2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kumaşı baya güzelmiş.. düşüneceğimm..

Meme tartmak hangi level ya ajajssjshhshsjs
Vay beee ne memeler var…

Ya soyle ki benim gebelikte aldigim zaten kiyafetlerimm hem triko hem penye bol iste takimlar vs . O yuzden evde de pijamadan biraz daha şık ama rahat giyebileceğim şeylerim var . Trendyolmillaya bakabilirsin. Triko takımlarına

Ben de lc den aldıgımı cok begenmedım
Daagi emzırme sutyenı efsaneydı ama çok paahalanmıs mecbur lc den almıstım keske almasaydım

Ay çokkk güzell linki var mı

Ben lc den aldım valla lc maternity diye bir bakın derimm hem sütyen var hem atlet
Sütyenleri pentiden aldım ben hatta şu an da giyiyorum rahat baya. Ama hastanede emzirme atleti daha iyi oluyomuş diyolar o yüzden atlet arayışına girdim lc’ye bi bakayımm

Ay baktım da şimdi suwende tanesi 750 liraymış ya kız 3 al 2 öde varmış yane 3 tane alınca tanesi 500’e geliyo ama yine de çok. Atlet almak için maaş almayı mı beklicez yani şimdi
bir atlete 500 lira versem ben de her yerde o atleti över arzu nesnesi haline getiririm gibi geliyo mdfmkfjk

Mağazası nerede acaba fiyatı iyiymiş bu arada dkdkkdkdksk kaç kez giyeriz ki bunu foto için alırım sadece
İzmir karşıyaka çarşıda foto için aldım bende ama aldım artık mecbur çok giycem az giyemem otrişleri de çıkıyor zaten başka açık renk takımların da üstüne belli etmesin diye sabahlığı giyerim mecbur artık giyilcek o

bu arada şaka bir yana atlet sütyen falan normal hayatınızda da kullanıyorsanız rahatınıza göre seçip paraya kıyarak alınabilir bence, hele sütyen konforu aşırı etkileyen bir cihaz ona verilen paraya acımam ben kullanmadığım için ihtiyaç olursa eksik kalmasın diye lohusa pijamamı da, emzirme atletimi de hep pamuk kumaş olmasına dikkat ederek uygun fiyatlı araştırıp bulup almıştım markasına yarın bakıp söyliyim size isterseniz M mansure97 ciğim ve Eternal_8 ciğim.

Ayyy harika olur. Sütyeni ben de rahat ettiğim markalardan gider alırım ama atlet ve külot pamuklu olduğu müddetçe pazardan da alırım valla. Önerini bekliyorum

Ya bu arada senin mesajlarında tam bi gibi izleyicisi vibe’ı alıyorum, doğru mu?
herkes öyle bir vibe alıyor normal hayatımda da yaptığım geyiklerden ama yeminle hiç izlemedim. feyyaz yiğit beni bul aslanım ne cevherler kaçıyor djkfjk

Insallah normaldir cunku dunden beri yaziyom ayni seyleri yasiyorum cocugumda asagi durtup duruyor. Yolda oldu gecen oyle kaldim agridan . Kasigimi tutup , ama bildgin vajinam agridi yani keskin ve anlik oluyor hep yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…