2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar bugün kontrol için doktora gittim 32+2 den bildiriyorum şu an 60 kilo ile hamile kalmıştım şu anda 71.80 kilodayım bebişim 1890 gr olmuş :) doktorum 9 kilo almışsın çok iyi böyle devam et dedi ama bir bilse canım ne pizzalar ne hamburgerler çekiyo da yemiyorum zor tutuyorum, bizim kız çok inatçı olduğundan bir türlü yüzünü göremiyorum hep eliyle kapatıyor çok şükür her şey sağlıklı ilerliyor dün ilk defa nst bağlandım çok tuhaf bir duyguydu nst bağlanınca doğumun yaklaştğını daha çok idrak ettim, bu arada ben sadece kan ilacı ve D vitamini kullanıyorum hala son olarak 35. haftada tekrar gel artık doğumu konuşalım dedi çook heyecanlandımm , kafamda bazı sorular var benm doğum yapacağım hastanede özel ebe ücretli oluyor şu an 4-5 bin tl civarında özel ebe olması gerekli mi gereksiz mi bir türlü karar veremiyorum

Ayyy Masallahhhh Masallah Bende goremedim
Son randevuda da gorunmemisti yuzu kapatmisti Nst de baglanmadim hic .
Saglikla gelsin insallahhh
Ben ebe düşünmüyorum. Hastanenin hemsiresi ebesi zaten yardimci oluyormus galiba

Ayyy Masallahhhh Masallah Bende goremedim
Son randevuda da gorunmemisti yuzu kapatmisti Nst de baglanmadim hic .
Saglikla gelsin insallahhh
Ben ebe düşünmüyorum. Hastanenin hemsiresi ebesi zaten yardimci oluyormus galiba
yani aslında hastane ebesi zaten eşlik ediyor ama özel ebe olunca ekstra bi özen mi gösteriyor ben tam anlayamadım bu kısmı :)

Aboooo naptın kız içim bi hoş oldu sen söyleyince bile bide o halde onu mu yaptın

Amin canım aynen öyle kolaylıkla atlatalım hepimiz biiznillah

Kızlar bir doğum anısı da ben bırakayım buraya
Benim kuzenim 23 yaşında falan kızına hamileyken sancılarla birlikte hastaneye gidiyorlar tabi o gün evdi temizlikti çok yorulmuş neyse koştur koştur hastaneye gidiyorlar. Hastanenin önünde arabadan iniyorlar ve hastaneye girmeden kapının önünde annesinin eline doğruveriyor

Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle ay belli miydi önceden bir sıkıntı mı vardı bilenler yazabilir mi?
Arkadaşın kordon kan akışında sorun vardı, bebeğe yeterli kan gitmiyordu o yüzden ciğer geliştirici falan yapmışlardı erken alabiliriz demişlerdi

Arkadaşın kordon kan akışında sorun vardı, bebeğe yeterli kan gitmiyordu o yüzden ciğer geliştirici falan yapmışlardı erken alabiliriz demişlerdi
Sağol canım bilgilendirme için bebeğin haftası gayet iyi aslında Rabbim kolaylaştırsın grubun ilk doğumu kim olacak diyorduk inşaAllah güzel haberlerle kutlarız. Ayyyy heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…