bende geçen gün aynı mevzuya takıldım. Ben daha büyük bir delilik yaptım. Tambur bakımı programını seçtim ama deterjan gözlerine kapağa lastik içlerine tamburun içine domestos koydum. Başladı yıkamaya buraya kadar her şey güzel hatta içerde öyle bir köpük oluştuki deterjan koyduğum kapaktan taşmaya başladı fln köpüklerin içinde kirlersize bir şey sorucam, bu çamaşır makinasının içindeki aksamlar var ya, mesela deterjan gözü falan temizliyim dedim bir, yemin ederim midem bulandı ya yuvasına bir baktım. burayı temizlemek benim aklıma hiç mi gelmemiş anlamadım, resmen küf gibi olmuş iç tarafı, komple makinayı atasım geldi. görünen kısım böyle olmuşsa görünmeyen kısım nasıldır kim bilir zaten kurutma makinası almak istiyorum, şimdi neresini kurcalayıp bozayım da hem kurutmalı hem normalli bir makina alayım çocuğumun çamaşırları tertemiz yıkansın hı? Masraf perileri geldi.
Bir kere çamaşır makinası temizleyiciyle döndürüp üstüne sekiz kere falan 90 derecede boş yıkıycam makinayı ha üst üste. Herhalde iç tarafı da temizlenir di mi öyle? Temizlenir diyin ya.
Bizim oralarda erkek çocuğa resmen taparlar. Anneannemler de iki kız kardeşmiş sonradan bi erkek kardeşleri olmuş. Böyle olunca da daha bi kıymete binmiş tabi. Yeni doğmuşken ne akla hizmetse yemek yemeden önce sofranın dibinde altını açmışlar. E işemiş bebe ve yemek tenceresine de gelmiş. Yemişler aman nolcak diyeAy ilk oğlum doğduğunda bir anım geldi aklıma sen yazınca yeni doğduğunda bezi açtığımız gibi üzerimize işerdi1 haftalık fln hatta ağzına yüzüne gözüne geldi ben bir panik ağla ağla doktoru ara bir hışım nolucak şimdi diye, neyseki rahatlatmıştı bişey olmaz demişti
ay ben bu mesaja çok duygulandım güzel kalbini düşünceni yerimKız vallahi çağırmak istemedim ama bende öyle düşündüm inanılmaz iş yapasım var Ev öyle mis kokuyor tabi son ayımda 37 de falan büyük temizlik yapacağım mobilya alt üstü arkası şimdi onları çekip riske atmak istemedimyakın olsan gelip evini temizlerdim
Benim kv biraz değişik. Sürekli gece gündüz birlikte olalım, o temizliğe yemeğe okeydir yani. Ama bizim kendi hayatımız olmayacak sürekli beraber olacağız hayattan tek beklentisi bu kadınınValla kaynanam yapmaz bana gelince ksdın birden uykusu geliyor yatıyor ben o evdeyken daha çok yoruluyorum anamdan gelmez kaç gündür dayımlarda yakınlar bana kız kardesimle geldiler anneannem hasta ona bakmaya bende rahatsızım ne kendi geldi ne kızını gönderdi yarın babam bana kalmaya gelecek ama iş yapmaya kimse gelmiyor bende kendi işimi kendim yaparım modundayım rabbim kimseye muhtaç etmesin ilk aylar ölüyorum sanmıştım da bi bardak su veremim yoktu
Benim süreç o kadar kısa oldu kiOnu nasıl bilebiliriz ki. Yani sonuçta korunmasız seks olan gün bebegin olduğu gün değil. Sadece spermlerin birakildigi gun. Sonuçta kanaldan gecip rahme tutunmasi en az beş gün sürüyor ve hatta on iki gune kadar çıkabiliyor
Bence de ilgisi var yengem erken döllenme benimkiler derdi ve 5 çocuğunu da 38. Haftada doğurmuş. Benim de hep gec döllenme adetin 23. Günü yumurtlama olmuş o sebeple tahmini dogum tarihini 10 gun ileri atti doktor. Yine de belli olmuyor bu işler hayırlı zamanda gelsinlerBir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ben de senin gibi hep 38 diyorum niyeyse içime öyle doğuyorbir de bu 40 hafta olayı döllenmeyle alakalı gibi geliyor benim erken döllenmeydi sanırım bata daha 3 gün varken 2260 beta çıkmıştı kanım mesela. Geç döllenmeler 40ı buluyor erkenler 38 falan diye kafamda kuruyorum bilimselliği var mıdır acep.. yani sat göz önüne alınarak bu haftaları söylüyoruz ama o gün hamile kalmadık sonuçta dimiii.. hadi beni onaylayın
