- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Öyle dedi. Bebeğin yaptığı baskıdan sen farkında olmadan kaçırıyorsundur çok fazla kadında olan ve normal bir şey dedi.Aaa kız nasıl farkında değiliz yaa inanılmazbenim de normaldi suyum ama 2 hafta önce gittim diğer kontrolüm 2 hafta sonra biraz daha dikkat ediyim tekrar olursa sorarım madem
P pelinn kasık bölgesinde de lenfler var ve farkında olmadan terleyebiliyoruz ek olarak öyle bir şey olabilir. yine vajen bölgede birtakım sıvılar salgılayan bezler var, onlardan da kaynaklanıyor olabilir. bence amniyon sıvı sızıntısı falan hiç öyle şeyleri düşünme, mart anneleri grubundan çıkBu benim de başıma geliyor ve doktoruma sordum. Öyle olsaydı suyunda azalma olurdu ama senin duyun gayet iyi , artık farkında olmadan idrar kaçırıyorsundur dedi.
İnşallah öyledir işiyim de sıvısı olmasınÖyle dedi. Bebeğin yaptığı baskıdan sen farkında olmadan kaçırıyorsundur çok fazla kadında olan ve normal bir şey dedi.
Kız ben o gruba hiç girmedim bi kere mart anneleri diye aradım çıkmayınca bakmadım daha. çok mı evhamlılar? valla bende kendimden bıktım yaa sürekli ‘bunlar ne salak salak sorular’diye kendime yükseliyorum
Onu nasıl bilebiliriz ki. Yani sonuçta korunmasız seks olan gün bebegin olduğu gün değil. Sadece spermlerin birakildigi gun. Sonuçta kanaldan gecip rahme tutunmasi en az beş gün sürüyor ve hatta on iki gune kadar çıkabiliyorBir de mesela ben bu bebeğin ne zaman olduğunu günü gününe saati saatine biliyorum
Bence benim doğum tarihim net hesaplanır üç beş gün oynamalar olabilir genetiğe göre ama hafta oynayacağını sanmıyorum. Doktora söylesem mi acaba ben hangi gün olduğunu biliyorum hesaplanmaz mı diyedeli falan der mi acaba
Aynen. Döllenmenin olması büyük oranda yumurtanın olgunlaşmasıyla ilgili o yüzden zaten sat esas alınıyor, yumurtanın oluşumu o gün başladığı için.Onu nasıl bilebiliriz ki. Yani sonuçta korunmasız seks olan gün bebegin olduğu gün değil. Sadece spermlerin birakildigi gun. Sonuçta kanaldan gecip rahme tutunmasi en az beş gün sürüyor ve hatta on iki gune kadar çıkabiliyor
Biraz evhamlılar ama gerçekten de her şey onların başına gelip durdu, o yüzden bir şey diyemiyorum, yererek söylemedim aramızda şaka yaptımKız ben o gruba hiç girmedim bi kere mart anneleri diye aradım çıkmayınca bakmadım daha. çok mı evhamlılar? valla bende kendimden bıktım yaa sürekli ‘bunlar ne salak salak sorular’diye kendime yükseliyoruminşallah ya işiyorumdur ya da terliyorumdur ben okeyim bunlara sıvısı olmasın da
Insallah altıma işiyorumdur bsbshsbwhwbahsbKız ben o gruba hiç girmedim bi kere mart anneleri diye aradım çıkmayınca bakmadım daha. çok mı evhamlılar? valla bende kendimden bıktım yaa sürekli ‘bunlar ne salak salak sorular’diye kendime yükseliyoruminşallah ya işiyorumdur ya da terliyorumdur ben okeyim bunlara sıvısı olmasın da
Ay bana da 53 gün var gözüküyor ammaa 38 de gelirsee 38-40 günüm falan varE hadi bi şafak sayalım. Benim 75 gün kaldı gözüküyor. Ama 40. hafta için tabi. Ben niyeyse 38. haftayı doğum haftası olarak planladım normal de olsa sezaryen de olsa65 gün falan diye düşünüyorum zihnimde.
