Yoo cozemedim malesef ama sagima da yatamiyorum cunku gogsumun alti mide sag kismim agriyo sirt ustude yatamiorum aslinda belim agrio ve basim donuyo shsjdj bilmiorum bugece oturarak uyumayi denicem heheKızlar günaydınben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram
Senin kv balikmiymis şu an bittim benBenim KV Balık burcu. Her şeye sürekli ağlıyor.
Sırtına yastık koy, uyku halinde bilmeden dönmeyi engelliyor.Kızlar günaydınben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram
Hımm kurban bayramı. Hiç düşünmedim. Gezmeye hazır hisseder miyim onu bile bilmiyorum. O vakit gelsin de hele o zaman düşünürüm sanırım. Ancak gezersek minnoş bir elbise giydiririm kesinBayramda da bebelerimiz 2 aylık falan olucaklar ne giydircez acaba bayramlık can sıkıntısından bunlara bakıyorum
Benim eşim evlendigimiz ilk günden cart curt pirtliyorAy kızlar çok kötü bişi oldu.
10 yıllık birliktelik 4 yıllık evlilik ve sonunda kocamın önünde osurdum.
Nası oldu hiç bişi anlamadım. Birden bebek kasıklarımda çok baskı yaptı ve pırt dedi çıktı. Ne kocam bana bakabildi ne ben kocama ftyhujıklş
HAdi kocamın yanında oldu da ben şu saatten sonra g.tüme güvenmiyorum olur olmadık her yerde pırtlatabilirim demekki.
Balik burcu mu acaba esim.die dusundum bi an shsjsjsjsjs ama degl zjzjdBalık burcu erkeği yorar benim koca benden çok trip atar hemen alınır inat bi de duygusal olduğu için ağzına s.csalarda hemen yardıma koşar herkes kullanır bu yüzden balık burcu erkolar kapatılsın
Ay simdi aklima soktun iste kesinlikle bakmam lazim ama tombilik olursa aldigimk giyemeyebilirBayramda da bebelerimiz 2 aylık falan olucaklar ne giydircez acaba bayramlık can sıkıntısından bunlara bakıyorum
Çözemedim çünkü solum çürüdü , kaburgam batıyo ya . Bende gece sola yatıyom uyaniyom sağa dönmüşüm. Hatırlamıyorum ki nasıl düzeltcemKızlar günaydınben soluma doğru uyuyamıyorum ya doktorda inatla sola yat sola yat diyor ama sürekli kendimi sağımda buluyorum bu işi çözen var mı? Uykular zaten haram
Ya sabah çok enteresan bir şey oldu.Benim eşim evlendigimiz ilk günden cart curt pirtliyorilk zamanlar çok yadırgadım ben yapamam ailemde de görmedim çok eleştirdim ama yapacak bir şey yok canım seninki gebelik kaynaklı sonuçta utanmaman için sana bakmamıştır.
Balik burcu mu acaba esim.die dusundum bi an shsjsjsjsjs ama degl zjzjd
[/QUOTE vardır haritasında bi yerde
Anaaaa bebelerimiz her türlü bayram çociiiği olcakk. Yenidoğanda ramazan , arkasından 2. Aylarında falan kurbannnn aaaaAy simdi aklima soktun iste kesinlikle bakmam lazim ama tombilik olursa aldigimk giyemeyebilir
Ahahaha bi de kendine dert edinmiş ciddi bi konu gibi konuşma yapmışYa sabah çok enteresan bir şey oldu.
Dedim ki artık bu konuyu konuşacak mıyız? Olmamış gibi mi yapmaya devam edeceğiz?
Neyi dedi?
Yaaa dedim bırak, dün akşamdan bahsediyorum.
Böyle baktı suratıma.
E osurdum ya dedim.
Bunun gözler fal taşı gibi açıldı, Neeeeee diyip gülmeye başladı. Tabi ben de
Meğer kocam duymamış fghjklş. O an bana bakmamasının sebebi de rakip takım fenerbahçenin maçına izlemesinden ötürüymüş. Duymamış bilekendi kendimi ele verdim.
Kız analarıı milyonlarca güzel kıyafet var valla sizin seçmeniz daha zor o kadar minnoş şeyler var ki bayılıyorumHımm kurban bayramı. Hiç düşünmedim. Gezmeye hazır hisseder miyim onu bile bilmiyorum. O vakit gelsin de hele o zaman düşünürüm sanırım. Ancak gezersek minnoş bir elbise giydiririm kesin
Oturarak asla uyuyamam yaYoo cozemedim malesef ama sagima da yatamiyorum cunku gogsumun alti mide sag kismim agriyo sirt ustude yatamiorum aslinda belim agrio ve basim donuyo shsjdj bilmiorum bugece oturarak uyumayi denicem hehe
Bende bi uyanıyorum sağımda nasıl mutluyumÇözemedim çünkü solum çürüdü , kaburgam batıyo ya . Bende gece sola yatıyom uyaniyom sağa dönmüşüm. Hatırlamıyorum ki nasıl düzeltcemsaldım ya
Evet tombik olabilirler o yüzden şimdiden favorilere ekleyip bedeni o zaman bakıcamAy simdi aklima soktun iste kesinlikle bakmam lazim ama tombilik olursa aldigimk giyemeyebilir
EveeeeeeetAnaaaa bebelerimiz her türlü bayram çociiiği olcakk. Yenidoğanda ramazan , arkasından 2. Aylarında falan kurbannnn aaaa
Ben erkek çocuk kıyafetlerine bile deli olan biri olarak batardim heralde kız beklesem iflas bayrakları fora olurduKız analarıı milyonlarca güzel kıyafet var valla sizin seçmeniz daha zor o kadar minnoş şeyler var ki bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?