2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Minnakımın çamasırlarını yıkıyorum sabahta utulucez
31. Haftaya girdik cok sukur oyle boyle bari bavul hazır olsun
Ay biz de dün dolabını kurduk ancak şu yeni mobilya kokusundan ötürü hemen yıkayıp yerleştirme işini yapmayacak gibiyim. 1 hafta beklicem sanırım. Odanın camı acık dolabın kapakları açık havalanıyo. Her gün 1 defa sirkeli suyla falan sileceğim.

Günaydın kızlar. 29+5

Bir kaç gündür kemiklerim ayrılıyormuş gibi ağrı yaşıyorum özellikleri akşamları. Yürürken sanki kemikler ayrılıyor birbirine sürtüyor, alt tarafım açılmaya çalışıyormuş hissi var.

Var mı böyle bir his yaşayan. Dediğim gibi akşamları günün yorgunluğu ile birlikte ayaktayken oluyor. Ayaklarımı uzatınca rahatlıyorum.

Kız dönünce de kaburgaların açık yara gibi sızım sızım sızlıyor mahvoldum hiç ortası yok
Ay dönsünde bebeği şeyimde hissetmekten yoruldum korkum ya takılı kalırsa kalınıyormuş Allah korusun

Kız dönünce de kaburgaların açık yara gibi sızım sızım sızlıyor mahvoldum hiç ortası yok
Göğüs kafesi kemiklerime vuruyo benimkide o da çok acılı bişey mesela bazen böbreğime vuruyo o da fena içerdeki organlar kesin hayatlarından bezdiler

Evel öyleymiş ya ben de böyle düşününce daha sıkıntı etmedim

Dün akşamdan beri sabaha kadar reflü fışkırır tarzda kusma, ishal, baş ağrısı , mide bulantısı yaşıyorum resmen iştah sıfır su bile içmeye korkuyorum kusarım diye ki ben kusabilen bir insan hiç olmadım. Hayatımda ilk kez bu kadar yoğun istemsiz içim dışıma çıktı resmen. Doktoruma da yazdım ama pazar inşallah döner. Acile gidip serum fln mı taktırsam bugün daha mı beklesem bilemedim. Ailecek dışarda yedik zehirlendim mi ama benim dışımda kötü olan yok, virüs fln mı bulaştı bilmiyorum. Oğlum bir kaç gün önce aynı tarz kustu onzyd vermişti doktoru ondan mı bulaştı. Bebeği etkilemez inşallah her neyse mide bulantısı,reflü,ishal ve baş ağrısıdevam ediyor resmen ama bebeğin hareketlerini hissediyorum. Akşama kadar inşallah toparlarım. Bugün napıcam hiç bilemiyorum.

Canım tansiyonun mu forladı acaba ölçtünüz mü? BEnce acile gidin.

Bence gidebiliyosanız acile gidin fışkırır tarzı kusmalarda mutlaka doktora başvurun derler hep çok geçmiş olsun canım

El ayakta kasinti yok.ise genel kasinti durumu bence demir hapını alamamaktan oluyor. Tüm vücudumuzu kaplayan kan hücreleri kipraşio unutmayın demir hapini
Bence dogru bir gün icmedim her yerim yırtıldı kasıntıdan özellikle el ayak

Canım tansiyonun mu forladı acaba ölçtünüz mü? BEnce acile gidin.
Ölçtüm canım hamileliğimin başından beri 10 6 9 6
11 7 12 8 çıkıyor ama yüksek değil . Normal seyrediyor. Doktorum aradı şimdi büyük ihtimal viral bir şey geçiriyorsun dedi çok hızlı gelir çok hızlı gider 2 gün içerinde geçer bu durum ama devam ederse ya da akşama kadar kötü hissedersen acile gidip serum taktırabilirsin ama dayanabilirsen önermiyorum dedi sadece bol sıvı tüketmeye çalış fln dedi. Bebeğe bişey olmaz dedi rahatladım neyse ki

Bence gidebiliyosanız acile gidin fışkırır tarzı kusmalarda mutlaka doktora başvurun derler hep çok geçmiş olsun canım
Doktor şimdi rahat konuşunca biraz bekleyeyim dedim. Resmen böyle bişey yaşamadım hiç ya inşallah dediği gibi yarına bişey kalmaz

Geçmiş olsun canım bence doktora git hem kusma hem ishal olunca vücut su kaybediyor baya

Kızlar günaydın bişry sorucam dün aklıma takıldı 30haftalara girince yeni evhamlae da geldi doktorunuz ilişkiye kaçıncı haftaya kadar girebilirsiniz dedi mi hiç bana daha demedi bende sormayı unuttum aklıma takıldı şimdi

Ya okudugunda arastirdiginda son 4 hafta ya kadar sorun yok diyorlar ama , bazilari da tetikledigini soyluyor yardimci oluyormus dogum baslamasina, genelde bu arada kisitlamiyorlar bi sorun yoksa tabi sonuna kadar .

Yarin randevum var ogleden sonra sorim

Riskli durum yoksa, plasenta asagida değilse, erken doğum geçmişi yoksa, rahim açıklığı yoksa, erken sancilanma gibi bir durum yoksa ve esinde cinsel yolla bulaşabilir bir hastalık yoksa canin istiyorsa nerdeyse sonuna kadar. Hatta son zamanlarda faydalı dahi olabiliyormuş. Cinsel hastalıktan kasıt illa ağır durumlar değil, normalde sistit olmana sebep olabilecek bir bakteri ile senin vücudun savaşır ama bebek savasamaz. Suyun erken gelebilir demişti bana doktorum. Dudağında uçuk bile çıksa olmaz yani.

Öyle bir yasak koymadı. İlk 12-13 hafta falan yasaktı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…