2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltı yaptım karnıma ağrı girdi hemen koltuğa yattımm ahahahhaha ölcem gülmekten şimdi mesajlarınızı okuyordum demek ki yatınca kaçıyor vazgeçiyor kendimi koltuğa atınca yazdıklarınızı okudum çişim geldi işte sizin yüzünüzden

ama çok sertleşmişti gecenin 4düydü bide büüyk wcydi diyare diyim öyle olunca direk doğurcam sandım uyku sersemliğiyle uyuyunca gelmez dedim gelmedi hahah

Bende sözde kahvaltıda yulaf yedim sağlıklı beslencem modu ama doymamışım dolapta dünki yemek vardı adını demiyim de ondan aşerdim az 10 dakika sonra yarım simit yedim daha çok sağlıksız oldu bu arada iştahım hayvan gibi açıldı karnım doysa gözüm doymuyor nasıl durdurcaz akşamları da önceden eşim derdi bişeyler yiyelim abır cubur şimdi teklif eden benim dünde kontrolümüz bardı bebişin herşeyi haftasıyla uyumlu 1495 gram olmuşuz bu aralar sanırım kendime kilo aldırıuorum ndjdksjdkd

Ya canın istiyosa ye valla . Verirsin , tadını çıkar kız bosver

Sizin de agriniz, çekilmeniz, ne bileyim artan akintiniz veya sert karnınız olunca "doğuruyom mu lan acaba" "ya şu an doguruyosam da haberim yoksa" gibi salakliklariniz oluyor mu?

Oluyo deyin.
olmaz mı. daha bu sabah kalktım, salona geçtim bizim çocuklarla oynaşıyorum bir anda aşırı bir ıslaklık hissettim. aha dedim "suyum geldi herhalde doğuruyorum" saniyelik bir telaş geldi, hemen ama toparladım kendimi rahatlattım ve dedim ki "işemişsindir" dföldfkl. neyse sonra fitil kullandığımı hatırladım, fitilmiş İŞEMEMİŞİM hala sidikli değilim

Son düzenleme:
Bu hamilelik dönemi sadece altına işemenin bu kadar normal bulunması için bile sevilebilir.

Hee hee sanki normalde gitmicektin. Bizim de çişe kalkmaktan götümüz eskidi, hani bilmesek yiycez bizim yüzümüzden diye

Altına işemediğine dua et.

Hee hee sanki normalde gitmicektin. Bizim de çişe kalkmaktan götümüz eskidi, hani bilmesek yiycez bizim yüzümüzden diye

Altına işemediğine dua et.
Ya bugün ve hatta son iki gündür çocum vajina girişimde yaşıyor sanki . Böyle bir oralarda tepinmee vurma olamaz. Canım çok acıyor nasil olcak kankiler bu işler helpppppp insanin kukusu ağrır mı . Ağrıtırlarmış işte skndkfkfk . Nefesim kesiliyor. Sanki çocuk top gibi oraya yerleşti aglicam

Bir yere yetişmeye çalşıyormuş da koşturuyor sanki gibi tepiyor demi

Evet tecrübeli annişler sancı nasıl birşey tanımlayabilir misiniz belden karna vuran ağrı mı beni bu konuda aydınlatın son 30haftaya gisince doğum korkusu sardı sancıyı tam ayırt edebiliyim ben bebişte ilk tekmeyi anlayamadım gaz sancısı sanmıştım buda böyle olmadın

Benim bebem de erkek kredi kartım full dolu 59 tl limiti kalmışhepsini çocuğa aldım duramıyorum erkeklere de çok güzel şeyler çıkartmışlar
Benımde full kart 6aya kadar aldım dogsun ınsaşlah yazlıklarla yardırmaya devam cok tatlisler:)

Benımde full kart 6aya kadar aldım dogsun ınsaşlah yazlıklarla yardırmaya devam cok tatlisler:)
Tabiii daha sırada yazlıklar var şöyle kilosuna falan bi bakayım doğunca almaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…