2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bebek hurclarının niye minicik oldugunu anladım bır sürü sey koyuyon anca doluyor:)
En güzel ütü minnosumınkıler:)

Kiz mart grubunda ki ikizlerin annesi dogum yapti iste , valla bi onceki geceden tikir tikir soyle oldu boyle oldu diyodu sonra eve gecti suyum geldi diye gruba yazdi kadin takdir ettim vallahi
Hayalimdeki doğum anlaşalım bu grupça kasılmalar arasında yazalım buraya

İki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz

Kız biz kaldık ya sona en son biziz

Biz seninle mapusta gibiyiz ya gün saya saya uzadı hamilelik resmen neyse Rabbim vakitlice nasip etsin hep beraber eğleniriz bunları konuşup
İki haftada bir gidicek olan ya da giden var mı ? Hangi haftadan sonra dedi ya da doktorunuzz
Benim doktorun sülalesi rahat 4haftaya bir çağırıyor hala 33 olcam yarın, ama başka doktora falan gideceğim artık o kadar bekleyemem

Oha ben bekleyemem o kdar

Hoppp amme hizmeti. Sizler için okuyor araştırıyor ve en güncel bilgileri getirmeye çalışıyorum. Şubat annelerinden birinin doktoru kesisiz normal rahat doğum için bazı ödevler vermiş. Aşağıdaki gibidi. Dikkate almak isteyen olursa mesajı favorilerine kaydetsin.

Her gün yarım saat doğum için squat
Her gün 45 dk yürüyüş
Gün aşırı korunmasız cinsel ilişki
Her gün perina masajı varsa kantaron yağı ile
Her gün bir fincan adaçayı
Her gün 3 hurma
Bire 5 ölçü organik elma sirkeli suda yarım saat oturma gün aşırı
Sirkeli suya oturmadığım gün ginhyal vajinal jeli vajina içine sıkıyorum yatmadan önce

Sus kız o zamana doğurmuş olacaz bana ne ordaki birleri de hamileler düşünsün Zaten ben mayısta da hamile kalmıştım kimyasal oldu, nerdeyse 1 senedir hamile oluyorum nisanda doğum yapınca
Oooh maşallah maşallah Suriyelileri geçmişsin tabi çok olunca etrafta

Eklentiler

• IMG_20240211_193502.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 24
27+1 de gittiğimde bundan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi ve her gelişinde nst ye gireceksin dedi. Bu arada nst için de para almadılar benden bedavaydı.

Kaçıncı haftadan sonra başlanmalı birde sirkeli sı oturmayı şlk defa duydummm

Her gün değil bunu 1 gün yapsam doğururum bence ben kız her gün 45 dakika yürüyüş yarım saat squat birde üstüne ilişki adamın altında ölürüm herhalde bence bu dogurtmak için değil öldürtmek için şaka maka bi yana da doğru söylüyor squattan önce ısınma için yürüyün ama eğer bebeğiniz baş aşağı dönmediyse squat yapmayinn ve mümkünse 35. Haftadan sonra yapın

Ahahahaha bebeğim çok güldüm Doğru diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…