HA gayret son düzlükteyiz. İte kaka gidicez.
Aynen yani zaten şu an dollenmenin ne zaman olduğunu belirleyebilecek bir teknoloji yok. Elimizdeki tek kesin veri son adetin ilk günü.Aynen. Döllenmenin olması büyük oranda yumurtanın olgunlaşmasıyla ilgili o yüzden zaten sat esas alınıyor, yumurtanın oluşumu o gün başladığı için.
Beeenn hatta geçen eşime bir gün sicarken doğurursam şaşırma dedimKızlar Aranızda büyük tuvaletine daha sık çıkmaya başlayan var mı? Vücudum 8. Aya gireli bambaşka bir varlığa büründü ya.
(Asil sormak istediğim: doguruyom mu acaba?) shsussbskwgehg
Nxkdmdk of nisan anaları grubunu şehirler arası mola alanı tuvaleti kokusu bastı artık yaKızlar Aranızda büyük tuvaletine daha sık çıkmaya başlayan var mı? Vücudum 8. Aya gireli bambaşka bir varlığa büründü ya.
(Asil sormak istediğim: doguruyom mu acaba?) shsussbskwgehg
Doktorumdan önce size yazıyorum zaten kendimi size bıraktım mutlaka iç rahatlatıcı birisi çıkıyorBiraz evhamlılar ama gerçekten de her şey onların başına gelip durdu, o yüzden bir şey diyemiyorum, yererek söylemedim aramızda şaka yaptım
Salak salak sorular değil estağfurullah ama hemen en kötüsünü düşünme, hani anlık bir aklından geçmiş olabilir de kendini bize bırak canım, biz nisan analarıyız, işemişimdir diyip geçiceksin
Amaaan valla sıçsam da sorun değil bebek yerinde dursun yeterli artık böyle bir insanımInsallah altıma işiyorumdur bsbshsbwhwbahsb
Evet kesinlikle öyle bir kere girip bir top bırakıyorum ikinciye bir top daha akşama kadar eskiden yaptığım kadar anca oluyor işteNxkdmdk of nisan anaları grubunu şehirler arası mola alanı tuvaleti kokusu bastı artık ya
Sorunun cevabı doğurmuyosun, muhtemelen tek seferde değil bölüm bölüm sıçıyosun çünkü bağırsakların daha da yamru yumru oldu
Benim bildiğim ashleyyy eve geri giderken yolda kocasını ayırtıp hamburgerciye pideciye sokar, üstüne de künefe patlatmadan eve dönmezdi rüya olduğunu ordan anladım dmnfkfkAy selam canım kızlar bugün çok giremedimm çokta okuyamadim yazdıklarınızı umarım hepiniz ve minik tırtıllarınız iyisinizdir. Bu sabah rüyamda doğurarak uyandım doğuma gidiyorum dayanamıyorum ben bunu alın artık diyorum karnıma kesi atıyorlar ama bebeği almıyorlar beni geri eve yolluyorlar bende eve gidip herkeşlere yarayı gösteriyorum ertesi gün beni tekrar çağırıyorlar gidip normal doğuruyorumlan niye kesi attınız serefsizler madem normal doğuracam gözümü korkuttular galibam ama anasının ballı çöreği çok tatlıydı
Aaa ne kadar mantıklıNxkdmdk of nisan anaları grubunu şehirler arası mola alanı tuvaleti kokusu bastı artık ya
Sorunun cevabı doğurmuyosun, muhtemelen tek seferde değil bölüm bölüm sıçıyosun çünkü bağırsakların daha da yamru yumru oldu
Evet bu doğruBenim bildiğim ashleyyy eve geri giderken yolda kocasını ayırtıp hamburgerciye pideciye sokar, üstüne de künefe patlatmadan eve dönmezdi rüya olduğunu ordan anladım dmnfkfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?