Hayalimdeki doğumKiz mart grubunda ki ikizlerin annesi dogum yapti iste , valla bi onceki geceden tikir tikir soyle oldu boyle oldu diyodu sonra eve gecti suyum geldi diye gruba yazdi kadin takdir ettim vallahi
Ay hadi inşşHayalimdeki doğumanlaşalım bu grupça kasılmalar arasında yazalım buraya
Benim doktor 30da 2 haftada bire düşürdü canım, bu cuma kontrolüm var 32 olacağımİki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Yaaaa ne güzeeeelBenim doktor 30da 2 haftada bire düşürdü canım, bu cuma kontrolüm var 32 olacağım
Kız biz kaldık ya sona en son bizizKız bu mart grubunun yarısı bu ay doğuracak bir başladılar pir başladılar maşallah@xDerinMavix K kelebek012 tospalak ve hatırlayamadığım diğer kankilerim sizde öbür ay yolu açın geliyom arkanızdan kızçeler de dökülür yavaştan
Biz seninle mapusta gibiyiz ya gün saya saya uzadı hamilelik resmenOna ne oluyor ya, babaların bi şey demeye hakkı yok mis gibi 9 ayda bebekleri oluyor ya konfora, torpile bak
Ben de normalde depo öğretmendim, biri ameliyat olmuş rapor almış 32 haftama 2 hafta kala göreve çağırıldım. 2 hafta da öyle geçer meşguliyetle de ona rağmen mart olmuyor şuna bak şubatı anca bitiriyorum
Benim doktorun sülalesi rahat 4haftaya bir çağırıyor hala 33 olcam yarın, ama başka doktora falan gideceğim artık o kadar bekleyememİki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Biz mart grubunu kilitleyip Nisan grubunun açılışını yapacazKız biz kaldık ya sona en son biziz
Oha ben bekleyemem o kdarBiz seninle mapusta gibiyiz ya gün saya saya uzadı hamilelik resmenneyse Rabbim vakitlice nasip etsin hep beraber eğleniriz bunları konuşup
Benim doktorun sülalesi rahat 4haftaya bir çağırıyor hala 33 olcam yarın, ama başka doktora falan gideceğim artık o kadar bekleyemem
32 den sonra iki haftada bir çağırdı canım teeee haftaya pazartesi gideceğim 34 teİki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Bende bekleyememOha ben bekleyemem o kdar
Benimki de 30da 2 haftada 1e düşürdü. Bana kalsa doğumda giderimİki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Oooh maşallah maşallahSus kız o zamana doğurmuş olacaz bana ne ordaki birleri de hamileler düşünsünZaten ben mayısta da hamile kalmıştım kimyasal oldu, nerdeyse 1 senedir hamile oluyorum nisanda doğum yapınca
27+1 de gittiğimde bundan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi ve her gelişinde nst ye gireceksin dedi. Bu arada nst için de para almadılar benden bedavaydı.İki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Kaçıncı haftadan sonra başlanmalı birde sirkeli sı oturmayı şlk defa duydummmHoppp amme hizmeti. Sizler için okuyor araştırıyor ve en güncel bilgileri getirmeye çalışıyorum. Şubat annelerinden birinin doktoru kesisiz normal rahat doğum için bazı ödevler vermiş. Aşağıdaki gibidi. Dikkate almak isteyen olursa mesajı favorilerine kaydetsin.
Her gün yarım saat doğum için squat
Her gün 45 dk yürüyüş
Gün aşırı korunmasız cinsel ilişki
Her gün perina masajı varsa kantaron yağı ile
Her gün bir fincan adaçayı
Her gün 3 hurma
Bire 5 ölçü organik elma sirkeli suda yarım saat oturma gün aşırı
Sirkeli suya oturmadığım gün ginhyal vajinal jeli vajina içine sıkıyorum yatmadan önce
Ay onu yazmamış ama bence 36-37 den itibarendir.Kaçıncı haftadan sonra başlanmalı birde sirkeli sı oturmayı şlk defa duydummm
Her gün değil bunu 1 gün yapsam doğururum bence ben kız her gün 45 dakika yürüyüş yarım saat squat birde üstüne ilişki adamın altında ölürüm herhalde bence bu dogurtmak için değil öldürtmek içinHoppp amme hizmeti. Sizler için okuyor araştırıyor ve en güncel bilgileri getirmeye çalışıyorum. Şubat annelerinden birinin doktoru kesisiz normal rahat doğum için bazı ödevler vermiş. Aşağıdaki gibidi. Dikkate almak isteyen olursa mesajı favorilerine kaydetsin.
Her gün yarım saat doğum için squat
Her gün 45 dk yürüyüş
Gün aşırı korunmasız cinsel ilişki
Her gün perina masajı varsa kantaron yağı ile
Her gün bir fincan adaçayı
Her gün 3 hurma
Bire 5 ölçü organik elma sirkeli suda yarım saat oturma gün aşırı
Sirkeli suya oturmadığım gün ginhyal vajinal jeli vajina içine sıkıyorum yatmadan önce
Ahahahaha bebeğim çok güldümHer gün değil bunu 1 gün yapsam doğururum bence ben kız her gün 45 dakika yürüyüş yarım saat squat birde üstüne ilişki adamın altında ölürüm herhalde bence bu dogurtmak için değil öldürtmek içinşaka maka bi yana da doğru söylüyor squattan önce ısınma için yürüyün ama eğer bebeğiniz baş aşağı dönmediyse squat yapmayinn ve mümkünse 35. Haftadan sonra yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?