2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyy kız nasıl yaptın onları ben bi tuvalet banyo yıkayabiliyorum birde yiyeceğimiz bir kap yemeği yapabiliyorum sonra ölü gibiyim doğumdan önce bir enerji geliyor falan diyorlar ondan mı geldi ki sana
Benim de öyle. Elektrik süpürgesi, banyo-tuvalet, yemek yapma, istiklal marsi, kapanis.

Yoksa ertesi gün yerimden kalkamam.

Ya dimi. Olması gereken aslında kendi evinde bir kap yemek yap ne bileyim tatlı börek falan bir şeyler yap kapıdan ver git. Ne kadar makbule geçer. Ama bizimkiler öyle mi

Benim de öyle. Elektrik süpürgesi, banyo-tuvalet, yemek yapma, istiklal marsi, kapanis.

Yoksa ertesi gün yerimden kalkamam.
Ben gecen gun sildim sildim yerleri perdeleri yikadim falan smdndjf . Gotum basimin agrisindan duramadim aksama fisi cektim afedersiniz b*k cuvali gibi yigildim koltuga kaldim. Artik camasir bulasik supurge banyo tuvalet temizle yemek yap. Koltuga bayil djdnfjjf bu sekildeyim son gunlerde

Cinsiyeti belli değilken bebek mağazası gezip öff hiç güzel erkek kıyafeti yok diyodum hep kız kıyafetlerine bakıyodum. Belli olduktan sonra erkek kıyafetlerine ağzımın suyu akmaya başladı hele böyle kolları bacakları açıkta bırakacak kıyafetler pofidik kol bacak hayal ediyorum içinde ayy ısırırım inşallah çocuğa şiddet uyguluyorum zannedip de sosyaller gelip almaz çocuğumu djfkfkkf

Ay çok zor valla. Ben annemi çağırdım 2 hafta sonra gelecek, kv yi de çağırmayı düşünüyorum annem varken. İkisi dip köşe güzelce halletsin ramazan gelmeden. Şimdiye kadar aman ben kendi temizliğimi kendim hallederim kimseye yaptırmam modundaydım da olmuyor valla artık

Yok ya şartlandırmadım takılıyorum öyle.

Kızlarr alışveriş listesi yapan varmı paylaşabilirmi acaba döküm olarak tecrübelerinizden faydalanmak isterim bende Nasipse başlıycam

Yok ya şartlandırmadım takılıyorum öyle.
Ben de hep senin gibi düşünüyodum yani aslında. Çoğunluk 38lerde doğuruyo çünkü. Ama hep 40ı dolduracakmış gibi düşün dediler

Ay bi de kızlar bugün hoca arkadaşlar kendi aralarında doğumun zorluğunu falan konuştular önce, sonra ayy senin yanında da olmadı şimdi falan dediler sonra ben fark ettim ki etkilenmiyorum artık böyle şeylerden. Hatta onlara da dedim anlatın her şeyi duyup hazırlıklı olmak istiyorum diye

Sonra 9 kilo aldığımı duyunca çok iyi dediler. Akademisyen olunca hareketsiz bi hayat düşündüler belki de ondan az geldi. Doktorum hatta annem kilomu fazla bulsa da bugün kendimi iyi hissettim

Bebe kıyafetlerini yıkayan kızlar kaç derecede hangi programda yikadiniz yıkama neyse dee asıl kurutmaya attınız mı hepiniz güneşte mi kuruttunuz yaaa dışarısı daha pis geliyor evimde öyle yüksek kat değil 1. Kat toz pislik daha çok olmaz mı kurutmaya atsam nolur cücük gibi kalır mı kıyafetler daha bebem giyemeden

Aynı sorular benimde kafamda dönüyodu. Cevapları bekliyo olacağım

40 derecede normal programda yıkadım mix programında da kuruttum hiç de küçülmediler valla. Ütüyle uğraşamazdım kurutma daha kolay geldi. Sadece müslinleri kurutmaya atmadım çeker diye korktum.

Merhaba kızlar bayadır yazamıyorum ama hep yazdıklarınızı okudum bu hafta işten ayrıldım artık evdeyim ve gerçekten buna ihtiyacım varmış bugün kontrol günümüzdü yine yüzünü göstermedi iki aydır göremiyoruz 28+6 1.365 gram çıktı boyu 39 cm sanki bana az gibi geldi sizin yazdığınız kilolara göre dr gelişimi iyi dedi ama niyeyse bana zayıf geldi takıldım biraz yinede herşey yolunda gözüküyormuş bir sonraki kontrol 4 hafta sonra 36ya kadar bu şekilde olacakmış

Kız gayet iyi kilosu. Artık kilo için daha geniş aralıklarının normal kabul edildiği haftalara geldik. Doğumda da 2.5-4 arası normal öyle düşün. Ben şahsen doğarken çok kilolu olmasını istemem.

Kız gayet iyi kilosu. Artık kilo için daha geniş aralıklarının normal kabul edildiği haftalara geldik. Doğumda da 2.5-4 arası normal öyle düşün. Ben şahsen doğarken çok kilolu olmasını istemem.
Ya aslında evet iyi hatta 3 gün önde ama şimdiye kadar hep bir hafta önde gidiyordu onun için takıldım doktorda kurma kendi kendine herşeyi iyi dedi haklısın kilolu olmasıda iyi değil zaten ama işte the analık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…