Benimde kizcem bugun oyleydi nie acaba ki
Limonu deniycem Can’ım sağolAynenn Şifaa niyetine canımm İNŞALLAH alıcaktır bebişş etlensin ama doktorların sölediği kilodan fazladır die düşünüyorum Süt ceviz badem yumurta yoğurtt bunlar etkiler die düşündüm limonuda suyuna damlat arada içç mesela Şifaa niyetinee ALLAH ın izniyle
Tansiyonun aslında çok yüksek çıkmamış o kol uyuşması bende de olmuştu ama magnezyumla geçmişti11 e 9 oldu bi anda uykumdan uuyandirdi beni sol kolum uyustu sonra 13 e 10 oldu limonlu su yaptim ictim filan dustu. Ama 2 haftaya yakindirda sag gogsumun alti safra kesem buyuk ihtimal cok sanciyor agrior napcam.bilmiorum cok zorlaniorum
Rica ederim kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorsanız abartmayın ama genede az az içinn amaa kullanmıyorsan dahaa fazla miktarda tüketebilirsin Şifaa niyetineLimonu deniycem Can’ım sağol
Valla bu ultrasondan ultrasona farkediyor herhalde , cunku iki ayri doktora gidenlerde genelde hep farkli bi sey cikiyor ya boyu ya kilosu ya suyu . Icini ferah tut iyidir bebisinultrasonlara gore degisir bence anlamadigimmbi sekilde
Ben de öyle umuyorum bebiş bugün ultrasonda çok hareketliydi tam ölçemedi gibi geldi bana da neyse yine de içimi ferah tutayım teşekkürler kızlarCanım stres yapmamak zor ama biraz daha sakin kalmaya çalış oda bebeğe giden akışı çok engelliyormuş, sen elinden geleni yap doktorun tavsiyelerine uy bundan sonra sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle kritik zamanları atlattık inşallah olumsuz bir durum olmaz ama doktorun gözlemleyecek kontrol altındasın biraz daha rahat olmaya çalış ki bebiş stres olmasın, dualarım seninle ve bebişle
Bence kilo vermemiştir ya karın çevresinden bakılıyor ya pozisyon bile etkiliyor demişti benim doktorum onunla alakalı bile olabilir
Bacım olmayınca sarkmıyor bile bosver sarksa da göğüslerin varKızlar benim göğüslerim sarktı yaartık eskisi gibi gözükmüyorlar.
Sen nasilsin peki bebis nasilTansiyonun aslında çok yüksek çıkmamış o kol uyuşması bende de olmuştu ama magnezyumla geçmişti
Bebek baskı yapıyodur belki sıkma canını kuzum
Valla benim de geçmiyor. Doktor da doğuma kadar geçmez dedi. Bazen çok hissediyorum o zaman bepanten sürüyorum. Kabız kalmamak için kuru dut ve avokado yiyorum ben. Ama bağırsaklar çok çalışınca da rahatsız ediyormuş. Allahtan çok ağrım yok ama bir his kaldı bende de.3 litre su içiyorum her gün 1 aydır yine de geçmedi
Kİlosu biraz az olabilir, düşük doğum ağrılıklı doğar. 34’ü beklemek istemesi de akciğer gelişimi ve takibi içindir, mutlaka öneride bulunmuştur. Küvözde kilodan ziyade hafta önemli diye biliyorum ve 32. Haftadan sonra başarı oranı yüzde 100 diyorlar. Hele 34’ten sonra korkulacak bir şey yok. Neden peki kordondan az besleniyormuş? PreEklemsi ya da kan akışı sorunu falan mı var? O zaman onlara yönelik tedavi verebiliyorlar.1280 32 haftalık
Sol damarında kordonun tıkanıklık varmışKİlosu biraz az olabilir, düşük doğum ağrılıklı doğar. 34’ü beklemek istemesi de akciğer gelişimi ve takibi içindir, mutlaka öneride bulunmuştur. Küvözde kilodan ziyade hafta önemli diye biliyorum ve 32. Haftadan sonra başarı oranı yüzde 100 diyorlar. Hele 34’ten sonra korkulacak bir şey yok. Neden peki kordondan az besleniyormuş? PreEklemsi ya da kan akışı sorunu falan mı var? O zaman onlara yönelik tedavi verebiliyorlar.
Peki ilaç falan önermedi mi kan sulandırıcı falan? Kızlar da yazmış, acaba 2. Bir doktordan fikir mi alsan. Ben olsam bir perinatologdan fikir alırdım. Onlar dopplerle bakıyor.Sol damarında kordonun tıkanıklık varmış
32 de herkes 2 kilo yazmış hemen hemen beklenen kiloda değil. Haftaya gel dedi yine kilo takibi yapcak duruma göre olmazsa giderim 2 hafta boyunca her hafta gidicemPeki ilaç falan önermedi mi kan sulandırıcı falan? Kızlar da yazmış, acaba 2. Bir doktordan fikir mi alsan. Ben olsam bir perinatologdan fikir alırdım. Onlar dopplerle bakıyor.
Lutfen ihmal etme bu durum preeaklemsj ye kadar goturur sizi bebisini Rabbim sana bagislasin guzel kuzumSol damarında kordonun tıkanıklık varmış
Herhangi bir ilaç verdi mi peki yoksa verilmiyor mu acaba? Pazartesiyi bekliyodum doktora sormak için. Doğuma da daha çok var ya evet geçmeyebilir çünkü ilk defa bu kadar uzun süredir duruyoValla benim de geçmiyor. Doktor da doğuma kadar geçmez dedi. Bazen çok hissediyorum o zaman bepanten sürüyorum. Kabız kalmamak için kuru dut ve avokado yiyorum ben. Ama bağırsaklar çok çalışınca da rahatsız ediyormuş. Allahtan çok ağrım yok ama bir his kaldı bende de.
Daflon diye bir ilaç verdi, ağrın olursa al dedi bana ama sen yine sor doktoruna.Herhangi bir ilaç verdi mi peki yoksa verilmiyor mu acaba? Pazartesiyi bekliyodum doktora sormak için. Doğuma da daha çok var ya evet geçmeyebilir çünkü ilk defa bu kadar uzun süredir duruyoağrısı bende bugün başladı 1 aydır o kadar rahatsız etmiyodu
Kız dönünce de kaburgaların açık yara gibi sızım sızım sızlıyor mahvoldum hiç ortası yokBebeğim yine ayak üstü durmuş ayaklarını diplerde hissediyorum inşallah döner ya vurduğunda aşagıdan çıkacak sanıyorum
El ayakta kasinti yok.ise genel kasinti durumu bence demir hapını alamamaktan oluyor. Tüm vücudumuzu kaplayan kan hücreleri kipraşio unutmayın demir hapiniAnaaa ondanmıymıs ben de dun ıcmedım cok kasındım bugun ictim iyiydi kasınmadım
Ama benım kasıntı kol bacakta
Kuzu bizim de geçen hafta 1800 küsür bu hafta 1700 çıktı hem de aynı doktorda yani. O an biraz kötüydüm soramadım neden diye ama çokta takıntı etmedim afaki bir fark değil çünkü. Bebişlerin pozisyonu bile etkiliyormuş ölçümleri.kızlar ben de normalde devlet takipliyim arada özele gidiyorum bugün yine gittim özele kilosu 1700 küsür çıktı 32+1 bugün. Ama geçen salı 31+4 de devlette 1900 dü. Ve normalde böyle olmuyordu devletle bu özel uyumlu gidiyordu canım sıkıldı dr haftasıyla uyumlu dedi ama :/ kilo vermesi mümkün mü acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?