Ben 58le başladığım bu yolda 73 oldumAy bi de kızlar bugün hoca arkadaşlar kendi aralarında doğumun zorluğunu falan konuştular önce, sonra ayy senin yanında da olmadı şimdi falan dedilersonra ben fark ettim ki etkilenmiyorum artık böyle şeylerden. Hatta onlara da dedim anlatın her şeyi duyup hazırlıklı olmak istiyorum diye
Sonra 9 kilo aldığımı duyunca çok iyi dediler. Akademisyen olunca hareketsiz bi hayat düşündüler belki de ondan az geldi. Doktorum hatta annem kilomu fazla bulsa da bugün kendimi iyi hissettim
Valla çok sevindim hiç bişi olmamasına sanırım bende gözümü karartıp yapcam hassas programı var orda kurutsam kurur heralde ya40 derecede normal programda yıkadım mix programında da kuruttum hiç de küçülmediler valla. Ütüyle uğraşamazdım kurutma daha kolay geldi. Sadece müslinleri kurutmaya atmadım çeker diye korktum.
Ellemiyorum daBenim sadece sağdan. Benim de sağ göğsüm daha çok acıyor. Elleme sen de sakın
Bence de iyi ya kilosu niye taktın gayet normalMerhaba kızlar bayadır yazamıyorum ama hep yazdıklarınızı okudum bu hafta işten ayrıldım artık evdeyim ve gerçekten buna ihtiyacım varmışbugün kontrol günümüzdü yine yüzünü göstermedi iki aydır göremiyoruz 28+6 1.365 gram çıktı boyu 39 cm sanki bana az gibi geldi sizin yazdığınız kilolara göre dr gelişimi iyi dedi ama niyeyse bana zayıf geldi takıldım biraz yinede herşey yolunda gözüküyormuş bir sonraki kontrol 4 hafta sonra 36ya kadar bu şekilde olacakmış
Ya takmamın tek sebebi 7 aydır 1 hafta önden gidiyordu her kontrolde bu şekilde çıkıyordu şimdi 3 gün önde çıktı yani gerilemiş gibi geldiBence de iyi ya kilosu niye taktın gayet normal
Bende 63tüm 76yım şuan. Çok kilo aldım diye kızıyodum kendime ama yemeden de duramıyorum. Sağlıkla doğsunda elbet veririz kilolarıBen 58le başladığım bu yolda 73 oldumbencede 9 kilo harika
Benimde öyle 1 hafta önden gidiyodu en son gittiğimde 3 gün öndeydi ama önde veya geride olması değil haftasıyla uyumlu olması daha önemli benceYa takmamın tek sebebi 7 aydır 1 hafta önden gidiyordu her kontrolde bu şekilde çıkıyordu şimdi 3 gün önde çıktı yani gerilemiş gibi geldi
Bende 63tüm 76yım şuan. Çok kilo aldım diye kızıyodum kendime ama yemeden de duramıyorum. Sağlıkla doğsunda elbet veririz kiloları
Ben 58le başladığım bu yolda 73 oldumbencede 9 kilo harika
Yani bebek sağlıklıysa siz de iyi hissediyosanız bence de kilonun çok önemi yok ya. Doğumdan sonra veririz evelallahBende 63tüm 76yım şuan. Çok kilo aldım diye kızıyodum kendime ama yemeden de duramıyorum. Sağlıkla doğsunda elbet veririz kiloları
Ben tamamen hamilelik öncesi beslenme düzenimde devam ediyorum ya. Ekmek kahvaltıda benim için olmazsa olmaz onu yiyorum. Meyve severim onu da kesmedim. Ara sıra dışardan da yiyorum. Sadece gazlı içecek ve paketli çikolata bisküvi tarzı şeylerden uzak duruyorum onları da sevmediğimdendenizz98 kiz bende 60 tim 70 oldum ama sallamiyom napim dikkat ediyom yine aliyom etmiyom ayni kiloyu aliyom zaten hic asiri sagliksiz bi sey yemedim ona ragmen aliyorum. Uzuuuun bir zamandir aksam 7/8 max. Yiyom bi daha yemiyorum. Sabah kahvaltm duzenli oyle ekmek delisi hic bir zaman degildim ama doktor meyvede yapar demisti galiba benim sorunum meyve yaaa cunku cok seviyom portakal yiyom surekli mesela her gun sabah suyunu iciyom aksam bi tane yiyorum napim
Suratına işenmemiş bir erkek anası gerçekten erkek anası mıdır ben sorgularım şahsen…Erkek anaları, size öneri. Bebeklerinizin altını değiştirirken olası işemeler için pipi külahı yapın takın hemen üstüne
Pipi kulahi da neymis yaaaSuratına işenmemiş bir erkek anası gerçekten erkek anası mıdır ben sorgularım şahsen…
Görcem seni 3 ay sonra.Pipi kulahi da neymis yaaasalsin cocum ustume isesin . Pipilere ozgurlukkk
Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ben de senin gibi hep 38 diyorum niyeyse içime öyle doğuyorE hadi bi şafak sayalım. Benim 75 gün kaldı gözüküyor. Ama 40. hafta için tabi. Ben niyeyse 38. haftayı doğum haftası olarak planladım normal de olsa sezaryen de olsa65 gün falan diye düşünüyorum zihnimde.
HA gayret son düzlükteyiz. İte kaka gidicez.
Yeğenim ilk çişini benim elime yapmıştı altını alırken doğduğu günErkek anaları, size öneri. Bebeklerinizin altını değiştirirken olası işemeler için pipi külahı yapın takın hemen üstüne
Evet evet onunla ilgisi var. Her kadının regl döngü süre uzunluğu ve yumurtlama zamanı farklı. Benim 28 günde bir ancak tam 16. günde yumurtlamamı görmüştüm. Hatta senin beta nın yüksek çıkmasına baya aşırmıştım orada anlamıştık seni erken yumurtladığını.Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ben de senin gibi hep 38 diyorum niyeyse içime öyle doğuyorbir de bu 40 hafta olayı döllenmeyle alakalı gibi geliyor benim erken döllenmeydi sanırım bata daha 3 gün varken 2260 beta çıkmıştı kanım mesela. Geç döllenmeler 40ı buluyor erkenler 38 falan diye kafamda kuruyorum bilimselliği var mıdır acep.. yani sat göz önüne alınarak bu haftaları söylüyoruz ama o gün hamile kalmadık sonuçta dimiii.. hadi beni onaylayın
Bir de mesela ben bu bebeğin ne zaman olduğunu günü gününe saati saatine biliyorum
Bence benim doğum tarihim net hesaplanır üç beş gün oynamalar olabilir genetiğe göre ama hafta oynayacağını sanmıyorum. Doktora söylesem mi acaba ben hangi gün olduğunu biliyorum hesaplanmaz mı diyedeli falan der mi acaba
Ya onu ben internette aradım ama bulamadım. Yumurta döllendikten tam kaç gün sonra aslında bebekler doğuyor, ben de onu merak ediyorum çünkü ben de tam gününü biliyorum 3 Ağustos'tu.Bir de mesela ben bu bebeğin ne zaman olduğunu günü gününe saati saatine biliyorum
Bence benim doğum tarihim net hesaplanır üç beş gün oynamalar olabilir genetiğe göre ama hafta oynayacağını sanmıyorum. Doktora söylesem mi acaba ben hangi gün olduğunu biliyorum hesaplanmaz mı diyedeli falan der mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?