Ay yerim agızlarınıTabiii daha sırada yazlıklar var şöyle kilosuna falan bi bakayım doğunca almaya devam:)
Benim ev de öyle. Gelecek olan arkamdan konuşursa konuşsun umurumda değil. Yüzüme konuşursa da bir daha gelmeyecek şekilde ayar verebilirim. Salla. Anlayışla karşılayacaktır.Ay kızlar kaç gündür kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum nefes alıp vermek bile çok yorucu geliyor. Yarın da şehir dışından arkadaşımdan gelecek gibi. Biraz son anda haber verdi. Evi de birazcık b.k götürüyor olabilirkalkıp temizlik yapacağım ama yarın da nst m var aynı zamanda, bugün yorulup yarın bide sırf bu yüzden sancı falan çıkarsa diye bi tırstım napsam bilemedim
Icin rahat etmeyecekse ufak tefek seyleri zorlanmadan yap, yoksa s. et. Halinden anlar herhalde arkadasin. Agzima kadar giren hamile karnimi göre göre "hmmm ev pis" diyecek insan zaten gelmesin. Bosa atmiyorum bu arada, benim de cumartesi günü arkadaslarim illa bebek partisi yapmak istediler, gelecekler, yapabildigim kadar hazirlanicam gerisi tirt. Hic de takmiyorum.Ay kızlar kaç gündür kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum nefes alıp vermek bile çok yorucu geliyor. Yarın da şehir dışından arkadaşımdan gelecek gibi. Biraz son anda haber verdi. Evi de birazcık b.k götürüyor olabilirkalkıp temizlik yapacağım ama yarın da nst m var aynı zamanda, bugün yorulup yarın bide sırf bu yüzden sancı falan çıkarsa diye bi tırstım napsam bilemedim
Ay dimi doğru diyorsun. Gebeyiz biz sonuçtaBenim ev de öyle. Gelecek olan arkamdan konuşursa konuşsun umurumda değil. Yüzüme konuşursa da bir daha gelmeyecek şekilde ayar verebilirim. Salla. Anlayışla karşılayacaktır.
Yani anlar diye düşünüyorum zaten nişanlısına sürpriz yapmak için gelecek. Allah var kendi de dedi hamilesin seni rahatsız etmiyim falan diye de o kadar yol geliyor ayıp şimdi çağırmamak diye ben gel gel dedim. Salıyorum o zaman ben deIcin rahat etmeyecekse ufak tefek seyleri zorlanmadan yap, yoksa s. et. Halinden anlar herhalde arkadasin. Agzima kadar giren hamile karnimi göre göre "hmmm ev pis" diyecek insan zaten gelmesin. Bosa atmiyorum bu arada, benim de cumartesi günü arkadaslarim illa bebek partisi yapmak istediler, gelecekler, yapabildigim kadar hazirlanicam gerisi tirt. Hic de takmiyorum.
Evet insan düsünüyor normal. Ben bir de üniversite okuyorum ve bir gün öncesinden aksama kadar sürecek seminerim var. Basta cok iyi organize olmaliyim, salidan burayi persembeden burayi temizleyem sonra ordan o yemegi hazirlayam diye düsünüyordum. Sonra dediler ki "canin ne yemek istiyorsa onu yapalim, herkes bir sey getirecek" "Biz kagit tabak-bardak getiricez bulasik cikmasin" Birisi hatta saat 10 gibi gelip balon malon neyse iste o da pek hevesli onlari hazirliycak.Ay dimi doğru diyorsun. Gebeyiz biz sonuçtaişte alışmışım misafir gelecek olduğunda komple bir dip köşe temizliğe kendimi çıplak gibi hissediyorum şuan
Gelsin gelsin, ben cok seviyorum arkadaslarimi görmeyi, hele hamileyken modumu daha da bir yükseltiyorlar. Hem bana degisiklik oluyor hem de oglum helesengi cok seviyor, bu da ayri bi sovmen. Benle yapmadigi taklalari misafire yapiyo.Yani anlar diye düşünüyorum zaten nişanlısına sürpriz yapmak için gelecek. Allah var kendi de dedi hamilesin seni rahatsız etmiyim falan diye de o kadar yol geliyor ayıp şimdi çağırmamak diye ben gel gel dedim. Salıyorum o zaman ben de
Kizlar geliyosaaaa yapiyodurrGelsin gelsin, ben cok seviyorum arkadaslarimi görmeyi, hele hamileyken modumu daha da bir yükseltiyorlar. Hem bana degisiklik oluyor hem de oglum helesengi cok seviyor, bu da ayri bi sovmen. Benle yapmadigi taklalari misafire yapiyo.
