2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Aranızda büyük tuvaletine daha sık çıkmaya başlayan var mı? Vücudum 8. Aya gireli bambaşka bir varlığa büründü ya.

(Asil sormak istediğim: doguruyom mu acaba?) shsussbskwgehg

Ben ben ben ama evet miktar olarak daha az. Midem de hızlı dolmaya başladı bu biraz canımı sıkıyo.

Kızlarrrr kan idrar testi verdim her zamanki gibii idrarda bol lökosit genee çıktı ve feritin değerim yerlerdeee ferrum housman fortt kullanıyorum henüz bir ay olmadı başlayalı amaaa doktora yazdım bakalım lökosit olayıda monurol vericek büyük ihtimalle genee 4. Kez kullanıcam
Tetenoz aşısınıda önümüzdeki hafta olmayı düşünüyorum Nasipse sağlıcakla bebişlerle

Oyyyy kız nasıl yaptın onları ben bi tuvalet banyo yıkayabiliyorum birde yiyeceğimiz bir kap yemeği yapabiliyorum sonra ölü gibiyim doğumdan önce bir enerji geliyor falan diyorlar ondan mı geldi ki sana
Kız vallahi çağırmak istemedim ama bende öyle düşündüm inanılmaz iş yapasım var Ev öyle mis kokuyor tabi son ayımda 37 de falan büyük temizlik yapacağım mobilya alt üstü arkası şimdi onları çekip riske atmak istemedim yakın olsan gelip evini temizlerdim

Ay keske yaaa , ben hala kabizinggg
Kızlar Aranızda büyük tuvaletine daha sık çıkmaya başlayan var mı? Vücudum 8. Aya gireli bambaşka bir varlığa büründü ya.

(Asil sormak istediğim: doguruyom mu acaba?) shsussbskwgehg

Ben ovulasyon testi yapmıştım. Eminim. 2 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos pik akşama kadar devam etti ve akşam çatlamıştı.

Hatta şöyle de bir teorim var. Yumurtanın çatladığı gün ilişki olunca genelde erkek bebek oluyor. Bilimsel açıklaması var. Ancak yumurtlama gününden önce ilişki olduğunda erkek spermler daha hızlı ölüp geriye dayanıklı olan dişi spermler kalıyor onunla dölleniyor yumurta. Bizim 2 Ağustos akşam 6 gibi ilişki olmuştu. 3 Ağustos gece 11 de olmuştu. Tahminimce benim kız 2 Ağustos sperminden kalma.

Sülalemiz geniş

Valla kaynanam yapmaz bana gelince ksdın birden uykusu geliyor yatıyor ben o evdeyken daha çok yoruluyorum anamdan gelmez kaç gündür dayımlarda yakınlar bana kız kardesimle geldiler anneannem hasta ona bakmaya bende rahatsızım ne kendi geldi ne kızını gönderdi yarın babam bana kalmaya gelecek ama iş yapmaya kimse gelmiyor bende kendi işimi kendim yaparım modundayım rabbim kimseye muhtaç etmesin ilk aylar ölüyorum sanmıştım da bi bardak su veremim yoktu

Kızlar 33. Haftadan sesleniyorum bu haftadan itibaren fenalarda oluyorsunuz gününüzün kıymetini bilin ;]
Neler oluyor acaba anlatsana biraz ağrı sızı var mı gelecekten seslenen arkadaşım

Neler oluyor acaba anlatsana biraz ağrı sızı var mı gelecekten seslenen arkadaşım
En son 9 sene önce hamile kaldığım için unutmusum. Ağzımda kötü bir tat aşırı yorgunluk kasikta karında gerginlik ara ara giren sancılar bolca tekmeler. Gece asla uyuyamama kafada sersemlik algıda düşme çok çabuk yorulma carpinti

Bunların yarısı bende şuan var diğer yarısı da demek ki günden güne yükleniyor

+ mide bulantısı
+ara ara gelen iştahsızlık

Erkek anaları, size öneri. Bebeklerinizin altını değiştirirken olası işemeler için pipi külahı yapın takın hemen üstüne
Ay ilk oğlum doğduğunda bir anım geldi aklıma sen yazınca yeni doğduğunda bezi açtığımız gibi üzerimize işerdi 1 haftalık fln hatta ağzına yüzüne gözüne geldi ben bir panik ağla ağla doktoru ara bir hışım nolucak şimdi diye, neyseki rahatlatmıştı bişey olmaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…