2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben erkek çocuk kıyafetlerine bile deli olan biri olarak batardim heralde kız beklesem iflas bayrakları fora olurdu
Benim bebem de erkek kredi kartım full dolu 59 tl limiti kalmışhepsini çocuğa aldım duramıyorum erkeklere de çok güzel şeyler çıkartmışlar

Sizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?

Oluyo deyin.
Ben artık o salaklıklarım. devvv bir ‘acaba doğuruyo muyum?’ Düşüncesiyim ben

Benim bebem de erkek kredi kartım full dolu 59 tl limiti kalmışhepsini çocuğa aldım duramıyorum erkeklere de çok güzel şeyler çıkartmışlar
Evet ya eskiden ben "erkek çocuklara öyle çok şey yok hmmpf" gibi düşünürdüm. İnsan içine girince fark ediyor.

Ama bisi diyeyim mi, benim en sevdiğim, favori eşya beyaz zibin. Hele de uzun kollu olanlari var ya offf onlar bebek kokuyor gibi sanki içinde bebek yokken bile

Benim favorim de kısa kollu kısa paçalı tulumlar var ya renkli yazın bi tek onları giydir sal heh onları almadan duramıyorum çok şapşik oluyolar içinde

Kızlar günaydın ben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram
Aynı durum bende de var soluma yattığımda sanki böyle başını yada poposunu sol tarafıma dayamış gibi bi sertlik hissediyorum korkup sağıma dönüyorum genelde.

Ay koptum Merkür retro o kadar korkulduğu kadar kötü değil hangi alana geliyorsa o alanda biraz çaba uğraş alması gereken dersi verir demişti Öner hoca, retroya göre yorum yapma demişti ilk oğlumda şansa merkür retroda doğmuştu mesela bi sıkıntı yok şimdilik 2 de 2 olunca ben biraz üstünde fazla düşündüm sadece

Şafak 81 40 haftalık olarak hesaplı bende içimden bi his 38 de doğuracağım gibi geliyo ay panik atak tuttu heyecan yaptım
Bayramda da bebelerimiz 2 aylık falan olucaklar ne giydircez acaba bayramlık can sıkıntısından bunlara bakıyorum
ay bi doğrayım vallahi onu sonra düşünceğim
Oturarak asla uyuyamam ya

Bende bi uyanıyorum sağımda nasıl mutluyum artık yüz üstü uyumak istiyom doğurayım sonra hep yüz üstü uyucam
kötü bi haber verim memişler sütlü iken yüz üstü yattığında sabah deli gibi taşlaşmış memelet ve ağrıları ile uyanıyorsun özür dilerim ama bunu bil
Sizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?

Oluyo deyin.
Eşim diyo geliyor mu diyo kızım anne geldi mi yani bana bırakmıyorlar

Oluyo deyin.
Oluyor malesef ve hergun shshsnsns

Oluyo deyin.
Ay bazen oluyor bana hatta bi ara gece tuvalete uyanmıştım karnım o kadar sertleşmiştiki eğilemediö bile dedim doğurcakmıyım gece gece koşup yatağa girdim

Ay bazen oluyor bana hatta bi ara gece tuvalete uyanmıştım karnım o kadar sertleşmiştiki eğilemediö bile dedim doğurcakmıyım gece gece koşup yatağa girdim
Hahshahahhahaha korkudan o an hiç yaşanmamış gibi yaptın dimi bende hemen gözümü kapatıyorum uyuyomuşum gibi

Hahshahahhahaha korkudan o an hiç yaşanmamış gibi yaptın dimi bende hemen gözümü kapatıyorum uyuyomuşum gibi
Evet o an çok korkmuştum direk yatağa girip uyudum Allahtan yoksa ne senaryolar kurardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…