Evet canım
Oglum capkin olsun isterim yalan yok ama o teyzoslari deyim yerindeyse ana rahmine düstügünden beri duyuyor hem de baslarda her gün 8 saat duyuyordu, sanirim onu hissediyor, taniyor.Kizlar geliyosaaaa yapiyodurrbenim cocumda ne zaman kiz sesi duysa firfir donuyor
Ay dimi ne güzel gerçekten böyle düşünceli insanların olması. Böyle olsunlar canımı yesinler. Ben mesela eşimin memleketindeyim, hiç bilmediğim akrabaları benim göbüşü merak ediyormuş gelmek istiyormuş. Bide bunun bebek doğduktan sonraki versiyonu var. 9 ay boyunca arayıp sormayan aman hadi bebek görmeye gidelim diyecek. Komple her yeri temizle et, bir de bi dünya yiyecek içecek hazırlamaya çalış. Aman aman akrabamsı şeyleri hiç kabul etmiyorum o yüzden. Keşke herkes arkadaşlarımız gibi olsaEvet insan düsünüyor normal. Ben bir de üniversite okuyorum ve bir gün öncesinden aksama kadar sürecek seminerim var. Basta cok iyi organize olmaliyim, salidan burayi persembeden burayi temizleyem sonra ordan o yemegi hazirlayam diye düsünüyordum. Sonra dediler ki "canin ne yemek istiyorsa onu yapalim, herkes bir sey getirecek" "Biz kagit tabak-bardak getiricez bulasik cikmasin" Birisi hatta saat 10 gibi gelip balon malon neyse iste o da pek hevesli onlari hazirliycak.
Dedim iyi arkadaslar edinmisim ben ya. Benden temizlik, yemek zart zurt bekleselerdi itiraf edeyim, biraz sinir olurdum.
Aynen katiliyorumOglum capkin olsun isterim yalan yok ama o teyzoslari deyim yerindeyse ana rahmine düstügünden beri duyuyor hem de baslarda her gün 8 saat duyuyordu, sanirim onu hissediyor, taniyor.
Ama bi tane sarisin var, ona cok takik. Cüklü hep cüklü iste.
Valla bizim Burda bi kaç gündür hava öyle güzel bence çocukların bizim yatak yorgan yastık yüzleri ne varsa yıkadım cam sildim evi temizledim sildim bu aralar misafirim geliyorsa gelsin yoksa valla daha bu kadar yoramam kendimiAy kızlar kaç gündür kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum nefes alıp vermek bile çok yorucu geliyor. Yarın da şehir dışından arkadaşımdan gelecek gibi. Biraz son anda haber verdi. Evi de birazcık b.k götürüyor olabilirkalkıp temizlik yapacağım ama yarın da nst m var aynı zamanda, bugün yorulup yarın bide sırf bu yüzden sancı falan çıkarsa diye bi tırstım napsam bilemedim
Bugün ünideki birkaç kadın hocayla vedalaşma toplantısı gibi bi şey yaptık. Hepsinin söylediği sakın 37-38de doğacak diye düşünme, çünkü son haftalar zaten zaman çok yavaş geçiyor bi de kendini o haftalara hazırlarsan daha çok yorulursun şeklindeydi. Bana da mantıklı geldiE hadi bi şafak sayalım. Benim 75 gün kaldı gözüküyor. Ama 40. hafta için tabi. Ben niyeyse 38. haftayı doğum haftası olarak planladım normal de olsa sezaryen de olsa65 gün falan diye düşünüyorum zihnimde.
HA gayret son düzlükteyiz. İte kaka gidicez.
Oyyyy kız nasıl yaptın onlarıValla bizim Burda bi kaç gündür hava öyle güzel bence çocukların bizim yatak yorgan yastık yüzleri ne varsa yıkadım cam sildim evi temizledim sildim bu aralar misafirim geliyorsa gelsin yoksa valla daha bu kadar yoramam kendimi
Ben zaten bu lohusa insani görme tutkusunu hic anlamadim ya, ne var yani ne. Yani bir isin ucundan tutsalar neyse de bir de hizmet bekliyorlar, ev dopdolu, cocuk bi yandan hormonlarin bi yandan caydanlik börek kurabiye bi yandan jwefhgwejhgfjhw. Insanin bogasi gelir hepsini.Ay dimi ne güzel gerçekten böyle düşünceli insanların olması. Böyle olsunlar canımı yesinler. Ben mesela eşimin memleketindeyim, hiç bilmediğim akrabaları benim göbüşü merak ediyormuş gelmek istiyormuş. Bide bunun bebek doğduktan sonraki versiyonu var. 9 ay boyunca arayıp sormayan aman hadi bebek görmeye gidelim diyecek. Komple her yeri temizle et, bir de bi dünya yiyecek içecek hazırlamaya çalış. Aman aman akrabamsı şeyleri hiç kabul etmiyorum o yüzden. Keşke herkes arkadaşlarımız gibi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?