Kızlar bakım ürünlerini araştırıyordum. Mustela set alacaktım ama şampuanı göz yakıyormuş bilginiz olsun. Ben ecowell aldım hem doğal içerikli hem şampuanı göz falan yakmıyormuş kullanan herkes memnun gördüğüm kadarıyla. İkili şampuan ve losyon olarak aldım. Yağ zaten önerilmiyormuş.
Pişik kremi de incia çokça öneriliyor sanırım incia alacağım onu da.
Eşini ararsın bir de ambulans onu da yapamam derse apartmandaysan çık bağır ben doğuruyoooooommm yardımm edin diye
Doktoruna gelince de hastaneye gidince doktoruna hemen haber veriyorlar zaten onun izni ve bilgisi olmadan sana müdahale etmiyorlar
Kız bu mart grubunun yarısı bu ay doğuracak bir başladılar pir başladılar maşallah @xDerinMavix @kelebek012@tospalak ve hatırlayamadığım diğer kankilerim sizde öbür ay yolu açın geliyom arkanızdan kızçeler de dökülür yavaştan
Eşini ararsın bir de ambulans onu da yapamam derse apartmandaysan çık bağır ben doğuruyoooooommm yardımm edin diye
Doktoruna gelince de hastaneye gidince doktoruna hemen haber veriyorlar zaten onun izni ve bilgisi olmadan sana müdahale etmiyorlar
Kız bu mart grubunun yarısı bu ay doğuracak bir başladılar pir başladılar maşallah @xDerinMavix @kelebek012@tospalak ve hatırlayamadığım diğer kankilerim sizde öbür ay yolu açın geliyom arkanızdan kızçeler de dökülür yavaştan
Ama erken gelirse gercekten zorluk yaşarım. Hastanede tek falan mi kalirim naparim bilmiyorum. Annem 15inde gelebilecek. Bütün ailem yurtdisinda. Burada kimsem yok
Bende bir uyku hali var sanki cok rahat uyuyomusum gibi kendjdjdj . Herhalde uykum cok bölündüğü icin gece done doneee gunduz mal gibi uykulu uykulu geziyorum