- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay ben hiç bişi anlayamıyorum. Hatta anlayabilenlerin müneccim olduğunu düşünüyordumKızlar ben artık bebeğin karnımın pozisyonunu net anladığımdan eminim ya. Son kontrolde başı aşağıdaydı hissediyodum da zaten, az önce bence tam tersi olacak şekilde döndü kafa yukarı çıktı. Nerde nasıl hareket hissettiğinize göre anlıyo musunuz siz de?
Sağlıkla al kucağına inşallahKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Evet, simdi biraz daraldi ama daha önce dönme hareketini de hissediyordum balik gibiydi ogliskom benim küccük balikim^^Kızlar ben artık bebeğin karnımın pozisyonunu net anladığımdan eminim ya. Son kontrolde başı aşağıdaydı hissediyodum da zaten, az önce bence tam tersi olacak şekilde döndü kafa yukarı çıktı. Nerde nasıl hareket hissettiğinize göre anlıyo musunuz siz de?
Ayak hareketlerini takip et canisko, dirseklemesinden de anlasiliyor.Ay ben hiç bişi anlayamıyorum. Hatta anlayabilenlerin müneccim olduğunu düşünüyordum
Ben heyecanlandim aaaaaayyy, insallah kolay bir dogum olurKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Evet bende hissediyorumKızlar ben artık bebeğin karnımın pozisyonunu net anladığımdan eminim ya. Son kontrolde başı aşağıdaydı hissediyodum da zaten, az önce bence tam tersi olacak şekilde döndü kafa yukarı çıktı. Nerde nasıl hareket hissettiğinize göre anlıyo musunuz siz de?
Evet böyle kaymalar, dizle dirsekle yuvarlak çizmelerEvet, simdi biraz daraldi ama daha önce dönme hareketini de hissediyordum balik gibiydi ogliskom benim küccük balikim^^
Kız hangisi dirsek hangisi ayak anlayamıyorum işte. Öküzzzz gibi vuruyo insafsızca artık. Bi yukarıdan vuruyo bi aşağıdan vuruyo kafam karışıyo. Bazen yanlardan vuruyo. Yanlardan vurunca gıdığıma geliyo gıdık oluyom bi de.Ayak hareketlerini takip et canisko, dirseklemesinden de anlasiliyor.
Hangi doktor ebe denk gelecek bilmiyorum ancak hepimize en hayırlısı denk gelsin inşallah ve su gibi akan rahat doğumlarımız olsun umarım.Gilgamis destani:
Ben kontrolden geldim gardaslar. 31+3. Sekerden dolayi yine bas, karin ve baldir ölcümleri yapildi. Hepsi tam haftasinda cikti, hic seker yok gibi dedi doktor. Kilosu 1700 gr. Doktorum yine cetvelinden karsilastirip tam ortalama kiloda oldugunu söyledi. Ben zayif olmasindan endise ediyordum, doktor da beni "büyük degil bak büyük degil tam kilosunda" diye teselli ediyor. Saniyor sekerden büyük olacak diye korkuyorum.
Hissettigim gibi dönmüs oglusum, resmen kukusumun üstünde duruyor kafasi :') Acikcasi son bir haftadir fark ediyordum, asagi dogru sürekli bir baski vardi ve asiri agirlastim. Cisim yoksa bile cisim geliyor habire lan götüm eskidi tuvalete gitmekten. Doktor böyle giderse vajinal dogum icin hicbir engel yok dedi.
Sizin nts mi nst mi dediginiz var ya, ona bagladilar ve bisi diyim mi, kalp atisini ilk kez duydum :') Evet, benim doktorum öyle... Cok degisik bir seymis. Insanin ici mutlulukla doluyor. Orada da her sey cok iyiydi. Bu arada oglisko bagliyken arada yumruk, tekme falan atti, makinadan o yumruk attikca dong, trank, bzzzt diye sesler cikti meheheh Bi de ben gegirdim bi kere, o zaman da makinada degisik bisiler oldu. Valla oyle ayi gibi gegirmedim.
Doktor bundan sonra 2 haftada bir görüsecegiz dedi. Anne pasaportundaki ilk kilo ölcümünden beri 9 kilo almisim, gayet iyi ama istahina yenik düsme bundan sonra dedi. Bu zamana kadar beni bu konuda hic bogmadigi icin ciddiye aliyorum.
