2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Var mıymış nasılmış acabaa var mı bir hesabı kitabı gününü bilemler için?

Benim hamileliğe ben bile çok şaşırmıştım halen nasıl oldu da buralardayım bazen rüyadayım da uyanacağım gibi geliyor sabah kalkınca göbüşümü pardon bebişimi kontrol ediyorum.. her an bir rüyadan uyanacakmış gibiyim öyle imkansız geliyordu bana.. hey gidi günler.

Ben erken döllenme olaından dolayı beneğimin de 40 falan asla görmeyeceğini düşünüyorum açıkcası. 37de bile gelebilir. ama normal doğum yapabilecek miyim onu da bilmiyorum hiç konuşmadık doktorumla bu vajinusmus meselesini. Sonraki randevumda soracağım artık

Ya onu ben internette aradım ama bulamadım. Yumurta döllendikten tam kaç gün sonra aslında bebekler doğuyor, ben de onu merak ediyorum çünkü ben de tam gününü biliyorum 3 Ağustos'tu.
bende net gününü biliyorum diye düşünüyorum ya yalnız değilmişim
Aa yalnız değilmişim ne güseel

O ozlemhsan senin tarih bizden daha önce, sana göre artık biz kendimizi yorumlarız

Benimde öyle 1 hafta önden gidiyodu en son gittiğimde 3 gün öndeydi ama önde veya geride olması değil haftasıyla uyumlu olması daha önemli bence
Öyle mi içim rahatladı şimdi tabii haftasıyla uyumlu olsunda

Ben aldığımın yarısını tatlıdan aldım rüyamda bile çikolata yiyorum onun dışında iştahım kontrol edebileceğim şekilde yoksa 30 kilo almıştım sanırım

Aa yalnız değilmişim ne güseel

O ozlemhsan senin tarih bizden daha önce, sana göre artık biz kendimizi yorumlarız
Canım ben 22 temmuz diye hatırlıyorum tarihi. Bakalım bebeğim tansiyon kaynaklı erken gelmeye karar vermezse, gerçi normal doğum korkumda var sezaryen olucam muhtemelen ama hangi hafta da alalım der normal şartlarda doktorum bilmiyorum

Ahanda buldum.

Gebeliğin 3. haftası olarak adlandırılan haftada döllenen yumurta annenin rahim duvarına tutunuyormuş. Yani o haftamı 3. hafta olarak düşündüğümde En geç 16-17 Nisan'a kadar doğurmam gerekiyor, 1 hafta önce çekiyor olası tarihimi yani Sat'ıma göre 39. haftamda gelmesi lazım en geç bu teoriye göre. ay hadi bakalım teroim doğru çıkacakmı.

size bir şey sorucam, bu çamaşır makinasının içindeki aksamlar var ya, mesela deterjan gözü falan temizliyim dedim bir, yemin ederim midem bulandı ya yuvasına bir baktım. burayı temizlemek benim aklıma hiç mi gelmemiş anlamadım, resmen küf gibi olmuş iç tarafı, komple makinayı atasım geldi. görünen kısım böyle olmuşsa görünmeyen kısım nasıldır kim bilir zaten kurutma makinası almak istiyorum, şimdi neresini kurcalayıp bozayım da hem kurutmalı hem normalli bir makina alayım çocuğumun çamaşırları tertemiz yıkansın hı? Masraf perileri geldi.

Bir kere çamaşır makinası temizleyiciyle döndürüp üstüne sekiz kere falan 90 derecede boş yıkıycam makinayı ha üst üste. Herhalde iç tarafı da temizlenir di mi öyle? Temizlenir diyin ya.

Benim bebiş de 29 temmuzda olmuş şimdi baktım da, aramızda 4 gün var. Seni takipteyim, ensendeyim afra ya da sen mi beni takipte olmalısın? Ne karışık işler

20 temmuz son adet tarihimin ilk günüydü, adet bitimimden 6 gün sonra ilişki yaşamıştık (sonraki gün yandan kuzenimin düğünü vardı ordan biliyorum hajajaj) baya erken oluyor benim döllenme sanırım.

Bugün de bunu araştırayım bari durun

Temizlenir.
Kurutma özelliği olan makine ben Katar’da kullandım. LG idi markası. Bazı kıyafetlerimizi çektirdi bizim ya. Burda ayrı kurutma kullanıyoruz bosch marka ve çekme problemi çıkarmadı hiç. Yani illa alacaksan sadece kurutma makinesi al bence.

Kızlar bir şey sorucam. Bazı günler tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda akıntıdan daha farklı tamamiyle renksiz bir şekilde ıslaklık görüyorum. Sanki terlemişimde ıslanmış gibi. Çişimi kaçırmış olamam çünkü onu anlar heralde insan Bu amniyon sıvısı sızıntısı falan mıdır bilemiyorum yaşayan var mı? Doktoruma sorsam mı mesaj atıp

Bebişim youtube dan hemen çamaşır mak. nasıl temizlenir videoları açıp izliyorsun. Normalde 3-4 ayda bir en geç temizlemek lazım o deterjan gözünü söküp. Her çalıştırma sonrasında iç lastikleri silmek lazım yoksa rutubet oluyor. Bir de sağ altta yuarlak bir kapak var ben onu da söküyorum. Pislikler orada da birikebiliyor. HEr şeyi elimle temizleyip oalıyorum. En son makine temizleyiciyi döküp çalıştırıyorum cillop gibi oluyor.

Bende de oluyor bazen aynısı. Ben kullandığım fitillere bağladım. Amniyon sıvısının değişik bir kokusu oluyormuş, koku da oluyor mu dikkat ettin mi

Şu hafta konusunda bebişi ilk öğrendiğim günden beri bende mart sonu Nisan başı diyorum hep içime öyle doğuyor. O da zaten 37.-38. Haftaya denk geliyor. Ben de merakla bekliyorum

Teşekkürler minnoş, o yuvarlak kapağı söküyorum arada deterjan gözünü de sökmüşlüğüm var ama yuvasına bakmamış mıyım anlamadım o kadar kötü duruma nasıl gelebilir yani. Dikkate alıyorum bu 3-4 ayda bir önerini

Bu benim de başıma geliyor ve doktoruma sordum. Öyle olsaydı suyunda azalma olurdu ama senin duyun gayet iyi , artık farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi.

Terliyo olabilirsin ya. Ben şahsen çok sıcaklıyorum ve terliyorum son zamanlarda

Bu benim de başıma geliyor ve doktoruma sordum. Öyle olsaydı suyunda azalma olurdu ama senin duyun gayet iyi , artık farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi.
Aaa kız nasıl farkında değiliz yaa inanılmazbenim de normaldi suyum ama 2 hafta önce gittim diğer kontrolüm 2 hafta sonra biraz daha dikkat ediyim tekrar olursa sorarım madem

Terliyo olabilirsin ya. Ben şahsen çok sıcaklıyorum ve terliyorum son zamanlarda
Bende çok terliyorum ya bi gece yine külodum ıslak uyandım ama bütün vücudum terlemişti belki de öyledir ama anlamıyorumdur aşağısının terlediğini

Bende de oluyor bazen aynısı. Ben kullandığım fitillere bağladım. Amniyon sıvısının değişik bir kokusu oluyormuş, koku da oluyor mu dikkat ettin mi
Koku yoktu kuzum su dökülmüş gibiydi az bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…