2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 58le başladığım bu yolda 73 oldum bencede 9 kilo harika

40 derecede normal programda yıkadım mix programında da kuruttum hiç de küçülmediler valla. Ütüyle uğraşamazdım kurutma daha kolay geldi. Sadece müslinleri kurutmaya atmadım çeker diye korktum.
Valla çok sevindim hiç bişi olmamasına sanırım bende gözümü karartıp yapcam hassas programı var orda kurutsam kurur heralde ya

Bence de iyi ya kilosu niye taktın gayet normal

Bence de iyi ya kilosu niye taktın gayet normal
Ya takmamın tek sebebi 7 aydır 1 hafta önden gidiyordu her kontrolde bu şekilde çıkıyordu şimdi 3 gün önde çıktı yani gerilemiş gibi geldi

Ya takmamın tek sebebi 7 aydır 1 hafta önden gidiyordu her kontrolde bu şekilde çıkıyordu şimdi 3 gün önde çıktı yani gerilemiş gibi geldi
Benimde öyle 1 hafta önden gidiyodu en son gittiğimde 3 gün öndeydi ama önde veya geride olması değil haftasıyla uyumlu olması daha önemli bence

Bende 63tüm 76yım şuan. Çok kilo aldım diye kızıyodum kendime ama yemeden de duramıyorum. Sağlıkla doğsunda elbet veririz kiloları
denizz98 kiz bende 60 tim 70 oldum ama sallamiyom napim dikkat ediyom yine aliyom etmiyom ayni kiloyu aliyom zaten hic asiri sagliksiz bi sey yemedim ona ragmen aliyorum. Uzuuuun bir zamandir aksam 7/8 max. Yiyom bi daha yemiyorum. Sabah kahvaltm duzenli oyle ekmek delisi hic bir zaman degildim ama doktor meyvede yapar demisti galiba benim sorunum meyve yaaa cunku cok seviyom portakal yiyom surekli mesela her gun sabah suyunu iciyom aksam bi tane yiyorum napim

Ben 58le başladığım bu yolda 73 oldum bencede 9 kilo harika

Bende 63tüm 76yım şuan. Çok kilo aldım diye kızıyodum kendime ama yemeden de duramıyorum. Sağlıkla doğsunda elbet veririz kiloları
Yani bebek sağlıklıysa siz de iyi hissediyosanız bence de kilonun çok önemi yok ya. Doğumdan sonra veririz evelallah

Ben tamamen hamilelik öncesi beslenme düzenimde devam ediyorum ya. Ekmek kahvaltıda benim için olmazsa olmaz onu yiyorum. Meyve severim onu da kesmedim. Ara sıra dışardan da yiyorum. Sadece gazlı içecek ve paketli çikolata bisküvi tarzı şeylerden uzak duruyorum onları da sevmediğimden

Erkek anaları, size öneri. Bebeklerinizin altını değiştirirken olası işemeler için pipi külahı yapın takın hemen üstüne
Suratına işenmemiş bir erkek anası gerçekten erkek anası mıdır ben sorgularım şahsen…

Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ben de senin gibi hep 38 diyorum niyeyse içime öyle doğuyor bir de bu 40 hafta olayı döllenmeyle alakalı gibi geliyor benim erken döllenmeydi sanırım bata daha 3 gün varken 2260 beta çıkmıştı kanım mesela. Geç döllenmeler 40ı buluyor erkenler 38 falan diye kafamda kuruyorum bilimselliği var mıdır acep.. yani sat göz önüne alınarak bu haftaları söylüyoruz ama o gün hamile kalmadık sonuçta dimiii.. hadi beni onaylayın

Erkek anaları, size öneri. Bebeklerinizin altını değiştirirken olası işemeler için pipi külahı yapın takın hemen üstüne
Yeğenim ilk çişini benim elime yapmıştı altını alırken doğduğu gün mantıklı geldi bana. Erkek anaları önlem alsın

Evet evet onunla ilgisi var. Her kadının regl döngü süre uzunluğu ve yumurtlama zamanı farklı. Benim 28 günde bir ancak tam 16. günde yumurtlamamı görmüştüm. Hatta senin beta nın yüksek çıkmasına baya aşırmıştım orada anlamıştık seni erken yumurtladığını.

Benim de arkadaşımın ilk çocuğu kızdı. Tam 39+0 da sancıları ve suyu gelip doğurmuş. Nasip kısmet bakalım 40'a kadar yolu var tabi ama benim yaş 35. Doktorum çok bekletmez beni gibi geliyor, zaten 1 sene tedaviler cart curt derken anca hamile kaldım.

Bir de mesela ben bu bebeğin ne zaman olduğunu günü gününe saati saatine biliyorum
Bence benim doğum tarihim net hesaplanır üç beş gün oynamalar olabilir genetiğe göre ama hafta oynayacağını sanmıyorum. Doktora söylesem mi acaba ben hangi gün olduğunu biliyorum hesaplanmaz mı diye deli falan der mi acaba

bende net gününü biliyorum diye düşünüyorum ya yalnız değilmişim

Ya onu ben internette aradım ama bulamadım. Yumurta döllendikten tam kaç gün sonra aslında bebekler doğuyor, ben de onu merak ediyorum çünkü ben de tam gününü biliyorum 3 Ağustos'tu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…