Ayyy Masallahhhh Masallahhanımlar bugün kontrol için doktora gittim 32+2 den bildiriyorum şu an 60 kilo ile hamile kalmıştım şu anda 71.80 kilodayım bebişim 1890 gr olmuş :) doktorum 9 kilo almışsın çok iyi böyle devam et dedi ama bir bilse canım ne pizzalar ne hamburgerler çekiyo da yemiyorum zor tutuyorum, bizim kız çok inatçı olduğundan bir türlü yüzünü göremiyorum hep eliyle kapatıyor çok şükür her şey sağlıklı ilerliyor dün ilk defa nst bağlandım çok tuhaf bir duyguydu nst bağlanınca doğumun yaklaştğını daha çok idrak ettim, bu arada ben sadece kan ilacı ve D vitamini kullanıyorum hala son olarak 35. haftada tekrar gel artık doğumu konuşalım dedi çook heyecanlandımm , kafamda bazı sorular var benm doğum yapacağım hastanede özel ebe ücretli oluyor şu an 4-5 bin tl civarında özel ebe olması gerekli mi gereksiz mi bir türlü karar veremiyorum
yani aslında hastane ebesi zaten eşlik ediyor ama özel ebe olunca ekstra bi özen mi gösteriyor ben tam anlayamadım bu kısmı :)Ayyy Masallahhhh MasallahBende goremedim
Son randevuda da gorunmemisti yuzu kapatmistiNst de baglanmadim hic .
Saglikla gelsin insallahhh
Ben ebe düşünmüyorum. Hastanenin hemsiresi ebesi zaten yardimci oluyormus galiba
Ayyyy CanimKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
sağlıkla gelecek ınsallah bebişKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Ay canım benim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin Allah güzel haberlerini bekliyorumKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
AyyKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
sağlıkla gelsin inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinleKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Oyyyy çok heyecanlandım grubumuzun ilk doğumu sağlıkla gelsin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
İnşallah güzel bir şekilde geçer ikinizinde iyi haberlerini alırızKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
ay Allahım inşallah bir avazdaKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Ay hadi ogünleri sağlıkla kolaylıkla görelim de hepimiz burda neler yazılcak nelerDoğumdan sonra yazarsın artık nasil geçtiginj
Aboooo naptın kız içim bi hoş oldu sen söyleyince bile bide o halde onu mu yaptınEvet ağrı zor ama kendini seviyorsan sakin kal bide size ufak bi tiyo verim kendim yaptım oldu onaylandısancı çok gelince bi parmağınızı boğaza götürün miğdemizi bulandırın öyle öğürürken ıkınma gibi oluyor açılma oluyor hastanede yapmıştım
Sağlıkla gelsin bebişin canım inşallah gğzel ve kolay bi doğum olur,Kızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Amin canım aynen öyle kolaylıkla atlatalım hepimiz biiznillahYa kolaymı tabi değil gülüyoruz falan ama rabbim o dar kapıda bırakmasın ama böyle rahat doğumlarda herkese nasip olmaz bunu bilip dikkat etmek lazım ben olasan zor doğumlar geçirdim ki halimi gören ağlıyordu ona rağmen sakindim daha doğrusu artık halim bile kalmıyordu yine de şükür ediyordum bu anı yaşamak için neler neler verecek
Rabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle ay belli miydi önceden bir sıkıntı mı vardı bilenler yazabilir mi?Kızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Arkadaşın kordon kan akışında sorun vardı, bebeğe yeterli kan gitmiyordu o yüzden ciğer geliştirici falan yapmışlardı erken alabiliriz demişlerdiRabbim yardımcın olsun canım dualarımız seninle ay belli miydi önceden bir sıkıntı mı vardı bilenler yazabilir mi?
Sağol canım bilgilendirme için bebeğin haftası gayet iyi aslında Rabbim kolaylaştırsın grubun ilk doğumu kim olacak diyorduk inşaAllah güzel haberlerle kutlarız. Ayyyy heyecanlandımArkadaşın kordon kan akışında sorun vardı, bebeğe yeterli kan gitmiyordu o yüzden ciğer geliştirici falan yapmışlardı erken alabiliriz demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?