Heeee, her yere değil de biraz daha az bölgeye koyayım ben de öyle deniyim. küften huylanmıştım en çok çocuk için, çok iyi oldu bu fikirbende geçen gün aynı mevzuya takıldım. Ben daha büyük bir delilik yaptım. Tambur bakımı programını seçtim ama deterjan gözlerine kapağa lastik içlerine tamburun içine domestos koydum. Başladı yıkamaya buraya kadar her şey güzel hatta içerde öyle bir köpük oluştuki deterjan koyduğum kapaktan taşmaya başladı fln köpüklerin içinde kirlerneyse sildim hallettim bi şekilde kalıntı bişey kalmasın diyede 2 buçuk saat deterjan gözüne hiç bir şey koymadan 90 derecede boş çalıştırdım. Sonuç temizlik kokan mis gibi bir makine içi oldu, köpük küf , koku fln kalmadı küfü çamaşır suyunun öldürdüğünü okumuştum bu sebeple ilk çamaşır suyu koydum.
Ben yumurtlamayı falan bilmiyorum da adetten sonraki 6. Gün birliktelik yaşadık onu biliyorum ve birliktelikten 10 gün kadar sonra da testte gördüm silik çizgiyi. Heralde benimki ultra erken döllenme bence o yüzden 37. 38. Haftada kesin doğururum gibi hadi hayırlısıBence de ilgisi var yengem erken döllenme benimkiler derdi ve 5 çocuğunu da 38. Haftada doğurmuş. Benim de hep gec döllenme adetin 23. Günü yumurtlama olmuş o sebeple tahmini dogum tarihini 10 gun ileri atti doktor. Yine de belli olmuyor bu işler hayırlı zamanda gelsinler
Tamburun içinde dönen bir domatesler canlandı gözümde okurken allah allah ne alaka ki diyorum.. akıl sağlığımdan şüpheleniyorum artık..bende geçen gün aynı mevzuya takıldım. Ben daha büyük bir delilik yaptım. Tambur bakımı programını seçtim ama deterjan gözlerine kapağa lastik içlerine tamburun içine domestos koydum. Başladı yıkamaya buraya kadar her şey güzel hatta içerde öyle bir köpük oluştuki deterjan koyduğum kapaktan taşmaya başladı fln köpüklerin içinde kirlerneyse sildim hallettim bi şekilde kalıntı bişey kalmasın diyede 2 buçuk saat deterjan gözüne hiç bir şey koymadan 90 derecede boş çalıştırdım. Sonuç temizlik kokan mis gibi bir makine içi oldu, köpük küf , koku fln kalmadı küfü çamaşır suyunun öldürdüğünü okumuştum bu sebeple ilk çamaşır suyu koydum.
Ay ben de domates diye okumuştum ahdkdjkdjdkTamburun içinde dönen bir domatesler canlandı gözümde okurken allah allah ne alaka ki diyorum.. akıl sağlığımdan şüpheleniyorum artık..
Oh be içime su serpildi..Ay ben de domates diye okumuştum ahdkdjkdjdk
Kaşinti yapıyor mu sende. Benim bugün çok kaşıntım oldu travazol kullandım mecbur. Uzun zamandır yoktu kaşıntı ne güzel. Bol su içmeyi bırakmıştım 15 gündür. Başlayayım gene. Ama midem hiç almıyor suyu bulantılar geri geldi Allah yardımcımız olsun insallahKızlarrrr kan idrar testi verdim her zamanki gibii idrarda bol lökosit genee çıktı ve feritin değerim yerlerdeee ferrum housman fortt kullanıyorum henüz bir ay olmadı başlayalı amaaa doktora yazdım bakalım lökosit olayıda monurol vericek büyük ihtimalle genee 4. Kez kullanıcam
Tetenoz aşısınıda önümüzdeki hafta olmayı düşünüyorum Nasipse sağlıcakla bebişlerle
Bence bunun için de en garantisi kruvaze pijamalar. Bedenine göre ayarla ayarla giy, hem yakası da kolay açılır. Bi de sabahlıklar çok işimize yarar diye düşünüyorum. İçine bol tişörtlerle baya kullanışlı olurKızlar aklıma ne takıldı şimdi dehastane için lohusa takımları falan aldık. Eve geçince nasıl olacak peki, ne giyeceğiz yani
Göbüşün bir kısmı gitmiş olacak o yüzden büyük bedenler nasıl olur bilemedim.
