2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

1 de martın 31’indeki 1 var oldu sana 2 gün
Ay sana cok katiliyorummm . Bana artik basiyolar daha cok var .. esimde millet soruyor ne kadar kaldi diye her seferinde bi hafta azaltiyornsallaya sallaya oyle deme gunu gelince hani Bebe diye bi daha darlarlar dedim 38 e kodlamış ama yine de sürekli azalıyor her sorduklarında banane gelsin artik ben cok sıkıldım diyo . BEN DİYO SIKILDIM DİYO. Abi ben napimm . Sıkıldım diyemem ama yoruldum birazcık. Hala spor yapcam falan diye uğraşıyom kendime motivasyon arıyom

Zaten bu dörtlüde mart 10 dan sonra doğurur max bu grubun tıpasını biz açıcaz minik kuşum

Hadi bakalım sizden güzel açılışlar bekliyoruz bi ay sonra bi gün yazmazsanız şüphelenmeye başlarız

Yorucu zamanlar başladı gerçekten. Ama bu son zamanları ancak ve ancak meşguliyetle aşabiliriz dostlarım oturup gün sayarak asssla geçmiyor günler.

Ona ne oluyor ya, babaların bi şey demeye hakkı yok mis gibi 9 ayda bebekleri oluyor ya konfora, torpile bak
Ben de normalde depo öğretmendim, biri ameliyat olmuş rapor almış 32 haftama 2 hafta kala göreve çağırıldım. 2 hafta da öyle geçer meşguliyetle de ona rağmen mart olmuyor şuna bak şubatı anca bitiriyorum

Temmuzdaki Ağustostaki ekimdeki aralıktaki ocaktaki 1 leri unuttun sanırım oldu sana 1 hafta
Sus kız o zamana doğurmuş olacaz bana ne ordaki birleri de hamileler düşünsün Zaten ben mayısta da hamile kalmıştım kimyasal oldu, nerdeyse 1 senedir hamile oluyorum nisanda doğum yapınca

Ayy inşallah aşşşşırı rahat bi doğum geçirirsin böyle telefon elinde tıkır tıkır
Kiz mart grubunda ki ikizlerin annesi dogum yapti iste , valla bi onceki geceden tikir tikir soyle oldu boyle oldu diyodu sonra eve gecti suyum geldi diye gruba yazdi kadin takdir ettim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…