Evet kumaşı baya güzelmiş.. düşüneceğimm..Bence çok güzel olmuş yakışmış bayaa kumaşı da yumuşak duruyor
Memintolara gelince.. senin en azından var benim zerre kadar büyümedi bi ara büyür gibi yaptı şimdi iyice söndü geçen oturup ağlıyordum bu çocuk bu memelerden süt gelmez aç kalıcak diye ajsjdsks
gerçekten yengemi hatırlıyorum 10 kg olmuştu 2 memesi hamileyken tartmıştık öyle büyümüştü büyüyenin de
Çünkü ekstrem boyutlara ulaşmıştı ve memelerden kilo alıyormuş kızcağız..Evet kumaşı baya güzelmiş.. düşüneceğimm..
Meme tartmak hangi level ya ajajssjshhshsjs
Vay beee ne memeler var…
Ya soyle ki benim gebelikte aldigim zaten kiyafetlerimm hem triko hem penye bol iste takimlar vs . O yuzden evde de pijamadan biraz daha şık ama rahat giyebileceğim şeylerim var . Trendyolmillaya bakabilirsin. Triko takımlarınaKızlar aklıma ne takıldı şimdi dehastane için lohusa takımları falan aldık. Eve geçince nasıl olacak peki, ne giyeceğiz yani
Göbüşün bir kısmı gitmiş olacak o yüzden büyük bedenler nasıl olur bilemedim.
Ama hala göbüş olduğu için ve sezaryen olma ihtimali de olduğu için eski küçük bedenler de olmaz. Ne giycez evde o süreçte
Benim ev kalabalık olacak gibi hissediyorum istemesem de.. o yüzden insanların yanında da giyebileceğim bir kaç parça da ev için almak istiyorum ama bedeni karar veremedim
Ben lc den aldım valla lc maternity diye bir bakın derimm hem sütyen var hem atletHazır kıyafet konusu açılmışken emzirme atleti tavsiyesi olan var mıdır acep
Ay çokkk güzell linki var mıKızlar bugün bu takımı aldım içi beyaz fakir kol eteği de uzun rahat oturur kalkarım yani ama pembeliği otrişleriyle falan sizce erkek anası olarak giymem abes kaçar mıaralarında mavilikler de var sonuçta sizce nasıl?
Eki Görüntüle 3384117
Sütyenleri pentiden aldım ben hatta şu an da giyiyorum rahat baya. Ama hastanede emzirme atleti daha iyi oluyomuş diyolar o yüzden atlet arayışına girdim lc’ye bi bakayımmBen lc den aldım valla lc maternity diye bir bakın derimm hem sütyen var hem atlet
Güleyim de başıma gelsinÇünkü ekstrem boyutlara ulaşmıştı ve memelerden kilo alıyormuş kızcağız..
Teşekkür ederimAy çokkk güzell linki var mı
Mağazası nerede acaba fiyatı iyiymiş bu arada dkdkkdkdksk kaç kez giyeriz ki bunu foto için alırım sadeceTeşekkür ederimmağazadan aldım canım çok küçük bir indirim yaptılar orda
Kolları Otriş Detaylı Lohusa Sabahlık ve Gecelik Takımı Cossy by Aqua 24153
Kolları Otriş Detaylı Lohusa Sabahlık ve Gecelik Takımı Cossy by Aqua 24153www.cossybyaqua.com
bir atlete 500 lira versem ben de her yerde o atleti över arzu nesnesi haline getiririm gibi geliyo mdfmkfjkAy baktım da şimdi suwende tanesi 750 liraymış ya kız3 al 2 öde varmış yane 3 tane alınca tanesi 500’e geliyo ama yine de çok. Atlet almak için maaş almayı mı beklicez yani şimdi
Bende o parayı verdim diye herkes versin isterim yalnız hissetmemek adına ajsjsjsbir atlete 500 lira versem ben de her yerde o atleti över arzu nesnesi haline getiririm gibi geliyo mdfmkfjk
bir atlete 500 lira versem ben de her yerde o atleti över arzu nesnesi haline getiririm gibi geliyo mdfmkfjk
O zmaan bu oyunlara gelmiyoruz!!! zaten bu oyunlara gelecek bütçem de yokBende o parayı verdim diye herkes versin isterim yalnız hissetmemek adına ajsjsjs
İzmir karşıyaka çarşıdaMağazası nerede acaba fiyatı iyiymiş bu arada dkdkkdkdksk kaç kez giyeriz ki bunu foto için alırım sadece
Ayyy harika olur. Sütyeni ben de rahat ettiğim markalardan gider alırım ama atlet ve külot pamuklu olduğu müddetçe pazardan da alırım valla. Önerini bekliyorumbu arada şaka bir yana atlet sütyen falan normal hayatınızda da kullanıyorsanız rahatınıza göre seçip paraya kıyarak alınabilir bence, hele sütyen konforu aşırı etkileyen bir cihaz ona verilen paraya acımamben kullanmadığım için ihtiyaç olursa eksik kalmasın diye lohusa pijamamı da, emzirme atletimi de hep pamuk kumaş olmasına dikkat ederek uygun fiyatlı araştırıp bulup almıştım markasına yarın bakıp söyliyim size isterseniz M mansure97 ciğim ve Eternal_8 ciğim.
Ya bu arada senin mesajlarında tam bi gibi izleyicisi vibe’ı alıyorum, doğru mu?bir atlete 500 lira versem ben de her yerde o atleti över arzu nesnesi haline getiririm gibi geliyo mdfmkfjk
herkes öyle bir vibe alıyor normal hayatımda da yaptığım geyiklerden ama yeminle hiç izlemedim. feyyaz yiğit beni bul aslanım ne cevherler kaçıyor djkfjkYa bu arada senin mesajlarında tam bi gibi izleyicisi vibe’ı alıyorum, doğru mu?
Insallah normaldirVajinaya keskin ağrı girmesi normal mi ya 3 4 kere girdi çamaşırımda ıslanmış değiştirdim yine bir iki damla ıslanmış altıma mi işiyorum anlamiyorum ki bebiste aşağıları tekmeliyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?