Var mıymış nasılmış acabaa var mı bir hesabı kitabı gününü bilemler için?Evet evet onunla ilgisi var. Her kadının regl döngü süre uzunluğu ve yumurtlama zamanı farklı. Benim 28 günde bir ancak tam 16. günde yumurtlamamı görmüştüm. Hatta senin beta nın yüksek çıkmasına baya aşırmıştım orada anlamıştık seni erken yumurtladığını.
Benim de arkadaşımın ilk çocuğu kızdı. Tam 39+0 da sancıları ve suyu gelip doğurmuş. Nasip kısmet bakalım40'a kadar yolu var tabi ama benim yaş 35. Doktorum çok bekletmez beni gibi geliyor, zaten 1 sene tedaviler cart curt derken anca hamile kaldım.
Ya onu ben internette aradım ama bulamadım. Yumurta döllendikten tam kaç gün sonra aslında bebekler doğuyor, ben de onu merak ediyorum çünkü ben de tam gününü biliyorum 3 Ağustos'tu.
Aa yalnız değilmişim ne güseelbende net gününü biliyorum diye düşünüyorum ya yalnız değilmişim
İnşallah ona inancım tamBende 63tüm 76yım şuan. Çok kilo aldım diye kızıyodum kendime ama yemeden de duramıyorum. Sağlıkla doğsunda elbet veririz kiloları
Öyle mi içim rahatladı şimdiBenimde öyle 1 hafta önden gidiyodu en son gittiğimde 3 gün öndeydi ama önde veya geride olması değil haftasıyla uyumlu olması daha önemli bence
Ben aldığımın yarısını tatlıdan aldım rüyamda bile çikolata yiyorumdenizz98 kiz bende 60 tim 70 oldum ama sallamiyom napim dikkat ediyom yine aliyom etmiyom ayni kiloyu aliyom zaten hic asiri sagliksiz bi sey yemedim ona ragmen aliyorum. Uzuuuun bir zamandir aksam 7/8 max. Yiyom bi daha yemiyorum. Sabah kahvaltm duzenli oyle ekmek delisi hic bir zaman degildim ama doktor meyvede yapar demisti galiba benim sorunum meyve yaaa cunku cok seviyom portakal yiyom surekli mesela her gun sabah suyunu iciyom aksam bi tane yiyorum napim
Canım ben 22 temmuz diye hatırlıyorum tarihi. Bakalım bebeğim tansiyon kaynaklı erken gelmeye karar vermezse, gerçi normal doğum korkumda var sezaryen olucam muhtemelen ama hangi hafta da alalım der normal şartlarda doktorum bilmiyorum
Benim bebiş de 29 temmuzda olmuş şimdi baktım da, aramızda 4 gün var. Seni takipteyim, ensendeyim afraAhanda buldum.
Gebeliğin 3. haftası olarak adlandırılan haftada döllenen yumurta annenin rahim duvarına tutunuyormuş. Yani o haftamı 3. hafta olarak düşündüğümde En geç 16-17 Nisan'a kadar doğurmam gerekiyor, 1 hafta önce çekiyor olası tarihimi yani Sat'ıma göre 39. haftamda gelmesi lazım en geç bu teoriye göre.ay hadi bakalım teroim doğru çıkacakmı.
Temizlenir.size bir şey sorucam, bu çamaşır makinasının içindeki aksamlar var ya, mesela deterjan gözü falan temizliyim dedim bir, yemin ederim midem bulandı ya yuvasına bir baktım. burayı temizlemek benim aklıma hiç mi gelmemiş anlamadım, resmen küf gibi olmuş iç tarafı, komple makinayı atasım geldi. görünen kısım böyle olmuşsa görünmeyen kısım nasıldır kim bilir zaten kurutma makinası almak istiyorum, şimdi neresini kurcalayıp bozayım da hem kurutmalı hem normalli bir makina alayım çocuğumun çamaşırları tertemiz yıkansın hı? Masraf perileri geldi.
Bir kere çamaşır makinası temizleyiciyle döndürüp üstüne sekiz kere falan 90 derecede boş yıkıycam makinayı ha üst üste. Herhalde iç tarafı da temizlenir di mi öyle? Temizlenir diyin ya.
