2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay milla da çok güzel kruvaze pijamalar vardı hepsi bitmiş stok yenilensin diye bekliyorum yok gelmiyor

Tayt ben de düşündüm aile dışında birileri olursa diye ama ameliyat olan yerleri acıtır mı diye korkuyorum sksksk

Hazır kıyafet konusu açılmışken emzirme atleti tavsiyesi olan var mıdır acep
Arkadaşım bir çok marka denemiş en son h&m den emzirme sütyeni almış
Suwenden emzirme atleti almış ikisinden de çok memnun. Sakın başka markalara paranı verip rezil olma diye bana da ısrarla önerdi bu ikisini . Ama ben memnun değilim. Kullanmadım ama beni memnun etmeyen kısmı fiyatları oldu najsnsj

Ya evet ama bir kesim var lohusa olunca üşüyorsun diyen bir kesim var sıcak basıyor diyen.. error vereceğiz az kaldı
Beni şimdiden sıcak basmaya başladığı için lohusalıkta tepemden duman çıkmasına hazırladım kendimi

Tayt ben de düşündüm aile dışında birileri olursa diye ama ameliyat olan yerleri acıtır mı diye korkuyorum sksksk
Ben şu an artış’ın hamile taytlarını giyiyorum evin içinde, karın bölgesi geniş olduğu için doğumdan sonra da onları giyerim diye düşündüm

Suwen’in indirim dönemini kollamak lazım ya o zaman biraz daha uyguna gelir. Nbb’nin diğer ürünlerini de seviyorum ben ama emzirme sütyenini kullanan tanıdığım yok

Bu benim de başıma geliyor ve doktoruma sordum. Öyle olsaydı suyunda azalma olurdu ama senin duyun gayet iyi , artık farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi.
Bende de oluyor bu durum, kokusuz vs olduğu ıcın takmadım cok

Suwen’in indirim dönemini kollamak lazım ya o zaman biraz daha uyguna gelir. Nbb’nin diğer ürünlerini de seviyorum ben ama emzirme sütyenini kullanan tanıdığım yok
Nbb den de almış arkadaşım önermiyor. Baya denemiş yani hepsini bunları tek geçerim başka bişey alma dedi. Birer tane alıp yıkayıp yıkayıp giyerim olmadı napıyım bu bütçeyle 2.si zor

Erkek analarının haseki sultan olduğu bi geçmişimiz var kız bizim niye abes kaçsın gayet güzel güle güle giy

Aiyyyy çok tatlıı
Renklerin cinsiyeti yoktur bence oğlan anaları da pembe giyebilir benim müsadem var bir kız anası olarak
Ben çok beğendim

Nbb den de almış arkadaşım önermiyor. Baya denemiş yani hepsini bunları tek geçerim başka bişey alma dedi. Birer tane alıp yıkayıp yıkayıp giyerim olmadı napıyım bu bütçeyle 2.si zor
Ay baktım da şimdi suwende tanesi 750 liraymış ya kız 3 al 2 öde varmış yane 3 tane alınca tanesi 500’e geliyo ama yine de çok. Atlet almak için maaş almayı mı beklicez yani şimdi

Şu linklediğim pijamayı sonunda deneyeyim dedim çooook rahat lakin iç gösteriyor. Üstü bir tık uzun olduğu için sorun değil popomu kapattı, üst kısmında da atlet olacak içimde sonuçta ama bir şeyler oturmadı sanki yaa emin değilim.. hoff iade mi etsem kalsa mı..

Büyümeyen memitoları da görün, hani büyüyecekti bunlar?!

Eklentiler

• IMG_5837.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_5835.webp
    33 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_5834.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_5833.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 79
Yani içine ten rengi atlet giyersen bu görüntü olmaz bence onun dışında tatlı olmuş
Memintoları ne sen sor ne ben söyliyim, aldatıldık aldatıldık dünya böyle değil

Erkek analarının haseki sultan olduğu bi geçmişimiz var kız bizim niye abes kaçsın gayet güzel güle güle giy
Teşekkür ederimmm o zamann
Ay kaçırmışım bugün bir sürü konuşmuşsunuz okudum da anca yazabildim zaten konu genelde pırttanmış sen yeni evli olduğun için yapamayanlar kısmındaydın sanırım
Aiyyyy çok tatlıı
Renklerin cinsiyeti yoktur bence oğlan anaları da pembe giyebilir benim müsadem var bir kız anası olarak
Ben çok beğendim
Bencede ama bilemedim bi maviler vardı hiç hoş değildi beyaz takımlarda çok perdemsiydi tüllerine kadar bunu da geldikten sonra fark ettim çok süslü olduğunu ablamın 3 kızı oldu annem yanımdaydı annem sanırım ablamdan devam etti süslülük konusunda bizimkinin titisini unuttu

Ay baktım da şimdi suwende tanesi 750 liraymış ya kız 3 al 2 öde varmış yane 3 tane alınca tanesi 500’e geliyo ama yine de çok. Atlet almak için maaş almayı mı beklicez yani şimdi
Eee ben sana boşuna kullanmadan memnun kalmadım demedim yani o kadar farkeder mi emin değilim al trendyoldan uygun bişey geç diyor içimdeki fakir şeytan arkadaşım mı abartıyor acaba.. yani sosyetenin nabzını ben tutmuyorum sonuçta kraliyet ailesinden de gelmiyorum pazar atleti giymiş vücut bu sonuçta ne kadar pişman olabilirim ki

Konu nasıl pırta geldi kız yine pijamadannsjfkfklfkf

Bence çok güzel olmuş yakışmış bayaa kumaşı da yumuşak duruyor
Memintolara gelince.. senin en azından var benim zerre kadar büyümedi bi ara büyür gibi yaptı şimdi iyice söndü geçen oturup ağlıyordum bu çocuk bu memelerden süt gelmez aç kalıcak diye ajsjdsks

gerçekten yengemi hatırlıyorum 10 kg olmuştu 2 memesi hamileyken tartmıştık öyle büyümüştü büyüyenin de

Ay aynen öyle. Ben de normalde atletlerimi külotlarımı hep rami pazarından alırım. Çeyiz döneminde aldım bi iki suwenden pentiden o kadar. Rastgele bi yerden alıcam sanırım.

Konu nasıl pırta geldi kız yine pijamadannsjfkfklfkf
gece uyumadan önce okuyunca bütün gün aklımda kaldı
Ben tüp mideliyim hep gaz sorunum oluyor gaz yapamadığımda hastanelik oluyorum korkunç bir şekilde
hatta gece eşime mesaj attım okuyunda gülün biraz elitliğimi (!)

Eklentiler

• IMG_3161.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…