2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya okudugunda arastirdiginda son 4 hafta ya kadar sorun yok diyorlar ama , bazilari da tetikledigini soyluyor yardimci oluyormus dogum baslamasina, genelde bu arada kisitlamiyorlar bi sorun yoksa tabi sonuna kadar .
Bende okudum meninin içinde sancıyı tetikleyen biley varmış adını unuttum hatta suni sancıda da ondan varmış happymomda okudum doğumdan 4 saat öncede giren olmuş

Şuan bir riskimiz yok şükür ilerkeyen zamanlarda da olmaz inşallah teşekkürlerr

Ben normal istediğim için doktorum 37 den sonra bol ilişki dedi şuan normal seyrinde

Bende okudum meninin içinde sancıyı tetikleyen biley varmış adını unuttum hatta suni sancıda da ondan varmış happymomda okudum doğumdan 4 saat öncede giren olmuş
Ya içine boşalma olmayacak zaten o doğru. Bizde de içe boşalma olmuyor ona dikkat ediyoruz.

Doktor şimdi rahat konuşunca biraz bekleyeyim dedim. Resmen böyle bişey yaşamadım hiç ya inşallah dediği gibi yarına bişey kalmaz
Çok geçmiş olsun, bir şey yiyemezsen su içemezsen kusma devam ederse bence riske atma, sen dayanırsın da bebek strese girmesin, dehidre olma. gerçi doktordan iyi bilecek halim yok ama yani yarın da bana çok uzun süreymiş gibi geldi. inşallah gün içinde düzelirsin

Ben en son Kağan Kocatepe’den dinlemiştim, doğum başlayacak durumda değilse içe boşalmanın tek başına öyle bi etkisi olmaz, olsaydı günü geçen hamileler günde 3-4 defa ilişkiye girer doğururdu diyor. Bunda bence mantık hurma yemekle aynı. Hurma da kasılmaları tetikliyor ama kasılasın yoksa günün gelmeden hiçbir şey yapmıyor. Ben hurma da yiyorum, korunmasız ilişkiye de giriyoruz hiç kasılma hissetmedim şu ana kadar. Ama herkesin yapısı farklı doktora sormak lazım yine de

Ay bu sıveno ne kokuluymuş astımım tavan yaptı bebiş napcak her yer portakal gibi kokuyor

Birden dogum gelırse eşimiz isteyse napcaz
Gece gelırse doktoru nerden bulcaz
Ay doktorum hiçbisi anlatmıyor bılenler bı anlatsın napacaz kızzzlar:)

Birden dogum gelırse eşimiz isteyse napcaz
Gece gelırse doktoru nerden bulcaz
Ay doktorum hiçbisi anlatmıyor bılenler bı anlatsın napacaz kızzzlar:)
Ben bunu kime sorsam keşke doğum o kadar hızlı olan bi şey olsaydı diyolar yani kocaların işten gelişini bekler bebişler orda sıkıntı yok. He diyelim o kadar hızlı oldu beklemedi, ben şahsen hastaneye bi şekilde yetişmişsem ve hızlıca doğurmuşsam eşimin sonradan gelmesine takılmam doğum kolay geçmiş olur çünkü
Doktor da şöyle, eğer hastaneye gidiyosan oraya sor doğum anında doktorun geliyo mu? Genelde saat fark etmeksizin gelen doktorlar biraz daha fazla para alıyo. Bazı hastanelerde de kim nöbetçiyse onda doğuruyosun. Ama her türlü ebeler hemşireler olur hastanede gittiğinde muhatap bulamama gibi bi sorun yaşamazsın sanırım

Ay her seyın hayırlısı olsun sag ol canım
Cok heycanlı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…