Bebişim youtube dan hemen çamaşır mak. nasıl temizlenir videoları açıp izliyorsun. Normalde 3-4 ayda bir en geç temizlemek lazım o deterjan gözünü söküp. Her çalıştırma sonrasında iç lastikleri silmek lazım yoksa rutubet oluyor. Bir de sağ altta yuarlak bir kapak var ben onu da söküyorum. Pislikler orada da birikebiliyor. HEr şeyi elimle temizleyip oalıyorum. En son makine temizleyiciyi döküp çalıştırıyorum cillop gibi oluyor.size bir şey sorucam, bu çamaşır makinasının içindeki aksamlar var ya, mesela deterjan gözü falan temizliyim dedim bir, yemin ederim midem bulandı ya yuvasına bir baktım. burayı temizlemek benim aklıma hiç mi gelmemiş anlamadım, resmen küf gibi olmuş iç tarafı, komple makinayı atasım geldi. görünen kısım böyle olmuşsa görünmeyen kısım nasıldır kim bilir zaten kurutma makinası almak istiyorum, şimdi neresini kurcalayıp bozayım da hem kurutmalı hem normalli bir makina alayım çocuğumun çamaşırları tertemiz yıkansın hı? Masraf perileri geldi.
Bir kere çamaşır makinası temizleyiciyle döndürüp üstüne sekiz kere falan 90 derecede boş yıkıycam makinayı ha üst üste. Herhalde iç tarafı da temizlenir di mi öyle? Temizlenir diyin ya.
Bende de oluyor bazen aynısı. Ben kullandığım fitillere bağladım. Amniyon sıvısının değişik bir kokusu oluyormuş, koku da oluyor mu dikkat ettin miKızlar bir şey sorucam. Bazı günler tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda akıntıdan daha farklı tamamiyle renksiz bir şekilde ıslaklık görüyorum. Sanki terlemişimde ıslanmış gibi. Çişimi kaçırmış olamam çünkü onu anlar heralde insanBu amniyon sıvısı sızıntısı falan mıdır bilemiyorum yaşayan var mı? Doktoruma sorsam mı mesaj atıp
Teşekkürler minnoş, o yuvarlak kapağı söküyorum arada deterjan gözünü de sökmüşlüğüm var ama yuvasına bakmamış mıyım anlamadım o kadar kötü duruma nasıl gelebilir yani. Dikkate alıyorum bu 3-4 ayda bir öneriniBebişim youtube dan hemen çamaşır mak. nasıl temizlenir videoları açıp izliyorsun. Normalde 3-4 ayda bir en geç temizlemek lazım o deterjan gözünü söküp. Her çalıştırma sonrasında iç lastikleri silmek lazım yoksa rutubet oluyor. Bir de sağ altta yuarlak bir kapak var ben onu da söküyorum. Pislikler orada da birikebiliyor. HEr şeyi elimle temizleyip oalıyorum. En son makine temizleyiciyi döküp çalıştırıyorum cillop gibi oluyor.
Bu benim de başıma geliyor ve doktoruma sordum. Öyle olsaydı suyunda azalma olurdu ama senin duyun gayet iyi , artık farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi.Kızlar bir şey sorucam. Bazı günler tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda akıntıdan daha farklı tamamiyle renksiz bir şekilde ıslaklık görüyorum. Sanki terlemişimde ıslanmış gibi. Çişimi kaçırmış olamam çünkü onu anlar heralde insanBu amniyon sıvısı sızıntısı falan mıdır bilemiyorum yaşayan var mı? Doktoruma sorsam mı mesaj atıp
Terliyo olabilirsin ya. Ben şahsen çok sıcaklıyorum ve terliyorum son zamanlardaKızlar bir şey sorucam. Bazı günler tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda akıntıdan daha farklı tamamiyle renksiz bir şekilde ıslaklık görüyorum. Sanki terlemişimde ıslanmış gibi. Çişimi kaçırmış olamam çünkü onu anlar heralde insanBu amniyon sıvısı sızıntısı falan mıdır bilemiyorum yaşayan var mı? Doktoruma sorsam mı mesaj atıp
Aaa kız nasıl farkında değiliz yaa inanılmazBu benim de başıma geliyor ve doktoruma sordum. Öyle olsaydı suyunda azalma olurdu ama senin duyun gayet iyi , artık farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi.
Bende çok terliyorum ya bi gece yine külodum ıslak uyandım ama bütün vücudum terlemişti belki de öyledir ama anlamıyorumdur aşağısının terlediğiniTerliyo olabilirsin ya. Ben şahsen çok sıcaklıyorum ve terliyorum son zamanlarda
Koku yoktu kuzum su dökülmüş gibiydi az bişeyBende de oluyor bazen aynısı. Ben kullandığım fitillere bağladım. Amniyon sıvısının değişik bir kokusu oluyormuş, koku da oluyor mu dikkat ettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?