Ama hala göbüş olduğu için ve sezaryen olma ihtimali de olduğu için eski küçük bedenler de olmaz. Ne giycez evde o süreçte
Benim ev kalabalık olacak gibi hissediyorum istemesem de.. o yüzden insanların yanında da giyebileceğim bir kaç parça da ev için almak istiyorum ama bedeni karar veremedim
bir süre daha hamileliğin son ayında giydiğin olmaz belki ama dördüncü beşinci ayında giydiğin kıyafetlerle takılıyosun benim gördüğüm. Bol salaş gömlek çok severim ben, birkaç tane daha alıp insanlar geldiğinde tayt gömlek takılırım diye düşündüm emzirmesi falan da kolay olur.Kızlar aklıma ne takıldı şimdi dehastane için lohusa takımları falan aldık. Eve geçince nasıl olacak peki, ne giyeceğiz yani
Ama hala göbüş olduğu için ve sezaryen olma ihtimali de olduğu için eski küçük bedenler de olmaz. Ne giycez evde o süreçte
Benim ev kalabalık olacak gibi hissediyorum istemesem de.. o yüzden insanların yanında da giyebileceğim bir kaç parça da ev için almak istiyorum ama bedeni karar veremedim
Ya evet.. normal zamanda pijama giyerim hep ilk başlarda zaten gelen giden olmaz annem ablam olur onların yanında da rahat hangi pijamamsa lohusalık için aldıklarımdan onları giyerim. Ama birileri gelip gitmeye başladığımdaki kısım var bir de, varsa mantıklı şeyler üstümüze link atın lütfen. ben şunlara bakmıştım ama ev sıcak olur bunlar bunaltır gibi.. başka da araştırmamışım bu konuya da bi ağırlık vereyim bugünKızlar aklıma ne takıldı şimdi dehastane için lohusa takımları falan aldık. Eve geçince nasıl olacak peki, ne giyeceğiz yani
Ay bi de lohusa yanması diye bi şey varmış. Arkadaşım çıplak oturmak istiyodum diyoduYa evet.. varsa mantıklı şeyler üstümüze link atın lütfen. ben şunlara bakmıştım ama ev sıcak olur bunlar bunaltır gibi.. başka da araştırmamışım bu konuya da bi ağırlık vereyim bugün
Miss Dünya Lissa Yeşil Fermuar Yakalı Yumoş Kumaş Hamile ve Lohusa Eşofman Takımı - Fiyatı, Yorumları
Miss Dünya Lissa Yeşil Fermuar Yakalı Yumoş Kumaş Hamile ve Lohusa Eşofman Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Miss Dünya Lissa Çağla Yeşili Bol Kesim Hamile Ve Lohusa Eşofman Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Çağla Yeşili Bol Kesim Hamile Ve Lohusa Eşofman Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bunlar daha mevsimlik gibi bir misafir gelince giyivermelik. Böyle rahat şeyleri çok severimNevin Kaya Moda Siyah Marin Desenli Pantolon Bluz Ikili Takım Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nevin Kaya Moda Siyah Marin Desenli Pantolon Bluz Ikili Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nevin Kaya Moda Siyah Kısa Kollu Şeritli Ikili Takım - Pantolon Bluz - Fiyatı, Yorumları
Nevin Kaya Moda Siyah Kısa Kollu Şeritli Ikili Takım - Pantolon Bluz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ya evet ama bir kesim var lohusa olunca üşüyorsun diyen bir kesim var sıcak basıyor diyen.. error vereceğiz az kaldıAy bi de lohusa yanması diye bi şey varmış. Arkadaşım çıplak oturmak istiyodum diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?