o an hiç yaşanmamış gibi yaptın dimi bende hemen gözümü kapatıyorum uyuyomuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?