2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bakım ürünlerini araştırıyordum. Mustela set alacaktım ama şampuanı göz yakıyormuş bilginiz olsun. Ben ecowell aldım hem doğal içerikli hem şampuanı göz falan yakmıyormuş kullanan herkes memnun gördüğüm kadarıyla. İkili şampuan ve losyon olarak aldım. Yağ zaten önerilmiyormuş.
Pişik kremi de incia çokça öneriliyor sanırım incia alacağım onu da.

Alacak olan varsa bilginiz olsun şuan indirimde bir de kupon var Ecowell Organik Bebe Åampuanı + Losyonu Set 2x300 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Birden dogum gelırse eşimiz isteyse napcaz
Gece gelırse doktoru nerden bulcaz
Ay doktorum hiçbisi anlatmıyor bılenler bı anlatsın napacaz kızzzlar:)
Eşini ararsın bir de ambulans onu da yapamam derse apartmandaysan çık bağır ben doğuruyoooooommm yardımm edin diye
Doktoruna gelince de hastaneye gidince doktoruna hemen haber veriyorlar zaten onun izni ve bilgisi olmadan sana müdahale etmiyorlar

başka kim doğurdu ya daha erken durun yakmayın fitilin ateşini

Tamam o zaman aman aman heycanlı seyler

Kiz ben zaten öbür ay doguruyorum

Kimse doğurmadi ama birisi 10 gün sonra doğuracakmis diğerleri de beklemede rahim ağızları falan kısalanlar
dur sen de gazlanma hemen, daha ennnnn az bir ay var bekliyoruz şşşş sakin. kimse doğurmuyor.

Yok öyle de deme ama gününü beklesin minnoş, bir aksilik çıkmadan sağlıkla sıhhate planlandığı şekilde su gibi aksın gitsin heheh
Ama erken gelirse gercekten zorluk yaşarım. Hastanede tek falan mi kalirim naparim bilmiyorum. Annem 15inde gelebilecek. Bütün ailem yurtdisinda. Burada kimsem yok

Bende bir uyku hali var sanki cok rahat uyuyomusum gibi kendjdjdj . Herhalde uykum cok bölündüğü icin gece done doneee gunduz mal gibi uykulu uykulu geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…