- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Bütün beyin gücümü kakalı sorunda kullandığım için günün geri kalanında ağzımdan salya akıtarak takılıcam ama değer beAaa ne kadar mantıklı
Ay bayılazam nasıl çalısıyor bu mıllet 37. Haftaya kadar yaaaaKızlar 33. Haftadan sesleniyorum bu haftadan itibaren fenalarda oluyorsunuz gününüzün kıymetini bilin ;]
Kızlar Aranızda büyük tuvaletine daha sık çıkmaya başlayan var mı? Vücudum 8. Aya gireli bambaşka bir varlığa büründü ya.
(Asil sormak istediğim: doguruyom mu acaba?) shsussbskwgehg
Ben ben benNxkdmdk of nisan anaları grubunu şehirler arası mola alanı tuvaleti kokusu bastı artık ya
Sorunun cevabı doğurmuyosun, muhtemelen tek seferde değil bölüm bölüm sıçıyosun çünkü bağırsakların daha da yamru yumru oldu
HaaaaydaaaaKızlar 33. Haftadan sesleniyorum bu haftadan itibaren fenalarda oluyorsunuz gününüzün kıymetini bilin ;]
Kız vallahi çağırmak istemedim ama bende öyle düşündüm inanılmaz iş yapasım var Ev öyle mis kokuyor tabi son ayımda 37 de falan büyük temizlik yapacağım mobilya alt üstü arkası şimdi onları çekip riske atmak istemedimOyyyy kız nasıl yaptın onlarıben bi tuvalet banyo yıkayabiliyorum birde yiyeceğimiz bir kap yemeği yapabiliyorum sonra ölü gibiyim doğumdan önce bir enerji geliyor falan diyorlar ondan mı geldi ki sana
Kızlar Aranızda büyük tuvaletine daha sık çıkmaya başlayan var mı? Vücudum 8. Aya gireli bambaşka bir varlığa büründü ya.
(Asil sormak istediğim: doguruyom mu acaba?) shsussbskwgehg
Ben ovulasyon testi yapmıştım. Eminim. 2 Ağustos pik gördüm. 3 Ağustos pik akşama kadar devam etti ve akşam çatlamıştı.Onu nasıl bilebiliriz ki. Yani sonuçta korunmasız seks olan gün bebegin olduğu gün değil. Sadece spermlerin birakildigi gun. Sonuçta kanaldan gecip rahme tutunmasi en az beş gün sürüyor ve hatta on iki gune kadar çıkabiliyor
Ben hala çalışıyorum iki hafta daha calisacagimAy bayılazam nasıl çalısıyor bu mıllet 37. Haftaya kadar yaaaa
Sülalemiz genişBiraz evhamlılar ama gerçekten de her şey onların başına gelip durdu, o yüzden bir şey diyemiyorum, yererek söylemedim aramızda şaka yaptım
Salak salak sorular değil estağfurullah ama hemen en kötüsünü düşünme, hani anlık bir aklından geçmiş olabilir de kendini bize bırak canım, biz nisan analarıyız, işemişimdir diyip geçiceksin
Diren mimozaBen hala çalışıyorum iki hafta daha calisacagim
Valla kaynanam yapmaz bana gelince ksdın birden uykusu geliyor yatıyor ben o evdeyken daha çok yoruluyorum anamdan gelmez kaç gündür dayımlarda yakınlar bana kız kardesimle geldiler anneannem hasta ona bakmaya bende rahatsızım ne kendi geldi ne kızını gönderdi yarın babam bana kalmaya gelecek ama iş yapmaya kimse gelmiyor bende kendi işimi kendim yaparım modundayım rabbim kimseye muhtaç etmesin ilk aylar ölüyorum sanmıştım da bi bardak su veremim yoktuAy çok zor valla. Ben annemi çağırdım 2 hafta sonra gelecek, kv yi de çağırmayı düşünüyorum annem varken. İkisi dip köşe güzelce halletsin ramazan gelmeden. Şimdiye kadar aman ben kendi temizliğimi kendim hallederim kimseye yaptırmam modundaydım da olmuyor valla artık
Neler oluyor acaba anlatsana birazKızlar 33. Haftadan sesleniyorum bu haftadan itibaren fenalarda oluyorsunuz gününüzün kıymetini bilin ;]
Ya benim simdi bile varNeler oluyor acaba anlatsana birazağrı sızı var mı gelecekten seslenen arkadaşım
Kız benim bebem rahme düştüğünden beri ağrım varYa benim simdi bile var33 nedir yaaa
En son 9 sene önce hamile kaldığım için unutmusum. Ağzımda kötü bir tat aşırı yorgunluk kasikta karında gerginlik ara ara giren sancılar bolca tekmeler. Gece asla uyuyamama kafada sersemlik algıda düşme çok çabuk yorulma carpintiNeler oluyor acaba anlatsana birazağrı sızı var mı gelecekten seslenen arkadaşım
Bunların yarısı bende şuan var diğer yarısı da demek ki günden güne yükleniyorEn son 9 sene önce hamile kaldığım için unutmusum. Ağzımda kötü bir tat aşırı yorgunluk kasikta karında gerginlik ara ara giren sancılar bolca tekmeler. Gece asla uyuyamama kafada sersemlik algıda düşme çok çabuk yorulma carpinti
+ mide bulantısıEn son 9 sene önce hamile kaldığım için unutmusum. Ağzımda kötü bir tat aşırı yorgunluk kasikta karında gerginlik ara ara giren sancılar bolca tekmeler. Gece asla uyuyamama kafada sersemlik algıda düşme çok çabuk yorulma carpinti
Ay ilk oğlum doğduğunda bir anım geldi aklıma sen yazınca yeni doğduğunda bezi açtığımız gibi üzerimize işerdiErkek anaları, size öneri. Bebeklerinizin altını değiştirirken olası işemeler için pipi külahı yapın takın hemen üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?