Burada dogum doktorunu secemiyorsun, bu da bes alti yildir yapilan bir sey. Sanci gelince istedigin bir hastaneye gidiyorsun ve nöbette hangi ebe ve doktor varsa pirtaldiyorsun. Doktoruma dedim ki "Keske sizle olsaydi, oglumu siz dogurun isterdim". Dedi ki "Ben istemezdim". Dedim ki "oha yani kalp kiriyorum falan diye düsünmeyin olur mu?" "Offfff" dedi, "bu zamana kadar 20bine yakin dogum yaptirdim, istemiyorum artik, en iyi, en guzel dogum bile hem anne hem bebek icin bir risktir, istemiyorum onu yasamak artik" dedi (71 yasinda). Bunu ne kadar o tahmin edebileceginiz alman soguklugunda söylese de aslinda anne ve bebegi düsündügünü, onlar icin korktugunu gösterdi bana. Buzdolabi falan ama biz birbimizi seviyor ve anliyoruz. Birbirimizin esprilerine de gülüyoruz, baskasi gülmese de olur.
Cok rahatladim kizlar, sekerden dolayi korkuyordum ama zamaninda büyüdügünü görmek bana cok iyi geldi. Hepimiz icin bu rahatligi diliyorum.
The End.
Canım benim sağsalim kavuştursun Rabbim sizi sana da bebeğine de güç kuvvet versinKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Kız doğum parası da ödemiyor hee misDüşünsene haftası iyi, 3 kilo civarı bi bebek, rahme zarar vermeden fınk diye çıkmış, minimum 10 günlük kâr (anladın sen onu)
Kız parmaklarına dokunduğumu hissediyorum bazen ben töbe estKız hangisi dirsek hangisi ayak anlayamıyorum işte. Öküzzzz gibi vuruyo insafsızca artık. Bi yukarıdan vuruyo bi aşağıdan vuruyo kafam karışıyo. Bazen yanlardan vuruyo. Yanlardan vurunca gıdığıma geliyo gıdık oluyom bi de.
Bende hiç anlamıyorum neresi neremde diye sağ ve sol tarafıma aynı anda vuruyo mesela diyorum demek ki yatay duruyoKız hangisi dirsek hangisi ayak anlayamıyorum işte. Öküzzzz gibi vuruyo insafsızca artık. Bi yukarıdan vuruyo bi aşağıdan vuruyo kafam karışıyo. Bazen yanlardan vuruyo. Yanlardan vurunca gıdığıma geliyo gıdık oluyom bi de.
Yok kız yan da duruyolar. Benim son kontrole kadar hep yan gelmiş yatıyoduBende hiç anlamıyorum neresi neremde diye sağ ve sol tarafıma aynı anda vuruyo mesela diyorum demek ki yatay duruyobebekler sadece baş aşağı ve makat gelişli mi duruyolar acaba bilmiyorum hiç. Ben aşağıda baskı değilde sertlik hissediyorum o zaman bi kere gittim doktora götüsü orda çıkmıştı başının yerini assssla anlamıyorum
Yok yan da duruyor. Benim bu zamana kadar yan duruyordu ağa gibi. Tekmesini sag yanımda, yumruğunu, dirseğini falan sol ortada hissediyordum yan dururken ^^Bende hiç anlamıyorum neresi neremde diye sağ ve sol tarafıma aynı anda vuruyo mesela diyorum demek ki yatay duruyobebekler sadece baş aşağı ve makat gelişli mi duruyolar acaba bilmiyorum hiç. Ben aşağıda baskı değilde sertlik hissediyorum o zaman bi kere gittim doktora götüsü orda çıkmıştı başının yerini assssla anlamıyorum
Dimi ya ben en net yan duruyorken hissediyorum çünkü aynı anda sağa sola tekme atınca belli bi hafta sonra galiba ya baş aşağı ya da makat durcaklarYok kız yan da duruyolar. Benim son kontrole kadar hep yan gelmiş yatıyodu
Ağa gibi dedin ya nasıl bir oturuşta olduğu anında gözümde canlandı anladım ben o duruşu ahsjajahhahaYok yan da duruyor. Benim bu zamana kadar yan duruyordu ağa gibi. Tekmesini sag yanımda, yumruğunu, dirseğini falan sol ortada hissediyordum yan dururken ^^
Canımm İNŞALLAH Amine Eylül sağlıkla gelecek ALLAH ın izniyle DUA lar seninle bebişinle Çok AminnKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
Sağlıkla al kucağına inşallahKızlar doğuma giriyorum dua edin Amine Eylül . 32+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?