- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Avokado ve muz ye, benimkine onlar baya kilo aldırıyolar.Kuru dut kuru üzüm ceviz badem aldım süt ayran bunları içiyorum bakalım 1 hafta sonra ne kadar almış 2 hafta takipteyim
Ay biz de dün dolabını kurduk ancak şu yeni mobilya kokusundan ötürü hemen yıkayıp yerleştirme işini yapmayacak gibiyim. 1 hafta beklicem sanırım. Odanın camı acık dolabın kapakları açık havalanıyo. Her gün 1 defa sirkeli suyla falan sileceğim.Minnakımın çamasırlarını yıkıyorum sabahta utulucez
31. Haftaya girdik cok sukur oyle boyle bari bavul hazır olsun
Ay dönsünde bebeği şeyimde hissetmekten yoruldum korkum ya takılı kalırsa kalınıyormuş Allah korusunKız dönünce de kaburgaların açık yara gibi sızım sızım sızlıyor mahvoldum hiç ortası yok
Göğüs kafesi kemiklerime vuruyo benimkide o da çok acılı bişey mesela bazen böbreğime vuruyo o da fena içerdeki organlar kesin hayatlarından bezdilerKız dönünce de kaburgaların açık yara gibi sızım sızım sızlıyor mahvoldum hiç ortası yok
Evel öyleymiş ya ben de böyle düşününce daha sıkıntı etmedimKuzu bizim de geçen hafta 1800 küsür bu hafta 1700 çıktı hem de aynı doktorda yani. O an biraz kötüydüm soramadım neden diye ama çokta takıntı etmedim afaki bir fark değil çünkü. Bebişlerin pozisyonu bile etkiliyormuş ölçümleri.
Canım tansiyonun mu forladı acaba ölçtünüz mü? BEnce acile gidin.Dün akşamdan beri sabaha kadar reflü fışkırır tarzda kusma, ishal, baş ağrısı , mide bulantısı yaşıyorum resmen iştah sıfır su bile içmeye korkuyorum kusarım diye ki ben kusabilen bir insan hiç olmadım. Hayatımda ilk kez bu kadar yoğun istemsiz içim dışıma çıktı resmen. Doktoruma da yazdım ama pazar inşallah döner. Acile gidip serum fln mı taktırsam bugün daha mı beklesem bilemedim. Ailecek dışarda yedik zehirlendim mi ama benim dışımda kötü olan yok, virüs fln mı bulaştı bilmiyorum. Oğlum bir kaç gün önce aynı tarz kustu onzyd vermişti doktoru ondan mı bulaştı. Bebeği etkilemez inşallah her neyse mide bulantısı,reflü,ishal ve baş ağrısıdevam ediyor resmen ama bebeğin hareketlerini hissediyorum. Akşama kadar inşallah toparlarım. Bugün napıcam hiç bilemiyorum.
Bence gidebiliyosanız acile gidin fışkırır tarzı kusmalarda mutlaka doktora başvurun derler hep çok geçmiş olsun canımDün akşamdan beri sabaha kadar reflü fışkırır tarzda kusma, ishal, baş ağrısı , mide bulantısı yaşıyorum resmen iştah sıfır su bile içmeye korkuyorum kusarım diye ki ben kusabilen bir insan hiç olmadım. Hayatımda ilk kez bu kadar yoğun istemsiz içim dışıma çıktı resmen. Doktoruma da yazdım ama pazar inşallah döner. Acile gidip serum fln mı taktırsam bugün daha mı beklesem bilemedim. Ailecek dışarda yedik zehirlendim mi ama benim dışımda kötü olan yok, virüs fln mı bulaştı bilmiyorum. Oğlum bir kaç gün önce aynı tarz kustu onzyd vermişti doktoru ondan mı bulaştı. Bebeği etkilemez inşallah her neyse mide bulantısı,reflü,ishal ve baş ağrısıdevam ediyor resmen ama bebeğin hareketlerini hissediyorum. Akşama kadar inşallah toparlarım. Bugün napıcam hiç bilemiyorum.
Bence dogru bir gün icmedim her yerim yırtıldı kasıntıdan özellikle el ayakEl ayakta kasinti yok.ise genel kasinti durumu bence demir hapını alamamaktan oluyor. Tüm vücudumuzu kaplayan kan hücreleri kipraşio unutmayın demir hapini
Ölçtüm canım hamileliğimin başından beri 10 6 9 6Canım tansiyonun mu forladı acaba ölçtünüz mü? BEnce acile gidin.
Doktor şimdi rahat konuşunca biraz bekleyeyim dedim. Resmen böyle bişey yaşamadım hiç ya inşallah dediği gibi yarına bişey kalmazBence gidebiliyosanız acile gidin fışkırır tarzı kusmalarda mutlaka doktora başvurun derler hep çok geçmiş olsun canım
Gelmiş geçmiş olsun canımm İNŞALLAH akşama kadar iyii olursun Şifalanırsın sende nerde varsaa cümletenDoktor şimdi rahat konuşunca biraz bekleyeyim dedim. Resmen böyle bişey yaşamadım hiç ya inşallah dediği gibi yarına bişey kalmaz
175 herkesi bi zorladı ajsjs teşekkürler175i bilmiyorum ben gram olayına hakim değilim çünkü. Ama diğer iki değer de cok iyi
Geçmiş olsun canım bence doktora git hem kusma hem ishal olunca vücut su kaybediyor bayaDün akşamdan beri sabaha kadar reflü fışkırır tarzda kusma, ishal, baş ağrısı , mide bulantısı yaşıyorum resmen iştah sıfır su bile içmeye korkuyorum kusarım diye ki ben kusabilen bir insan hiç olmadım. Hayatımda ilk kez bu kadar yoğun istemsiz içim dışıma çıktı resmen. Doktoruma da yazdım ama pazar inşallah döner. Acile gidip serum fln mı taktırsam bugün daha mı beklesem bilemedim. Ailecek dışarda yedik zehirlendim mi ama benim dışımda kötü olan yok, virüs fln mı bulaştı bilmiyorum. Oğlum bir kaç gün önce aynı tarz kustu onzyd vermişti doktoru ondan mı bulaştı. Bebeği etkilemez inşallah her neyse mide bulantısı,reflü,ishal ve baş ağrısıdevam ediyor resmen ama bebeğin hareketlerini hissediyorum. Akşama kadar inşallah toparlarım. Bugün napıcam hiç bilemiyorum.
Ya okudugunda arastirdiginda son 4 hafta ya kadar sorun yok diyorlar ama , bazilari da tetikledigini soyluyor yardimci oluyormus dogum baslamasina, genelde bu arada kisitlamiyorlar bi sorun yoksa tabi sonuna kadar .Kızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi
Yarin randevum var ogleden sonra sorimKızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi
Riskli durum yoksa, plasenta asagida değilse, erken doğum geçmişi yoksa, rahim açıklığı yoksa, erken sancilanma gibi bir durum yoksa ve esinde cinsel yolla bulaşabilir bir hastalık yoksa canin istiyorsa nerdeyse sonuna kadar. Hatta son zamanlarda faydalı dahi olabiliyormuş. Cinsel hastalıktan kasıt illa ağır durumlar değil, normalde sistit olmana sebep olabilecek bir bakteri ile senin vücudun savaşır ama bebek savasamaz. Suyun erken gelebilir demişti bana doktorum. Dudağında uçuk bile çıksa olmaz yani.Kızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi
Öyle bir yasak koymadı. İlk 12-13 hafta falan yasaktı sadece.Kızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?