2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Limonu deniycem Can’ım sağol

11 e 9 oldu bi anda uykumdan uuyandirdi beni sol kolum uyustu sonra 13 e 10 oldu limonlu su yaptim ictim filan dustu. Ama 2 haftaya yakindirda sag gogsumun alti safra kesem buyuk ihtimal cok sanciyor agrior napcam.bilmiorum cok zorlaniorum
Tansiyonun aslında çok yüksek çıkmamış o kol uyuşması bende de olmuştu ama magnezyumla geçmişti
Bebek baskı yapıyodur belki sıkma canını kuzum

Valla bu ultrasondan ultrasona farkediyor herhalde , cunku iki ayri doktora gidenlerde genelde hep farkli bi sey cikiyor ya boyu ya kilosu ya suyu . Icini ferah tut iyidir bebisin ultrasonlara gore degisir bence anlamadigimmbi sekilde
Ben de öyle umuyorum bebiş bugün ultrasonda çok hareketliydi tam ölçemedi gibi geldi bana da neyse yine de içimi ferah tutayım teşekkürler kızlar

Bugün bir şey daha öğrendim dr bebeğin kan akışına baktıktan sonra ‘gayet iyi bebeğin stressel bi durumu da yok dedi’ yani bu kan akışını bizim stresimiz çok etkiyor demekki

Tansiyonun aslında çok yüksek çıkmamış o kol uyuşması bende de olmuştu ama magnezyumla geçmişti
Bebek baskı yapıyodur belki sıkma canını kuzum
Sen nasilsin peki bebis nasil

3 litre su içiyorum her gün 1 aydır yine de geçmedi
Valla benim de geçmiyor. Doktor da doğuma kadar geçmez dedi. Bazen çok hissediyorum o zaman bepanten sürüyorum. Kabız kalmamak için kuru dut ve avokado yiyorum ben. Ama bağırsaklar çok çalışınca da rahatsız ediyormuş. Allahtan çok ağrım yok ama bir his kaldı bende de.

1280 32 haftalık
Kİlosu biraz az olabilir, düşük doğum ağrılıklı doğar. 34’ü beklemek istemesi de akciğer gelişimi ve takibi içindir, mutlaka öneride bulunmuştur. Küvözde kilodan ziyade hafta önemli diye biliyorum ve 32. Haftadan sonra başarı oranı yüzde 100 diyorlar. Hele 34’ten sonra korkulacak bir şey yok. Neden peki kordondan az besleniyormuş? PreEklemsi ya da kan akışı sorunu falan mı var? O zaman onlara yönelik tedavi verebiliyorlar.

Sol damarında kordonun tıkanıklık varmış

Peki ilaç falan önermedi mi kan sulandırıcı falan? Kızlar da yazmış, acaba 2. Bir doktordan fikir mi alsan. Ben olsam bir perinatologdan fikir alırdım. Onlar dopplerle bakıyor.
32 de herkes 2 kilo yazmış hemen hemen beklenen kiloda değil. Haftaya gel dedi yine kilo takibi yapcak duruma göre olmazsa giderim 2 hafta boyunca her hafta gidicem

Herhangi bir ilaç verdi mi peki yoksa verilmiyor mu acaba? Pazartesiyi bekliyodum doktora sormak için. Doğuma da daha çok var ya evet geçmeyebilir çünkü ilk defa bu kadar uzun süredir duruyoağrısı bende bugün başladı 1 aydır o kadar rahatsız etmiyodu

Daflon diye bir ilaç verdi, ağrın olursa al dedi bana ama sen yine sor doktoruna.

Anaaa ondanmıymıs ben de dun ıcmedım cok kasındım bugun ictim iyiydi kasınmadım
Ama benım kasıntı kol bacakta
El ayakta kasinti yok.ise genel kasinti durumu bence demir hapını alamamaktan oluyor. Tüm vücudumuzu kaplayan kan hücreleri kipraşio unutmayın demir hapini

Kuzu bizim de geçen hafta 1800 küsür bu hafta 1700 çıktı hem de aynı doktorda yani. O an biraz kötüydüm soramadım neden diye ama çokta takıntı etmedim afaki bir fark değil çünkü. Bebişlerin pozisyonu bile etkiliyormuş ölçümleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…