2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bende geçen gün aynı mevzuya takıldım. Ben daha büyük bir delilik yaptım. Tambur bakımı programını seçtim ama deterjan gözlerine kapağa lastik içlerine tamburun içine domestos koydum. Başladı yıkamaya buraya kadar her şey güzel hatta içerde öyle bir köpük oluştuki deterjan koyduğum kapaktan taşmaya başladı fln köpüklerin içinde kirler neyse sildim hallettim bi şekilde kalıntı bişey kalmasın diyede 2 buçuk saat deterjan gözüne hiç bir şey koymadan 90 derecede boş çalıştırdım. Sonuç temizlik kokan mis gibi bir makine içi oldu, köpük küf , koku fln kalmadı küfü çamaşır suyunun öldürdüğünü okumuştum bu sebeple ilk çamaşır suyu koydum.

Bizim oralarda erkek çocuğa resmen taparlar. Anneannemler de iki kız kardeşmiş sonradan bi erkek kardeşleri olmuş. Böyle olunca da daha bi kıymete binmiş tabi. Yeni doğmuşken ne akla hizmetse yemek yemeden önce sofranın dibinde altını açmışlar. E işemiş bebe ve yemek tenceresine de gelmiş. Yemişler aman nolcak diye

Son düzenleme:
Kızlar bugün bisey keşfettim agri sizi bulanti halsizlik genel semptomlarıniz artiginda soğuk suyla duşa girin hafiflik çok iyi gelio

ay ben bu mesaja çok duygulandım güzel kalbini düşünceni yerim ağlıcam galiba
Benim kv biraz değişik. Sürekli gece gündüz birlikte olalım, o temizliğe yemeğe okeydir yani. Ama bizim kendi hayatımız olmayacak sürekli beraber olacağız hayattan tek beklentisi bu kadının aman canım boşver çok doğru demişsin Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten. İnsan bu günlerde kimden ne gördüğünü unutmuyor işte. Az kaldı sabır.

Benim süreç o kadar kısa oldu ki 29 temmuzda birliktelik oldu 10 ağustosta gebelik testi yaptım onda silik çizgi çıktı 17 ağustosta da kan verdim ve betam 2263 çıktı baya yüksek geldi daha adetime 3 4 gün varken üstelik. Bizim bebeto en azı beşse o beşte tutunmuş belli ki yani

Bence de ilgisi var yengem erken döllenme benimkiler derdi ve 5 çocuğunu da 38. Haftada doğurmuş. Benim de hep gec döllenme adetin 23. Günü yumurtlama olmuş o sebeple tahmini dogum tarihini 10 gun ileri atti doktor. Yine de belli olmuyor bu işler hayırlı zamanda gelsinler

Heeee, her yere değil de biraz daha az bölgeye koyayım ben de öyle deniyim. küften huylanmıştım en çok çocuk için, çok iyi oldu bu fikir

Ben yumurtlamayı falan bilmiyorum da adetten sonraki 6. Gün birliktelik yaşadık onu biliyorum ve birliktelikten 10 gün kadar sonra da testte gördüm silik çizgiyi. Heralde benimki ultra erken döllenme bence o yüzden 37. 38. Haftada kesin doğururum gibi hadi hayırlısı

Tamburun içinde dönen bir domatesler canlandı gözümde okurken allah allah ne alaka ki diyorum.. akıl sağlığımdan şüpheleniyorum artık..

Kaşinti yapıyor mu sende. Benim bugün çok kaşıntım oldu travazol kullandım mecbur. Uzun zamandır yoktu kaşıntı ne güzel. Bol su içmeyi bırakmıştım 15 gündür. Başlayayım gene. Ama midem hiç almıyor suyu bulantılar geri geldi Allah yardımcımız olsun insallah

Kızlar aklıma ne takıldı şimdi de hastane için lohusa takımları falan aldık. Eve geçince nasıl olacak peki, ne giyeceğiz yani
Göbüşün bir kısmı gitmiş olacak o yüzden büyük bedenler nasıl olur bilemedim.
Ama hala göbüş olduğu için ve sezaryen olma ihtimali de olduğu için eski küçük bedenler de olmaz. Ne giycez evde o süreçte
Benim ev kalabalık olacak gibi hissediyorum istemesem de.. o yüzden insanların yanında da giyebileceğim bir kaç parça da ev için almak istiyorum ama bedeni karar veremedim

Dikkat MÜSLİN hatırlatıcısıı pazeni anlatmış ama aynı şeyler müslin için de geçerli nerde nasıl kullanırım diyenlere bir kaç öneri bunlar haricindeki kullanım alanlarını da söylemiştim.. umarım notlar alınmıştır..

Bence bunun için de en garantisi kruvaze pijamalar. Bedenine göre ayarla ayarla giy, hem yakası da kolay açılır. Bi de sabahlıklar çok işimize yarar diye düşünüyorum. İçine bol tişörtlerle baya kullanışlı olur

bir süre daha hamileliğin son ayında giydiğin olmaz belki ama dördüncü beşinci ayında giydiğin kıyafetlerle takılıyosun benim gördüğüm. Bol salaş gömlek çok severim ben, birkaç tane daha alıp insanlar geldiğinde tayt gömlek takılırım diye düşündüm emzirmesi falan da kolay olur.

Ya evet.. normal zamanda pijama giyerim hep ilk başlarda zaten gelen giden olmaz annem ablam olur onların yanında da rahat hangi pijamamsa lohusalık için aldıklarımdan onları giyerim. Ama birileri gelip gitmeye başladığımdaki kısım var bir de, varsa mantıklı şeyler üstümüze link atın lütfen. ben şunlara bakmıştım ama ev sıcak olur bunlar bunaltır gibi.. başka da araştırmamışım bu konuya da bi ağırlık vereyim bugün
Bunlar daha mevsimlik gibi bir misafir gelince giyivermelik. Böyle rahat şeyleri çok severim

Ay bi de lohusa yanması diye bi şey varmış. Arkadaşım çıplak oturmak istiyodum diyodu

Hazır kıyafet konusu açılmışken emzirme atleti tavsiyesi olan var mıdır acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…